0

Menu

Zelený Svetelný Ruky Hodinky pre NH35 NH36 Potápačské Hodinky Upravené Časť 3 Kolíky Ukazovatele pre NH37 Pohyb

Shop: Hodinky
Zelený Svetelný Ruky Hodinky pre NH35 NH36 Potápačské Hodinky Upravené Časť 3 Kolíky Ukazovatele pre NH37 Pohyb

Zelený Svetelný Ruky Hodinky pre NH35 NH36 Potápačské Hodinky Upravené Časť 3 Kolíky Ukazovatele pre NH37 Pohyb

( 0 Recenzie )
€4.23 - €5.29
Kategória: Hodinky
Sku: k372129

Informácie o výrobku

Zelený Svetelný Ruky Hodinky pre NH35 NH36 Potápačské Hodinky Upravené Časť 3 Kolíky Sledovať Ukazovatele pre NH37 Pohyb

Funkcie:

l Zelený svetelný pozerať na ručne, aby sa vaše hodinky svietiť v noci alebo v tmavých miestach

l Nahradenie pozerať na ručne pôvodnej rozbitý starý, aby vaše zariadenie fungovalo správne,

l Tiež môžu byť použité na upgrade vašej sledovať, aby to vyzeralo, jedinečné

l Vhodné pre Japonsko NH35/NH36 pohyb

Špecifikácia:

l Materiál: Nerez Oceľ

l Farba(Nepovinné): Rose Gold, Black, Silver

l Svetelný Farba: Zelená

l Veľkosť: 13mm, 12,5 mm, 8,5 mm

l Platné Model: pre NH35/NH36 Pohyb

l Množstvo: 1 Sada

Package:

l 1 Sada x Ruky Hodinky

Poznámka:

l Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

O Nás

Sme skúsený spoločnosti, ktoré sa špecializujú na predaj všetky typy hodiniek, príslušenstvo.Príslušenstvo hodinky patria ruky hodinky, hodinky prípade, hodinky ciferník, hodinky, pohyb, atď.

Vďaka našej sofistikované a vertikálne integrovaného dodávateľského reťazca systému a zefektívniť plnenie objednávok systém, celý transakčné náklady sú výrazne znížené, garantujeme môžete získať najvyššiu kvalitu produktov za najlepšie ceny.

Vždy sa zaviazali poskytnúť našim zákazníkom vysoko kvalitný produkt s konkurenčné ceny a vynikajúce služby.

Platby

Platba by mala byť vykonaná do 15 dní po skončení Aukcie.Inak bude objednávka zatvorené.

Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, atď.) keď vykonáte platbu.

Doprava

Ponúkame Štandard International Paušálne Registrované Prepravné služby pre všetky kupca na svete.Môžeme tiež ponúknuť, FedEx, DHL, EMS alebo UPS rýchlejšie služby v prípade, ak kupujúci je ochotný zaplatiť príplatok.

Výrobok bude dodaný do 1-5 pracovných dní po celej platby prijaté a overené.Dodacia lehota je približne o 20 až 30 pracovných dní, väčšina ostatných krajín.

Na Krkos.sk sľub 60 pracovných dní.V špeciálnych okolností, tento balík môže prísť neskoro.

Máme loď balík na váš potvrdená dodacia adresa, v Krkos.sk.Povedzte nám, prosím, vašu doručovaciu adresu v čase, ak je odlišná od tej, v Krkos.sk.

Sledovacie číslo bude mať pre zákazníka skontrolovať stav dopravy online (registrované alebo rýchlejší servis iba).

Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy.Prosím overiť a aktualizovať svoj doručovaciu adresu počas checkout.

Kontaktujte Nás

Naším cieľom je ponúknuť každému z našich vážených zákazníkov 100% Spokojnosť Produktov a Služieb.Takže ak budete mať akýkoľvek problém, ihneď nás prosím kontaktujte pred odchodom neutrálny/negatívny spätnú väzbu.Prosím, dajte nám možnosť na vyriešenie problému.Ak žiadna odpoveď do 1 pracovného dňa, prosím, kontaktujte nás znovu cez Krkos.sk.

Snažíme sa odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné, ale vzhľadom k vysokej správu hlasitosť môže trvať čas pre nás odpoveď.Vopred ďakujeme za vašu trpezlivosť.

  • Package - 1 Nastavte x Ruky Hodinky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Farba svetla - Zelený Svetelný
  • číslo položky - ELIB1834
  • Názov Značky - svietiace ručičky
  • Veľkosť - 13mm, 12.5mm, 8.5mm
  • Farba (Voliteľné) - Rose Gold, Čierna, Striebro
  • Platné Model - pre NH35/NH36 pohyb
  • Množstvo - 3ks(1 Sada), 1 sada

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Quartz Vreckové Hodinky Náhrdelník Jedinečný Design Premium Sledovať Hodiny Steampunk Reťazca

€3.40
( drahý priateľ, vitajte v našom obchode, sme professinal vreckové hodinky dodávky z číny guangzhou city, máme všetky modely, všetky vreckové hodinky maket, v náš internetový obchod si len súčasťou všetkých našich položky, akceptujeme zmiešané objednávky a objednávky veľké pre viac informácií, prosím, kontaktujte nás, ďakujeme, že ste~ vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.pohyb: )
Pridať do zoznamu prianí

IK Módne Automatické Mechanické Hodinky Dvojité Bočné Kostra Chladné Modré Zrkadlo pánske Hodinky Svetelný Top Značky Luxusné Wirstwatch

€38.67 - €77.35
( popis: - zliatiny sledovať prípade a nerezovej ocele sledovať kapela robí sledovať viac odolné. - dvojité bočné kostra dizajn odhaľuje svoje módne hľadiska. - automatické navíjanie mechanického pohybu umožňuje nosenie, sledovať kedykoľvek. - farba sa nemusí objaviť, ako presne ako v reálnom živote, vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory a nacked farba očí rozdiel. špecifikácia: - )
Pridať do zoznamu prianí

Hannah Martin Dropshipping A++++ Kvalitné Japan Quartz Nehrdzavejúcej Ocele Oka Náramkové Hodinky Ženy Vodotesné Hodinky FD2901

€16.31 - €25.09
( služby hot predaj výrobkov z najlepších predajcov všetky objednávky odoslané z krkos.sk skladov do 24 hodín špecializované zákazníka služby balenie a doprava záruka užite si pokoj s krkos.sk dvere-na-dvere, balenia a dopravy ochrany )
Pridať do zoznamu prianí

Priedušná Silikónové Popruh Pre Česť Sledovať GS Pro GS3 Smart Hodinky Kapela Rýchle Uvoľnenie Pásy Pre Česť Magic/Magic 2 46 mm Correa

€2.27 - €2.83
( priedušná silikónové popruh pre česť sledovať gs pro gs3 smart hodinky kapela rýchle uvoľnenie pásy pre česť magic/magic 2 46 mm correa 1.kompatibilné:watchband pre česť sledovať gs pro 2.materiál: šport kapela, je vyrobená z odolného mäkké silikónové 3.výhody: typ: nepremokavé, sweatproof, ľahké, pohodlné na nosenie 4.použitie:dva-farba silikónu,odolný, pohodlný na )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Nový Top Značky Luxusné Módne Diver Sledovať Mužov 30ATM Nepremokavé Dátum, Hodiny, Športové Hodinky Pánske Quartz Hodinky Darček Pre Chlapca

€16.64 - €21.61
( 2023 nový top značky luxusné módne diver sledovať mužov 30atm nepremokavé dátum, hodiny, športové hodinky pánske quartz hodinky darček pre chlapca )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné 20 mm Smartwatch Popruh Pre Xiao Huami Amazfit GTS 2/3/4 Živice Watchband Amazfit GTR 42MM/GTS2-4 Mini/His U Náramok

€6.82 - €8.52
( náhradné 20 mm smartwatch popruh pre xiao huami amazfit gts 2/3/4 živice watchband amazfit gtr 42mm/gts2-4 mini/his u náramok pierko: šírka pásma: 20 mm materiál: vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, zdravé a šetrné k životnému prostrediu spony: 316l nerezovej ocele kompresie liatie, robustný a odolný materiál: silikón mäkkosti je mierne, nosenie veľmi pohodlné a jednoduché nastavenie dĺžky, aby )
Pridať do zoznamu prianí

Velvet Snap Sledovať Taška Flanelové Taška Balení Taška Prsteň Náramok Darčekové tašky Cestovné Skladovanie Prípade pre Mužov, Ženy Milovníci Hodiniek

€3.90 - €5.50
( zbrusu nový a kvalitný.materiál:flannelette farba: modrá/šedá/káva veľkosť:12,5*6,5 cm váha:cca 25g jemnosť je mierne, veľmi pohodlné.kompresia liatie, robustné a odolné.balík obsahuje:1 x watch taška poznámka: prosím, aby 0.5-1 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.tam sú mierne rozdiel medzi obraz a skutočné položka spôsobené svetla jas,dúfam, že ste porozumeli )
Pridať do zoznamu prianí

Pánske Quartz ružové Zlato Hodinky Top Značky Luxusné Dátum Náramkové hodinky mužov часы мужские erkek kol saati relogio masculino 2022 Nové

€14.78 - €24.63
( priestor hlavový most dlho v-krk remienky pre ženy smartwatch cesto úsek kombinézach pre ženy, plus veľkosť krátke dámske dážď topánky bandeau na vlasy turistické nohavice deti microwear h1 3g smartwatch jogy v krku veselé slnečné okuliare deti, business šaty pre ženy krátke ženy koktail party šaty pyžamo ženy nohavice a krátky rukáv dámske oblek pre fitness cvičenie košele pre mužov remienky pre ženy )
Pridať do zoznamu prianí

Živica Pásmo pre apple hodinky série 8 7 41mm 45 mm 44 mm 40 mm 42mm/38mm náramky Slučky náramok iwatch ultra 49 mm, 6 se 5 4 3 Popruh

€5.66 - €8.09
( živica hodinkám pre apple hodinky kapela ultra 49 mm 8 7 44 mm 40 mm 42mm 38mm 41 45mm correa transparentné slučky watchband pre iwatch série 6 se 5 4 3 2 )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Redmi Sledujte 3 Kožený pás s puzdrom, Ženy, Mužov, Kožený Popruh, Ochranný Kryt, Nárazníky s Popruh

€4.15 - €5.68
( funkcie: vhodné pre redmi sledujte 3 všetky hodinkové funkcie (tlačidlo a citlivosť sú prístupné a ľahko ovládať pomocou prípade nainštalovaný. vhodný na zlepšenie a nahradiť hodinky. vysoko kvalitný kožený opasok. tento odkaz je len pre nahradenie popruh.nie vrátane smartwatch alebo iné príslušenstvo na obrázku. špecifikácie: materiál:koža farba:čierna,hnedá poznámka: prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

Sledujte Organizátor Prípade Multifunkčné Prenosné Cestovné pre Apple Hodinky Remienok Kapela pre Garmin Fenix 7/7X/7S Watchband Držiak na Okno NOVÉ

€2.18 - €2.75
( hodinky remienok organizátor prípade pre garmin fenix 7/7x/7s smartwatch multifunkčné prenosné cestovné náramok na zápästie band taška pre iwatch 7/6/5 watchband držiteľ prípade puzdro dátové káble/slúchadlá skladovanie funkcia: 1.premium kvalita dvojité zips dizajn.trvanlivé a odolné, spoľahlivé a kvalitné. 2.polyesterovej tkaniny.polyesterová tkanina má vysokú pevnosť, super elasticita, )
Pridať do zoznamu prianí

Ženy Kvetinový Vzor, Sledovať Bežné Luxusné Módne Dámy Quartz Šaty Náramkové Hodinky Žena Hodiny Relogio Feminino

€3.40 - €4.86
( ♫♫upozornenie: najlacnejšie výrobky rovnakej kvality. všetky výrobku sú onhand. všetky aktuálne fotografie. všetky produkty sú na sklade, ak nie je označené, je vypredaná. prosím, vyberte položku farby variácie, ktoré potom miesto poriadku,pretože my nemôžeme akceptovať poznámku alebo správu farieb žiadosti.(ak variácie uvedie: náhodné alebo najrôznejších ,to )