0

Menu

USB 2.0 Mini Sata II 7+6 13Pin Adaptér Converter Kábel pre Notebook, CD, DVD ROM Tenká Jednotky

Shop: Periférnych Zariadení
USB 2.0 Mini Sata II 7+6 13Pin Adaptér Converter Kábel pre Notebook, CD, DVD ROM Tenká Jednotky

USB 2.0 Mini Sata II 7+6 13Pin Adaptér Converter Kábel pre Notebook, CD, DVD ROM Tenká Jednotky

( 3 Recenzie )
€2.10 - €3.28
Sku: k382147

Informácie o výrobku

Popis

SATA konci je vybavený upevňovacími skrutkami, aby sa zabránilo náhodnému odpojeniu optickej jednotky počas používania.

Produkt prenos rozhranie používa veľmi stabilný USB2.0 rozhranie, a je spätne kompatibilné s USB1.0

Môže podporovať prevádzku bez externého napájania

Podpora pre notebook SATA optická jednotka, produkt je malé, plug and play, ľahko sa prenáša

Okamžite sa stal ekonomický a pohodlné externé optické mechaniky pre notebook optické jednotky

Dve farebné indikátor napájania modrá, čítať a písať, červená (žiadny indikátor pre duálne porty USB)

Špecifikácia

Prenos rozhranie: USB2.0

Rýchlosť prenosu: USB2.0: 480Mb/s

Objekt Application: pre notebook SATA optická jednotka

(Hot swap): podpora

Napájanie: USB napájanie na strane hosť

Materiál: Plast

Celková dĺžka: cca 50 CM

Operačný Systém: Windows XP/2003/Win8/Vista/7,Linux,Mac OS 10

Package Zahrnuté

1 x USB 2.0 13Pin SATA Kábel

Poznámka:

1.Neponúkame maloobchodnom balení,ale budeme pack je dobre pred dodávaný.

2.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.plz uistite sa, že vám to nevadí, než si kúpite.

3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Po predaji

O Zásielke:

1.Budeme posielať položky do 4-5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

2.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

O Colné Upozornenie :

1.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie, poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

3.O colné odbavenie: Pre krajiny, ktoré sú ťažké prejsť cez colnicu, ako napríklad: Brazília, Čile,Turecko, Argentína, atď.Uistite sa, že máte schopnosť odovzdať colnému.Nechceme dať náhradu, ak kupujúci nemôže prejsť cez colnicu a Colné odpočíta balíka.4.Ak vaše miesto je vzdialené ,potom je potrebné zaplatiť 38usd .

O Priznaní:

1.Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

2.Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

3.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

O Záruke A Údržba:

1.Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné.Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru.Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

2.Poskytujeme tiež jeden rok zadarmo údržbu.Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

3.Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo.Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

O Spätnej Väzby:

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Druh - SATA Káble
  • Produkty Stav - Skladom
  • Kompatibilné S - pre systém Windows XP/2003/Win8/Vista/7, pre linux, pre Mac OS 10
  • Číslo Modelu - USB2.0 do 13 Pin pre Tenká SATA
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • celková dĺžka - o 50 cm
  • Funkcia 1 - USB 2.0 Mini SATA Kábel 13Pin
  • Package - No
  • Aplikácia - pre notebook SATA optická jednotka
  • Funkcia 3 - USB 2.0 Mini SATA Kábel Adaptéra
  • Funkcia 2 - USB 2.0 13Pin SATA Kábel

Recenzie

2023-07-04 | 2 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Nič nie je arived

2023-04-24 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Naozaj rýchle dodanie (12 dní, Talianska) a všetko OK

2023-07-12 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Funguje okamžité plug konci hrať

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

REDRAGON Soraka K647 RGB USB Mini Slim Ultra-Tenké Navrhnuté Káblové Mechanical Gaming Keyboard Červený Spínač 61 Klávesov pre Výpočet PC

€260.39 - €614.87
( viacúčelové navigačné orientovaný s ľahký-k-prístup prejdite časti, robí media player a podsvietený ovládací jednoduchšie nastavenie.stlačte tlačidlo a posuňte navigačné, aby sa vaše preferencie, informácie o hlasitosti, skladieb a s podsvietením jas. vynikajúci rgb pre hráčov až 20 predvolieb živej podsvietenie režimy môžu byť upravené ľahko pomocou kombinácie klávesov )
Pridať do zoznamu prianí

Prepravný Vak Hernej Myši Úložný Box Prípade Puzdro Shockproof Nepremokavé Príslušenstvo pre Cestovanie Logitech MX Master 3 Myší

€7.04 - €13.54
( prenosné myši príslušenstvo dvojité zips nepremokavé wireless mouse organizátor v ruke lano poškriabaniu dôkaz pre logitech m221/m220/m185/m170 funkcia: 1. univerzálny dizajn: tento úložný vak je určený pre logitech m221/m220/m185/m170 myši.pôvodný model je veľmi vhodný. 2. bezpečnosť ochrana: ťažké eva a vodu odpudzujúce oxford látky, plus jemné a mäkké obloženie flannelette, )
Pridať do zoznamu prianí

Sklápateľné a Skladací Prenosný Mini Ventilátor USB na Nabíjanie Inteligentných Osobné Chladenie Nástroj pre Letné Domáce a Kancelárske Chladenie

€7.24 - €8.72
( sklápateľné a skladací prenosný mini ventilátor usb na nabíjanie inteligentných osobné chladenie nástroj pre letné domáce a kancelárske chladenie funkcie: štruktúra týchto fanúšikov je unikátne a módne. inteligentný riadiaci systém, spoľahlivý výkon, plne funkčné a jednoduché ovládanie. profesionálny prenosný ventilátor s integrácia dizajn, jednoduchý vzhľad a pevná )
Pridať do zoznamu prianí

Mini USB/Typ-C Nezistiteľný Myši Jiggler Myši Shaker Zariadenie USB Port Udržať Výpočet/ PC/ Notebooku Hore Ovládač-Free Plug and Play

€3.35 - €6.97
( mini touch usb 2.0 žena na typ-c otg automatické myši jiggler drive-voľný usb automatické myši jiggler mover drží hore simulovať pohyby myši na notebook ploche funkcia: 1. dotykové ovládanie: dotykové ovládanie v strede plochy strane vám dáva rôznych spínacích skúsenosti.dva režimy prispôsobiť na rôzne scenáre.veľkosť tohto myš s mikro servomotora je rovnaká ako bezdrôtovú myš, usb )
Pridať do zoznamu prianí

4PCS IEC320 C8 do C13 Napájací Kábel, Adaptér PVC Bývanie IEC320 Napájací Adaptér pre Notebook Ups Zásuvky

€8.89 - €16.78
( 4pcs iec320 c8 do c13 napájací kábel, adaptér pvc bývanie iec320 napájací adaptér pre notebook ups zásuvky funkcie: 1. typ rozhrania: iec320 c8 do c13 napájací kábel, adaptér typ rozhrania je iec320 c8 do iec320 c13, prosím, potvrďte typ rozhrania pred nákupom. 2. aktuálne napätie: iec320 napájací adaptér prúd 10a napätie je 250v, 2.5 250v.menovitý výkon je 2500w, aby vyhovovali potrebám )
Pridať do zoznamu prianí

RGB 143 Keycaps ANSI Rozloženie PBT Puding Dvojité Kože Mlieko Výstrel Podsvietený Keycap Pre Corsair K70 K65 Mechanické Klávesnice

€27.78 - €34.73
( rgb 143 keycap ansi rozloženie pbt puding dvojité kože mlieko podsvietený keycap ootdty vhodné pre corsair k70 k65 k95 rgb mechanické klávesnice vhodné pre razer mechanické klávesnice vhodné pre cherry mx gh60 poker 87 tkl 104 108 mechanické klávesnice nový príchod oem mx prepínače keycap podsvietenie pbt 143 tlačidlo double shot translucidus keycaps pre mechanické klávesnice. tento )
Pridať do zoznamu prianí

20pcs/veľa adaptér Pre HP Pavilion 15 Notebook PC 15-e029TX 19.5 V 4,62 A 90W Napájací Batérie, Nabíjačka, sieťový Adaptér

€163.31
( množstvo(ks):20 názov produktu: notebook napájacie adaptéry vstupné napätie: ac100-240v 50 ~ 60hz (globálnej) ac vstupné rozhranie: konektor sieťového rozhrania výstupné napätie dc:19.5 v výstupný prúd: 4,62 a rozhranie veľkosť: 4.5 mm* * * * 3.0 mm po miesto, aby : ďakujem vám!zárukou kvality : jeden rok záruka(nie vrátane komponentov).položky môžu byť vrátené na opravu do 1 roka od dátumu )
Pridať do zoznamu prianí

Audio Svetlo Vyzdvihnutie LED Svetlo, USB RGB Noc, Svetlo, Zvuk, Ovládanie Hudby Rytmus Prostredie Svetlo pre Spálne Bar Strany

€6.60 - €13.19
( ★funkcie * vstavaný vysoko citlivý snímač, vyzdvihnúť externých zvukových signálov, svetelné pásy môžu byť hladko synchronizované s obrazovke hudbu alebo zvuk, oslnivé farby bude pridávať ďalšie farebná hĺbka do svojej izby, vytvárajú fascinujúce a zaujímavá hra skúsenosti * multi-scény použitie: obývacia izba, kuchyňa, pracovňa, spoločenská miestnosť, dj, disco, stage strany, )
Pridať do zoznamu prianí

Herné Podložka pod Myš s Stitched Okraj,hračky Zvierat panda ,Mouse Mat,protišmykové Gumy Base Mousepad na Laptop,Počítač

€1.13
( 1.živé obrázok dokonalé farby - najvyššia kvalita obrázkov je k dispozícii; 2.veľkosť:8.66 x 7.09 v. / 22x 18 cm alebo 10.2 x 8.2. / 26 x 21 cm alebo 11.81 x 9.84 v. / 30 x 25 cm; 3.poskytuje vynikajúci myš sledovania pre loptu alebo optická myš; 4.to je tiež dobrý nápad, poslať ho ako darček pre vašich priateľov; 5.protišmykový podklad; 6.balenie zoznam: mouse pad, )
Pridať do zoznamu prianí

ATX GPU Adaptér grafický procesor (GPU) Napájací Konektor PCIE 8Pin Žena na Muža 180° Otáčanie Napájací Kábel Konektory Pre PC Doska

€3.02 - €5.49
( atx 8 pin female na 8 pinová šikmého sústruženie konektory častí počítačov, káblov riadenia porty príslušenstvo pre desktop gpu funkcia: 1. materiál: abs plast shell, všetky medi a cínu pokovovanie, dobrú elektrickú vodivosť, požiarna klasifikácia ul 94v-0, anti-aging, ľahko pripojiť. 2. stabilná prevádzka: pomocou štyroch-vrstva doska, pribrala a zosilnené medené fólie, na zabezpečenie )
Pridať do zoznamu prianí

13.3 v Notebooku Dual Extender Displej IPS Full View 1920x1080 HD Portable Dual Notebook Obrazovky Monitora 100-240V

€269.00 - €498.14
( 1、 model x50 dual monitor detaily: 1. potrebný žiadny ovládač , len plug and play; 2.tri obrazovky zobraziť rovnaké alebo odlišné zobrazuje, keď je pripojené do systému windows, notebook; 3.len ukazuje tri rovnaké zobrazí alebo dva rôzne zobrazuje, keď je pripojené do macos systém notebook; 4.možno len pripojený na notebooky s typ-c video a data port; 2、 model x50a d )
Pridať do zoznamu prianí

TISHRIC 5V USB, DC 12V 9V Napájací Kábel USB DC Converter Kábel Pre Router Konektor 5.5/3,5 mm Napájanie Konektor Jack Cez Powerbank

€3.84 - €4.92
( tishric 5v usb, dc 12v 9v napájací kábel usb dc converter kábel pre router konektor 5.5/3,5 mm napájanie konektor jack cez powerbank parametre výrobku názov značky:tishric názov produktu:usb, dc 5.5 / 3.5 mm router optické mačka booster kábel rozhranie prírody:usb, dc kola otvor výstupného napätia:9v / 12v nastaviteľné vstupné napätie:5v maximálny výstupný )
Pridať do zoznamu prianí

Herné Mechanické Klávesnice, Myši Combo Káblové Hráč Auta RGB Podsvietenie pre PS3, PS4

€18.95 - €35.76
( káblové mechanické klávesnice rgb myši converter kombinovaný set, hráč auta s podsvietením otg adaptér pre pubg ps4/ps5/switch/xbox jeden funkcia: 1. rainbow podsvietenie a half-key keyboard: klávesnica prijme 39-tlačidlo, prenosný dizajn, všetky kľúče mať žiadny konflikt, a abs, dva-farba keycaps.nádhernú dúhu, led podsvietenie môže priniesť si v pohode svetelné efekty v noci, a to je veľmi )
Pridať do zoznamu prianí

Travel Mouse Prípade Prenosná Myš Skladovanie Prípade Razer Viper Ultimate Hyperspeed Ľahký Wireless Gaming Mouse

€9.45 - €13.69
( travel mouse prípade prenosná myš skladovanie prípade razer viper ultimate hyperspeed ľahký wireless gaming mouse funkcie: 1. premium materiál: vyrobené z nylonu a eva, táto myš prípade je trvanlivý, odolný proti opotrebeniu a má dlhú životnosť. 2. ľahký a prenosný: kompaktný, ľahký a prenosný, je dodávaný s pohodlné ručné popruh pre jednoduchú prenosnosť a môžu nosenie v taške, ruksaku )
Pridať do zoznamu prianí

MIIIW POP mechanické klávesnice Z680C káblové pripojenie Bluetooth dual-mode 68-key multi-systém kompatibilný hry office klávesnica

€76.36 - €101.81
( miiiw pop mechanické klávesnice z680c káblové pripojenie bluetooth dual-mode 68-key multi-systém kompatibilný hry office klávesnica funkcia: *bluetooth/drôtová duálny režim, kompaktný 68 kľúče, plný kľúč bez punč, tlačidlo linky oddelenie, multi-kompatibilita systému *podpora bluetooth 3.0/5.0, mac stroj môže byť použitý, hriadeľ je z tela môže byť zvolený, lepšiu kompatibilitu )