0

Menu

5 ks/set SL68 Hodinkové Strojčeky Hodiniek Quartz, Náhradné Diely SL68 Opravy Sledovať Repair Tool Príslušenstvo pre Hodinár

Shop: Hodinky
5 ks/set SL68 Hodinkové Strojčeky Hodiniek Quartz, Náhradné Diely SL68 Opravy Sledovať Repair Tool Príslušenstvo pre Hodinár

5 ks/set SL68 Hodinkové Strojčeky Hodiniek Quartz, Náhradné Diely SL68 Opravy Sledovať Repair Tool Príslušenstvo pre Hodinár

( 2 Recenzie )
€3.50 - €5.83
Kategória: Hodinky
Sku: k387951

Informácie o výrobku

5 ks Nastaviť Hodinkové Strojčeky Hodiniek Quartz Nahradiť SL68 Opravy Sledovať Nástroj dodávky Dielov

Funkcie: 1. Vynikajúce a Kompaktný: Tento sledovať pohyb častí je vynikajúca a kompaktný, jednoduchý a kompaktný dizajn, aby vám pohodlné a výhodné každodenného života a skúsenosti.

2. Profesionálne Príslušenstvo Hodinky: Hodinkové strojčeky sú pravdepodobne najdôležitejšou súčasťou sledujte, ako je srdce a mozog naše časomerné zariadenia, musíte mať pohybu, ak chcete, aby vaše hodinky do práce.

3. Ľahko Skladovať a Prepravovať: Tento sledovať pohyb príslušenstvom je malý a pohodlné, ľahko skladovať a prepravovať, a jednoduché na dopravu pre sledovať repairment.

4. Premium Materiál: Tento sledovať pohyb častí je vyrobená z kovu a plastu, stabilné vlastnosti a vysoká spoľahlivosť, vhodný pre dlhú dobu používania.

5. Vhodné pre Profesionálov: Tento sledovať pohyb nastaviť je profesionálny nástroj pre hodinárov a sledovať, opravovne, šetrí peniaze na drahé opravy.

Špecifikácia:

Typ Položky: Hodinkové Strojčeky

Materiál: Kov, plast

Model: SL68

Pohyb: Quartz

Dodávané bez batérie, pomocou SR626SW gombíkovú

Zoznam balíkov: 5 x SL68 Sledovať Pohyby

Poznámka: 1. Non odborníkov by to kúpiť, môže spôsobiť nezvratné následky na hodinky.

2. Prosím, skontrolujte pohyb model pred objednávke.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.NIE sú !

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

  • Druh - Pohyby
  • Položka Druh - Opravy Nástrojov A Súpravy
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - ZJCHAO

Recenzie

2023-06-17 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Veľmi spokojná, všetko je v poriadku.

2023-07-01 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Aby bol umiestnený na jún 22 a dostať ju na moje dvere na 1. júla rýchlu prepravu do saudskej arábie a zabalený dobre🫶🏼😀

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Profesionálne Kovové Nastaviteľné Sledovať Prípade Držiteľ Hodinky Remienok Odstraňovač Základný Pohyb Sledovať Časť Repair Tool pre Hodinár b

€37.56 - €57.80
( funkcie: 1. vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, pevné a trvanlivé. 2. bezpečný spôsob, ako poškriabaniu pozerať, keď odstrániť sledovať popruh alebo repaire pohybu. 3. to je nastaviteľné s spin pre ľahké nosenie hodiniek prípade veľkosti. 4. sa .otvorenie je 80 mm. 5. jednoduché a pohodlné použitie. 6. profesionálny nástroj pre hodinár a sledovať, opravár. špecifikácia: stav: )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Nový Top Značky Luxusné Módne Diver Sledovať Mužov 30ATM Nepremokavé Dátum, Hodiny, Športové Hodinky Pánske Quartz Hodinky Darček Pre Chlapca

€16.64 - €21.61
( 2023 nový top značky luxusné módne diver sledovať mužov 30atm nepremokavé dátum, hodiny, športové hodinky pánske quartz hodinky darček pre chlapca )
Pridať do zoznamu prianí

MINIFOCUS Mnohouholník Dizajn Zliatiny Quartz Hodinky Top Úplne Nové Hodinky Mužov Vysoko Kvalitné Silikónové Chronograf Športové Nepremokavé Muž

€27.53 - €67.13
( hlavné funkcie * veľký ciferník : 50 * 44 mm octagon free style big dial okno. * vodotesnosť : 30 m (100 ft) je odolný voči vode , stánky s postriekaniu alebo krátke ponorenie do vody,ideálne pre všetky druhy podnikania, bežné, vnútorné a vonkajšie aktivity a každodenné použitie ,ale nie je vhodné forswimming alebo sprchovacím kútom. * super-svetelný : všetky ruke s super-svetelný )
Pridať do zoznamu prianí

Proxima 37mm Vintage Mužov Automatické Športové Hodinky Sapphire PT5000\SW200 Pohyb Mechanického Diver Náramkové hodinky BGW-9 Luxusné Svetelný

€250.12 - €521.09
( modname=ckeditor proxima px1698 automatické pánske hodinky 37mm vintage šport mechanické náramkové hodinky sapphire pt5000 sw200 black dial 20bar bgw-9 lume číslo modelu. : px1698 pohyb : pt5000/sw200 pohyb dial : swiss bgw9 svetelný black dial slúchadlo : šípka ruky nastaviť,svetelný povlak sklo : zafírové krištáľové sklo s modrým ar vrstvou prípad materiál )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Redmi Sledujte 3 Kožený pás s puzdrom, Ženy, Mužov, Kožený Popruh, Ochranný Kryt, Nárazníky s Popruh

€4.15 - €5.68
( funkcie: vhodné pre redmi sledujte 3 všetky hodinkové funkcie (tlačidlo a citlivosť sú prístupné a ľahko ovládať pomocou prípade nainštalovaný. vhodný na zlepšenie a nahradiť hodinky. vysoko kvalitný kožený opasok. tento odkaz je len pre nahradenie popruh.nie vrátane smartwatch alebo iné príslušenstvo na obrázku. špecifikácie: materiál:koža farba:čierna,hnedá poznámka: prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

62MAS Potápanie 38mm Sterilné Sledovať Prípade Keramická Fazeta 200M Nepremokavé Klenutý Zafírové Sklo Fit NH35 NH36 Sledovať Pohyb Príslušenstvo

€63.60 - €97.85
( nájdete prípade, veľkosť 62mas prípad materiál: pevná 316l nehrdzavejúca oceľ sklo: klenutý zafírové sklo prípade, priemer: 38 mm bez koruny prípade, výška: 47.5 mm prípade, hrúbka: 13mm dial fit veľkosť: 28.5 mm očko šírka: 20 mm nosenie pohyb: nh35 nh36,nh38,nh70......viac.vode odolnosť: 200 m odolnosť voči vode )
Pridať do zoznamu prianí

SANDA Luxusné Bežné Muži Hodinky Vodotesné Shockproof Quartz Hodinky Originálny Dizajn Silikónové Popruh Človek Pozerať Relogio

€22.75 - €32.50
( sanda luxusné bežné muži hodinky vodotesné shockproof quartz hodinky originálny dizajn silikónové popruh človek pozerať relogio hodinky model : 7033 sledujte hmotnosť : 110g prípade, výška : 55mm prípade, šírka : 51mm(s korunu) prípade, hrúbka : 15.5 mm kapela šírka : 25.55 mm celková dĺžka hodiniek : 253 mm sledujte obvod : 192-233mm sledujte )
Pridať do zoznamu prianí

Elegantný Retro Hodinky Ženy Top Značky Nehrdzavejúcej Ocele Luxusné Malé Dial Dámske Hodinky Náramok Quartz Nepremokavé Darček Hodiny Mujer

€9.09 - €18.18
( elegantný retro hodinky ženy top značky nehrdzavejúcej ocele luxusné malé dial dámske hodinky náramok quartz nepremokavé darček hodiny mujer )
Pridať do zoznamu prianí

NH34 NH34A Sledovať Pohyb 3-Miestne Kalendár GMT Automatického Pohybu s Vysokou Presnosťou Pohybu Sledovať Príslušenstvo Zložka

€45.14 - €72.81
( nh34 nh34a sledovať pohyb 3-miestne kalendár gmt automatického pohybu s vysokou presnosťou pohybu sledovať príslušenstvo zložka podpora dropshipping a wholesaling. materiál výrobku je silné, odolné, dlhá životnosť. môžu byť použité ako náhradné, aby bolo ľahšie nahradiť pohyb. vysoká presnosť,unikátny kalendár pohyb farba vonkajšieho rámu a vzhľad niektorých )
Pridať do zoznamu prianí

Obchodné Top Značky Classic Originálne Mužov Hodinky Multifunkčné Plný Nehrdzavejúcej Ocele Hodinky Chronograf Hodiny Relogio Masculino

€36.39 - €90.96
( popis ▲vitajte v našom obchode! ▲to je módne športové quartz hodinky ▲funkcie: super vodotesný, môžete nosiť plávanie, umývanie rúk, nemusíte sa obávať vody vstupu do hodiniek ▲vlastnosti: svetelný ukazovateľ, uložiť trvalé, nemusíte sa obávať, že nie je schopný vidieť čas na noc ▲funkcie: automatický kalendár funkcia ▲funkcie: nerezová oceľ )