0

Menu

Tlakový čistič Snehu Pena Lance Tryska Nastaviteľné Penové Delo Generátor Auto Čisté Mydlo, Pena, Umývanie pre Karcher Interskol L

Shop: Umývanie Áut A Údržba
Tlakový čistič Snehu Pena Lance Tryska Nastaviteľné Penové Delo Generátor Auto Čisté Mydlo, Pena, Umývanie pre Karcher Interskol L

Tlakový čistič Snehu Pena Lance Tryska Nastaviteľné Penové Delo Generátor Auto Čisté Mydlo, Pena, Umývanie pre Karcher Interskol L

( 0 Recenzie )
€16.76 - €29.41
Sku: k38854

Informácie o výrobku

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

1. Tlakový rozsah: 60 bar ~ 280 bar (870psi ~ 4000 psi), tak na domáce použitie a profesionálny tlak podložky fungujú perfektne;

2. Penový výkon: Bohatá, hustá a vysoká-hustá pena, ťažkých a odolný dizajn, odolné voči chemikáliám.Materiál: pevné brass a kovové telo, nerez tryska, nylon kryt, a HDPE fľaše.

3. Kapacita fliaš: 1 L. Nastaviteľné sprej vzor - vertikálne alebo horizontálne, variabilný sprej uhol ceruzka 0° do ventilátora 60° .

4. Regulačný gombík na vrchole umožňuje nastaviť vody na mydlo pomer, ktorá umožňuje zvýšiť alebo znížiť hrúbku pena spray.

5. Nová Ergonomická rukoväť s jednoduchým uchopením fľaše v kapacita 1 liter (33 oz), veľký otvor pre ľahké plnenie.Fľaše s meraním známka je priesvitné a môžete vidieť zvyšok objem šampón.

Konektor: E/A/L

1. Sprej Vzor: Nastaviteľný Vertikálne & Horizontálne

2. Nádrž Objem: 1000 ml - 32 oz

3. Rozhranie: G1 / 4

4. Vyžaduje tlak: 60 bar - 870 PSI

5. Maximálny tlak: 280 bar - 4000 PSI

6. Najvyššia Teplota Vody: 60℃/140℉

Voliteľné Adaptéry (Prosím, pozrite si rozmery na odkaz nižšie):

Obutie:

A. Pre Karcher K-Série tlakový čistič;

E. Pre Lavor / Niektoré z Kladivo Flex / niektoré z Interskol / niektoré z Huter / Sterwins / Vax / Majster / Remeselníka / Briggs stratton tlakový čistič;

L. 1/4 palce Rýchly Konektor, ktorý je populárny konektor v Severného Amerike.

(Upozornenie: nie Sme týchto značiek, alebo spojená s ich vyššie.Sme nemali predávať tieto Tlakových, ale ponúkame niekoľko kompatibilné diely pre nich.)

Materiál:Mosadz a kov + plast

farba:Biela+čierna+červená

Obsah Balenia:

1 x generátor

1 x 1 l fľaše

1 x slamy

1 x adaptér

1 x Vinylová páska

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Krkos.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Krkos.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

  • 2. Materiál - Mosadz ABS
  • 4. Rozhranie - G1 4
  • 2. Penový výkon - Hojnou, hrubé a highdense peny, ťažká a odolný dizajn, re
  • 1. Sprej Vzor - Nastaviteľné Horizontálne Vertikálne
  • 3. Objem Nádrže - 1000 ml 32 oz
  • 3. Materiál - pevné brass a kovové telo, Nerez Tryska, nylon kryt, a H
  • 5. Vyžaduje tlak - 60 bar 870 PSI
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • 7. Najvyššie Teploty Vody - 60℃140℉
  • 1. Tlakový rozsah - 60 bar 280 bar (870psi 4000 psi), obe homeuse a profesionálne pres
  • 6. Maximálny tlak - 280 bar 4000 PSI

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

YAOPEI Originálne Nové Svetlomet Podložka Tryska OEM 28641-3ZD0A sa Hodí Pre Nissan Patrol

€63.07 - €75.09
( yaopei originálne nové svetlomet podložka tryska oem 28641-3zd0a sa hodí pre nissan patrol detail produktu : stav:100% zbrusu nový & vysoká kvalita farba:ako obrázky zobrazené záruka: áno katalógové číslo: 28641-3zd0a obutie:pre nissan patrol )
Pridať do zoznamu prianí

1pc umývacie Hubky Blok Auto, Motocykel, Čistiace prostriedky Veľké Veľkosti Hubky S Jemnou Penou Kefa Silný Čistiaci Výkon

€2.32 - €3.58
( špecifikácia: názov produktu: veľký 8-tvarované huby veľkosť: 23*12*6.3 cm hmotnosť: 40 g materiál: hubky farba: žltá rozhodné miesto: auto čistenie, kuchyňa, upratovanie, čistenie nábytku, atď. funkcia: 1. silná absorpcia vody 2. bohaté foaming 3. silný čistiaci výkon 4. - flexibilné a trvanlivé 5. pena je jemná, )
Pridať do zoznamu prianí

HOT PREDAJ autopríslušenstva 6 in1 Multi-funkčné vysokotlakový Čistič Tryska Pre LAVOR Vysoký Tlak Vody Zbraň Umývanie Áut

€36.24 - €90.58
( auto príslušenstvo 6 in1 multi-funkčné vysokotlakový čistič tryska pre lavor vysoký tlak vody zbraň umývanie áut príslušenstvo špecifikácie: názov produktu: 6 v 1 trysky vysokotlakové vodné pištole bezdrôtový umývanie áut materiál: plast + meď farba: čierna prepnutie režimu na: 1. 15° vysokotlakové priame vstrekovanie 2. 25° normálnom režime 3. )
Pridať do zoznamu prianí

Spoľahlivé Sklo Olej Film Čistič Krásy Dodávky Univerzálny s Hubou Sklo Olej Film Remover pre Automobilový

€0.88 - €1.47
( dôležité informácie materiál:povrchovo aktívna látka veľkosť balenia: 10.9 cm x 2.7 cm/4.29 x 1.06 (cca.) prehľad: tento čistiaci prostriedok na sklo je praktické, ktoré môžu tvoriť ochrannú vrstvu na sklo, aby sa zabránilo dážď a demist zabezpečiť dokonalú transparentnosť. to, čo tento čistiaci prostriedok na sklo môže ponúknuť je, že môže odstrániť )
Pridať do zoznamu prianí

10Pcs Auto Sklo Ostrekovač čelného skla Sklo Podložka Čistič pre Tablety Tablety Kondenzovaných Šumivý Okno Čistenie

€0.50 - €0.65
( funkcie: úplne nové a vysokej kvality vyčistenie a dekontamináciu, zníženie trenia medzi stierač a skla, a chrániť ho. malé rozmery, vhodné na prepravu. na čistenie prachu, zahŕňa , kalov, asfalt, slaný, strom, palice, odtlačky prstov, sadze, plastové volatiles a tak ďalej.tento produkt je vysoko výkonný čistiaci prostriedok.je veľmi vhodné použiť, a môžete ľahko odstrániť )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Rust Remover Sprej Odstraňuje Prach, Olej, Žehlička Remover pre Nákladné Bicykle

€0.99 - €1.91
( popis: hrdzavé škvrny čističom: auto rust remover sprej účinne rozpustiť a odstrániť hrdzu škvrny, prach, olej a nečistoty na povrchu kovu, a má leštiaci účinok. efektívne a spoľahlivé: na rust remover nespôsobí poškodenie alebo suchu na laku, povrch lesklý, rýchly a pohodlný, šetrí náklady a čas. jednoduché použitie: prenosné spreju, trasie pred použitím dobre, len sprej na )
Pridať do zoznamu prianí

2/3.5/4/5" Kefa Prílohu Nastaviť Silu Práčky Kefa Auto Polisher Kúpeľňa Súpravu na Čistenie s Extender Kuchyňa Čistenie Nástrojov

€0.47 - €5.82
( funkcie: táto súprava obsahuje stredná tuhosť nylon moc kefy, že sa chcete pripojiť k vašim obľúbeným akumulátorové vŕtačky. 3 rôzne veľkosti a tvary kefy na čistenie okolo kúpeľňa povrchy.tieto nylonové štetiny sa nepoškriabe a môžu byť použité na vane, umývadlá, líšt, laminátové sprchových kútov, sprchové dvere skladby a porcelánu.všetky tri kefy majú štvrtiny palca rýchlu zmenu hriadele, )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Pravej Strane Dverí Vietor Spätné Zrkadlo Pokrytie Rám pre Ford Fiesta MK7 2009-2017

€6.84 - €13.40
( chrániť vaše spätné zrkadlo pokrytie a hodí sa pre ford fiesta mk7. trvanlivé a dlhú životnosť.typ: zrkadlo kryt rámu umiestnenie na vozidle: spredu, sprava farba:čierna materiál:abs obsah balenia: 1 * spätné zrkadlo rám (dvere vpravo) len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.poznámka: ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Chvost Dvere Tesniace Pásy Počasie Stripping Zvukovej Izolácie Pás pre Vyzdvihnutie Truck(3/5m)

€77.11 - €128.52
( funkcie: *flexibilné pvc materiálu, vnútorné hliníkové kovovú sponu a priľnavosť jazyk poskytujú silné uchopenie a vynikajúcu priľnavosť uchovávania. * penovej gumy pomáha eliminovať vibrácie, chrániť vaše vozidlo, rv, lode a zabrániť vonkajším poškodením. *jednoduchá inštalácia.zatlačte na dekoratívne tesnenie pre rýchlu inštaláciu. *vynikajúca odolnosť voči poveternostným )
Pridať do zoznamu prianí

1Pcs Starostlivosť o Vozidlo Podrobne Kefy Coral Hubky Auto Podložka Hubky na Upratovanie Umývacie Hubky Auto Rukavice Styling Čistiace prostriedky

€19.34 - €42.99
( #aediy1con{position:fixed;z-index:99999999;top:200px;right:5px;padding:12px 10px;text-align:center;border-radius:5px;pozadie:#ffeb3b;width: 200px;}#aediy1con .btnxx{font-size: 14px;line-height: 16px;position: absolute;z-index: 99;top: -1px;vpravo: -1px;width: 18px;height: 18px;text-align: center;color: rgb(255, 255, 255);border-radius: 0 5px 0 0;background: #f44336;}#aediy1con.hidediycon{právo: -200px;pretečeniu: visible;}#aediy1con.hidediycon )
Pridať do zoznamu prianí

Vzduch Nafukovacím Elektrické Čerpadlo Konektor Vysokého Tlaku Odolný Vysoko Flexibilné Vzduchové Čerpadlo Predĺženie Trubice 60 cm pre Auto Vzduchu Nafukovacím

€6.96 - €11.61
( 60 cm vzduchu nafukovacím čerpadla rozšírenie rúrka 2 v 1 pneumatík čerpadlo tryska adaptér konektor pre auto vzduchu nafukovacím 1. široké uplatnenie: 2 v 1 nafukovacie port dizajn, široká platné pre nás a francúzsky štandardné pneumatiky v ústach, môžu byť použité pre auto nafukovacie čerpadla. 2. bezpečné a dôkaz: určený pre bezpečné a dôkaz spojenia, predĺženie trubice zabezpečuje )
Pridať do zoznamu prianí

220Pcs 3 Palcový Vlny Buffer Leštiaci Pad Set Pre Auto Polisher

€39.05 - €61.02
( materiál: hubky forma: guľatosti priemer:3 palca hrúbka:30 mm/1.18 palec farba:podľa fotografie čierna (extra jemné), leštenie a dokončovacie pad ,poskytuje bohaté vírivá-free vysoko lesklý povrch modrá (stredná) svetlo cut & leštiaci pad, záverečná rezanie, leštenie alebo na zasklenie jasné, kabát povrchy orange hrubo poľský pad štandardnej triedy rezanie )
Pridať do zoznamu prianí

Truck Loď SUV Syntetické Lano Navijaku Line Obnovy Kábel Syntetické Navijak Ťažného Lana 15M 8200LBS Pre Jeep Off Road 4WD ATV, UTV

€203.52
( truck loď suv syntetické lano navijaku line obnovy kábel syntetické navijak ťažného lana 15m 8200lbs pre jeep off road 4wd atv, utv popis: ľahký, ale super silné.pletené lano má vynikajúce medza pevnosti, ale váži oveľa menej ako oceľových lán.neznamená to však viazať, alebo rozvíjať ostré frays.neznamená to však viesť elektrinu alebo teplo, takže je veľmi ľahké použitie v studenej.lano )
Pridať do zoznamu prianí

Home Office Loď Auto Auto PVA Sacia Hubica Blok Cleaning Tool

€3.18 - €4.43
( názov produktu:multifunkčná vody-absorpciu pva hubky,majú silnú schopnosť absorbovať vodu, jednoduchú údržbu.mäkké a jemné dotyk, pocit, pohodlné a hladké, plynulé a podrobné povrchu, dlhodobé používanie non-chmýří.charakter tvrdý, podarilo vytiahnuť, trhať, a prišiel desať, vydrží veľa krát na použitie.použitie dovezených pva špeciálne technológie výroby, tak, že jeho pevnosť v ťahu, je )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálne Auto Spaľovacej Komory Valca Čistenie Kefkou Nylonové Štetiny

€0.98 - €1.73
( popis: veľkosť produktu: celková dĺžka 26 cm/10.24 palec. funkcie produktu: auto čistiaca kefa pre vzduch dvere uhlíka vklad, vám pomôže vyčistiť blokády automobilového motor prívodu vzduchu, a ľahko vám pomôže vyčistiť ťažko dostupných rohoch. jednoduché použitie: vŕtanie kefa prílohu, auto spaľovacej komory valca čistenie kefkou musieť použiť s elektrickú vŕtačku, ktoré )