0

Menu

Krídla Zips Anke Dĺžka O-Krku Hi-Lo Čipky Svieti Luxusné Plesové Šaty Bez Rukávov Dĺžka Podlahy Krídla

Shop: Svadby & Udalosti
Krídla Zips Anke Dĺžka O-Krku Hi-Lo Čipky Svieti Luxusné Plesové Šaty Bez Rukávov Dĺžka Podlahy Krídla

Krídla Zips Anke Dĺžka O-Krku Hi-Lo Čipky Svieti Luxusné Plesové Šaty Bez Rukávov Dĺžka Podlahy Krídla

( 0 Recenzie )
€182.04
Kategória: Svadby & Udalosti
Sku: k39990

Informácie o výrobku

Vitajte Na Mojom Obchode

Foto

Tabuľka veľkostí Farieb graf

Farba: Najviac.Ak sa vám páči ostatné farby,na ktoré sa môžete obrátiť farba grafu,ako prosím, povedzte nám,môžeme vytvoriť podľa vašich požiadaviek úplne.

Meranie intruction

Napríklad: Veľkosť jednotky: centimetroch alebo palcový 1.Plné Poprsie = 37 cm 2.Pás = 28 palcov 3.Boky = 40 mm 4.horné poprsie = 5.pod poprsie = 6.Hlavica na Bradavky = 7.Rameno na ramene = 8.Dĺžka rameno na poprsie = 9.Predné Dĺžka Ramenný Pás = 10.Vonkajšie Nohy = (od pása na podlahu s motorovou topánky o 11.Height = (od top?na poschodí bez topánok) 12.Šaty color =?Poznámka A. svadobné šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice,svadobný závoj, a krinolína spodnička (ak je toto príslušenstvo ukazujú na obrázky)?.B.Farba sa môže líšiť medzi rôznymi CRT a LCD obrazoviek .nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.C.Prosím?dajte mi svoje exactitude veľkosť?a farbu pri objednávke , a som veľmi šťastný, že proces sa vráti, keď je to potrebné ,aby šaty veľmi fit s vami !D. Pred objednaním, prosím, prečítajte tento výpis starostlivo a opýtať sa na všetky vaše otázky.Zásielky A. šaty by mohlo byť hotové v 10-25days.Počas špeciálne dovolenku, napríklad Čínskej Festival, Sviatok,štátny Sviatok,dodacia lehota bude trochu dlhšie.B.Dodacia lehota je založené na spôsob dopravy.To bude trvať 3-4 pracovné dni otočila d pre UPS,DHL,FEDEX,7-10 pracovné dni pre EMS, TNT.C.Doprava zdarma sa vzťahuje na EMS a TNT(china express) Platba

Splatnosti platby cez PayPal,Kreditná Karta,bankový Prevod,Western Union.

Kúpiť viac a ušetrite viac.Ak si kúpite dve alebo viac položiek spolu.Sme radi, že môžeme ponúknuť kombinovanej dopravy zľavu na vás,vising kombinovanej dopravy do ušetríte náklady na dopravu výrazne.O nás sú svadobné šaty, výroba a dizajn spoločnosť na viac ako 8 rokov,najviac súčasťou našej obchodnej praxi je výroba svadobné šaty pre USA, veľkej BRITÁNII, Nemecku a iných oblastiach Európy.Všetky naše produkty sú vyrobené zo špičkových materiálov(satén, šifón, organza, tyl, taft, georgette, hodváb, polyester a pod.), a s veľmi dobré prevedenie.Funkcie A)dodanie svadobné šaty, večerné šaty, ples šaty, kvetina dievča šaty a svadobné doplnky.B) rôzne farby a rôzne veľkosti k dispozícii, C) vysoká kvalita, D)konkurencieschopné ceny priamo z továrne citát, E)zákazník je design je vítaný.Žiadna minimálna objednávka pre vás.Vráti> Vráti o vrátenie dane sa musí dostaviť do 7days od dátumu zakúpenia B> Keď budete robiť priznanie, uveďte poznámka: vaše meno, adresu a číslo Položky, stručné vysvetlenie dôvodov, pre návrat.Prosím uveďte, či máte radšej výmenu alebo vrátenie peňazí O spätnú väzbu A/ Sme v našich silách, aby sa váš nákup online, ako príjemné je to možné, ak máte nejaké obavy, prosím neváhajte a kontaktujte nás čo sme skutočne chcete každý zákazník bude spokojný zákazník!B/ bolo by veľmi ocenili, ak by ste mohli nechať nás pozitívnu spätnú väzbu, ktorá bude veľkým povzbudením pre nás!!

Vieme, šaty pre vaše Špeciálne Deň!Budeme robiť naše najlepšie služby, aby vaše šaty.

AK MÁTE AKÉKOĽVEK OTÁZKY, KONTAKTUJTE NÁS a my vám odpoveď otázku do 24 hodín.

  • Textílie Typ - Čipky
  • Materiál - Hodváb, Viskóza, SATIN, Mikrovláknovú
  • Príležitosti - Formálne Večer
  • Silhouette - Plesové Šaty
  • Dĺžka Šiat - Čaj-Dĺžka
  • Názov Značky - Diousha
  • Výstrih - O-Krku
  • Skutočné Obrazy - Áno
  • Dekorácie - Prehodil, Čipky
  • Vstavaný Podprsenka - Áno
  • Položka Druh - Večerné šaty
  • Rukáv Štýl - Bez rukávov
  • Vlak - Súd Vlak
  • Pasu - Prírodné Faktory
  • Rukáv Dĺžka(cm) - Bez rukávov

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Elegantné Moslimských Prom Šaty Vysokej Krku, Dlhými Rukávmi Marocký Kaftane Korálky Formálne Ženy Noc Party Šaty Saténové Vestido De Noche

€780.45 - €2 438.92
( vitajte v našom obchode ! milí priatelia:v záujme, aby sa vaše šaty vhodné na vás ideálny a aby si viac spokojní ,nemáme odporúčame vám, aby štandardnej veľkosti ,tak prosím nechajte nám presné merania,sme radi, že na zákazku alebo veľkosť farba pre vás zdarma(podľa nás size18) !keď si svoju objednávku , stačí zanechať váš merania a požiadavky na pole správy )
Pridať do zoznamu prianí

A-Line Obal S Mini sukne Prom Dresss tvaru Kvetinový Appliques Večer Party Šaty Vpredu Štrbinou Sweep Vlak Župan De Soriee

€787.43 - €874.92
( ako merať balenie 1. vnútorné package: funkcie opp taška s našimi značku, logo. 2. vonkajšie package: courier taška 3. farba tašky by mohli byť vyrobené podľa požiadaviek zákazníkov. 1.pred predložením položky, budeme kontrolovať veľkosť a potvrďte položky dokonalý.ale keď sa zobrazí položka ,ak nájdete akúkoľvek otázku,prosím, kontaktujte nás v 7days bez váhania. 2.budeme )
Pridať do zoznamu prianí

Jednoduché Tylu Bling Luk Špagety Popruh Milú, Večerné Party-Line Pre Ženy Zákazku Formálne Prom Šaty Vestido De Fiesta

€662.30 - €1 505.23
( najpredávanejšie jednoduché tylu bling luk špagety popruh milú, večerné party-line pre ženy zákazku formálne prom šaty vestido de fiesta prosím, majte na šaty zbrusu nový originál značky a značky na. prosím, kontaktujte nás predtým, než ste poslali šaty späť!budeme vám návrat detaily. ak sa vám stačí vrátiť na šaty na adresu uvedenú na obale, nemôžeme si to a vrátenie )
Pridať do zoznamu prianí

Nahé Ružovú Sexy Prom Šaty s Vreckami 2020 Dlhé Saténové Korálkové Krídla Mimo Ramenný Formálne Šaty Župan De Soiree

€434.07 - €667.80
( fotografie výrobkov nahé ružovú sexy prom šaty s vreckami 2019 dlhé saténové korálkové krídla mimo ramenný formálne šaty župan de soiree burgundsko sexy prom šaty s vreckami 2019 dlhé saténové korálkové krídla mimo ramenný formálne šaty župan de soiree farebné grafy veľkosť grafy na zákazku šaty, vyplňte, prosím, formát nižšie a ponúkajú nám pri zadaní )
Pridať do zoznamu prianí

Prowinea Očarujúce Tvaru Sťahovacie Hore Bez Rukávov Večerné Šaty Prom Tylu Appliques Vestido De Fiesta Mieru Kvetinový Tlač Zloženke

€819.18 - €1 137.74
( prowinea najpredávanejších prowinea očarujúce tvaru sťahovacie hore bez rukávov večerné šaty prom tylu appliques vestido de fiesta mieru kvetinový tlač zloženke )
Pridať do zoznamu prianí

Dievčatá Prvé sväté Prijímanie Šaty Flower Girl Svadobné Flitrami Šaty pre Deti Klavír Výkon Vestidos Deti Sprievod plesové Šaty

€60.69 - €121.39
( o obraze princezná šaty materiálu výber farieb.nájdete na obrázku nižšie môžete poslať na farbu, ktorú chcete. (môžeme zákazku farby,môžete si vybrať akúkoľvek farbu z našej color chart,rôzne textílie má inú farbu grafu,kontaktujte náš obchod služby zákazníkom skontrolovať farbu, číslo) my sme sa špecializuje na dizajn a výrobu špičkových svadobné šaty,ktoré poskytujú oem )
Pridať do zoznamu prianí

Elegantné Ženy Krátke Svadobné Rukavice Zápästia Dĺžka Tylu Prst Svadobné Stuhou Luku-uzol

€4.26 - €5.69
( elegantné ženy krátke svadobné rukavice zápästia dĺžka tylu prst svadobné stuhou luku-uzol )
Pridať do zoznamu prianí

Lacné Svadobné Zábaly Skromné Alencon Čipky Svadobné Svadobné Bolero Pre Svadobné Šaty Bez Rukávov Čipky Nášivka Bunda

€28.54 - €37.55
( veľkosť informácií: dĺžka:36 cm prsia:75 cm-90 cm * položka materiál:tyl +čipky * položka farba: 7, ako obrázok * položka dekorácie:krajky+nášivka )
Pridať do zoznamu prianí

2022 Nádherné Smaragdovo Zelenej Čipky Nášivka Večerné Šaty Špagety Popruhy Velúrové Boning Slim Dlho Prom Šaty Vrecká

€601.45 - €1 202.89
( prom šaty,obloha boue,pin,3d kvety,appliques,perly,návrat domov šaty,námestie golier,bez rukávov,čaj dĺžka,krásne,šaty faq: ako dlho doručenie bude trvať? dodacia doba = čas spracovania + poštovné čas je za štandardné dodanie 15-25 dní rush dodanie 7 až 15 dní poznámka: 1.pre rush dodanie.ak potrebujete šaty menej ako 7 alebo 15 dní.vezmite prosím na )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Elegantné Sequin Rukávov Večerné Šaty s Špagety Popruhy V Krku Morská víla Spp Rukáv Zips Späť Vestidos Elegantes

€87.57 - €203.66
( vitajte v našom obchode 1.na zhu značky profesionálne svadobné šaty výroba 2:oem sú k dispozícii, kupujúci' štítky prijať 3. dôverčiví platby escrow on-line 4. žiadne minimálne množstvo objednávky 5.brazílsky priateľov, dávať pozor prosím:nechajte nám svoj cpf o vašej objednávke, ak sa rozhodnete rýchlo vyjadriť, ako ems.colné to potrebujú.vďaka za vašu spoluprácu. veľkosť na )