0

Menu

Drevorezbárstvo Sochu Budhu Figúrka Dekor Ornament Darček Orientálny Socha na Verandu Vonkajšie Plochy Premýšľa Office

Shop: Home Decor
Drevorezbárstvo Sochu Budhu Figúrka Dekor Ornament Darček Orientálny Socha na Verandu Vonkajšie Plochy Premýšľa Office

Drevorezbárstvo Sochu Budhu Figúrka Dekor Ornament Darček Orientálny Socha na Verandu Vonkajšie Plochy Premýšľa Office

( 0 Recenzie )
€16.00 - €27.11
Kategória: Home Decor
Sku: k4039

Informácie o výrobku

Popis:

PREMIUM MATERIÁL: Buddha socha je vyrobená z krušpán, ktorý má hladký vzhľad a vynikajúce detaily.

Sochu budhu: výtvarné spracovanie, textúrou vzhľad detaily, dáva a kontemplatívny atmosféru.

Použitie: Ideálne pre vnútorné a vonkajšie prostredie, na zdobenie domov, trávniky, záhrady, kancelárie, reštaurácie, podniky, obchody, atď.

Zberateľské predmety: drevené vyrezávané sochy Budhu je veľmi dobré, zberateľskú, atraktívna obývacia izba dekorácie.

Dary: Dary pre Buddha milenci, priatelia alebo rodina.

Špecifikácia:

Farba: žltá

Materiál: drevo

Veľkosť: Cca.

7cmx4cm/2.76inchx1.57 palec

Balenie Obsahuje:

1 Sochu Budhu

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • Bytové Doplnky - Dekorácie
  • Materiál - Drevo
  • Tému - Ľudia
  • izba príslušenstvo - stôl príslušenstvo
  • Socha - výzdoba domov
  • Regionálne Funkcie - Čína
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • izba dekor - X Izba, Obývacia Izba Dekorácie
  • figúrka - socha

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nový Design Art Odtlačkový Samolepky na Stenu 3D Butterfly Samolepky na Stenu Domova Miestnosti Dekorácie 12pcs (Fialová)

€2.10 - €3.82
( 12 ks 3d butterfly nálepky zmiešané balenie, perfektný dizajn toto môže byť použité na akýkoľvek hladký, čistý povrch a nebude škodiť maľovať,keď ste unavený to len šupka ho!je to ideálny darček pre všetkých špeciálnych príležitostiach ako sú vianoce, svadby, narodeniny, výročia, zapojenie, nové dieťa, 18. 21., promócie, dôchodku alebo len prejav lásky množstvo: 8 5-6 cm, 7-8 cm 2, 12 cm 2. celkom )
Pridať do zoznamu prianí

Zlaté Anatomické Kostra Tabule Plagát Plátno Na Maľovanie Vintage Domov Izba Medicíny Študent Dekor Lekárske Umenie Stenu Frameless

€18.95 - €47.38
( 1.sme ondersteuning drop shipping sk whosesale . 2. te houden de verzendkosten sk aviod de beschadigde op verzending manier, geen mat, geen rám , plátno alleen . 3. het schilderij sa niet handgeschilderd, het je gedrukt dverí stroj. 4.1 palec = 2.54 cm 5. sme accepteren vlastné maten sk foto je, als je wilt, pls kontaktujte splnené ons. 6.de verwachte leveringsdatum zal worden beïnvloed )
Pridať do zoznamu prianí

Skladacie Ventilátor Kvetinový Leopard Hviezdne Nebo Tlač Tanec Ventilátor Štýlové Prenosné Ventilátor pre Strany, Festivaly Výkon

€1.78 - €3.95
( skladacie ventilátor kvetinový leopard hviezdne nebo tlač tanec ventilátor štýlové prenosné ventilátor pre strany, festivaly výkon ľahký a prenosný, skladací ventilátor, ideálny pre on-the-go použitie. odolná konštrukcia s tvrdý ventilátor kosti, ktoré odolávajú deformácie a rozpadá. k dispozícii v rôznych oko-lov vzorom, vrátane, leopard a zebra výtlačkov, neónové svetlá, )
Pridať do zoznamu prianí

Jackson Pollock Abstraktné Vintage umelecké Diela Plagáty Line Graffiti Plátno na Maľovanie HD Tlač Stenu Obrázok pre Obývacia Izba Domova

€4.52 - €7.42
( vezmite prosím na vedomie, 1.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod rám poškodené na prepravu, č. mat, č vnútri rámu, č mimo rám, plátno len. 3. vzhľadom na rôzne svetelné efekty medzi počítačové monitory,mobilného telefónu, farba objekty bude trochu odlišné od zobraziť obrázky v našom obchode. 4.1 palec=2.54 cm 5. )
Pridať do zoznamu prianí

Action Bronson Biela Bronco Hudby Obal Plagát Plátno Art Print Domáce Dekorácie Nástenné Maľby (Bez Rámu)

€11.61 - €17.07
( materiál:plátno materiál: vysoko kvalitné plátno štýl: umelecké reprodukcie. poznámka: rám nie je v cene. každá položka je na objednávku a použité iba prémiové materiály. diela, je vyrobený na objednávku a každé umelecké dielo má mierny rozdiel v tom,že je povolené,ako a používať dobrý plátno materiál. profesionálne balenie pre bezpečnú prepravu. sme )
Pridať do zoznamu prianí

Jarný Veniec Robin Vtáčie Hniezdo Kvety Kovov Cín Prihlásiť Vintage Štýl, Plagát pre Domáce Shop Cafe Garáž Stenu Decor

€38.68 - €77.37
( materiál: vysoko kvalitného kovu. kategória o: 20x30cm(8x12inch),30x40cm(12x16inch). package zahrnuté: 1 ks kovov cín prihlásiť. táto séria zavesiť na kvalitu obrazu, kreatívne, manželstvo, módne. to je široko používaný v bary, krčmy, kluby, domy, kaviarne, obchody, reštaurácie atď.dekorácie alebo môže byť použitý pre svadobné, narodeninové, slávnostné, alebo všetky )
Pridať do zoznamu prianí

Olejomaľba Reprodukcia na Ľanové Plátno,-rose-a-amelie-1894 podľa Edvard Munch,100% ručne vyrábané,abstraktnú olejomaľbu

€101.26 - €112.51
( popis: -rose-a-amélie-1894 podľa edvard munch veľkosť: veľkosť je v palcový , ostatné veľkosti sú k dispozícii, obráťte sa prosím na cenu. láskavo poznámka veľkosť ukázal, že na našej webovej stránke je najviac populárne veľkosti. nie sú pôvodnú veľkosť obrazu.takže niekedy podiel rozmnožovanie môže byť trochu odlišná od pôvodnej maľby. ak sa vám )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Vlajka na Auto Show 3x5 Ft Lietania Banner Vnútorné Vonkajšie Dekorácie

€1.11 - €2.23
( špecifikácie: materiál: 100% polyester textílie veľkosť: 60x90cm, 90x150cm, 120x180cm v dôsledku rôznych oceňovacích metód, môžu byť niektoré odchýlky vo veľkosti. hmotnosť: 50g, 120 g, 200g proces: single-obojstranná tlač dve priechodky pre zavesenie (č stožiar) upozornenie: vlajky teraz sú na sklade.ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoká Kvalita, Rukoväť, Cuka Rukoväť Zliatiny Fuchi Kashira Menuki Pre Skutočné Japonské Japonsko Samuraj Katanan Meč Príslušenstvo NewVery Pekné

€22.18 - €29.58
( stav: nové, nepoužité. rukoväť(cuka) materiál: tvrdé drevo zabalené s black napodobňované rayskin červené kožené ito zliatiny príslušenstvo. rukoväť dĺžka: 15 cm(5.9 palca)/20 cm(7.9 palcový)/26 cm(10.2 palcov)/30 cm(11.8 palca)/35 cm(13.8 palca)/40 cm(15.7 inch) zvyčajne sa používa pre japonský samuraj meč katana, nie je mekugi otvor na cuka, potrebujete vyvŕtať sami. prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

RetroAnimationGame Svet Hra Sále Hrať Bar, Pub, Reštaurácia Doska Vintage Tin Znamení Retro Kovové Prihlásiť Dekoratívne Plakety Stenu Decor

€5.68 - €11.36
( vitajte na mojom obchode tu je nejaká informácie, ktoré potrebujete vedieť. 1:materiál kovový plech, bez hrdze, č vyblednutiu, vode. 2:tam sú otvory v štyroch rohoch kovové maľovanie na jednoduché zavesenie. 3:prihlásenie funkcie živé farby na robustné plechy; prinesie nostalgickú atmosféru na vašej garáže, dielňu, den, kancelária, kuchyňa, muž jaskyňa, čerpacie stanice, )
Pridať do zoznamu prianí

Smirking Mačka Kovov Cín Znamenie, Dekorácie Znamenie, Zábava Domov Ročníka Art Decor Železa Maľovanie plagátu kaviareň Dekorácie

€5.40 - €18.63
( materiál: vysoko kvalitného kovu. kategória o: 20x30cm(7.8x11.8 cm) rozmery: 40*30 cm (11.8 palec* * 15.8 inch) package zahrnuté: 1 ks kovov cín prihlásiť. táto séria zavesiť na kvalitu obrazu, kreatívne, manželstvo, módne. to je široko používaný v bary, krčmy, kluby, domy, kaviarne, obchody, reštaurácie atď.dekorácie alebo môže byť použitý pre svadobné, narodeninové, )
Pridať do zoznamu prianí

Native American Obrázok Plátno Maľby Zvierat Vlk Plagát Domorodé Umenie HD Tlač Moderné Nástenné Art Obraz Obývacia Izba Dekor

€4.52 - €7.42
( vezmite prosím na vedomie: 1.podporujeme poklesu prepravy a whosesale . 2. aby sa stanovuje poštovné a aviod poškodeného na prepravu spôsobom, žiadne mat, bez rámu , plátno len . 3.maľba nie je handpainted, to je vytlačené stroj. 4.1 palec=2.54 cm 5. akceptujeme vlastné veľkosti a fotografie, ak chcete, pls kontaktujte nás. 6. očakávaný dátum dodania bude mať vplyv )