0

Menu

18000pcs/veľa Kennie mini Č.3023 Väčšinu farebných Častí hromadných tehly 1x2 Častice Klasické Malé Diamant stavebné bloky Časť HOBBY hračky

Shop: Building & Construction Hračky
18000pcs/veľa Kennie mini Č.3023 Väčšinu farebných Častí hromadných tehly 1x2 Častice Klasické Malé Diamant stavebné bloky Časť HOBBY hračky

18000pcs/veľa Kennie mini Č.3023 Väčšinu farebných Častí hromadných tehly 1x2 Častice Klasické Malé Diamant stavebné bloky Časť HOBBY hračky

( 0 Recenzie )
€97.27 - €170.66
Sku: k40486

Informácie o výrobku

Popis Produktu: 1. Materiál: Eko-šetrné ABS 2. Obsah balenia: farba asi 18000 kusov komponenty, ktoré sú kompatibilné s Diamond výrobkov 3. Typ Modelu: Farba Hromadné Časti 4. Farba:ako na obrázku Výstraha: 1) v Dôsledku nastavenia monitora, svetlo a iné faktory, ktoré môžu spôsobiť v obrázky majú mierne farba aberration, konečnú farbu samotného tovaru, ktorý sa má prednosť. 2) Prosím, byť dobre poznamenať, že nie sme zodpovední za všetky colné poplatky. 3) Všetky rozmery sú merané ruky, tam sú malé odchýlky.

POLOŽKA OBRÁZKY

Doprava zadarmo doprava Zadarmo prder bude odoslaný do Číny post air mail.Ale ak objednávku výške viac ako US$300.00 Sme sa loď, DHL alebo EMS doprava zadarmo, ktoré budú doručené do 3-7 pracovných dní.Čína príspevok vzduchu mailnormally položka dorazí s 15-35 pracovných dní od vyvesenia.Niekedy pre colné alebo počasie problém bude oneskorené o niekoľko dní.To môže byť až 40-70 pracovných dní.Zásielky: Ak si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a úhrade zákazky vrátane dopravy za poplatok.Robíme žiadna záruka, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše produkty je kontrolované.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane.Vracia: snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Vrátime vám vráti položky do 10 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci responisible za poškodenie alebo stratu,a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.Veľkosť, alebo problémov: rozmery sú znázornené so špecifickými seasurements v dedailed špecifikácie.Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku.Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti, ktoré sú approcimately 1,5 CM v meraní.Ak zistíte veľkosť produktu nesedí,môžete sa priamo obrátiť na nás.Farba Nezhody: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď.Avšak,ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby,prosím kontaktujte nás a zistite, či je možné vrátiť.Feeback: Vaše radosti zo a pozitívne ohlasy sú pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Názov Značky - Kennie
  • Klasifikácia - Montáž
  • Číslo Certifikátu - Žiadne
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Upozornenie - Č Jesť
  • Číslo Modelu - Kompatibilné S Diamond stavebné bloky mini 3023 3004
  • Veľkosti Bloku - Micro stavebný kameň
  • 3C - Certifikát
  • Materiál - Plastové
  • Plastové Typ - ABS
  • Čiarový kód - No
  • Pohlavie - Unisex
  • Odporúčame Veku - 12+y, 18+, 14+y

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Kvetinové Kytice Stavebných Kit Bonsai Rose Fower Kôš Stavebné Bloky Nastaviť Kvet Častíc Botanická Valentines Darček pre Dievča Mama

€25.38 - €36.26
( kvetinové kytice stavebných kit bonsai rose fower kôš stavebné bloky nastaviť kvet častíc botanická valentines darček pre dievča mama )
Pridať do zoznamu prianí

2022 Vojenské Armády SWAT Polície, Vojakov Krížniku Lodi vojnová loď Model stavebným Tehly Deti Hračky

€17.20 - €21.50
( materiál:prostredie, príjemný materiál. package: nie orignial okno,nové v zalepenej funkcie opp taška obsah:kompatibilný so svetovými značkami 349pcs )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Hračky 8pcs /Množstvo Stredovekých Vojenských Útvarov Templar Rytieri Rímsky Vojaci Spartan Bojovník Budova Blok Nastaví Detské Darčeky

€75.09 - €125.15
( modname=ckeditor drahý priateľ!dobrý deň. ak sa vám páčia naše produkty, prosím, pripojte sa k nákupného košíka! prosím, postupujte podľa mojich obchod pre viac zliav a nové odporúčania produktov! sľubujeme: 1. ak obrázok nie je jasné, či tam je nejaký problém, prosím kontaktujte ma.odpovieme vám hneď ako to bude možné 2. ak sa výrobok poškodí alebo stratí, )
Pridať do zoznamu prianí

1/35 Živice Obrázok Modelu Auta Unassambled Nevyfarbené 947(4 číslice)

€20.47
( faq null milí kupujúci, a priateľ, tu je stručný popis našom obchode je výrobkov: 1.všetky výrobky určené na predaj v obchode je biely film, bez farby, potreby kupujúcich, leštenie, maľovanie a montáž.môžete vidieť farebné obrázky sa používajú ako zobrazenie, aby ste farba poskytnúť referencie.prosím, uistite sa, že dávať pozor na to.všetky obchodu výrobky, je bez farby, sú časti )
Pridať do zoznamu prianí

50pcs/veľa MOC Tehly, Dlaždice 1x2 s Vozidlom Ovládací Panel Vzor nosenie s 3069bpc1 DIY stavebným deti hračky, darčeky

€12.04
( popis výrobku: názov produktu: dlaždice 1 x 2 s vozidlom ovládací panel vzor produkt materiál:plast produkt vykazuje: )
Pridať do zoznamu prianí

jediný predaj Velociraptor Dinosaura DIY Montáž Stavebné Bloky Dino Hračky Tehál Vianočný Darček Vzdelávacie Hračka Kompatibilné

€1.13 - €1.25
( popis výrobku: produkt kapely: názov produktu: produkt materiál:abs produkt package:plastového vrecka(s z pôvodného balenia) balenie )
Pridať do zoznamu prianí

DIY Papercraft 3D Hudobné Poznámky Low Poly Papercraft Domov Stenu Hudobné Umenie Dekorácie Papier Model Ručne vyrábané Hračky Pre Deti, Dospelých

€42.53
( dostanete nastaviť farby-tlačené karty nie je hotový model, kupujúci je potrebné znížiť, zložiť a držať ich. vystrihnúť podrobnosti papiera model a prilepíme ich spoločne, ako je uvedené v návode. ak máte akékoľvek otázky, vytvárať, prosím, neváhajte nás kontaktovať )
Pridať do zoznamu prianí

Gobricks GDS-1290 Doska, Kolo 1 x 1 s Barom Rukoväť na Strane kompatibilný s 26047 detí DIY Vzdelávacie Bloky

€0.23
( vitajte na gobricks obchod.gobricks má široký výber z tehly v širokej škále farieb,má kvalitu tehly,môžete nájsť mnoho z tehly, potrebujete tu náš obchod vám tiež môže pomôcť prispôsobiť tvar(moc), ktorý potrebujete.ak potrebujete, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis alebo poslať excel na našu e-mailovú adresu, ktorá je [email protected] .tešíme sa na spoluprácu s vami ak )
Pridať do zoznamu prianí

Technológia Zbraň Série Stavebné Bloky Desert Eagle MK47 MP5 Barrett Zbraň Tehly Armády Streľbe Zbraň DIY Deti Hračky Pre Darček

€135.41 - €208.33
( technológia zbraň série stavebné bloky desert eagle mk47 mp5 barrett zbraň tehly armády streľbe zbraň diy deti hračky pre darček poznámka: balíček zvyčajne bez pôvodného obalu ,ale bude používať bublina taška na packit,prosím, nebojte sa.ak potrebujete box,prosím, kontaktujte predávajúceho na pridanie poľa feeor zvoľte políčko. funkcie : bloky meno: epang palacebuilding )
Pridať do zoznamu prianí

6509 423pcs Mestskej Polície Stanice Swat v nevýbušnom Auto Obrnené Vozidlo Vojenské 4 Bábiky Zbraň Chlapec stavebným Hračka Tehla

€17.57 - €21.97
( ak si kúpite pdf manuál, verzia,zašleme pdf manuál na vás !máme 5000+ bloky,ak chcete, aby sa všetky bloky krkos.sk záznamy,prosím, kontaktujte ma. upozornenie : táto položka sa nemusíte obsahovať originálne krabice )
Pridať do zoznamu prianí

2389Pcs Theme Park Pirátskej Lodi Jazda MOC-67413 Tehly Hračka Kompatibilné s Inými Značkami na Ulicu(Licencovaný navrhol Gdale)

€1 257.41 - €2 514.82
( vitajte v našom obchode! postupujte podľa tohto obchodu, aby si viac zľavy! popis výrobku: 100% zbrusu novej, vysokej kvality, vyrobený z eko-príjemný materiál poznámky vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.ďakujeme! žiadne nálepky naše výrobky nemajú nálepky.tlačené )
Pridať do zoznamu prianí

2613 468pcs 4in1 Dievča Princezná Kráľovský Hrad Stavebné Bloky Hračka Tehla

€17.60 - €22.00
( ak si kúpite pdf manuál, verzia,zašleme pdf manuál na vás !máme 5000+ bloky,ak chcete, aby sa všetky bloky krkos.sk záznamy,prosím, kontaktujte ma. upozornenie : táto položka sa nemusíte obsahovať originálne krabice )
Pridať do zoznamu prianí

Flyhawk FH700083 1/700 USN Moden Radar som

€5.12
( popis produktu pozor prosím: medzinárodné kupujúci vezmite prosím na vedomie: všetky dane, clá, dovozné sa localgovernment môže účtovať poplatok, hradí kupujúci. (ak si nie ste istí, či si kúpite výrobky budú účtované dovozné dane, obráťte sa na miestne vlády pokyny.) ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím prostredníctvom e-mailu alebo správ. zvyčajne používame )