0

Menu

Námornícka Modrá Backless Nádherný Prom Šaty Nové Príchodu Sexy Milú Bez Rukávov Formálneho Štúdia Party Šaty Vlastné, Aby Plus Veľkosť

Shop: Svadby & Udalosti
Námornícka Modrá Backless Nádherný Prom Šaty Nové Príchodu Sexy Milú Bez Rukávov Formálneho Štúdia Party Šaty Vlastné, Aby Plus Veľkosť

Námornícka Modrá Backless Nádherný Prom Šaty Nové Príchodu Sexy Milú Bez Rukávov Formálneho Štúdia Party Šaty Vlastné, Aby Plus Veľkosť

( 0 Recenzie )
€154.87 - €186.59
Kategória: Svadby & Udalosti
Sku: k40653

Informácie o výrobku

Upozornenie :Ak chcete, aby tieto šaty v custom size a custom color (vlastné farby,môžete si vybrať náhodné veľkosť a farbu, keď ste na mieste, poradí ,potom nechať odkaz na nás vlastnú veľkosť a farbu .Tak môžeme vidieť, farbu a merania chcete, keď sme získať objednávky.

Ak potrebujete vlastné, aby šaty, pošlite nám, prosím, meranie zoznam nasledovne:

1.Poprsie =___cm

2.Pás =___cm

3.Boky =___cm

4.Pás na poschodí s obuv na =___cm

5.Dĺžka=___cm( Rameno na Poschodí s podpätkami o)

6.Height =___ cm (od temena hlavy do podlahy bez topánok)

7.Šaty color =___ (Akúkoľvek farbu vyberte si z našej farba graf alebo obrázok farbu.

Môžete napríklad:

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred nákupom.Potom, čo dostanete položky, ak máte problémy, kontaktujte nás prosím ( správu predávajúcemu alebo online chat ) pred odchodom všetky ohlasy, alebo otvoriť všetky spory.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Krkos.sk, ako sú kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Krkos.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Podľa našich skúseností, Vlastné skontrolujte parcely náhodným, asi 0,5-1% pozemkov sa bude kontrolovať a môžu účtovať niektoré tarifné.

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou čas spracovania môže byť 3 až 15.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme!

Tipy:

Ak chcete zákazku, prosím, vyberte si akýkoľvek štandardný veľkosť pri objednávaní, a potom napíšte merania detaily v okne s hlásením pri platbe.

Dôležité: Ak ste z BRAZÍLIE, prosím dajte nám svoj CPF v okne s hlásením pri platbe, bez nej nemôžeme post zásielky.vďaka za vaše porozumenie.

Oznámenie

1.Akékoľvek zmeny veľkosť/farba/špeciálne požiadavky nie sú prijateľné, po objednávka presiahne 24 hodín.

2.Ak presiahnuť 24 hodín, veľkosť alebo farbu alebo údaje o vašej objednávky je nutné meniť, prosím pošlite správu na nás, ale budete musieť zaplatiť poplatok, tiež prosím odložiť odoslaní vašej objednávky.

3.všetky šaty urobili sme sa trochu líši od pôvodného obrázku môžete vidieť na webovej stránke , a veľkosť bude viac alebo menej veľký alebo malý medzi 1 až 3 cm.Farba sa môže líšiť medzi rôznymi CRT a LCD obrazoviek.nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s obrázkami, ktoré vidíte.

4.tam sú niektoré Krajiny sa budú zdaňovať ,chcete, môžete najprv vedieť tohto ,ako :spojené KRÁĽOVSTVO ,Kanada,Brazília,Mexiko,nemecko, Francúzsko ...

5.Akceptujeme rush poriadku, ale prosím, kontaktujte nás pred objednaním.A dodacia lehota závisí na prepravu spôsobom, ako si vybrať (

DHL/UPS/ARAMEX je 3-7 pracovných dní, EMS je 10 až 20 pracovných dní, Čína Príspevok Registrované Air Mail je 15-60 pracovných dní).

6.Všetky príslušenstva, ktoré je znázornené na obrázkoch nie sú zahrnuté.

  • Materiál - Polyester
  • Silhouette - Trúbka / Morská Víla
  • Vstavaný Podprsenka - Áno
  • Dekorácie - Sequined
  • Rukáv Dĺžka(cm) - Bez rukávov
  • Pasu - Prírodné Faktory
  • Výstrih - Zlatko
  • Dĺžka Šiat - Poschodie-Dĺžka
  • Módny Prvok - Backless
  • Príležitosti - Ples
  • Vlak - Sweep Vlak
  • Položka Druh - Prom Šaty
  • Rukáv Štýl - Bez rukávov
  • Textílie Typ - Tylu
  • Skutočné Obrazy - Áno
  • Názov Značky - Forevergracedress

Značky: Prom Šaty

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nový Dizajn Žltá Tylu Formálne Večerné Šaty s Čipkou Appliques Úplnej Jewel Krku Ilúzie Späť na Mieru Vestidos De Fiesta

€582.00 - €831.43
( 1.ak chcete zákazku šaty,prosím zanechať správu nám o svojom podrobné veľkosť poprsia___,pás___,boky___,duté podlahy s obuv___palec alebo cm a opatrenie sa sami seba, ako naše opatrenie pokyn. 2.brazílsky priatelia venovať pozornosť: nechajte nám svoj cpf o vašej objednávke, ak sa rozhodnete rýchlo vyjadriť, ako je dhl,ems.colné to potrebujú .vďaka za vašu spoluprácu. )
Pridať do zoznamu prianí

Červená Bling Sequin Sweet 16 Quinceanera Šaty s 3D Nášivka Korálky Korzet, Šaty Vestidos De 15 Anos Maškaráda xv Šaty

€234.94 - €335.63
( otázka: ako na zákazku merania? odpoveď: vieme poskytnúť zdarma prispôsobené služby merania. po prvé, môžete si vybrať ľubovoľnú veľkosť, miesto aby, že je to len pre platbu, a potom ste mi poslať vaše merania, vrátane: poprsie ___ palec alebo ___cm, pás ___ palec alebo ___cm, boky ___ palec alebo ___cm, váš výška(s obuv) ___ palec alebo ___cm. dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

Angelsbridep Milú Návrat Domov Šaty Vestidos De Festa Sexy Špagety Popruhy Kryštály Volánikmi Štúdia Formálnej Strany Plášte

€60.35 - €77.37
( vitajte v našom obchode sľubujeme vám použiť najlepšiu kvalitu tkanín, aby sa vaše šaty.high-end kvalitu je náš cieľ ! tovar bude zaslaný tnt, ups, fedex, dhl, ems dodacia lehota: 4-7days tnt, ups, fedex, dhl ide o medzinárodnú prepravu.tovar vám bude couriered z číny na vašu adresu.môžeme zložiť šaty inside out na ochranu lištovanie alebo šnurovanie.budeme klásť šaty v kuriér taška.parný )
Pridať do zoznamu prianí

čína Kráľovská Modrá Backless bez Rukávov Dĺžka Podlahy Morská víla Satin Večerné Šaty Čela Príslušenstvo Morská víla Večerné Šaty Prom

€78.50 - €157.01
( [xlmodel]-[custom]-[51624] vitajte na mojom obchode, sme profesionálne svadobné šaty továrni v china.sme profesionálne svadobné šaty návrh a výrobné spoločnosti.všetky naše výrobky sú vyrobené z materiálov špičkovej kvality, a s veľmi dobré prevedenie.naše produkty zahŕňajú svadobné šaty a zvláštne príležitosti šaty,svadobné party šaty.ak potrebujete inú farbu alebo špeciálnu požiadavku, )
Pridať do zoznamu prianí

FIDDY898 Elegantné České Svadobné Šaty Boho Pláže, Krištáľovo Korálkové Svadobné Šaty pre Nevestu vestidos de novia župan de mariee

€1 781.52 - €2 509.18
( tabuľka veľkostí ak zistíte, merania, nezmestí sa vám veľmi dobre, kontaktujte, prosím, predajcu, aby nám svoje vlastné merania, budeme zákazku šaty vo vašej veľkosti, bez dodatočných nákladov, od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky crt a lcd displeja, sme nemôže zaručiť, že farbu nášho výrobku bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli )
Pridať do zoznamu prianí

AM1238 Crystal Volánikmi Backless Svadobné Šaty

€1 267.68 - €1 408.53
( vitajte na našej továrni.sľubujeme vám použiť najlepšiu kvalitu tkanín, aby sa vaše šaty!vysoká kvalita je naším cieľom! 1.model show am1238 crystal volánikmi backless svadobné šaty 2.ako merať 1).stardand veľkosť: 2).zákazku veľkosť: nižšie obrázok môže vám povedať, ako na meranie.ak máte nejaké otázky, prosím kontaktujte nás. prosím, vyplňte )
Pridať do zoznamu prianí

Móda Kvetina Dievča Šaty pre Svadobné Dievčatká Deti/Dieťa Šaty Načechraný Tylu Vysoká Nízka Prijímanie Strany Loptu Sprievod Šaty

€63.70
( produkt displeja, ako je to uvedené nižšie: na slonovinová farba tieto šaty je svetlo slonoviny,je takmer biela. upozornenie toto pred nákupom.ďakujem. vezmite prosím na vedomie: my len loď na potvrdenú dodaciu adresu.takže prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je správne, keď platba za tovar, kvôli bezpečnosti dôvodu nemôžeme akceptovať zmenu adresy prostredníctvom e-mailu.od )
Pridať do zoznamu prianí

Štvorcový Výstrih Večer Formálne Zákazku Príležitosti-line Party Šaty podkolienok Šaty pre Ženy Rúcha de Soirée 2023

€82.43 - €119.46
( všetky šaty sú v našej predajni , môže byť vlastné madesize a farieb , láskavo nebojte sa ho . budeme robiť šaty nech si spokojný,ak máte akékoľvek otázky, alebo požiadavky, prosím, dajte mi vedieť so správou, alebo kontaktujte ma na riadok. ak nemôžete nájsť štýl sa vám páči v našej kolekcii, môžeme si šaty v svoj vlastný dizajn.môžete nám poslať obrázky a vzory, aj )
Pridať do zoznamu prianí

Cenove Fialová A-Line Bez Ramienok Prom Šaty, Na Poschodí-Dĺžka S Bez Rukávov Večerné Letné Party Šaty Pre Ženy

€955.70 - €1 365.29
( vrátenie a zásady vrátenia peňazí máme jednoduché vrátenie a výmena proces!ak nie ste úplne spokojní s položku(vrátane kvality problém, nie na správnu veľkosť, atď.)môžete vrátiť túto položku, vám vrátime plnú sumu.(okrem prepravné poplatky) návrat & exchange požiadavky výrobok musí byť unworn a v pôvodnom stave aj po snažil na fit žiadna náhrada: nosené, parfumované, )
Pridať do zoznamu prianí

Luxusné Večerné Šaty Milú Morská víla Večerné Šaty Korálkové 2 Farby Sexy Prom Šaty Dlhé Vestido de Fietsa NS12

€1 280.69 - €1 803.78
( 12408401036543168 večerné šaty 2019 usa $ 355.71 /kus usa $ 255.71 /kus usa $ 470.00 /kus usa $ 355.71 /kus usa $ 555.71 /kus usa $ 327.14 /kus usa $ 341.43 /kus usa $ 327.14 /kus 12408401036334422 názov značky fanovais štýl číslo ns12 textílie tylu embellishment lištovanie, plne linajkované áno build-in podprsenka áno fishbones áno uzavretie zips )
Pridať do zoznamu prianí

Jednoduché Mimo rameno bez Rukávov Popruhy Pláži Sexy Backless Svadobné Šaty Boho Svadobné Šaty Appliques Lesk Svadobné Šaty 2023

€757.92 - €3 445.09
( popis produktu vitajte v našom obchode a ďakujeme, že ste si vybrali náš tím, aby vaše svadobné šaty pre vás.my sme z suzhou medzinárodnej svadobné šaty mesto, jeden z najväčších svadobné šaty priemysel základní na svete.máme veľmi bohaté skúsenosti vo výrobe svadobné šaty, večerné šaty, šaty ples, atď.sme odhodlaní poskytovať kupujúci s šité na mieru, vysokej kvality, svadobné služby.ak )
Pridať do zoznamu prianí

Hot PINK Batoľa Narodeniny Kvetina Dievča Šaty 3D Kvety Kryštály Volánikmi Svadobné Party Zákazku Módna prehliadka

€965.94
( umq najpredávanejšie vzory hot pink batoľa narodeniny kvetina dievča šaty 3d kvety kryštály volánikmi svadobné party šaty na zákazku módna prehliadka prosím, pozrite si naše storno nižšie podrobnosti: naše výmazy politiky 1. objednávky stornovať do 24 hodín, potvrdenie platby, bude mať nárok na plnú náhradu. 2. objednávky zrušené 1-3 dni po zaplatení potvrdenie bude mať nárok na čiastočné )
Pridať do zoznamu prianí

Plus Veľkosť Sexy V Krku Strečové Šaty Zelené Sequin Elegantné Večerné Šaty Bez Rukávov Strany Maxi Šaty Dlhé Prom Šaty

€333.59 - €416.99
( q&a 1.môj nákup ochrany čas bude po všetkom,čo mám robiť? ak váš nákup ochrany čas sa kráti,prosím zanechať správu.môžeme vám pomôcť ho rozšíriť ,na ochranu vašej objednávky . 2.ako zistím, ktorý veľkosti na objednávku? ak nechcete vedieť, ktoré veľkosť zmestili sami,prosím, kontaktujte nás.povedzte nám vaše poprsie pás a boky informácie môžeme poradenstvo veľkosť )