0

Menu

Gamepad Nabíjací Stojan LED Indikátor Herný ovládač Nabíjačka Stanicu, Skladovanie, Prilby, Slúchadlá na Stenu pre PS5 PS VR2

Shop: Prenosné Audio & Video
Gamepad Nabíjací Stojan LED Indikátor Herný ovládač Nabíjačka Stanicu, Skladovanie, Prilby, Slúchadlá na Stenu pre PS5 PS VR2

Gamepad Nabíjací Stojan LED Indikátor Herný ovládač Nabíjačka Stanicu, Skladovanie, Prilby, Slúchadlá na Stenu pre PS5 PS VR2

( 0 Recenzie )
€32.51 - €67.72
Sku: k40780

Informácie o výrobku

Regulátor Nabíjania Kolísky Profesionálne Plnenie Dock Stojí LED Indikátor Skladovanie Helmy, Slúchadlá, Držiak na PS5 PS VR2

Funkcia:

1. Kompatibilita: Špeciálne navrhnuté pre PS5, pre PS VR2 kontrolu nabíjania.

2. Jednoduché Použitie: Pri nabíjaní, nainštalujte nabíjací adaptér a vložte ju do nabíjanie pozície pre nabíjanie.

3. All-in-One Design: integrovaný dizajn zaručuje, že váš headset a ostatné príslušenstvo sú bezpečne uložené na jednom mieste, čo uľahčuje prístup a používať ich vždy, keď ste pripravení na vaše ďalšie dobrodružstvo v vzrušujúce virtuálnom svete.

4. Vysoká kvalita: nabíjací stojan je vyrobený z vysokokvalitného ABS materiálu, odolné a spoľahlivé.S jeho elegantný a moderný vzhľad, náš nabíjací dok bude dopĺňať akéhokoľvek interiéru a pridať dotyk sofistikovanosti vášho priestoru.

5. Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom vás ubezpečiť, mať príjemný zážitok z nakupovania.Ak máte akékoľvek otázky, otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Použiteľné modely: pre PS5, pre PS VR2

Materiál: ABS

Vstup: 5V-2A

Výstup:

pre PS VR2 ľavej rukoväti: 5V-0,5 A

pre PS5 rukoväť: 5V-0.8 A

Hmotnosť výrobku: 980g

Balenie veľkosť: O 300x296x79mm/11.81x11.65x3.11inch

Ako účtovať kontrolóra:

pre PS VR2 rukoväť:

1. Pripojenie 5V 2A alebo vyšší nabíjačky do nabíjacieho stojanu (nabíjačka nie je zahrnuté v tomto balíku a zákazníkov je potrebné si ho zakúpiť samostatne)

2. Vložte magnetické sacia do Typ-C nabíjací port pre PS VR2 rukoväť

3. Miesto rukoväť v zodpovedajúce plnenie poloha nabíjací stojan, umožňuje magnetické sacia prísť do kontaktu.Na začiatku nabíjania, LED indikátor nabíjania postaviť sa rozsvieti oranžovou farbou, a keď je plne nabitá, bude svietiť až v modrej (upozorňujeme, že rukoväť môže byť vpravo alebo vľavo, prosím, miesto rukoväť podľa "L" a "R" označenia na plnenie stojan)

pre PS5 rukoväť:

1. Pripojenie 5V 2A alebo vyšší nabíjačky do nabíjacieho stojanu (nabíjačka nie je zahrnuté v tomto balíku a zákazníkov je potrebné si ho zakúpiť samostatne)

2. Miesto rukoväť v zodpovedajúce plnenie poloha nabíjací stojan.Keď sa začne nabíjanie, LED indikátor nabíjania stojan, rozsvieti sa oranžovou farbou, a keď je plne nabitá, to sa zmení na modré svetlo dýchania

Veciach, Ktoré Potrebujú Pozornosť:

Keď zavesenie pre PS VR2 prilba, je potrebné venovať pozornosť prevádzky postup pri inštalácii držiaka horizontálne.To musí byť naklonená a vložený pred stlačením dole

2. Čas nabíjania pre štyri páky sídlo trvá 4 hodiny na úplné nabitie, vrátane pre PS VR2 rukoväť čas nabíjania 1,5 hodiny a pre PS5/pre PS5 elite rukoväť čas nabíjania 2,5 hodiny.Požiadavka na adaptér sedadla je nabíjačka 5V 2A, a tiež to môže byť napájaný z pre PS5 hosť;

Špeciálna poznámka: plnenie logika sídlo nabíjačku najprv splniť napájanie pre PS VR2, a potom napájanie na na PS5 rukoväť.Štyri rukoväte nemožno účtovať súčasne (ak štyroch rukoväť adaptérov je potrebné nabiť v rovnakom čase, špecifikáciu 5V 4A je zriedkavé na trhu, takže konkrétne plnenie logika bola nastavená priority napájanie pre PS VR2)

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Nabíjacej základni

1 x Návod

Drop Shipping Služby.

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze.

2.Pre USA/CA /RU doprava je rýchlo.

3.Prioritou doprava,rýchle dodanie do 48 hodín.

4. Žiadna faktúra alebo doklad, alebo propagačné materiály zahrnuté. 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

5. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

6. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Nabíjačky
  • Názov Značky - ALLOYSEED
  • Hmotnosť - 980 g
  • Číslo Modelu - nabíjací dok
  • Kompatibilný model - Pre PS VR2
  • Kompatibilné Značky - Pre PS VR2

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

5.2 Audio Prijímač, Vysielač Audio prenos a Prijímanie 3.5 mm AUX Adaptér pre Slúchadlá

€14.06 - €25.57
( popis: 2 v 1 audio prijímač, vysielač: prijímač režim: auto audio , káblové reproduktor , domov reproduktor , reproduktor, zosilňovač , slúchadlá atď.vysielač režim: pre tv počítač, projektor zosilňovač tv , bezdrôtové slúchadlá slúchadlá , bezdrôtový reproduktor atď. hands-free hovory: prijímač rx mód a mikrofón podporuje ruky bezplatných hovorov, 1 tlačidlo, odpovedať, odmietnuť, )
Pridať do zoznamu prianí

Headpiece Mikrofón Hs70 Pro Bezdrôtový Herný Headset V Uchu Slúchadlá S Mikrofónom Objem Bluetooth Slúchadlá Slúchadlá Hráč

€1.49 - €2.99
( v uchu slúchadlá s mikrofónom, nastavenie hlasitosti 3,5 mm kovové káblové slúchadlá pre mobilné počítača mp3 funkcie: káblové, mikrofón, jasnú výzvu kvality, kvalita zvuku a znižuje hovor clutte flexibilné, bezpečné-fit earhooks & ergonomické dutiny maximalizovať komfort a stabilitu, ideálne pre beh, cvičenie a energické cvičenie. in-line kontrolu a mikrofón, pohodlné )
Pridať do zoznamu prianí

Mušle slúchadiel Náhradné Penové Ušné Vankúšiky Vankúš Ucho Vankúš Poháre pre Razer ManO'War Bezdrôtový 7.1 Priestorový Zvuk Herné Slúchadlá

€18.83 - €20.47
( náhradné mušle slúchadiel pre razer mano'war bezdrôtový 7.1 slúchadlá popis: farba : čierna 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný materiál: vysoko kvalitnej kože a peny soft, vysoká pružnosť, pohodlné a odolné dobré pre nahradenie opotrebované alebo stratené uší balík, vrátane : 1 pár mušle slúchadiel ( slúchadlá nie sú súčasťou ) kompatibilný pre razer mano'war bezdrôtový 7.1 surround )
Pridať do zoznamu prianí

Heavy Bass In-ear Herné Slúchadlá Hudbu Mobilného Telefónu Headset tlmenia Hluku

€9.73 - €12.81
( heavy bass in-ear herné slúchadlá hudbu mobilného telefónu headset tlmenia hluku ootdty vlastnosti: úplne nové a vysokej kvality aktívne potlačenie hluku: izolovať zvuk a počúvajte, pomocou určených na zníženie hluku čip, cez ktoré prijíma a analyzuje ďalšie hluku, opačný signál je generovaný v slúchadlo ju zrušiť. šokujúce zvuková kvalita a skúsenosti: pocit šokujúce )
Pridať do zoznamu prianí

Bezdrôtové pripojenie USB Bluetooth 5.0 Adaptér Hudby Prijímač pre PC, Notebook, Tablet PC

€3.78 - €4.25
( špecifikácie: názov položky: v5 bluetooth adaptér 5.0 rozhranie: usb 2.0 prenosová rýchlosť: max 24mbps bluetooth verzia: bluetooth v5.0 frekvenčné pásmo: 2.400-2.480 ghz farba: čierna položka veľkosť: 21x16x5 mm operačný systém: windows 7/ 8/ 10/ vista/ xp/ 2000/ 98/ ma atď. low-power voliteľné :1.2 3.6 vi/o. podpora viacerých jazykov. kompatibilné )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Roztomilý Kreslený Slúchadlá Prípade Redmi Puky 4 lite TPU Transparentné headset Prípade Redmi Puky 4 lite s kľúčom

€4.24 - €6.05
( popis: (zvoliť správny ochranný vak podľa vzoru slúchadlá) 1,nové módne vysoko kvalitné slúchadlá do uší prípade 2,kompaktný,ľahký,štýlový 3,to je len ochranný kryt pre slúchadlá, č slúchadlá 4,precízne tvarovaná prípadoch, ktoré dokonale zapadajú vaše slúchadlá 5,chrániť vaše slúchadlo, keď v nárazom 6,vzor:ako obrázky 7,ak si )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné Audio Kábel Pre Sennheiser Momentum 2.0 /HD4.40 HD 4.40 BT HD4.50 HD 4.50 BTNC HD4.30i HD4.30G Slúchadlový kábel

€4.66 - €6.46
( náhradné audio kábel pre sennheiser momentum 2.0 /hd4.40 hd 4.40 bt hd4.50 hd 4.50 btnc hd4.30i hd4.30g slúchadlový kábel popis: funkcie: úplne nové a vysokej kvality. niverzál inline vzdialenej:mikrofón a ovládanie hlasitosti vzdialené tlačidlá sú pre 6 6plus 6s 6splus 5 5c,5s, 4 4s, 3gs,ipad 1., pre ipad 2,ipad 3,ipad 4,ipad mini pre ipod touch a systém android, smartphone: samsung )
Pridať do zoznamu prianí

taxi sledovania počítačový softvér taximeter thajsko gps tracker s RFID sledovania a fotoaparát

€1 036.48
( zadarmo taxi sledovania počítačový softvér taximeter thajsko gps tracker s rfid sledovania a fotoaparát tr40 má viaceré vstupné/výstupné rozhrania, ktoré je možné použiť na monitorovanie vozidiel stav alebo pripojenie externých zariadení. užívateľ môže nastaviť prístroj pracuje parameter pomocou pc setup základne na osobnosť aplikácie. tr40 má rozhrania rs485, rs232 autobus a reklamy )
Pridať do zoznamu prianí

Čelenka Kryt pre PXC550 PXC480 MB660 Slúchadlá Headbeam Krytom Jednoduchá Inštalácia, Žiadne Nástroj Potrebný pre Slúchadlá, Chrániče

€4.94 - €6.96
( funkcie: vyrobený z vysoko kvalitnej tkaniny materiál, odolný voči nečistotám a oderu odolná, mäkká a pohodlná. zips dizajn, ľahko rozobrať a ľahko sa čistí. zlepšiť komfort nosenia slúchadlá a vyhnúť vlasy kontaminácie čelenku. mäkkú handričku poskytnúť vynikajúce pohodlie a trvanlivosť. pre pxc550 pxc480 mb660 headset. špecifikácie: materiál:látkové farba:čierna )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Magnetické Pádlo Shift-er Pre FANATEC DD PRO Volant Mod SIMRACING Zmene sim racing

€16.61 - €22.14
( pre fanatec dd pro magnetické pádlo shifter mod zmene sim racing gt7 funkcie: 1. rýchla inštalácia, nie je potrebné rozoberať volantu, len odstrániť 2 skrutky, môžete ju nainštalovať. 2. na strane pocit je bližšie ku skutočnému vybrať, pick odrazila rýchlo, a zvuk je ostrý. 3. späť príslušenstvo na pick bol prilepený so formy mágie lepidlo, a to môže byť nainštalovaný )
Pridať do zoznamu prianí

2KS Bass Vibrácie Membrány 4 Palcový Reproduktor Gumy Reproduktor Vibračná Doska Membrány Pasívny Basový reproduktor Prenosný Home-made urob si sám

€11.68 - €18.25
( úplne nové a vysokej kvality úvod: basy radiátor, používa na nahradenie obrátený trubice, sa tiež nazýva pasívny reproduktor.nízka frekvencia ponoriť hĺbka je ekvivalent na zadnej strane typ.avšak, zmysel pre rýchlosť je zrejme rýchlejšie ako zadnej strane typ, ktorý má tú výhodu, že určité zatvorené okno, a zároveň úplne eliminuje nevýhodou je obrátený štruktúry - to znamená, že )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Slúchadiel mušle slúchadiel Kryt Mäkká Špongia Penové Ušné Podložky, Vankúše pre Beyerdynamic DT990 / DT880 / DT770 PRO Náhradné chrániče sluchu

€4.53 - €5.88
( 2 ks slúchadiel mušle slúchadiel kryt mäkká špongia penové ušné podložky, vankúše pre beyerdynamic dt990 / dt880 / dt770 pro náhradné chrániče sluchu popis: ušné vankúšiky zlepšiť vernosťou zvuku a poskytnúť viac jasný zvuk. ušné vankúšiky len, nie vrátane iné príslušenstvo ukážky v obrazoch. jednoduchá inštalácia a odstránenie bez akýchkoľvek nástrojov a )
Pridať do zoznamu prianí

A5 UPC1342V 150W*2 Dual Channel HiFi Stereo Domáce Audio Zosilňovač Dosky plošného spoja

€8.81 - €10.01
( detaily produktu: pcb prijíma integrovaný design, on-board opravu a filtrovanie, a na palube 1237 ochrana obvodu. zapojenie je jednoduché a nie je potrebné sa obávať rušenia. táto doska je upc1342v push high-power tube štruktúry nečinnosti súčasných záverečnej high-power tube je nastaviteľná a môže výstup triedy zvuk. tento okruh prijme dual-channel dizajn s jasnými rozloženie )
Pridať do zoznamu prianí

Sinbosen bass drum nástroj, spev nahrávanie kondenzátora mikrofón pre spev dj mikrofón

€65.99
( sinbosen bass drum nástroj, spev nahrávanie kondenzátora mikrofón pre spev dj mikrofón popis produktu technické špecifikácie model:s-81 kondenzátorových mikrofónov typ snímača: kondenzátora, mikrofón polar vzor: cardioid mikrofón frekvenčný rozsah od: 40 hz frekvenčný rozsah: 18 khz citlivosť (dbv / pa): -48.5 dbv / pa citlivosť (mv / pa): 3.8 mv )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné Ušné mušle slúchadiel Pad Penové Ušné Podložky Pamäťovej Peny Náhradné Ušné Vankúš pre Bose,AE2-W slúchadlá. čierna a modrá

€3.90 - €6.61
( materiál: pu koža +pamäťová pena, odolná a pružná,ktoré dokážu účinne blokovať hluk prichádza z vonku,dáva vám pohodlné počúvanie.podušky zosúladiť s montážnou príspevky vo vnútri slúchadiel ucha šálky, modul ľahko na miesto.samolepiace časti na zadnej strane, jednoduchá inštalácia.nahradiť predchádzajúce earpad vankúše, a aby vaše slúchadlá vzhľad nového.kompatibilné pre bose quietcomfort15 )