0

Menu

Rezbárstvo Praxi Prázdne Tesnenie Kameň, Meno, Pečiatka, Maľovanie Kaligrafie, Eliptické Oválne Shoushan Kameň, Rytie Tesnenia, 5 ks

Shop: Umenie,Remeslá & Šitie
Rezbárstvo Praxi Prázdne Tesnenie Kameň, Meno, Pečiatka, Maľovanie Kaligrafie, Eliptické Oválne Shoushan Kameň, Rytie Tesnenia, 5 ks

Rezbárstvo Praxi Prázdne Tesnenie Kameň, Meno, Pečiatka, Maľovanie Kaligrafie, Eliptické Oválne Shoushan Kameň, Rytie Tesnenia, 5 ks

( 0 Recenzie )
€20.92 - €34.87
Sku: k4116

Informácie o výrobku

Balík obsahuje : 5 ks prázdne kamenné pečiatka tesnenie

Oválny Tvar každá pečiatka veľkosť je nepravidelné

Hrúbka vzhľadom na 10 - 15 mm

Šírka vzhľadom 20 - 30 mm

Výška potrebnú 20 - 40 mm

Darček, alebo Za to sami

Ideálne pre modelovanie obchody, tento set je ideálny pre tesár, rytec, umelcov a mnohých iných profesií, ako aj hobby a kreatívne plavidlá, sochárstva.

Čínsky Prázdne Pečiatka Tesnenie

Čínskej, tesnenie je hlboký kultúry, ktorá spája podstatu kaligrafie a sochárstve, a inšpiruje ľudí učiť sa, oceniť a zbierať z generácie na generáciu.V Číne, väčšina ľudí podpísať s súkromné pečate.Tesnenia sú vyryté ich mená, pero mená, pero mená a dokonca aj vety.Umelci často prihlásiť svoje diela s súkromné pečate.Číňania tiež prihlásiť listov a iných dokumentov s súkromné pečate.

  • Materiál - Kameň
  • Použitie - Osobné Motto
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

3pc nové rezanie kovov zomrie formy karty Album paper craft nôž plesne čepeľ punč blany

€1.25
( 1. vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2.funguje vo väčšine veľkých značiek die rezacie stroje 3.ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie! )
Pridať do zoznamu prianí

5yards/veľa 5/8"(15 mm) Bodky Saténová Stuha Vytlačené Polyesterové Pásky urob si sám Svadobné, Vianočné Dekorácie, Fialová

€0.83 - €1.20
( materiál :polyester široká:15 mm dĺžka :5yards (asi 4,5 m ) farba :u pick (ako obrázok) nota: v prípade objednávky $8 , free china post air mail , 15-45days . ak objednávku>$150 , dhl zadarmo/ems/fedex/tnt.atď . 3-7days. ak potrebujete poslať dhl, budete musieť zaplatiť 10~25 dolárov za poštovné(podľa krajiny ) alebo môžete zaplatiť prepravné náklady )
Pridať do zoznamu prianí

Transparentné Pečiatky Silikónové Pečiatky 6 Vlna Vzor Na Pozadí Hranice Pečiatky Zápisník Dekoračných Nálepiek Jasné, Pečiatky

€2.52 - €3.41
( produkt: jasné, pečiatka materiál: silikón veľkosť papiera: ca. 160mm x 110 mm / 6.3 x 4.3 tejto zábavnej jasné, pečiatka nastaviť je ideálny pre scrapbooking, karty robiť, zmena umenie, a ďalšie. transparentné pečiatky silikónové pečiatky 6 vlna vzor na pozadí hranice pečiatky zápisník dekoračných nálepiek jasné, pečiatky )
Pridať do zoznamu prianí

Die-Cut Stroj Die-Cut Stroje Scrapbooking Nástroje Gear Motor Červ Prevodovky Hgh Torzia s Encoder Kefa DC

€12.37 - €23.35
( funkcie: 1. zariadení, ktoré majú stabilný prenos, oteruvzdornosť, a majú veľké prenos torzia 2. červ gear motor majú nízku hlučnosť a vysokú torzia, ktorý nebude obťažovať ostatných v práci 3. výrobok je two ‑ phase zníženie gear motor s encoder, ktorý je výkonný a praktický 4. táto redukcia gear motor môže podpora otáčanie a cúvanie, ktoré achiceves práce presnejšie 5. )
Pridať do zoznamu prianí

Niekedy Okamih Diamond Maľovanie Kader Lesnej Ceste DIY Plné Námestie Kolo Vŕtať Obraz Diamond Výšiviek ASF2020

€21.16 - €47.02
( foto vlastné (1) ostrosť (2) jasnejšie reálne farby (3) podrobnosti (4) presnú/hladký prechod farieb naši profesionálni dizajnéri trávia viac času na detaily pre každý jeden obraz.sme zistiť rozloženie pre každého jedného zákazníka. niekedy okamih diamond maľovanie nikdy odpadov váš čas, peniaze a dôveru. výhodou štvorcového tvaru 2.5x2.5mm )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoká Kvalita 1pc Austrália Sveta Vlajka Háčika A Slučky Výšivky Patch 8 cm*5 cm Remeslá/Modrá Nášivka/Biela Hviezdy

€2.23 - €4.54
( vysoká kvalita 1pc austrália sveta vlajka háčika a slučky výšivky patch 8 cm*5 cm remeslá/modrá nášivka/biela hviezdy o dopravu,ak je to menšie ako usa$5,použijeme yanwen ekonomické air mail ,dodacia lehota cca 40-60 dní ak viac ako us$5,bude používať krkos.sk štandardná doprava,delivert čas o 20-35 dní. )
Pridať do zoznamu prianí

Vlastné Kožená Nášivka Oblečenie Štítok Klobúk Debossed Logo Odev Značky Ružová Faux Kožené Označenie Pre Džínsy

€43.23
( vlastný štítok kožené ako objednať : • produkt :___________________ • opatrenie: _______(výška) x _______(dĺžka) •objednávka množstvo: _________________ks •dizajn : to je najlepšie v ai alebo v pdf formáte • v prípade, ak poštovné: _______________ (krajiny s psč prosím) cena je odkaz, aktuálna cena je založené na finálne produkty. popis )
Pridať do zoznamu prianí

NOVÝ Orange 3D Flitre Afriky Čipky Textílie 2023 Vysokej Kvality Nigérijský francúzskej Čipky a Tylu Textílie Sequined Oka Svadobné Šiť YYZ832

€59.88 - €108.87
( 1.2 metrov široký a 4.5 metrov kus látky je 5 metrov, 4.5 metrov dlhý a široký 1.2 hotový výrobok päť metrov bude hotový produkt čipky textílie naše čipky textílie je šetrný k životnému prostrediu, priedušná a 100% bavlna. hotový výrobok ukázať .zákazníci kúpiť našom obchode je tkaniny, aby sa krásne šaty kupujúci čítať balíkov )
Pridať do zoznamu prianí

3D Srdce Tvar svietnik Hliny Silikónové Formy HOBBY Ručné Betónu Cement Sviečkový Epoxidové Živice Formy قوالب سيليكون

€4.36 - €9.28
( 3d srdce tvar svietnik hliny silikónové formy hobby ručné betónu cement sviečkový epoxidové živice formy قوالب سيليكون funkcie: 1. vyrobené z vysokokvalitného silikónu, mäkké, hrubé, non-vyblednutiu, umývateľný, veľmi trvanlivé, opakovane a dlhodobé použitie. 2. po stláčanie a deforming, stačí len chvíľu odstáť a potom obnovte štátu. 3. ľahko skladovať )
Pridať do zoznamu prianí

Drevené Šitie Zásuvky Dutinky Plochu Závitu Cievky Skladovanie s 1 Zásuvkou Úložný Box Vymeniteľné na Mieru, Šitie Skladovanie Zásuvky

€73.37
( popis: ručné vysoko kvalitné drevo materiál s cievky a zásuvky, klasické, pevné, elegantné a vkusné. voľne odnímateľné cievky, flexibilné a viacúčelový, 8 vymeniteľných cievky, flexibilné umiestnenie rôznych vecí. oddelené priestory pre jednoduché triedenie a usporiadanie, veľký priestor držať komplexné šijacie potreby a pod. ihla vloženie na spodnej časti kolo dreva, )
Pridať do zoznamu prianí

Zlaté kovové elektro-optických kartáčovaný micro-skladaný šaty fashion flash textílie

€15.43 - €18.16
( zlaté kovové elektro-optických kartáčovaný micro-skladaný šaty fashion flash textílie high-end laser odevné textílie hlavný materiál: drôt + oka veľkosť: 145cmx50cm hlavné použitie: vhodný pre odevy, košele, topy, šaty, sukne, dekoračné tkaniny odevy, textílie, pokrývku hlavy, obklad, módnych odevov, bytového textilu predaj metóda: pol metra od predaja (145cmx50cm), )
Pridať do zoznamu prianí

3D Appliqued Šifón Čipky Orezania pása s nástrojmi 7 CM Široký Ruže, Kvety, Svadobné Šaty Čipky Svadobné Šaty Čipky Svadobné Dekorácie Čipky 2020

€14.85 - €16.50
( 3d appliqued ružovej čipky výbava 1.predáva sa v dvorov. 1 lot= 2 yardy=182cm dlhé šírka 7 cm. šitie na 4 farby na sklade 2. polyester materiál. výtvarné spracovanie: reálne obrázky pre vaše dobré referencie: )