0

Menu

Kúpeľňa So Sprchovým Kútom Hlavu Multifunkčné Vysokým Tlakom Silný Prúd Rain Turbo Filter Pre Úsporu Vody, Čierne Veľké Tlačidlo Nastaviť Zrážok

Shop: Domácich Kutilov
Kúpeľňa So Sprchovým Kútom Hlavu Multifunkčné Vysokým Tlakom Silný Prúd Rain Turbo Filter Pre Úsporu Vody, Čierne Veľké Tlačidlo Nastaviť Zrážok

Kúpeľňa So Sprchovým Kútom Hlavu Multifunkčné Vysokým Tlakom Silný Prúd Rain Turbo Filter Pre Úsporu Vody, Čierne Veľké Tlačidlo Nastaviť Zrážok

( 0 Recenzie )
€109.41 - €243.11
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: k41240

Informácie o výrobku

Produkt Parameter

Názov produktu: 5-režimy Nastaviteľné pod tlakom Sprcha Hlavy

Typ: Ručné Tlakové Sprcha

Materiál: ABS Plast

Zásuvky Materiál: Silicon Gél

Farba: Čierna / Biela / Striebro

Rozhranie: Štandardné Rozhranie(2cm)

Veľkosť: 90 mm*250 mm

Vysoký Tlak

V porovnaní s bežnou sprchy, Naše produkty prijať jedinečnú vnútornú štruktúru a vzduchu-v technológii tak, že to môže poskytnúť silný prietok vody aj pri nízkom tlaku vody.Malý prietok vody nebude problémových doma znova.

5-režimy Nastaviteľné

Tento sprchovací hlavu prichádza S 5 režimami: Pulzná/Zrážok/ Zmiešané/Masáž/Striekacia Pištoľ, každý režim prináša to najlepšie sprcha skúsenosti; voda je v poriadku, husté a jednotné, že pleť cítiť jemné a pohodlné.

Jedno-tlačidlo Stop Vody

Humanized dizajn, Sprcha hlavy majú vypínač ON/OFF.Stačí stlačiť vypínač na hubicu rukoväť na zastavenie prietoku vody kedykoľvek.

Self-čistenie Silikónové Prúdové Dýzy

Nastaviteľná sprcha hlavu má 9 cm panel s 84 self-čistenie silikónové trysky a 26 ABS trysky pre ľahkú údržbu.Základne na to, vody, vývody na hlavu nebudú blokované ľahko.

Zobraziť Podrobnosti

Punch-free Sprcha Držiteľ

Čistú a suchú stenu, ktorý je potrebné prilepiť,a trhať film za sprcha sedadla stlačte niekoľko krát po prilepení, len odstrániť vzduch vo vnútri.

Nastaviteľné:Tento sprchovací držiak môžete nastaviť do uhla, keď sa ukazuje, a to má iný štýl ručné sprchy hlavy.

Platné:Lepidlo Sprcha Hlavu Držiak je vhodný pre rôzne Hladké Mramor, Kov, Povrch, Rovinný Keramické Dlaždice, Hladké Sklo.Prosím, nedávajte ho na textúrou dlaždice, konkávne dlaždice, matné sklo, alebo surové drevo.

Produkt sellpoints

Fantastická cena: Tento produkt je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, skvelého vzhľadu, robustná a odolná, čo je veľmi vhodné pre použitie v kúpeľniach

Vysoký tlak: v Porovnaní s bežnou sprchy, Naše produkty prijať jedinečnú vnútornú štruktúru a vzduchu-v technológii tak, že to môže poskytnúť silný prietok vody aj pri nízkom tlaku vody.Malý prietok vody nebude problémových doma znova.

Režimy nastaviteľné: Táto sprcha hlavy prichádza S 5 režimami: Pulzná/Zrážok/ Zmiešané/Masáž/Striekacia Pištoľ, každý režim prináša to najlepšie sprcha skúsenosti; voda je v poriadku, husté a jednotné, že pleť cítiť jemné a pohodlné. ✨NENECHAJTE si UJSŤ:Sprchovací Hlavu Úsporu Vody, Čierna 5 Režime Nastaviteľné Vysoký Tlak Sprcha Jedno-tlačidlo Stop Vody Masáž Eco Sprcha Kúpeľňových Doplnkov

VLASTNOSŤ VÝROBKU:✨ 1: Suyu ponúkajú úžasný produkt.Náš produkt je vyrobený z materiálu abs plastu.Náš produkt patrí k pevnej podložke typu.Sprcha tvar je okrúhly.Certifikácia nášho výrobku je CE.Náš produkt je vyrobený v CN(pôvodu).

✨ 2: typ inštalácie je ruke držať.Sprcha hlavu funkciu nášho výrobku je pre úsporu vody, sprchové hlavice.

DÔVODOV, prečo KÚPIŤ:✨ 5 režimov nastaviteľné sprchové hlavice: Táto sprcha hlavy prichádza s 5 režimami: Pulzná/Zrážok/ Zmiešané/Masáž/Striekacia Pištoľ, každý režim prináša to najlepšie sprcha skúsenosti a aby to pohodlnejšie použitie.

✨ Väčší tlak zo sprchovacím kútom vedúci: v porovnaní s inými značkami sprcha hlavy, Naše produkty prijať jedinečnú vnútornú štruktúru a vzduchu-v technológii tak, že to môže poskytnúť silný prietok vody aj pri nízkom tlaku vody.Malý prietok vody nebude problémových doma znova.

✨ Kúpeľňa príslušenstvo: táto sprcha head je ideálny doplnok pre vašu kúpeľňu.Máme párové tento produkt s no-úder držiak a 1,5 m sprchové hadice

KUPUJÚCI HOVORÍ:✨ V každom režime, celkový tlak vody je cítiť silný a množstvo absolutória je veľký.

✨ Príchode do 5 dní

produkt je veľmi dobrý, ideálny ako darček

po pripojení a kontrola, výrobok nemá žiadne úniku vody

SÚVISIACE INFORMÁCIE:✨ Eco sprcha hlavu úsporu vody: tento Ekologický sprcha hlavy pomáha šetriť vodu a užite si príjemný kúpeľ čas.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Značky: kúpeľňa so sprchovým kútom hlavu

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

T uya Z igBee Inteligentné Vytiahnuť Perličiek Záves Motora Elektrické Rolety, Ovládač APLIKÁCIE Ovládanie Kompatibilné s Alexa Domovská stránka Google

€47.61 - €91.56
( prosím, láskavo poznamenať, ,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu。 inteligentný rolety, motor umožňuje ľahko ovládať otváranie a zatváranie rolety, takže života pohodlnejšie.je vhodná pre inštalácie v domácnostiach, kancelárie, hotely, atď. funkcie: jednoduchá inštalácia: opony motor môže byť použitý )
Pridať do zoznamu prianí

1pc Tkaniva Držiteľ ABS montáž na Stenu Odolné prísavky Tkaniva Organizátor Rolka Papiera Držiak Držiak pre Domáce Hoteli

€6.05 - €11.87
( popis držiteľ, wc tkaniva roll držiteľov rozprašovača a vešiaky na stenu pre kúpeľňa& amp; kuchyňa.drží a vypúšťaný jednej roll.kúpeľňa záchod wall mount funkcie toaletný držiteľ: utility vaňa tkaniva držiteľ má vhodnú veľkosť pre denné papier rolka, môže byť tiež použitý ako ruky uterák, parabola držiak na uterák.|uterák rack: vhodné pre dom, apartmán, byt, kancelária, )
Pridať do zoznamu prianí

Kohútik 2 Funkcia Teplej a Studenej Zmiešavacie Batérie, Žeriav Wc Ventil, Tryska Vaňou Chrome Palube Namontované Kúpeľňa Umývadlo Umývadlo

€44.85
( chrome palube namontované kúpeľňa umývadlo umývadlo, batérie, 2 funkcia teplej studenej vody mixér ťuknite na položku žeriav wc ventil, tryska vaňou aby pripomienka: 1. prosím, zanechajte nám správu pri objednávaní a pripomenie nám, aký druh napätia a pripojte zariadenie, ktoré potrebujete.ako viete, rôzne krajiny používajú rôzne štandardné sviečky a rôzne napätia . 2. vzhľadom )
Pridať do zoznamu prianí

8"10"12"6"7"Booster Ventilátor Extractor odťahový ventilátor Ventilačné Rúry Ventilátor pre Kúpeľňa Wc Kuchyňa Stenu, Okno z Nerezovej Ocele Ventilátor

€526.81 - €585.35
( 6 7 8 10 12 booster ventilátor extractor odťahový ventilátor ventilačné rúry ventilátor pre kúpeľňa wc kuchyňa stenu, okno z nerezovej ocele ventilátor )
Pridať do zoznamu prianí

Kolo Air Vent Extrakt Ventil Chladiča Difúzor Odvode Vetranie Pokrytie 100/150mm Otvory Krytie Vetracie Mriežky Cirkuláciu Vzduchu

€2.44 - €3.93
( vyrobené z vysokokvalitného abs materiál, ekologická, trezor, robustné a odolné na použitie. dá perfektne použiť pre vnútorné vyčerpávajúce, nižšiu hlučnosť, a to aj mohol byť použitý ako úlohu zdobenie. jednoduchý dizajn, moderný vzhľad, ideálny pre použitie v domácnosti. veľmi jednoduchá inštalácia s nainštalovaným puzdro a kryt môže byť upravené podľa vašich dopytu, )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Ventilátora Ručné Prenosné USB Nabíjateľné Batérie Chladiaci Ventilátor Ploche So stojanom Držiak Tichý 3 Režimy Pre Cestovanie, Outdoorové

€0.80 - €1.45
( mini ventilátora ručné prenosné usb nabíjateľné batérie chladiaci ventilátor ploche so stojanom držiak tichý 3 režimy pre cestovanie, outdoorové funkcie: 1. dlhá životnosť: môže byť použité podľa potreby.to nemusí čakať, kým sa batéria prilepené, tak to môže pomôcť predĺžiť životnosť batérie. 2. tri-rýchlosť vetra nastavenie rýchlosti: tri-rýchlosť, rýchlosť vetra, )
Pridať do zoznamu prianí

NOVÁ Kúpeľňa polica Hliníková Rohová Polička Držiak na Mydlo Vaňa Sprcha Polica kúpeľa, šampón, Držiak na Stenu, Biela

€21.72 - €29.35
( kúpeľňa polica starožitné hliníkové dvojvrstvové kúpeľni rohová polica kúpeľňa držiteľ showeroom kôš kúpeľňa 2023 )
Pridať do zoznamu prianí

JFBL Hot 2X Trojlôžková Sprcha Mydla na Stenu Tekuté Mydlo, Šampón Dávkovač čistiace Mlieko Pre Kúpeľňa

€45.70 - €53.14
( šampón zásobník je ideálny pre sprchový gél,šampón,čistiace mlieko atď. jednoduché použitie,stačí mierne stlačte tlačidlo. vhodné pre kúpeľňa,kuchyňa,umyváreň,obchod,atď. položka stav:100% zbrusu nový. model:triplet kapacita:(triplet)3 x 350 ml rozmery:19.5 x 21.5 farba:biela+čierna materiál:abs obsah balenia: 2 x trojlôžková )
Pridať do zoznamu prianí

10 M Titán Drôt pre Experimentálny Výskum, TA1 Zliatiny Titánu Drôt, Priemer 0.05/0.1/0.15/0.2/0.3/0.4/0.5 mm, Čistota na 99,99%.

€21.62 - €22.75
( modname=ckeditor popis výrobku: názov: titán drôt materiál: ta1 čistota: na 99,99% priemer: 0.05, 0.1, 0.15, 0.2-5mm vlastnosti: nízka hmotnosť, vysoká pevnosť, lesk a dobrú odolnosť proti korózii. režim displeja: 10 metrov je produkt jednotky.keď si kúpite výrobok, kúpite 10m titán drôt. )
Pridať do zoznamu prianí

Povodie Ťuknite Na Položku Black Rose Gold Kúpeľni, Umývadlo, Batérie, Paluby Namontované Vody Zmiešavač Teplej Studenej Mosadz Umývadlo Kohútik Luxusné Torneira Dourada

€68.08 - €138.95
( *priateľské upozornenie merané ručne, môže existovať 1-3 cm rozdiel, prosím pochopiť. o farieb vzhľadom na rôzne rozlíšenia z rôznych monitory, farba sa môže existovať malý rozdiel s reálny produkt, prosím pochopiť. týkajúce sa balenia a doručenia. sme pack položka najviac do peny alebo kartónu, vzhľadom na početné príkazy každý deň, parcely budú zaslané do )
Pridať do zoznamu prianí

SimpleLife Mosadz Farba Entryway Oblečenie Hák Nordic Štýl Hexagon Pevné Brass Kabinetu Gombík Skrinky Rukoväť Dverí Rukoväte

€2.77 - €3.75
( špecifikácia: stav: úplne nové materiál: mosadz farba: ako na obrázku obsah balenia: 1 x rukoväť(prísť s skrutky) poznámka: 1, veľkosť 2 otvory pre skrutky. 2, predvolené poslať 2,5 cm skrutky, vhodné pre 2cm dosky.ak budete potrebovať ďalšie dĺžka skrutky, prosím zanechať odkaz dreva hrúbky xxcm . )
Pridať do zoznamu prianí

70mm2.7in Povodí/Vaňou Mozgov Mosadz Plug Výmena Chladiča Odpad, Pop-Up Odpadu Zátka Tesnenie Zátka Dáždnik Chrome 46mm1.7in Plastové

€17.07
( povodie / vaňou vypúšťacia zátka dáždnik / full mosadz / výmena režim:eb3002 typ:výmena &dáždnik materiál:mosadz / kremíka, tesnenie veľkosť:ф70xф8x50~60 mm / ф2.7xф0.3x2~2,4 palca useage:s rukoväť kolesá kontroly vaňou pre umývadlo a vaňa režim:3003 typ:výmena &dáždnik materiál:plast / kremíka, tesnenie veľkosť:ф46xф8x50~65mm )
Pridať do zoznamu prianí

304 Nerezovej Ocele Kúpeľňa Príslušenstvo Nastaviť Uterák Rack Rohová Polica Papiera Držiak Na Wc Kefu Držiteľ Black Kúpeľňa Hardware Set

€14.51 - €25.03
( 304 nerezovej ocele kúpeľňa príslušenstvo nastaviť uterák rack rohová polica papiera držiak na wc kefu držiteľ black kúpeľňa hardware set )
Pridať do zoznamu prianí

Vložené ďaleko infračervené vykurovacie dosky keramické kúrenie elektrické dosky keramické kúrenie, tehla špeciálne regulácia teploty line

€191.59 - €212.88
( keramické výhrevné dosky model biele ploché 120x120mm220v650w, biele ploché 120x120mm220v600w, biela zakrivené 240x60mm220v650w, black duté 240x60mm dvakrát hlavu 220v800w, black duté 240x60mm220v800w, black duté 120x120mm220v650w, black duté 120x120mm220v600w, biela zakrivené 120x60mm220v400w, biela duté 120x60mm220v400w duté 120x120mm220v500w, biela )
Pridať do zoznamu prianí

Automatické Penové Mydlá Inteligentný Senzor Peny Dávkovač Tekutého Mydla Inteligentné Indukčné Touchless Hand Sanitizer Pre Kuchyňa

€9.94 - €14.62
( automatické penové mydlá inteligentný senzor peny dávkovač tekutého mydla inteligentné indukčné touchless hand sanitizer pre kuchyňa špecifikácie: automatický senzor mydlá nie je potrebné obrátiť, čo je viac, hygienické a môžu sa predišlo vzájomnej infekcie.to trvá len 0,25 sekundy do zásuvky pena/spray/gél.tento mydla má biele svetlo pri zapnutí a červené svetlo, keď vypnúť, má tiež bliká svetlo )