0

Menu

10PCS STP9NC60FP MOS N 9A600V TO220 P9NC60FP Originálne nové

Shop: Aktívne Zložky
10PCS STP9NC60FP MOS N 9A600V TO220 P9NC60FP Originálne nové

10PCS STP9NC60FP MOS N 9A600V TO220 P9NC60FP Originálne nové

( 0 Recenzie )
€11.31
Kategória: Aktívne Zložky
Sku: k4176

Informácie o výrobku

vitajte v našom obchode, Ak si zakúpite viac množstve, prosím, kontaktujte nás, Prosím, nákup model a prijať zodpovedajúce atribúty!O NÁS Sľub: 1:Výroba, iba najlepšie spotrebného tovaru a zabezpečenie najvyššej možnej kvalite. 2:Dodať tovar pre našich zákazníkov po celom svete s rýchlosťou a presnosťou Služby Zákazníkom Politiky Sme viac ako radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré máte, prosím, kontaktujte 1:Príkazy spracované včasné po zaplatení overenie. 2:My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3:Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 4:Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.Naše výhody 1: Sme všetky vlastné akcie, s dostatočný prívod 2: kvalita produkt dosiahol sériu potvrdenie 3: podporujeme rôzne dopravy, Hong Kongu a Čínskym poštových pakety, EMS.DHL federálneho .UPS a TNT, môže plne uspokojiť rôzne potreby kupujúceho.Pevne verím, že nás bude váš najlepší partner 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás, 30 dní od dátumu doručenia.Ak táto položka je vo vlastníctve ste pre viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme vrátiť alebo vymeniť.bez výnimky!Zasielateľ je hradené predávajúcim a kupujúcim. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale, musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat a vaša PO#. 3. Vrátime vám plnú výhru po obdržaní pôvodná položka a balík obsahuje všetky komponenty a príslušenstvo, po kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu na Výslovné Predaj.Alebo môžete vybrať, vymeňte ho. 4. Ak výrobok nie je reklama, budeme znášať všetky náklady na dopravu.Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, prosím zanechať pozitívne a 5 hviezdičiek ak ste satisified s našimi tovary a služby.Ak máte akýkoľvek problém s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás skôr, než vás opustí spätnú väzbu nagetive.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

  • Stav - Nové
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Logických Obvodov

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Bluetooth-kompatibilné Zosilňovač Modul Rada Reproduktorov Upravené Dosky 2x6W Môže Pripojený Lítiová Batéria S Starosti Manažment 2*6w

€9.59 - €10.66
( bluetooth zosilňovač rada bluetooth reproduktor upravené dosky 2x6w môže byť pripojený k lítiovým batériám s nabitia riadenie bluetooth zosilňovač pohotovostnom režime pohotovostnom malé stereo kvalita zvuku je lepšie pre malé bluetooth reproduktory výstupný výkon 6w + 6w dual channel stereo platné reproduktor impedancia: 4 ohmy, 6 ohm, 8 ohmov napájacie napätie: 5vdc alebo 3,7 )
Pridať do zoznamu prianí

10PCS/VEĽA 20ETS08 DO 220 20A 800V Nový spot hot predaj

€5.02 - €5.71
( o nás sľub: * výrobu len tie najlepšie spotrebného tovaru a zabezpečenie najvyššej možnej kvalite. * dodať tovar pre našich zákazníkov po celom rýchlosť a presnosť služieb zákazníkom politiky sme viac ako radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré máte, prosím, kontaktujte nás a my sa budeme snažiť dostať späť k vám, ako rýchlo, ako je to možné.predmet činnosti: auto ic, digitálneho na analógový )
Pridať do zoznamu prianí

NOVA H5GC8H24MJR-ROC H5GC8H24MJR-R0C bga

€13.09
( vitajte na zhaoxunxing obchod milý priateľ, ďakujem veľmi pekne za vašu podporu. ak akékoľvek iné requirments, ktoré iných dodávateľov a nás neukázalo v krkos.sk ,plz, kontaktujte nás prostredníctvom chatto vytvoriť nový odkaz pre vás. pretože máme ešte veľké zásoby nemal odovzdať krkos.sk. ak si kúpite viac množstve, prosím, kontaktujte nás sľubujeme )
Pridať do zoznamu prianí

(5piece) RT8525 RT8525GS

€3.67
( pripomienky: 1.ak ste spokojní s našimi tovar, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ďakujeme vám za vašu pomoc. 2.ak nie ste spokojní, prosím, láskavo dajte nám vedieť.vaše konštruktívne poradenstvo bude náš návrh na revíziu a zlepšovať, ďakujeme vám za vašu understandin )
Pridať do zoznamu prianí

AP8263 8263 nový, originálny DIP-8 power management chip

€0.19 - €0.20
( o nás sľub: 1:výroba, iba najlepšie spotrebného tovaru a zabezpečenie najvyššej možnej kvalite. 2:dodať tovar pre našich zákazníkov po celom svete s rýchlosťou a presnosťou služby zákazníkom politiky sme viac ako radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré máte, prosím, kontaktujte 1:príkazy spracované včasné po zaplatení overenie. 2:my len loď na potvrdenej objednávky adresy.vaša objednávka adresa )
Pridať do zoznamu prianí

3A2065ELJ ICE3A2065ELJ DIP-8

€1.06 - €1.13
( nové a originálne 1. ak máte veľký počet objednávok, prosím, kontaktujte nás na rokovanie cenu. 2. ak sme zle po prevzatí tovaru, budeme opraviť svoje chyby.prosím, kontaktujte nás pred predložením sporu. 3. spätná väzba: je pre nás veľmi dôležité.prosím, nechajte 5 hviezdičiek spätnú väzbu.ak ste spokojní s našimi službami, prosím, kontaktujte nás.ak je problém s našimi položiek, sme sa ich vyriešiť )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs/veľa MJE253G MJE243G MJE253 MJE243 NA-126 Na Sklade

€2.26 - €2.50
( malé zisky, ale rýchly obrat zaručenú kvalitu v prípade, že potrebujete viac, prosím kontaktujte nás prispôsobíme cena pre vás slúžiť lepšie kupujúci tipy 1: najskôr sa uistite, že tha t vaša adresa je správna 2: pred prihláste sa pre zásielku, skontrolujte prosím, pozemok je naplnený produkt o nás sľubujeme, že: * výroba iba najlepšie spotrebného tovaru )
Pridať do zoznamu prianí

B2424LS-1W B2424LS-1WR2 R3 Konštantné napätie 24V do 24V single-channel DC-DC napájací modul IC, integrované obvody moduly

€1.54
( modname=ckeditor q1. aký je váš balenie požiadavka? odpoveď: zvyčajne používame elektrostatické taška a hnedý tovar sú balené do kartónov.ak máte legálne registrované patenty, môžeme byť balené po obdržaní autorizačného list, udržať tovar v značky balení. q2. koľko je minimálne množstvo pre? odpoveď: ponúkame vám minimálne množstvo pre každú položku, v závislosti )
Pridať do zoznamu prianí

380V 8A 1CH 2 4CH Solid State Relé Modul Rady OMRON SSR AVR Vysoká Nízka Úroveň Spúšte sa Spúšť Prepínač, Regulátor 124Channel

€9.35
( 380v 8a 1/2/4 kanál, solid state relé modul rady omron ssr avr vysoká nízka úroveň spúšte sa spúšť prepínač, regulátor pre arduino popis: funkcie: 1, hoymk solid state relé 8a. 380v 2, príkon: dc 5v-12v 3, vstupný riadiaci signál napätie: vysoká alebo nízka úroveň môžete nastaviť (short circuit board späť pad, predvolené nízka úroveň spúšť.) modul )
Pridať do zoznamu prianí

10pcs DRV8412 DRV8412DDWR DRV8412DDW TI HTSSOP-44 Nové

€68.26
( shenzhen qimiwon electronics corp. je profesionálny elektronický komponent dodávateľa, ktorý môže poskytnúť one-stop elektronických komponentov obstarávania a pcb výroby pcba montáž podnikania, spoločne certifikované spoločnosťou sgs a sos. qimiwon elektronika má obrovský zoznam známych značiek, integrované obvody, tranzistory, kondenzátory, rezistory a iných zariadení.väčšina môžu byť zasielané )