0

Menu

Oxford Športový Batoh, Kabelku Veľkú Kapacitu, Fitness Bag Multifunkčné Opotrebovaniu s Zips pre Cestovanie, Plávanie

Shop: Športová Obuv,Oblečenie A Príslušenstvo
Oxford Športový Batoh, Kabelku Veľkú Kapacitu, Fitness Bag Multifunkčné Opotrebovaniu s Zips pre Cestovanie, Plávanie

Oxford Športový Batoh, Kabelku Veľkú Kapacitu, Fitness Bag Multifunkčné Opotrebovaniu s Zips pre Cestovanie, Plávanie

( 0 Recenzie )
€3.05 - €5.98
Sku: k43648

Informácie o výrobku

Oxford Fitness Bag Veľkú Kapacitu, Fitness Bag Nepremokavé Multifunkčné Opotrebovaniu s Zips pre Cestovanie, Plávanie

Funkcie:

1. Veľká kapacita: Vyhovovali ako sa vám páči, jednoducho uspokojovanie potrieb krátke vzdialenosti pracovné cesty a cestovné.

2. Vysoko kvalitné textílie: opotrebovaniu a vodu odpudzujúce textílie, vysoká hustota tkaniny, opotrebovaniu a vode odolný, ľahko sa postarať, keď cestujete.

3. Vhodné použitie: Ľahký a pohodlný na cestovanie, s veľmi nízkou hmotnosťou, aj keď taška je plný vecí, to nie je unavený.Obsahuje viac úložných tašky a cestovanie položky sú skryté v ňom.

4. Vrecko na zips: Predné vrecko na zips, vpredu našité vrecko na zips dizajn, môžete uložiť osobné veci, ľahký prístup, praktické bočné vrecká na zips, bočné malé vrecká na zips, je možné uložiť malé predmety, ako sú napríklad mobilné telefóny, kľúče, atď.

5. Multifunkčné: Pohodlné prenášanie, viaceré späť metódy dizajn, rôzne späť metódy pre rôzne príležitosti vykonávania/shouldering, a ľahko prepínať.

Špecifikácia:

Typ športy: Fitness

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Oddelenie Meno: Unisex

Produkt, materiál: anti splash buffalo handričkou

Produkt farby: červená, káva, fialová, modrá, čierna (voliteľné)

Veľkosť produktu: 48 * 30 * 22 cm/18.9*11.81*8.66 palec

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Fitness Bag

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Typ športy - FITNESS
  • Materiál - nylon
  • Názov Značky - MOJOYCE
  • Oddelenie Meno - Unisex

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Originálne Kožené Mužov Sandále Klasické Letné Noví ľudia, Sandále pánske členkové Topánky Móda Muž Plážové Sandále, Papuče Veľká Veľkosť 38-47

€20.16 - €42.00
( dôležité upozornenie: pred vykonaním objednávky, mali by ste byť opatrní, aby opatrenie vaše nohy dĺžka (od päty až k päte) a potom by ste mali venovať väčšiu pozornosť na naše veľkosť tabuľky.môžete nájsť vhodná veľkosť pre vás v našej veľkosti tabuľky.nakoniec, môžete sa rozhodnúť, akú veľkosť si kúpiť. )
Pridať do zoznamu prianí

Super Cool Mužskej Basketbalovej Športovej Obuvi Proti Sklzu Ženy Basketbalovej Obuvi Rýchle Šnurovanie Topánky Školenia Chlapec Anti Slip Basketbalové Topánky

€40.17 - €59.96
( veľkosť upozornenie: 1.eur veľkosť možno rôzne s vašej krajine,tak prosím vyberte si veľkosť podľa vašich dĺžka nôh! 2.ak vaša noha je hrubé alebo široký,môžete vybrať jednu veľkosť väčšie. 3.ak si nie ste istí, veľkosť,prosím, kontaktujte nás. )
Pridať do zoznamu prianí

Sansha Dospelých, Detský Balet Pointe Topánky Broskyňa Satin Dievčatá, Ženy Profesionálne Tanečné Topánky S Stuhy ID

€27.29
( tabuľka veľkostí je lepšie zvoliť veľkosť založené na nohy dĺžky a eú veľkosť oboch.ak chcete nosiť silikónové prst pad vnútri, prosím, vyberte jednu veľkosť väčšie. o sansha franck raoul-duval, mladý človek pochádza z francúzskej aristokracie, navrhol mu, inovatívny dizajn split-jediným balet topánky v roku 1982. po mnohých pokusoch a úpravy, split-jediným soft topánky )
Pridať do zoznamu prianí

Detské Zips Badminton Rakety Taška Deti Športových Pláž, Tenisové Rakety Taška Veľká Kapacita Batoh

€74.68 - €106.69
( deti bedminton raketa taška mäkké a tvrdé:stredne štýl: ručne prenášať, jeden-ramenné, double-ramenný veľkosť: dĺžka 70 cm, šírka 5 cm, výška 28 cm kapacita: vyhovuje 2 bedminton loptičky materiál: nepremokavej oxford handričkou textílie vo vnútri: polyester textílie farba: sedem farieb sú k dispozícii )
Pridať do zoznamu prianí

Značka Mužov Bežecká Obuv Air Mužov Dizajnér Priedušná Tenisky Ležérne topánky Muž Outdoorové Športy, Tenis, Prechádzky Športové Topánky

€150.53 - €307.19
( značka mužov bežecká obuv air mužov dizajnér priedušná tenisky ležérne topánky muž outdoorové športy, tenis, prechádzky športové topánky )
Pridať do zoznamu prianí

Eú 37-46 Outdoor Camping, Turistiku, Trekking Topánky Ultralight Muž Žena Taktický Boj proti Školenia CS Lezenie Topánky, Tenisky Mužov

€386.70 - €3 866.96
( eú 37-46 outdoor camping, turistiku, trekking topánky ultralight muž žena taktický boj proti školenia cs lezenie topánky, tenisky mužov doprava ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.dodávame produkty po celom svete do 3-7 pracovných dní (po obdržaní platby vymazané) vzhľadom na tvorbe čas ako na meranie. 2.väčšina )
Pridať do zoznamu prianí

Muži Basketbal Topánky Chlapci Deti Vysoko Priedušná Hornej Beží Non-Slip Športových Atletických Trénerov Cvičenia, Fitness Tenisky

€193.42
( vitajte v našom obchode! importované. protišmyková podrážka. safey: tento basketbal topánky školenia poskytnúť dostatočnú podporu na členku a ochranu členku zo zranení počas cvičenia a vyhnúť sa spraining počas intenzívne športy. vonkajšie rb inovované nosenie-odolné gumy: inovácia gumy vzorec, odolnosť proti opotrebeniu sa značne zlepšila, ktorý môže lepšie prispôsobiť )
Pridať do zoznamu prianí

Taktické Molle Puzdro Pás Taška Mobilný Telefón Taška Prípade Lovu Kompaktná Taška Vonkajšie výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Tool Bag

€7.87 - €10.78
( materiál: nylonu 1000d rozmery: dĺžka 17 cm, šírka 11 cm, výška 5 cm hmotnosť: 0.14 kg produkt farba: čierna, zelená, blato farba, cp, acu vlastnosti produktu 1: vysoko-kvalitný materiál je vyrobený z odolného nylonu 1000d materiál 2: viacnásobné vrecká: 1 predné vrecko, 1 hlavné vrecko (s vrstvou oka, hlavná vrstva a malé layer), ktorý sa používa na ukladanie )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Pláže Topánky Mužov Papuče, Sandále pre Mužov, Kožené Vonkajšie Priedušné Letné Sandále Slip Mens na Vodné Topánky Muž Veľká Veľkosť

€130.27 - €260.54
( 2023 pláže topánky mužov papuče, sandále pre mužov, kožené vonkajšie priedušné letné sandále slip mens na vodné topánky muž veľká veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

Muži High-Top Trekking Topánky Nepremokavé Vonkajšie Turistika Horolezectvo Tenisky Zime Teplé Armády Taktické Vojenské Topánky Veľkosť 47

€150.11 - €300.22
( drahý priateľ, vitajte v našom obchode.ak ste predajca a majú drop shipping objednávky, prosím, kontaktujte nás krkos.sk správy, urobíme vip odkazy na váš nákup a poskytovať najlepšie ceny a služby.tešíme sa na spoluprácu s vami! )
Pridať do zoznamu prianí

Bežecká Lesklý Pás Taška, Muži, Ženy, Športové Pás, Puzdro Na Mobilný Náprsné Vrecko Telocvični Tašky Na Športové Bežiaci Pás Fanny Pack

€4.91 - €6.64
( bežecká lesklý pás taška, muži, ženy, športové pás, puzdro na mobilný náprsné vrecko telocvični tašky na športové bežiaci pás fanny pack ootdty vlastnosti: úplne nové a vysokej kvality veľkú kapacitu: na bum taška vyzerá malá, ale balenia veľa.oddelení bezpečné a priestranný úložný priestor, takže vždy budete vedieť, kde uskladniť to, vyhnúť sa zmätku, a chrániť vaše )