0

Menu

1pc Dvere Auta Okraji Weatherstrip Gumovým Tesnením B Pilier Hluku Windproof Ochranu Pred Auto Tmel Príslušenstvo Zariadených Pásy

Shop: Umývanie Áut A Údržba
1pc Dvere Auta Okraji Weatherstrip Gumovým Tesnením B Pilier Hluku Windproof Ochranu Pred Auto Tmel Príslušenstvo Zariadených Pásy

1pc Dvere Auta Okraji Weatherstrip Gumovým Tesnením B Pilier Hluku Windproof Ochranu Pred Auto Tmel Príslušenstvo Zariadených Pásy

( 0 Recenzie )
€65.14 - €103.39
Sku: k45710

Informácie o výrobku

Podrobnosti:

* úplne nové a vysokej kvality

*Prijíma kvalite EPDM materiálu, vynikajúci tepelný odpor, hrubé, ozónová odolnosť a silnú pevnosť v ťahu

*Pomáhajú odstraňovať zrazí zvuk pri zatvorení dverí auta

*Zlepšiť vozidla vzduchu-tesnosť a protiprachová schopnosti

*Zlepšiť klimatizácia chladenie a vykurovanie výkon

*Funkcie dobrú pružnosť a odolnosť voči starnutiu

*Non-jedovaté, neškodné a bez zápachu

*Špeciálne použitá typ B-stĺpik.

*Dĺžka môže byť ľubovoľne rezať

Špecifikácia:

*Stav: úplne nové

*Farba: Čierna

*Materiál: EPDM

*Špeciálne funkcie: zvuková izolácia, protiprachová a vlhkosti-dôkaz.

*Dĺžka: 1.6 M(Cca.)

*Vhodné modely: Universal

Obsah balenia:

1*Dvere Auta Gumové Tesnenie Pásy

  • Druh Materiálu - epdm
  • Položka Druh - Výplne, Lepidlá & Tmelov
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Externé Testovanie Certifikácia - CCC

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Vlečenie Mount Štítku Ťažného Háku Držiak Dobrú znášanlivosť 1 Pár s 3/4 palca Strmene pre Naviják prípojného vozidla

€73.70 - €106.81
( vlečenie mount štítku ťažného háku držiak dobrú znášanlivosť 1 pár s 3/4 palca strmene pre naviják prípojného vozidla funkcie: 1. platné model: predné ťažné háčik držiak s pút, ktoré je dokonalá náhrada za tacoma 2009-2022, s dobrou kompatibilitou. 2. jednoduchá inštalácia: odstrániť existujúce ťažné zariadenia hook, slip ťažného háku držiak cez kríž členských a potom )
Pridať do zoznamu prianí

Vhodné pre Range Rover Sport, Discovery 3-4 Predné Strešným Odtoková hadica EEH500100 EEH500023

€12.62 - €22.53
( popis: úplne nové, nikdy nepoužíval.priama náhrada jednoduchá inštalácia a odolný pri použití.veľmi kvalitné a skvele padnúce.správny konektor bez rezania alebo spojovanie.prísne štandardy kontroly kvality na vytvárať a testovať.typ položky: strešné okno predné odtoková hadica na vodu trubice katalógové číslo: eeh500023 eeh500100 obutie: na land rover discovery 3 4 materiál: abs farba: čierna obsah )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Prednom Skle Ľad Škrabka Auto Sneh Lopata Kefa S Teplé Rukavice Automatické Odmrazovanie Auto Zime Sneh Odstránenie Cleaning Tool

€5.99 - €11.99
( funkcie: pohodlné a praktické: ľahko sa prenáša, je malý nástroj sa dodáva s veľkou pomocou.rozumné dizajn: dizajn celého sneh lopata spĺňa mechaniky princíp, sneh lopata má tiež vyčnievajúce sprievodca groove, ktoré môžu lopata na sneh a mráz, padajúce na auto sklo bez akejkoľvek námahy.sneh lopata materiál je stredne mäkké a tvrdé, a nenechá škrabance na skle. špecifikácia: názov: )
Pridať do zoznamu prianí

HOT PREDAJ autopríslušenstva 6 in1 Multi-funkčné vysokotlakový Čistič Tryska Pre LAVOR Vysoký Tlak Vody Zbraň Umývanie Áut

€36.24 - €90.58
( auto príslušenstvo 6 in1 multi-funkčné vysokotlakový čistič tryska pre lavor vysoký tlak vody zbraň umývanie áut príslušenstvo špecifikácie: názov produktu: 6 v 1 trysky vysokotlakové vodné pištole bezdrôtový umývanie áut materiál: plast + meď farba: čierna prepnutie režimu na: 1. 15° vysokotlakové priame vstrekovanie 2. 25° normálnom režime 3. )
Pridať do zoznamu prianí

2X Nové umývacie Hubky Silné Absorpčné Hubky Auto Okno Motocykel Upratovanie Domácností

€6.92 - €10.82
( táto položka je vyrobený s premium materiál pre náročné a dlhotrvajúce používanie.vysoká hustota umývacie huby s hladkým povrchom držať veľa umývanie áut riešenie,čistiacich a leštiacich,ktoré môžu produkovať veľa peny v krátkom čase a podržte vody a peny.porézne umývanie auta porézne huby s jedinečne perforovaná povrch môže účinne chytiť a držať nečistoty, častice a nie poškriabať alebo )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoký Tlak Moc Podložka Rozšírenie Umývanie Áut pre K2 K3 K4 K5 K6 K7

€5.08 - €7.47
( popis: tlak podložka predĺženie je vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a opotrebovaniu mosadze, ktoré je robustné a odolné na použitie. 1/4 rýchle pripojenie,, 90°, 120 stupňov uhle.tento čistič prílohy dopĺňa výkon umývačky a kopije. ideálny pre, umývanie okien, vjazdy, vozidlo striech, obklady pranie, a iné miesto, ktoré je ťažko.aby čistenie jednoduchšie. vhodné )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálne Auto Čistiaca Kefa pre Vzduch Dvere Uhlíka Vklad Nylonové Štetiny

€0.84 - €1.34
( popis: veľkosť produktu: celková dĺžka 26 cm/10.24 palec. funkcie produktu: auto čistiaca kefa pre vzduch dvere uhlíka vklad, vám pomôže vyčistiť blokády automobilového motor prívodu vzduchu, a ľahko vám pomôže vyčistiť ťažko dostupných rohoch. jednoduché použitie: vŕtanie kefa prílohu, auto spaľovacej komory valca čistenie kefkou musieť použiť s elektrickú vŕtačku, ktoré )
Pridať do zoznamu prianí

Nový Dizajn Chránič Chybu Štít Vonkajšie Príslušenstvo Kapoty Stráže Kapotu Auta Deflektor S LED Svetlo Na Ford Bronco

€1 464.28 - €1 479.07
( #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{width:750px}#detail_decorate_root .magic-2{overflow:hidden;width:750px;height:253.90625 px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-3{margin-top:0;margin-left:0;width:750px;height:253.90625 )
Pridať do zoznamu prianí

S Extenion Wands Tlakový Čistič Vody Fréza Podľa Tela, Podvozok Čistič Doplnky Z Nerezovej Ocele Rýchle Pripojenie

€45.19 - €61.07
( podpora csv/excel dropshipping popis: multifunkčné, môže čistenie spodnej časti vozidla a na zemi. na podložky, aby váš čistenie pod vozidlá, lode, rvs jednoduchšie a väčšie pohodlie. vysoká účinnosť podvozok čistič, tento tlakový čistič s 2 kolesami a 4 nerezové trysky pre veľké zavlažovanie územia. flexibilné, dve kolieska sa môže otáčať o 360 stupňov a )
Pridať do zoznamu prianí

Vysoko kvalitný brúsny papier Zrnitosti Nahradenie Karbidu Kremíka Wet/Dry 400 600 3000 800 1000 1200 1500 2000 2500 hrubých nečistôt

€6.45 - €9.23
( položku detaily: *100% zbrusu nový a vysoko kvalitné *vyrobené z vysoko kvalitného kremíka, karbid materiálu, odolné a praktické použitie *jednotné častice.ostré brúsenie, jemné brúsenie a leštenie. *suché a mokré.rôzne technické údaje sú k dispozícii, aby vyhovoval vašim potrebám. *pieskové zrná s brúsneho papiera na zadnej strane pre jednoduchú identifikáciu. *jednoduché )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Nástrojov na Čistenie Kefou na Umývanie Nástroj Príslušenstvo Pre LADA Priora Kalina Granta Vesta X-Ray XRay

€4.23 - €4.97
( popis: trubice kefa je flexibilné, aby aj práca s zakrivené hadice (šikmého menej ako 90 stupňov).nylonové štetiny zbierať a odstrániť mozgov, potraviny, mastnoty, usadeniny a nečistoty; dostatočne odolné, na dlhodobé používanie. krmivo flexibilné stonky (štetec konci prvého) do potrubia a jemne drhnúť vnútri pri práci kefa späť.flexibilné ale robustný drôt-telo hady jeho cestu cez s ľahkosťou )
Pridať do zoznamu prianí

Dvojitá Funkcia Podvozok Čistič Povrchu Čistič pre Poolsides Terasy

€24.62 - €46.46
( popis: 【tlakový čistič podvozok čistič] vyzýva: 18-palcové podvozok čistič pod auto vody metlu podložka pre obe teplej a studenej vody. 【pod auto podložka] vyzýva: robustnej konštrukcie tlak podložka pod auto čistič, s 2 kusy flexibilné gumené kolieska pre jednoduchú manipuláciu, vybavená 5 ks trysky, ktoré zvýši čistenie priestoru. 【s príponou wands] vyzýva: tlakový čistič )
Pridať do zoznamu prianí

Tryska Adaptér Pre Karcher HD HDS Série Umývanie Zbraň Foamer Lance Generátor & Jet Kopije Connetor

€1.52 - €1.87
( tryska adaptér pre karcher hd hds staré série (m14 závit m22) umývanie zbraň foamer lance generátor & jet kopije connetor funkcia: pre pripojenie umývanie zbraň jet kopije alebo pena generátor vezmite prosím na vedomie: máme 2 možnosti pre váš výber.možnosť 1 je tryska adaptér pre karcher hd hds série umývanie zbraň(starý typ) s m14 závit m22.možnosť 2 g1/4 skrutky(na pripojenie tryska pre umývanie jet )
Pridať do zoznamu prianí

Detail Kefa (Súbor 5), Auto Podrobne Brush Set S Autom Pneumatiky Čistiaca Kefa Wheel Brush Rim Detail Kefa 17Inch Dlhé

€10.58 - €17.64
( detail kefa (súbor 5), auto podrobne brush set s autom pneumatiky čistiaca kefa wheel brush rim detail kefa 17inch dlhé podpora dropshipping a wholesaling. 100% originálne a kvalitné s zadarmo po-predaj záruky. 2 nastavte kefa:1 x koliesko štetec a 5 x umývanie auta čistiaca kefka skvelé pre použitie na mäkkej nappa kože sedačky alebo orezania ako exteriér emblémy. udržať )
Pridať do zoznamu prianí

Podrobne Kefku Držiak Spreji Úložný Stojan pre Automatické Čistenie Podrobne Nástroje Skladovanie

€8.98 - €16.93
( popis: podrobne kefa držiteľ: a praktický držiak pre vaše auto podrobne kefy a spreji. multifunkčná kefa, stojan: môžete dať 12 podrobne kefy v podniku otvory a zavesiť 6 fliaš 16 oz na stenu pripojiteľný držiteľa. úspora priestoru: sprejová fľašu úložný stojan môžete maximalizovať vaše pohodlie a aby ste izba vyzerá veľmi elegantné. jednoduchá inštalácia: na stenu )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Vinyl Uhlíkových Vlákien Sa Okno Ice Remover Čistenie Umývanie Auta Škrabka S Cítila Stierkou Nástroj Film Balenie Škrabka

€0.78 - €1.20
( funkcia: 1.tento škrabka nástroj pre vinyl je vyrobený z odolného plastu a textílie, plsti okraje pre dlhšiu životnosť ako bežné stierky, odolný a pevne, výhodné pre vás, aby ste sa vzťahujú na všetky povrchy a nie sa starať o poškriabanie alebo označenie. 2.naše cítil stierkou pre vinyl, odstráňte bubliny z auta film a aplikačné kvapaliny vyložene podľa film, ochrana skla, laku, a film. 3.dobrý )