0

Menu

Ručné 16 Kamenných Gulí, Dragon Korálky Prívesok Náhrdelník Prírodný Klenot Quartz Ženy Muži Jogy Čakra Šperky 45 CM Čierna Koža

Shop: Šperky A Príslušenstvo
Ručné 16 Kamenných Gulí, Dragon Korálky Prívesok Náhrdelník Prírodný Klenot Quartz Ženy Muži Jogy Čakra Šperky 45 CM Čierna Koža

Ručné 16 Kamenných Gulí, Dragon Korálky Prívesok Náhrdelník Prírodný Klenot Quartz Ženy Muži Jogy Čakra Šperky 45 CM Čierna Koža

( 0 Recenzie )
€9.47 - €10.29
Sku: k465678

Informácie o výrobku

Crystal & Kamenné Gule Veľkosť : 16 MM

RUČNÉ VYBRANÉ KVALITY: Každý Semi precious stone je kontrolované, pre najlepšiu kvalitu.Každý Kameň s pin spojenie sa kontroluje pre optimálnu priľnavosť.Skutočné Drahokamy majú prirodzené variácie, ale bude podobný, ako je to možné fotografiu.

Krásne Klasické Náhrdelník Prívesok Charm pre Ženy, Mužov, Dievčatá Priateľ.Obleky veľa štýlov, ako je český, ročník, roztomilý, moderná, romantická, bežné, formálne a športový.Prírodné Kryštály sú veľmi odolné a vyrobené z kameňov milióny rokov a boli tradične používa na liečenie čakier, energia, a pre Šťastie.Je to skvelý darček na Vianoce, Výročie, Valentín je, matiek a Deň otcov, Stužkové, priateľstvo, a sviatky.

Nový Príchod

  • Štýl - Bohemia
  • Materiál - Semi-precious Stone
  • Prívesok Veľkosť - 16 mm
  • Reťazec Typu - Had Reťazca
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - SN0996S-F16
  • Názov Značky - JOYA DARČEK
  • Kovy Typ - Medi, Zliatin Medi
  • Príležitosti - strana
  • Drop shipping - Prijateľné
  • Pohlavie - ŽENY
  • Lopta Veľkosť - 16 mm
  • Kompatibilita - Všetky Kompatibilné
  • Tvar\vzor - zviera
  • Náhrdelník Typ - Prívesok Náhrdelníky
  • Tvar - Drak

Značky: korálky náhrdelník s príveskom

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

PAN Nové 925 Sterling Silver Lietajúci Slon Dreva Mulan Visieť Kúzlo guličiek Na Náramok Šperky Čo Karikatúra osobnosť

€13.30 - €26.61
( nasledujúce nás ďalšie prekvapenie!ďalšie 1-3% zľavu pre obchod fanúšikov priamo! 100% zbrusu záruka a kvalitné strieborné materiál: real 925 silver spracovanie: marcasite striebro spracovanie,pravého striebra galvanické pokovovanie, ružové zlato elektrolytické pokovovanie príležitosť: darček,strán,svadby,zasnúbenie záruka: prívesky s logom, môžete prejsť striebro )
Pridať do zoznamu prianí

Hypoalergénne Malé srdce Huggie Náušnice pre Ženy 18K Zlatom Roztomilé Dievčenské Klincami

€3.86 - €4.54
( doprava pozornosť sa, prosím!sme medzinárodná predávajúci od čína (pevninská časť).prosím, buďte trpezliví!zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.to môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie.ale ak vaša celková suma prekročí $200,sľubujeme, že budeme posielať tovar vám ems.ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte )
Pridať do zoznamu prianí

žena Módne šperky prírodné AU750 18K zlata náhrdelník Diamanty upliesť Náramok

€2 901.25 - €5 802.49
( exture materiál: 18k zlato, diamanty náhrdelník dĺžka: 40-42cm (nastaviteľné) náramok dĺžka: 15-17 cm(nastaviteľné) náhrdelník diamanty :0.15 ct s šperky identifikáciu certifikátu šperky údržbu 1、 nosenie bodov 1.šperky by mali byť chránený od vplyvu a ťahanie vonkajších síl. 2. šperky by sa mali vyhnúť kontaktu s kyselinou, a )
Pridať do zoznamu prianí

5 ks/veľa Prírodného Kameňa Korálky Irregural Tvar Prírodné Agates Voľné Korálkami pre Výrobu Bonsai akvárium Dekorácie Veľkosti 20-25 mm

€4.71 - €9.44
( informácie o výrobku názov: prírodný kameň perličiek tvar: tvar irregural materiál : prírodný kameň upozornenie:tieto obrázky sú len pre referenčné účely, a umožniť 1-2mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka ak nie ste spokojní,prosím, kontaktujte nás na riešenie pre vás. )
Pridať do zoznamu prianí

20 KS v 10 farbách 16 mm transparentné sklenené korálky Módne korálky náhrdelník a náramok, náhrdelník šperky box výroby DIY náušnice

€3.48 - €4.83
( doprava pozornosť sa, prosím!sme medzinárodná predávajúci od čína (pevninská časť).prosím, buďte trpezliví!zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.to môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie.ale ak vaša celková suma prekročí $299,sľubujeme, že budeme posielať tovar vám fedex, tj.ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte )
Pridať do zoznamu prianí

5 ks 8/10/12/15mm, Tai Chi Shell Kúzlo Prívesok Korálky Shell Čierna Biela Kolo Klebety Yin Yang Príslušenstvo Pre DIY Šperky Robiť

€1.69 - €3.84
( 5 ks 8/10/12/15mm, tai chi shell kúzlo prívesok korálky shell čierna biela kolo klebety yin yang príslušenstvo pre diy šperky robiť )
Pridať do zoznamu prianí

Muži Futbalové ihrisko Futbalové Keychain Držiteľ Ihrisko Športy, Basketbal Keyring 634D

€2.44 - €3.59
( funkcie: ootdty futbal keychains basketbal športové lopty keychains futbal keychain pre chlapcov školský karneval odmenu, party tašku darček výplne kovové gule keyrings narodeniny, vianoce, deň otcov darčekové tašky peňaženky prívesok ornament s tvorivosť a krásne prevedenie, ktoré je vhodné ako darčeky. to je perfektný prívesok na taške, batohu, kľúče od auta alebo )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Modré z Nehrdzavejúcej Ocele Korálkový Náramok Klasické Viacvrstvové Pletená Kožený Náramok Punk Rock Bangles Módne pánske Šperky

€5.21 - €10.42
( názov: nerezová oceľ náramok koža materiál: nehrdzavejúca oceľ+kožené farba: modrá/ocele/čierna/zlatá veľkosť: 18.5/20.5/22 cm package špecifikácia: 1 ks/taška )
Pridať do zoznamu prianí

Z nehrdzavejúcej Ocele s Príveskom, Náhrdelník pre Mužov, Ženy Minimalistický Šperky Mužov

€2.20 - €4.68
( funkcie: jemné workmanships, atraktívny vzhľad. odolnosť proti korózii, odolnosť proti opotrebeniu. jednoduché použitie a pohodlné na nosenie. navrhnuté tak, aby sa prekvapenie pre svojich priateľov a rodinu. vhodné pre príležitosti: zoznamka / každodennom / svadba / výročie / pár darček/ navrhnite špecifikácie: materiál: nehrdzavejúca oceľ hmotnosť: )