0

Menu

42x32MM Diaphanous Prírodné Labradorit Oválne Kovové Balík Edge Korálky Prívesok 1PCS

Shop: Šperky A Príslušenstvo
42x32MM Diaphanous Prírodné Labradorit Oválne Kovové Balík Edge Korálky Prívesok 1PCS

42x32MM Diaphanous Prírodné Labradorit Oválne Kovové Balík Edge Korálky Prívesok 1PCS

( 0 Recenzie )
€3.40 - €4.54
Sku: k474937

Informácie o výrobku

Diaphanous Prírodné Labradorit Oválne Kovové Balík Edge Korálky Prívesok 1PCS

Popis: Stav: Nové, Veľkosť(Cca): 42x32mm ; (1 palec=25,4 očakávané MM; Čistá hmotnosť: 18 g Množstvo: 1PCS (obrázok je len reprezentatívnu vzorku.Farba sa môže mierne kvôli kalibrácie farieb jednotlivých monitore,dostanete podobnú položku sa daná položka.)

Milí kupujúci: 1: Objednávka suma je nižšia ako 10 eur ., (Môže byť kombinovaná kúpiť) sme sa cez Hong Kong doručenie balíka.Č sledovacie číslo dopytu (prosím, nie venovať pozornosť kód sledovania) sú zvyčajne trvá 30-55 dní, kým vašej krajine (okrem sviatkov) 2: Objednávka suma viac ako $ 10 , budeme prostredníctvom Čína príspevok poslať balík. (Nie je kód sledovania sledovania balík)

Prosím, buďte si istí, že budeme posielať zásielky na vás zajtra.Ak dlho neboli prijaté zásielky, prosím, kontaktujte ma, budeme riešiť pre vás v čase.Ďakujem vám veľmi pekne!

Špecifikácie:

Ak budete tráviť nad určitú cenu na Mincový Striebro Šperky z nášho obchodu, vám automaticky získať veľké zľavy:

Nad USA$ 200.00 Získajte 5% zľavu

Viac ako US$ 300.00 Získať 10% Zľavu

Nad USA$ 500.00 Získať 15% zľavu

Ak máte špeciálne pokyny pre vašej objednávky ako dropshipping pokyny a aby darček, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám!

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky o niektorý z našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Platby:

1. Plná platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky.

2. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Doprava:

Normálne, náš čas doručenia je 15-25 dní .Prosím, nenechajte zapôsobiť na nás negatívny účinok, ak medzinárodných leteckých boli straty alebo oneskorenia.Ak nechcete dostávať váš tovar v lehote 25 dní , môžete nás kontaktovať hneď, tak ako vyriešiť s vami spoločne.Mali by sme mať dobré komunikačné a vynikajúce obchodné meno.To je náš veľký cieľ, aby každý spokojnosť zákazníka úplne.Ak naozaj nemôže prijať náš mail politiky, prosím, že jasne, a potom cenovú ponuku.Môžete nás kontaktovať kedykoľvek, ak máte nejaké otázky alebo dopytu.Po dohode na to a potom cenovú ponuku.

Sme sú zatvorené počas víkendov a NIE sú dodávané v nedeľu!

O Spätnej Väzby:

Nemajú žiadne negatívne a neutrálne hodnotenie, keď odchádzate.ak nie ste spokojní s touto transakciou sa z akéhokoľvek dôvodu.Prosím odpoveď na svoje dôvody.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém.

Návrat Politiky:

Poskytujeme bezplatné 30 DŇOVÁ ZÁRUKA pre túto položku .

Upozornenie: nie Sme pokrytie všetkých položiek za škodu po použití alebo v dôsledku poškodenia vodou.

By vráti sa vyžaduje:

Krok 1), Kontaktujte nás prostredníctvom Alibaba.com " s message center

Krok 2) Poskytovať čo najviac podrobností o probléme sú s

Krok 3) Povolenie sa chcete vrátiť tovar vám bude vydaný

Krok 4) Vrátiť vec na dohodnuté výmenu alebo vrátenie peňazí v*

*Všetky návrat poštovné náklady a zodpovednosť kupujúceho.

  • Názov Značky - ZHISU SLNIEČKO
  • Položka Druh - Prívesky
  • Kompatibilita - Všetky Kompatibilné
  • CN - Guangdong
  • Kovy Typ - Zliatiny zinku
  • Prívesky Typ - posuňte
  • Číslo Modelu - FI676
  • Funkcia - Šťastie
  • Pohlavie - Unisex
  • Materiál - Kameň
  • Tvar\vzor - Vajcia
  • Štýl - TRENDY
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Jemné alebo Módne - Móda

Značky: Package okraj

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

10 Ks 14*18 mm Zmiešané Zliatiny Antique Silver Farba Lady Kabelka Kúzlo Náramok Prívesok Doplnok Pre DIY Šperky Robiť

€10.00 - €15.38
( vážení priatelia, sme profesionálne pôvodné a majú veľa rôznych kúziel.naša cena je veľkoobchodné ceny. aby som bol úprimný , keď sa rozhodnete zliatiny šperky , by ste mali potvrdiť dve veci , jedna je materiál a dva je pokovovanie technológie. 1. naše výrobky sú vyrábané z prvotriednych zliatiny zinku , olova a niklu zadarmo ,veľmi environmently. 2.máme 10 ročné skúsenosti )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Šťastie Braide Feng Shui Medené Mince Náramok, Ručne Nastaviteľné Prilákať Peniaze Bohatstvo Ženy Muži Priateľ Amulet Šperky

€34.13
( 2 ks šťastie braide červený povrázok feng shui medené mince náramok náramok ručne nastaviteľné prilákať peniaze bohatstvo náramok pre ženy, mužov priateľ chlapec dievča veľa šťastia ochrany amulet šperky čo získate:dostanete 2ks mince náramky dizajn:náramok funkcie autentické čínske mince,tieto sú autentické repliky ching era meny,ktoré boli okrúhle mince so štvorcovým otvorom v )
Pridať do zoznamu prianí

Nové 12pcs/veľa Papuče Farebné Smalt Kandizovaný Kvet Zvieratá Kúzlo Náramok Lano Nastaviteľné Pletené Náramky Set Šperkov Dary

€5.12 - €10.04
( materiál: zliatiny položka množstvo: 12pcs/set položka kategória: ako na obrázku konverzie:1inch=25,4 očakávané mm alebo 0.0393 palec=1mm poznámka: 1. v dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. 2. rozmery všetky výrobky sú merané manuálne, tam bude 2-3mm chyba, ak nie je chyba, prosím, pochopenie! ↓↓↓ )
Pridať do zoznamu prianí

14 karátové zlato potiahnuté obrátený formy čipky duté guľôčky melón zrna perličiek 10 mm loptu voľné perličiek diy handmade šperky, doplnky

€0.32 - €0.91
( 14 karátové zlato potiahnuté obrátený formy čipky duté guľôčky melón zrna perličiek 10 mm loptu voľné perličiek diy handmade šperky, doplnky )
Pridať do zoznamu prianí

CANNER 925 Sterling Silver Otvorenie Prstene Pre Ženy, Dievčatá Minimalistický INY Jednoduché Ajustable Krúžok Denne Jewerly

€4.13 - €11.80
( canner 925 sterling silver otvorenie prstene pre ženy, dievčatá minimalistický iny jednoduché ajustable krúžok denne jewerly zdôrazňuje úvod 【naším poslaním je poskytovať ďalšie nádherné šperky obohatiť svoj život] vyzýva ❤reálne 100% 925 sterling silver,zabrániť alergikov ❤bez obsahu niklu náušnice sú pohodlné pre väčšinu prst ❤otvorenie krúžku ❤vhodný )
Pridať do zoznamu prianí

14 karátové Žlté Zlato 1.2 ct Carat Emerald Rez Zapojenie snubný Prsteň pre Ženy, Ružová alebo Zelená Moissanite Diamond Ring Test Pozitívny

€69.63 - €99.47
( 14 karátové žlté zlato 1.2 ct carat emerald rez zapojenie snubný prsteň pre ženy ružová moissanite diamantový prsteň test pozitívny položka info:moissanite kameň tvar:smaragd rez farba:ružová rozmery: 5x7mm materiál: 14 karátové žlté/biele/rose solid gold veľkosť: 4-8 nám veľkosť (väčšie a menšie veľkosti sú k dispozícii.cena na vyžiadanie sme )
Pridať do zoznamu prianí

Prírodné Peridot 925 Sterling Silver Stud Náušnice Pre Ženy Šperky Darček Jednoduché Peridot Šperky Zelená

€5.68 - €11.36
( olivine /peridot olivine je často známe ako kameň šťastia vzhľadom na jeho mäkké a príjemné farby a zaolejovanej vody, vedúci lesk, ktorý je dať ľuďom pocit pokoja a šťastia. väčšina olivine má vysokú čistotu.menej farebné.olivy zelené, je jeho tonálne charakteristické, od žltá zelená tmavo zelená.starí egypťania si veľmi cenia olivine a hlboko miloval faraónov.podľa legendy, )
Pridať do zoznamu prianí

DIY Očarujúce sestry Skupina Strany ZPB gréckej abecedy, Krásne Dievča Prívesok Náušnice

€8.13 - €14.78
( ak nie ste spokojní s objednávku, prosím kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu alebo verejných sporov.budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.ďakujem. 1) kvalita problém: ak sa výrobok dostal je v súlade s objednávkou alebo je poškodený počas prepravy, prosím jasné fotografie a odosielať fotografie na objednávku do 7 dní po prijatí to.poskytneme vám vrátenie peňazí alebo výmenu )
Pridať do zoznamu prianí

Onlyfans 2 rupií položky Crystal Pearl Náramok Punk Jednoduché Crystal Pearl Strand Náramky Kúzlo Ženy Strane Náramky Šperky

€0.58 - €0.60
( farba: ako je znázornené na obrázku, všetky výrobky sú prijaté na prírodné svetlo, môžete vidieť, sú prijaté v druhu, ale z rôznych dôvodov, ako napríklad zobrazenie rôznych môžete vidieť v obrázku farbu a skutočný malý farebný rozdiel, prosím, v druhu prednosť. package: pp balenie 1pcs tento tovar je vyrobený lejacích, povrch je hladký, veľmi jednoduché zmysel, nových štýlov, dobrá )
Pridať do zoznamu prianí

Horúce 10x10x4mm Syntéza Modrý Kameň Štvorcový Tvar KABÍNY Cabochon Korálky pre Šperky&Oblečenie, Doplnky, Veľkoobchod 50Pcs Doprava Zadarmo

€11.22 - €23.88
( kameň veľkosť:10 mm x 10 mm x 4 mm farba:ako pictrue zobraziť materiál:prírodný kameň min:50pcs hmotnosť:50pcs/42g package: funkcie opp taška 1inch=2.539 cm 1 cm=0.3937 palcový 1 cm=10 mm )
Pridať do zoznamu prianí

1pc 14G 38/42mm Black Bubon Srdce Krídlo Dlhú Činku Priemyselné Piercing Helix Náušnicu v Uchu Piercing z Nehrdzavejúcej Ocele, Telo Šperky

€1.09 - €2.23
( 1pc 14g 38/42mm black bubon srdce krídlo dlhú činku priemyselné piercing helix náušnicu v uchu piercing z nehrdzavejúcej ocele, telo šperky ištar piercing obchod vlastní značky starose a má vlastnú továreň na podporu dariť podnikania v telo šperky.ak ste jednotlivec kupujúceho, prosím, nezabudnite si pridať našu ukladať do obľúbeného obchodu zoznamu .ak ste predajca alebo distribútor, sme najlepší )
Pridať do zoznamu prianí

V. YA 925 Sterling Silver Vintage Končatiny Činnosť Prívesok Veľkoobchod Žena Roztomilý Prívesok Jednoduchý Dizajn Náhrdelník Jemné Šperky Dary

€19.17 - €31.95
( v. ya 925 sterling silver vintage končatiny činnosť prívesok veľkoobchod žena roztomilý prívesok jednoduchý dizajn náhrdelník jemné šperky dary materiál:925 silver veľkosť:3.8*1.4 cm váha:cca 7.2 g hrúbka: približne 0.9 cm poznámka: táto položka nie je žiadna reťaz, vzhľadom na ručné meranie, možno trochu chyby. )