0

Menu

1/24 Živice Obrázok Modelu Auta Unassambled Nevyfarbené //G786

Shop: Building & Construction Hračky
1/24 Živice Obrázok Modelu Auta Unassambled Nevyfarbené //G786

1/24 Živice Obrázok Modelu Auta Unassambled Nevyfarbené //G786

( 0 Recenzie )
€18.19
Sku: k47736

Informácie o výrobku

Milí kupujúci, a priateľ, tu je stručný popis našom obchode produkty:

1、Všetky produkty na predaj v obchode je biely film, bez farby, potreby kupujúcich, leštenie, maľovanie a montáž.Môžete vidieť farebné obrázky sa používajú ako zobrazenie, aby

si farbu poskytnúť referencie.Prosím, uistite sa, že dávať pozor na to.Všetky obchodu výrobky, je bez farby, sú časti modelu.

2、Všetky produkty bez originálneho obalu, č návod na inštaláciu, žiadne fotografie a KARTY. (myseľ kupujúci prosím, pozorne si vybrať)

3、Po prijatí výrobok, ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás pre prvý čas, ktorý budeme riešiť problém pre vás, prosím vás ubezpečiť.

4、Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, nezabudnite nám dať päť hviezdičkový chvála!Ďakujem vám veľmi pekne!

5、úprimne dúfam, že si môže nájsť svoje obľúbené výrobky tu.Ďakujeme vám za vašu priazeň.Ďakujeme vám za vašu dôveru a podporu!

  • Upozornenie - Nemôže jesť
  • Tému - Súpravy
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Pohlavie - chlapci
  • Odporúčame Veku - 12+y
  • Materiál - Živica
  • Druh - Resinových

Značky: obrázok modelu auta

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Gobricks GDS-1581 1 kg 2808Pcs 1x2 dvojitý panel kompatibilné detské hračky Montáž Stavebné Bloky Technické

€531.62
( vitajte na gobricks obchod.gobricks má široký výber z tehly v širokej škále farieb,má kvalitu tehly,môžete nájsť mnoho z tehly, potrebujete tu náš obchod vám tiež môže pomôcť prispôsobiť tvar(moc), ktorý potrebujete.ak potrebujete, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis alebo poslať excel na našu e-mailovú adresu, ktorá je [email protected] .tešíme sa na spoluprácu s vami ak )
Pridať do zoznamu prianí

SSMODEL 700112 1/700 LHD Obojživelné Útočné Lode

€14.42
( ssmodel 700112 1/700 lhd obojživelné útočné lode popis produktu foto leptané diely 1 pc pozor prosím: medzinárodné kupujúci vezmite prosím na vedomie: všetky dane, clá, dovozné sa localgovernment môže účtovať poplatok, hradí kupujúci. (ak si nie ste istí, či si kúpite výrobky budú účtované dovozné dane, obráťte sa na miestne vlády pokyny.) ak máte akékoľvek )
Pridať do zoznamu prianí

Drevené Deti Bloky Pre Deti BPA Free Organické Buk Detská Hračka Cartoon Lietadla Darebák Montessori Hračky Mozog Hry, Ručné práce

€8.16 - €13.60
( názov produktu:drevené lietadla darebák produkt materiál:bukového dreva veľkosť produktu:pozri obrázok hmotnosť výrobku:o 105g )
Pridať do zoznamu prianí

0769 379pcs Svadobné Party Láska Double-decker Bus Ženích, Nevesta Šaty Dievča Stavebné Bloky Hračka

€19.45 - €24.31
( ak si kúpite pdf manuál, verzia,zašleme pdf manuál na vás !máme 5000+ bloky,ak chcete, aby sa všetky bloky krkos.sk záznamy,prosím, kontaktujte ma. upozornenie : táto položka sa nemusíte obsahovať originálne krabice )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Stavebné Bloky DIY Narodeninovú Tortu, Šišky, Červené Víno, zmrzlina Potravín, 3D Potravín Model, Miniatúrne Diamond Stavebné Bloky Dekor

€24.86 - €35.52
( jedlo modle micro stavebné bloky veľkosť produktu: hamburg malý blok výška cca 4,5 cm tortu malé bloky o 5 cm vysoká hranolky malé stavebné bloky sú o 6typ, cola malé stavebné bloky sú asi 4,5 cm výška sladké kruh je o 4,5 cm, a výška káva je o 2 cm. párky v rožku sú o 3 cm vysoké a dlhé 7 cm ice cream výška cca 7,5 cm výška fľaše vína )
Pridať do zoznamu prianí

1/35 rozsahu Modernej Americkej a Dieťa Miniatúry Živice Model Auta Model Doprava Zadarmo

€13.65
( vážený zákazník, venujte prosím pozornosť nasledujúcim: toto je živice model s vynikajúcou detail.model bude potrebné, montáž, farby a iné nátery.ak živice je ohnutá alebo pokrútené, môžete dať ho do teplej vody a o niekoľko sekúnd jemne ohnúť ju späť do pôvodného tvaru.preprava: ak zakúpený tovar je na sklade, sme sa budú odoslané do troch dní.žiadne zásoby výrobného cyklu je o 7 až )
Pridať do zoznamu prianí

4 Kusy 1:144 Rozsahu Tank Model Toy Tank Playset Zber 4D Obrnené Vozidlo Vzdelávacie Hračka pre Dospelých, Mladistvých Dary

€2.09 - €3.67
( popis: 【model] vyzýva: 1:144 rozsahu 4d tank model simulácie obrnené vozidlo, model hračka. 【zberateľstvo] vyzýva: deti hračka tank model uspokojiť svoju vášeň pre zberateľstvo s krásnym dizajnom. 【vysokej simulácia] vyzýva: detaily tank model pre zberateľov a nadšencov. 【najlepšie darčeky] vyzýva : zbierka hračiek je ideálne darčeky pre priateľov,rodinu, deti, dospelí. 【dekor )
Pridať do zoznamu prianí

Stavebné Bloky Kompatibilné s LEGO 14520 52038 Technická Podpora MOC Príslušenstvo Diely Montáž Nastaviť Tehly urob si sám

€0.73 - €1.45
( náš obchod vám tiež môže pomôcť prispôsobiť tvar(moc), ktorý potrebujete .ak potrebujete, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis alebo poslať excel na našu e-mailovú adresu, ktorá je [email protected] .tešíme sa na spoluprácu s vami ak sa vyskytne problém, kontaktujte náš služby zákazníkom okamžite, budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém,ak máte nejaké chýbajúce časti, )
Pridať do zoznamu prianí

1112 1244pcs Tvorivé Dievča Technické Ice Cream Van Truck Mini Diamond stavebným Hračka Tehla

€26.02 - €32.52
( ak si kúpite pdf manuál, verzia,zašleme pdf manuál na vás !máme 5000+ bloky,ak chcete, aby sa všetky bloky krkos.sk záznamy,prosím, kontaktujte ma. upozornenie : táto položka sa nemusíte obsahovať originálne krabice )
Pridať do zoznamu prianí

Led Svetla Kit Pre 75957 Stavebné Bloky S akumulátorom Okno (iba LED v cene)

€131.40 - €187.73
( pls poznámka: iba led svetlo nastaviť,č tehla model )
Pridať do zoznamu prianí

Lionhead Králik Ručné Umenie Origami Skladanie Mini Roztomilý 3D Papier Model Papercraft Pet Zvierat DIY Deti, Dospelých Plavidlá, Hračky, QD-057

€2.82
( získajte usa $2 off on objednávky viac ako us $5 dostanete usa $5 mimo objednávok nad usa $10 získať usa $11 off objednávok nad usa $20 (nezahŕňa náklady na dopravu) -------------------------------------------------------- ●poznámka: .všetky papierové modely musia byť vystrihnuté po ruke a potom zmontované s lepidlom. ●ak si chcete objednať papierové modely, ktoré nie je potrebné rezať, prosím, vyplňte tento )