0

Menu

Vonkajšie Nástroje Skladovanie Taška Camping Puzdro Plátno Odolné Stanový Kolík puzdro pre Rybolov, Poľovníctvo Príslušenstvo Piknik Vody Umyť

Shop: Táborenie A Turistika
Vonkajšie Nástroje Skladovanie Taška Camping Puzdro Plátno Odolné Stanový Kolík puzdro pre Rybolov, Poľovníctvo Príslušenstvo Piknik Vody Umyť

Vonkajšie Nástroje Skladovanie Taška Camping Puzdro Plátno Odolné Stanový Kolík puzdro pre Rybolov, Poľovníctvo Príslušenstvo Piknik Vody Umyť

( 0 Recenzie )
€73.19 - €104.56
Sku: k48971

Informácie o výrobku

[Silný Materiál] : Tento stanový kolík úložný vak je vyrobený z vysoko kvalitnej tkaniny plátno materiál, praktické, prenosné a odolné, ideálne na kempovanie, rybárčenie a ďalšie outdoorové aktivity.

[Hlavné Vrecko Size] : hlavné vrecko veľkosť 35*15 cm.Hlavné vrecko je Valcový Tvar a priemer je 15 cm.To môže organizovať svoj stanový kolík úhľadne spolu, ľahko prístup k vašim nástroje, pomocou bezpečného zips uzavretie; a môže obsahovať základné outdoor camping nástroje, ktoré ich chránia pred prachom, scuffs a škrabancov .

[Ľahko sa prenáša] : Tento stanový kolík skladovanie taška má vykonávať kľučky, ľahko prenášať a chrániť vaše nástroje od zlého počasia, alebo klesne.Ideálne pre rodinné výlety na pláž, park alebo pobyt v prírode, turistika a kempovanie.

[Multifunkčné] : je To skvelý nástroj, organizátor, vrátane stanový kolík,stan lano,kladivo,nožnice a tak ďalej ; môže sa použiť aj ako kozmetická taška pre ukladanie toaletné potreby, kozmetika, produkty pre starostlivosť o pleť, uteráky, atď., ako krásne a praktické.

[Upozornenie] : je Tam len jeden úložný vak na objednávku (nie vrátane akýchkoľvek nástrojov vo vnútri).Ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek.

[Upozornenie]: je Tam len jeden úložný vak na objednávku (nie vrátane akýchkoľvek nástrojov vo vnútri).

  • Položka Druh - Vonkajšie Nástroje Skladovanie Taška
  • Scéna - Camping/Lov/Rybolov/Piknik
  • veľkosť vrecka - 35*15 cm
  • Materiál - Plátno
  • Hmotnosť - 160g
  • Farba - Tmavé Khaki
  • Štýl - tvar valca
  • Názov Značky - bpvision
  • Číslo Modelu - HY001
  • S Príbory - No
  • S Chladnejšie Taška - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Skvelé Horolezecké Ručné Výsuv Profesionálne Bezpečné Chytiť antikoróznych Lezenie na Strom Rock Hrudníka Ascender

€22.26 - €92.75
( dôležité informácie materiál:hliníková zliatina veľkosť balenia: veľkosť: 9 cm x 6typ/3.54 x 2.36 (cca.) prehľad: tento hrudníka ascender vám môže priniesť viac pohodlné grabing skúsenosti podľa vašich grip zvyk, pretože to je ergonomický a non-sklzu. bezpečné a ľahké lezenie dole bez odstránenia ascender z lano je podporovaný týmto hrudníka ascender. je )
Pridať do zoznamu prianí

Ľahký Titánu Otvárače na Rezance, Ryža, Príbory, Riad pre Domáce Vonkajšie Kempovanie Turistika Piknik Lyžice Prútika Vidlica

€7.58 - €12.03
( funkcie: vyrobené z titánu materiál, ľahký a odolný proti korózii. duté dizajn pomáha znížiť hmotnosť. jednoduché použitie jesť cestoviny, ryža alebo sushi. opatrenia 233mm (9.2 ) na dĺžku, a váži 21 gramov (0.7 oz) za pár. vhodné pre domáce, školské a vonkajšie použitie. špecifikácie: materiál: titán dĺžka: 233mm / 9.2 v hmotnosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Ľahký Bikepacking Ultralight Backpacking Stan Dome Stany pre 2 Osoby na Kempovanie

€318.57
( funkcie: 1.veľa izbe pre dvoch - dosť hlavu miestnosti sedieť bez biť top 2.na nástupné sú dostatočne veľké pre 90 liter pack fit a zostať v suchu,vstupy/nástupné na oboch stranách by bolo vhodné. 3.vyrobené z polyesteru ripstop 210t potiahnuté pu4000 textílie,švy sú veľmi dobre remeselne, oka je skvelé pre vedenie v pohode.zipsy sú hladké tento materiál je veľmi odolný 4.tento )
Pridať do zoznamu prianí

V Kachle Prenosné Camping Varenie Skladacia Vetru Gasstove Nastaviteľné Palebnú Silu Pre Piknik, Rybolov, Turistika Sporák

€12.73 - €21.22
( do pece sa ľahko inštaluje, palebná sila je nastaviteľná a je vhodný na rôzne kuchynské náčinie.to je veľmi praktické vonkajšie varenie príslušenstva. funkcie: 1400w silnú palebnú silu výstup, úplné spaľovanie, silnejšie. elektronické zapaľovanie je pohodlnejšie a bezpečnejšie. stabilný a nonslip, kompatibilné s rôznymi špecifikácie kuchynským riadom, ideálny na vriacej )
Pridať do zoznamu prianí

TOMSHOO Titánová Skladacia Spork Outdoor Camping, Turistika Backpacking Večera Spork Nádoby, Kuchynské potreby na Kempovanie Pre Piknik

€7.51 - €11.93
( tento spork je vyrobené z titánu materiál, ľahké a odolné.to možno sklopiť, keď nie je používaný, veľmi vhodný pre outdoor camping, turistika, turizmus a tiež dobré pre domáce použitie. funkcie: titánová skladacia spork s matným povrchom, na trvať dlho. 2-v-1, dizajn, pazúry na tip možno použiť ako vidlica; používa sa ako lyžice do potravín alebo polievka. titán materiál )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Kovové Plameň Zbraň Bután Horák Vysoká Teplota Zvárania Plynový Horák Ľahšie Kempovanie na GRILOVANIE Kúrenie Zapaľovanie Bután Plynový Horák

€35.77 - €49.68
( prenosné kovové plameň zbraň bután horák vysoká teplota zvárania plynový horák ľahšie kempovanie na grilovanie kúrenie zapaľovanie bután plynový horák tento produkt zahŕňa len jednu trysku zásielky 1. doprava po celom svete. (s výnimkou niektorých krajín, a apo/francúzskej polynézie) 2. objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. my len )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšie Spací Vak Kompresné Vrece Nepremokavé Camping Spací Vak Odkladacie Puzdro Kemping Army Zelená

€3.67 - €9.92
( platné ľudí: vzdelávanie dospelých príjemnú teplotu mierka: [15 celzia~5 celzia] dĺžka: štandardný (vhodné pre 1.8 m výšku a nižšie) single/double spací vak: spájaní jediný spací vak sezóna: jar & jeseň typ: 3 sezóny štýl: hybridný typ spací vak teplota rozsahu kategória: jar a jeseň spací vak kategória: spací vak príslušenstvo enviromental priateľské a hygienické.prenosné na prepravu a ľahký.je )
Pridať do zoznamu prianí

Outdoor Camping Pad Prenosné Deka Školenia Mat na Dvore Turistika Športové Príslušenstvo

€13.17 - €23.93
( popis: odolné voči opotrebovaniu, materiál: tento tréning deka je vyrobená z poistného oxford látky, odolná, protišmyková a ľahký. vystužené popruhy rukoväť: tam je tiež vystužené šitie a pohodlná rukoväť pre jednoduché prenášanie. rýchla inštalácia pracky: rýchla inštalácia pracky sú prenosné na používanie a skladovanie. správnu veľkosť: rozšíriť veľkosť )
Pridať do zoznamu prianí

Chladiaca Vesta Vyparovaním Tielko Žiadne Chladiace Požadované Pohodlné Studenej Vesta Nepremokavá Lov Textílie Vesta

€11.04 - €18.40
( popis: dobrý chladiaci účinok: chladené vesta je šité s cool textílie, ktoré môžu dosiahnuť dobrý chladiaci účinok. vhodné: je vhodný pre športovcov, stavebných robotníkov, a každý, kto potrebuje pomoc pri jednaní s vysokým teplotám. materiál: táto vesta je vyrobená zo špeciálne pva látka, ktorá má silné absorpcie vody a vody zamykanie vlastnosti.po namočení vo vode, vlhkosti )
Pridať do zoznamu prianí

Taktická Prilba Strane Železničnej Mount Sprievodca Skutočný Muž CS Bitka ABS Kamera, Svetlá, Držiak Príslušenstva Pre Weaver Adaptér Rýchly Prilby

€4.12 - €5.64
( popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné funkcia: 1.vyrobené z abs materiálu, tento železničnej montáž je odolný proti nárazom, odolný voči korózii a voči životnému prostrediu 2.bez toho, akékoľvek zmeny na helmu, môžete nainštalovať túto železničnej montáž na prilbu v priebehu niekoľkých sekúnd 3.prilba železničnej mount obleky pre arc sprievodca weaver adaptér, )
Pridať do zoznamu prianí

Camping Pot Nastaviť Skladacia Rukoväť Camping Riad Nastaviť Opakovane 304 Nerezovej Ocele Skladaný Skladovanie Prenosné Bezpečné pre Vonkajšie

€37.41 - €69.29
( 12 ks camping riad nastaviť skladacia rukoväť 304 nerezovej ocele prenosné piknik hrniec cup set 1. 12 ks sada: potreby na kempovanie riad sada obsahuje 3 hrnce, 2 šálky, 1 pekáč, 2 platne, 1 sklopný stôl a 1 rozkladacím lyžica, dostatočné pre 3 alebo 4 osoby použitie. 2. prenosný dizajn: hrnce a poháre boli rôzne veľkosti, je možné stohovať uložené, rukoväte možno sklopiť, dokonale ladí )
Pridať do zoznamu prianí

Ženy Vonkajšie Športové Neforemné Nohavice Plus Veľkosť Voľné Multi Vrecku Rovno Camo Cargo Nohavice, Kombinézy Boj Proti Školenia Vojenské Nohavice

€246.61 - €2 466.14
( textílie: bavlna štýl: nohavice dlhé nohavice nohavice pás: nie s pásikmi, farba: čierna, armáda zelené, červené víno,kamufláž,biela veľkosť: 28,29,30,31,32,34,36,38 veľkosť referenčnej tabuľke (ručné meranie, chyby 1-3 cm): môže byť okolo 1-3 cm chyba vzhľadom na ručné meranie obrazy a jemné farebné rozdiely v druhu, je normálne,vďaka za pochopenie poznámka:1inch=2.54 cm,to je čína )
Pridať do zoznamu prianí

Ľahký Titánu Vidlička, Lyžica Vonkajšie Vidlica Fréza Prútika Camping Lyžice Titánu, Príbory Príbor Nastaviť pre Outdoor Camping

€8.21 - €13.25
( funkcie: z titánu materiál, odolný proti korózii a ľahký. titán materiál prepožičiava žiadny zápach alebo chuť na jedlo, dobré pre vaše zdravie. ideálny pre cestovanie, camping, turistika, turizmus, a na každodenné použitie. špecifikácie: materiál: titán lyžica dĺžka: 200 mm / 7.9 v lyžica hmotnosť: 27g / 0.9 oz vidlica dĺžka: 200 mm / 7.9 )
Pridať do zoznamu prianí

Non Tkané Textílie Zips Uzavretie Sklopný Gril, Prenosný Rukoväť Dodanie Izolované Taška Studený Nápoj Vonkajšie Piknik Pevné, Trvanlivé

€4.15 - €5.93
( funkcia: 1. 2 veľkostí si môžete vybrať: táto izolácia taška má dva rozmery (l x w x h) pre vás vybrať.veľký vak je o 28 x 14 x 17 cm/11.02 x 5.51 x 6.69 palec, ten malý je o 21 x 14 x 17 cm/8.27 x 5.51 x 6.69 palec. 2. robustný materiál: izolované taška je vyrobená z netkaného materiálu, nosiť-odolný proti poškriabaniu-odolný, robustný a odolný.a má silné únosnosti a nie je ľahké zlomiť. 3. )
Pridať do zoznamu prianí

Zimné Vetru Tepelnej Kapucňou M65 Taktické Windbreaker Topy Mužov Vonkajšie Lezenie Lov Armádu Fanúšikov Oblečenie Pilot Kabát Bunda

€360.79 - €3 607.90
( jeseň zima vonku pánske teplé vetru kabát armádu fanúšikov školenia lezenie lov s kapucňou taktické tepelnej vojenské m65 bunda funkcia:vetru, tepelná, proti-obaľovanie, anti-zmenšiť,anti-wrinkle materiál: polyester +bavlna funkcie: vetru, termálne, softshell, mikina, teplé ...vhodné pre rodiny sezóna: jar a jeseň , zima vonku projekty: outdoor šport, kempovanie, cestovanie, voľný čas, oblečenie, )
Pridať do zoznamu prianí

Hliníkové Zliatiny Stan Pól Opravy Trubice Jeden Prút Mending Rúry Núdzové Pre 7.9 mm-Priemer 8,5 mm Pólov Kempovanie Turistika Markíza

€3.56 - €5.08
( podrobnosti: * môžete dočasne použiť túto opravu stanu pól opravu stanu polse, keď si stan poliaci, keď sa rozbité v outdoor camping. * táto oprava stan pól je vhodné pre 7.9 mm-priemer 8,5 mm stan poliaci * materiál: zliatina hliníka. * vnútorný priemer: φ11mm * dĺžka: približne 130 mm * farba:červená /strieborná (ako obrázky zobraziť) obsah balenia: 1* )