0

Menu

Camping Piknik Mat 1PC Obojstranný Pláži Kryt Pad Slnečník Skladovanie Taška Nepremokavé Vonkajšie Dodávky Stan Deka

Shop: Táborenie A Turistika
Camping Piknik Mat 1PC Obojstranný Pláži Kryt Pad Slnečník Skladovanie Taška Nepremokavé Vonkajšie Dodávky Stan Deka

Camping Piknik Mat 1PC Obojstranný Pláži Kryt Pad Slnečník Skladovanie Taška Nepremokavé Vonkajšie Dodávky Stan Deka

( 0 Recenzie )
€24.59 - €50.19
Sku: k50799

Informácie o výrobku

Funkcie:

- Udržať oblečenie a jedlo čisté, a zabrániť invázii baktérie.

- Skladacia a prichádza s skladovanie taška pre jednoduché skladovanie a prepravu.

- Šetrné k životnému prostrediu a opakovane použiteľné, bezpečné na používanie, neškodné pre ľudské telo.

- Ľahký a mäkký, nosenie, odolný, odolný voči vode a moistureproof.

- Ideálne pre outdoorové aktivity, ako je cestovanie, camping, turistiku, piknik, alebo používaním v pláž a park, atď.

Špecifikácie:

Veľkosť: 210*150 cm

Materiál: 210T Oxford PU povlak, tlak vody >2000MM

Package zahrnuté:

1 x Camping Mat

1 x Skladovanie Taška

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

  • Materiál - Oxford
  • Číslo Modelu - Stan Deka
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Značky: Camping Piknik Mat

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Ručné Turistika 60x60 Ďalekohľady Vysokej Jasné, Slabé Svetlo na Nočné videnie Ďalekohľad pre Vonkajšie Kemping Survival Kit

€21.61 - €41.55
( vysoká hustota, vysoká výkony ďalekohľad, môže byť použitý vo všetkých druhoch drsné prostredia, malé rozmery, nízka hmotnosť, veľmi vhodný pre outdoorové milovníkov dobrodružstva. funkcie: viaceré vrstvy potiahnuté aspherical šošovky prvky pre ľahké reflexie a minimálne skreslenie, pekné obrázky, jas, kontrast a kvalitu. okulár s očí ochranné prostriedky mäkké lepidlo, )
Pridať do zoznamu prianí

5/10PCS Karabína Camping Multi-nástroj na Jar Pracky Keychain Batoh Rýchle Zavesenie Karabín a Háčiky Karabína na Kľúče, Gadgets

€2.24 - €5.59
( outdoor camping multi nástroj horolezectvo pracky ocele malá karabína klipy, rybolov, horolezectvo acessories dropshipping )
Pridať do zoznamu prianí

Zosvetliť Až Spacie Podložky S Vankúšom (Airbagom) V Novej Strane Stlačte Inflating Camping Matrace Ultralight Vonkajšie Turistika Stan Rohože

€176.20 - €352.39
( funkcia: 1. výrobok je ľahké, kompaktné, a váži len 470g; zložené veľkosť je približne rovnaká ako minerálna voda, vhodná na turistiku a kempovanie. 2. výrobok je vyrobený zo 40 d nylon kompozitné tpu dvakrát vrstva tkaniny.dobrú pružnosť,tesnenie bezpečnosti,anti kompresie,pohodlné ,textílie tesnosti. názov: nafukovacie podložky na spanie povrchový materiál: 40 d nylon )
Pridať do zoznamu prianí

9pcs Malé Prázdne Korenie Sklenených Fliaš Nastaviť Korkovou Zátkou/Viečka DIY Remesiel Ampulky

€8.80 - €18.32
( 9pcs malé prázdne korenie fľaše set s úložný vak outdoor camping grilovacie korenie fľaše roztomilý sklenených nádob s korkovou zátkou/viečka diy remesiel ampulky funkcia: 1. proti poškriabaniu-odolný, kompaktný voskové plátno materiál (s záhyby je v normálnom rozmedzí). 2. bezolovnaté sklo šetrné k životnému prostrediu, ľahký, jesť pokoj, ľahký. 3. dáždnik lano visiace )
Pridať do zoznamu prianí

Camping Konferenčný Stolík Odnímateľný Skladacie Ľahké pre Camping Outdoor Dvore Dvore

€52.50 - €92.11
( popis: hliníkové skladacie nohy štruktúra sa dá ľahko zložiť, s malou kapacitou, takže môžete ukladať v ukladacom taška. pevná konštrukcia, aby skladací stôl dlhotrvajúci.jedinečný stabilné nohy čiapky dizajn, super odolné a bezpečné používanie. vhodný pre outdoorové aktivity ako napr. kempovanie, turistiku, piknik, bbq, horolezectvo, rybolov, pláž, ako aj vnútorné použitie. tento )
Pridať do zoznamu prianí

ShineTrip Vonkajší stan camping hliníkovej zliatiny polica kožené háčik piknik riad háčik vonkajšie oblečenie hák

€3.63 - €5.19
( shinetrip vonkajší stan camping hliníkovej zliatiny polica kožené háčik piknik riad háčik vonkajšie oblečenie hák zásielky 1. doprava po celom svete. (s výnimkou niektorých krajín, a apo/francúzskej polynézie) 2. objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. my len loď na potvrdenej objednávky adresy.vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu )
Pridať do zoznamu prianí

Zliatina hliníka Sporák Adaptér Sporák Linker BBQ Prenosné Plynové Nádrže Spojka

€16.14 - €21.52
( veľkosť: 12,5 cm*12.5 cm*2.8 cm vysoká čistá hmotnosť: 118 gramov, jeden balík váži 175 gramov balenie: pp sáčok + biela krabice (18*18*3 cm) balenie zoznam: 4 v 1 linker*1 funkcie: 1. tento produkt sa môže používať spolu s 4 vonkajšie kazeta zásobníkoch plynu na dodávku plynu.to je všeobecne používaný v produktoch s veľkými spotreby plynu, zabezpečiť, aby )
Pridať do zoznamu prianí

Multi Vrecku Pracovné Odevy Bavlnená Bunda Japonský Príležitostné Voľné Teplá Bavlnená Kabát Vonkajšie Koni Turistiku, Camping Cargo Oblečenie

€1 125.97 - €11 259.79
( multi vrecku pracovné odevy bavlnená bunda japonský príležitostné voľné teplá bavlnená kabát vonkajšie koni turistiku, camping cargo oblečenie veľkosť informácií veľkosť poprsie dĺžka rameno rukáv cm v cm v cm v cm v s 124 48.8 72 28.3 59 23.2 59 23.2 m 130 51.2 74 29.1 60 23.6 60 23.6 l 134 52.8 76 29.9 61 24.0 61 24.0 xl 138 54.3 77 30.3 62 24.4 62 24.4 2xl 142 55.9 79 31.1 64 25.2 63 24.8 )
Pridať do zoznamu prianí

30PCS Upevňovacích Krycích Lano Plachtou Baldachýn Bungee Šnúry Popruh Elastický Stan Bungees Loptu Tensioner Vonkajšie potreby na Kempovanie Príslušenstvo

€59.08 - €85.62
( podrobnosti: * tensioner lopta vyrobený zo silného a odolného elastická šnúra a hrubé plastové guľôčkové * lopta tensioners s elastické dizajn, ktorý zaručuje stálu tesnosť a pevné uchopenie * môže byť použitý na pripevnenie plachty, spacie vaky, stany, markízy a viac * ideálny pre vonkajšie cestovanie, doprava, plavby loďou * dĺžka: 15 cm(cca * lano hrúbka: )
Pridať do zoznamu prianí

Taktické Lov Vetru Googlu Streľbe Vojenských Anti-Uv Boj Proti Cyklistické Okuliare, Turistiku, Camping Armády Školenia Airsoft 3 Šošovky

€15.46 - €30.92
( taktické lov vetru googlu streľbe vojenských anti-uv boj proti cyklistické okuliare, turistiku, camping armády školenia airsoft 3 šošovky parametre výrobku názov produktu: taktické okuliare veľkosť rámu: cca 225 * 140 * 81mm rakety objektív materiál: pc rám materiál:tpu váha: cca 138g rám farba: čierna, zelená, tan pre:lov,streľbu,vojenského výcviku,atď. funkcia: 1.pc )
Pridať do zoznamu prianí

9pcs Šperky Dodávka Domov S Lanom Prenosné Odolné Nastaviteľná Dĺžka Karabína Pracky Paracord Náramok Spojka Súprava Tkanie Nástroj

€24.03 - €34.32
( funkcia: 【čo dostanete] vyzýva dostanete 1pc paracord svorka 1pc karabína, 2 ks protišmykových rozpera, 2 ks spony, 1pc podložka, 2 ks lano(náhodné farby), kompletné príslušenstvo, dosť pre svoje rôzne náramok čo potrebuje. 【robustná spojka] vyzýva paracord svorka je vyrobený z nerezovej ocele, predstavovať vysokú tvrdosť a vysoká húževnatosť, nosenie, odolný, robustný a odolný, nie )
Pridať do zoznamu prianí

Multi-funkčné Vonku Camping SpoonTitanium Zliatiny Ultra-light Titán Riad

€3.86 - €5.29
( funkcia: 1.titánová skladacia spork je bez chuti, bez zápachu, netoxický a umývateľné v umývačke riadu.jeho telo je vyrobené z poistného čistého titánu, bez podšívky a povlak a jeho rukoväť je vyrobená z potravinársky 304 nerezovej ocele.pôvodne navrhnutý pre turizmus, camping a cestovanie, je to tiež skvelé pre piknik, núdzové prepping a v okolí domova, školy a kancelárie. 2.titán je )
Pridať do zoznamu prianí

Nylon Baterku, Kryt Lov Opasok Molle Mag Pás Pack Molle Puzdro na Baterku 55KD

€5.47 - €7.50
( funkcie: ootdty vhodné použitie: rýchle uvoľnenie a napojenie pracky, ktoré sú pohodlné, dať veci do alebo vziať ich von, tiež poskytuje bezpečné skladovanie. kvalitný materiál a trvanlivé: puzdro s vysokou hustotou 1000d nylon materiál, trvanlivé, odolné proti roztrhnutiu a opotrebovaniu. stabilita: molle vzory, robí to ľahké byť pripojené k taktika vesta, pásu a tašky, hands-free )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Camping Čelné sklo Vonkajšie Pláži čelné Sklo Útulku Skladacie Záhradné Grily na drevené Uhlie na GRILOVANIE Turistika Piknik Privacy Screen

€16.59 - €33.19
( odrážky: 1.oxford tkaniny materiál: naše potreby na kempovanie čelné sklo čelné sklo je vyrobené z vysoko kvalitnej oxford látky a má dobré vetru účinok, takže nie je potrebné sa obávať, vetra a piesku, fúkanie. 2.pre vaše súkromie: naše vonkajšie tábor piknik windshields sú ideálne sociálne dištancovanie príslušenstvo, ktoré vám môžu pomôcť vytvoriť súkromný priestor pre vás )