0

Menu

147 ks Sledovať Opravy Kit Professional Hodiniek Výmena Batérie Hodinky Remienok Úprava Nástroje Súpravy

Shop: Hodinky
147 ks Sledovať Opravy Kit Professional Hodiniek Výmena Batérie Hodinky Remienok Úprava Nástroje Súpravy

147 ks Sledovať Opravy Kit Professional Hodiniek Výmena Batérie Hodinky Remienok Úprava Nástroje Súpravy

( 0 Recenzie )
€16.00 - €24.25
Kategória: Hodinky
Sku: k50955

Informácie o výrobku

Sledujte Opravy Kit Professional Hodiniek Výmena Batérie Hodinky Remienok Úprava Tool Kit

Funkcie: 1. Malé, jednoduché a praktické, tieto hodinky opravy kit pomáha riešiť sledovať problémy doma bez toho, aby hodinky servisu.

2. Hodinky údržba tool kit sú všetky vyrobené z vysoko‑kvalitných materiálov, vhodný pre profesionálne a všeobecné použitie.

3. Tieto hodinky repair kit je veľmi vhodný pre profesionálne a začiatočníci využívať, môžete dosiahnuť veľa opravárenské práce, ako otvoriť pozerať späť, popruh úprava, pozerať sa na batérie a umývačky výmeny, atď.

4. Profesionálne sledovať opravy príslušenstva, vám uspokojivý zážitok.

5. Vhodné pre sledovať tvorcov a sledovať, oprava pracovníkov na použitie, praktické a nádherný nástroj.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ Položky: Hodinky Tool Kit

Materiál: Kov

Funkcie: Veľmi vhodné pre otvorenie zadného krytu, nastavovací popruh, zmena batérie, tesnenie, atď.

Zoznam balíkov: 1 x Modrá Hodinky Remienok Odstraňovač 1 x Watch Držiteľ Čierna 1 x Watch Vypáčte 1 x Kliešte 1 x Žlté Dvojité Hlavu Jar Bare 1 x Červená Nôž 3 x Skrutkovač 3 x Pin Punč 18 x Zomrie 1 x 3-Pazúr Sledovať Prípade Otvárač 7 x Náhradné Hlavy 108 x Jar Bare 1 x Kladivo, 1 x Watch Handričkou 1 x Čierna Taška

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Typ 1 - Sledujte Súprava Náradia
  • Typ 3 - Sledujte Oprava Auta
  • Položka Hmotnosť - 517g
  • Typ 4 - sledujte nástroje
  • Typ 2 - Sledujte Oprava Nástrojov
  • Položka Druh - sledujte tool kit
  • Druh - Nástroje
  • Funkcia - as
  • Materiál - Kov
  • Číslo Modelu - sledujte tool kit
  • Názov Značky - ZJCHAO

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Ochranné puzdro Pre Amazfit GTS 4 Smart Hodinky Nárazníka Plný TPU Screen Protector Sledovať Prípade Amazfit GTS 4 Mini Kryt Plášťa

€2.27 - €2.83
( funkcie: 1.typ: pre amazfit gts 4/ amazfit gts 4 mini screen protector prípade 2.mäkké tpu prípade, anti -scratch, anti -odtlačkov prstov 3. dokonale chráni vaše hodinky z poškodenie drsné, ostré predmety, 4. odolná voči vode a olejom -dôkaz povrch, takže pot a olejové škvrny nie sú jednoduché, aby pobyt na hodinky 5. vysoká citlivosť, žiadne bubliny, nebude mať vplyv )
Pridať do zoznamu prianí

PU Kožené Hodinky Prípade Skladovania Držiteľ Organizátor Šperky Box

€0.99 - €1.72
( popis: vysoko kvalitnej pu kože hodinky poľa a hodinky - hodinky, ktoré nie sú zahrnuté odnímateľný vankúš poskytuje extra a tiež môže vytvoriť priestor na ďalšie príslušenstvo. naše hodinky box má vankúš, vankúš mohol opraviť hodinky v dobrom stave, a to aj mohol chrániť vaše hodinky pred poškodením spôsobeným trením. moderný dizajn, elegantný vzhľad a vynikajúca )
Pridať do zoznamu prianí

Doprava zadarmo Japonsko Epson AL35E Hodinky Quartz Hodinky S Stonky Pre Oprava, Výmena alebo vykonanie AL35E Hodinky

€5.57
( sledovať pohyb má s upraviť stonky, ale bez batérie, pretože návštevnosť problém. zbrusu nový al35e pohybu, vysokú kvalitu quartz, vonkajší priemer: 4 cm x 1,5 cm pohyb hrúbka: 3.15 mm bunky/batéria/zdroj: 377 package zahrnuté: 1x quartz hodinky pohyb+sledujte kmeňových poznámka: vzhľadom na ručné meranie, tam majú veľkosť chyba asi 1-5 mm položku farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť )
Pridať do zoznamu prianí

40 mm NH35 Automatické Hodinky Pre Mužov sapphire crystal Luxusné Muži Hodinky Mechanické Obchodné náramkové hodinky Sapphire Prispôsobené logo

€88.74 - €177.49
( pohyb: nh35a [automatický mechanický pohyb] je podpora vlastné logo: áno prípad: materiál - 316l nerezovej ocele 40 mm v priemere hrúbka 13mm kapela šírka 20 mm hodinky sklo: zafírové vodotesný: 50 m časovo obmedzené zľavy aktivity, ceny sa zvýšia z času na čas. prispôsobený voĺba je k dispozícii, tak v vzorom a doslovný. (prvý prispôsobené )
Pridať do zoznamu prianí

Hodinky Muž Módne Náramkové Hodinky Quartz Snart Pozerať Sa Na Človeka Presné Quartz Zápästia Pozerať Sa Na Človeka Luxusné Hodinky Mužov

€6.84 - €9.77
( široký pás plávať pásy pre deti deti pásy lete pásy mužmi pre mužov, ktorí pracujú pás mužov pás práce pásy pre mužov plávať pásy pre dospelých, cvičenia, pásu na bruchu dip pásy deti pásy jasné pásy pre ženy telo pletenca pletenca koleno dĺžke pásov klipy pre mužov, deti pásy faja pletenca po tehotenstve kvet pás faja drahokamy pásy pre šaty paliva pásov pás po tehotenstve pletenca ramena ženy )
Pridať do zoznamu prianí

Miyota 6S11 Quartz, Dátum, 3, 2 Ruky, Malé Druhý @6@12

€203.66
( položky popis vyžaduje sledovať bunky (nie je súčasťou) vyžaduje sa pozerať na ručne (nie je súčasťou) miyota 6s1 1 qu artz pohyb dátum na 3, 2 ruky , malé druhý @6 @12 )
Pridať do zoznamu prianí

GoGoey Digitálne Hodinky Pre Deti, Chlapci Dievčatá Svietiace Led Displej Elektronické Hodinky Športové Značky Dieťa Hodinky Dievča relogio infantil

€3.63 - €5.19
( móda osobné hodinky: sledujte veľkosť: vhodné pre zápästie obvod 5.90-8.66 palcov (13cm-22 cm). displej: led vodotesný:ip65 vodeodolný(to môže tiež byť nosené v daždivých dní) typ batérie: lítium-polymérová batérie v pohotovostnom režime: :180-360 dní života (nie je potrebné nabíjať) pracky typ: snap zips typ displeja: číslo sledujte )
Pridať do zoznamu prianí

Sledujte Kapela Vodotesný Silikónový Kaučuk Hodinky Remienok s Prackou 18 mm 20 mm 22 mm 24 mm Náramkové hodinky Náramok Repalce Príslušenstvo Hodinky

€2.66 - €4.36
( sledujte kapela vodotesný silikónový kaučuk hodinky remienok s prackou 18 mm 20 mm 22 mm 24 mm náramkové hodinky náramok repalce príslušenstvo hodinky popis: silikónové gumy náramkové hodinky pás kapela s nasadenie spona 18-24 mm toto je silikónový/guma hodinky remienok s neoddeliteľnou nasadenie spona.neoddeliteľnou spona znamená, že remienok je vybavené sponou z oboch strán.dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

Automatický Pohyb 3 Rúk Mechanické Sledovať Pohyb Pre Japonsko NH38 NH38A Pohyb Mechanické Hodinky Opravy Príslušenstvo Nahradiť

€37.36 - €61.25
( automatický pohyb 3 rúk mechanické sledovať pohyb pre japonsko nh38 nh38a pohyb mechanické hodinky opravy príslušenstvo nahradiť funkciu: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. produkt materiálu je silné, odolné a má dlhú životnosť. môže byť používaný ako náhradný diel na uľahčenie výmeny pohybu. farba: ako je znázornené kompatibilita: pre nh38 nh38a pohyb package )
Pridať do zoznamu prianí

Seizenn Sledovať Vojenské Vintage Ručné Mechanické Hodinky Pánske Pokožky Diver Sledovať Kalendár Svetelný Retro Hodinky Dátum Okno Hodinky

€135.39 - €338.48
( prípad priemer: 38 mm očko na výstupku: 45mm prípade, hrúbka: 12 mm remienok šírka: 20 mm zrkadlo: k1 kolo sklo prípad materiál: 316l nerezovej ocele )
Pridať do zoznamu prianí

Profesionálne Tri Nohy Pozerať Prípad Späť Otvárač Kľúča Zliatiny Sledovať Prípade Otvárač Sledovať Opravy Nástroj pre Hodinár

€10.49 - €23.30
( profesionálne tri nohy pozerať späť otvárač zliatiny sledovať prípade otvárač sledovať opravy nástroj funkcie: 1. šmyk odolný: hodinky otvárač kľúča proti sklzu materiálu, jednoduché ovládanie, nepoškodia vaše hodinky a prerušiť prevádzku. 2. professional: hodinky kryt otvárač je jeden z profesionálnych sledovať, opravy nástrojov, vhodný pre opravovne a amatérov, ukladanie drahé )
Pridať do zoznamu prianí

FORSINING Automatické Muži Mechanické Náramkové hodinky Šport Muž Hodiny Top Značky Luxusné Kostra Strieborná Nepremokavé Človek Pozerať Darček 8227

€38.29 - €75.07
( popis: - 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. - presné kostra, automatický mechanický pohyb na presný čas vedenie. - 3atm vode odolné ,ideálne pre ochranu málo vody, ako je umývanie rúk a daždivé,ale nemôže sa dať do vody alebo sprchovacím kútom alebo plávať. - farba sa nemusí objaviť, ako presne ako v reálnom živote, vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory a nacked farba očí rozdiel. - )