0

Menu

Slúchadlový Kábel S Mic Diaľkové Zväzok Káblov Pre Sennheiser HD25 HD650 HD600 HD580 HD525 HD565 Slúchadlá

Shop: Prenosné Audio & Video
Slúchadlový Kábel S Mic Diaľkové Zväzok Káblov Pre Sennheiser HD25 HD650 HD600 HD580 HD525 HD565 Slúchadlá

Slúchadlový Kábel S Mic Diaľkové Zväzok Káblov Pre Sennheiser HD25 HD650 HD600 HD580 HD525 HD565 Slúchadlá

( 0 Recenzie )
€15.52 - €21.25
Sku: k52362

Informácie o výrobku

Slúchadlový Kábel S Mic Diaľkové Zväzok Káblov Pre Sennheiser HD25 HD650 HD600 HD580 HD525 HD565 Slúchadlá

Špecifikácia:

Podporu Hlasitosti, hlasitosť, Prehrávanie / Pozastavenie, Zmenu Skladby, Príjem / Ukončenie Hovorov, Mikrofón

Náhradný Kábel Práce S Kompatibilnými s Sennheiser HD25 HD 25-1 HD25-1 II, HD25-13 HD25-C slúchadlá

Diaľkové Ovládanie Hlasitosti & Mic Práce Na 3,5 mm Audio Jack, Telefón, nie pracovať na TypeC alebo iphone 8pin port

Funguje to dobre v mojom Samsung a Iphone, Itouch.Testoval som to.

Kábel Materiál: vo Vnútri Kábla je OFC Drôt

Kábel Priemer : 2.2 mm*2 mm

Dĺžka: 4 ft/1,2 m

Farba: Modrá

Balík obsahuje:

1* Slúchadlový Kábel

(Slúchadlá nie sú súčasťou)

Ak máte akékoľvek neistoty, alebo máte nejaké pochybnosti o tomto produkte, kontaktujte nás, sme tu vždy a vždy radi vyriešiť všetko za vás.

O Nás

Vždy sa snažíme ponúkať najlepšie produkty a služby na Krkos.sk platformu.

Hlavne musíme ponúknuť originálne & tretej-party doplnky a opravy časti DJI Produktov(všetky série), tiež máme veľa DIY položky(Časti, súčasti a Príslušenstvo) a kompletné jednotky RC Modely a Súpravy.

Sme boli v tejto oblasti už viac ako 6 rokov a nedávno pripojiť Krkos.sk platformu, dúfame, že veľké rozdiely so všetkými milovaný zákazníkov.

Vďaka a prajem vám všetko šťastie.

Platby

Akceptujeme všetky platby autorizované spoločnosťou Krkos.sk.

Vráti

1: Môžeme vyriešiť problémy, môžete nás kontaktovať prvá, ak nie ste spokojný s vašimi produktmi.

2: Ak by náhodou nie sme schopní dosiahnuť spokojný riešenie a stále sa chcete vrátiť, musíte sa vrátiť do 30 dní po obdržaní vášho balík a balík by mal byť nepoškodený a kompletný v rovnakom stave, ako to bolo.

3: Platba bude vrátená po dostali sme vrátené balíkov.

Kontaktujte Nás

Kontaktovať nás môžete kedykoľvek chcete spoločnosťou ebay správy, budeme odpovedať na prvýkrát na našom pracovnom čase.

Naša pracovná doba je:

9:00-18:00 HOD od pondelka do piatku (Peking čas)

Prosím pochopiť, že existujú časové rozdiely medzi tebou a mnou, nebojte sa, budeme odpovedať a určite pomôže riešiť vaše problémy na prvý raz

  • Materiál - Plastové
  • Položka Druh - Slúchadlá Káble
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Package - No
  • Číslo Modelu - Slúchadlový Kábel Pre Sennheiser

Značky: diaľkové objem kábel

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

2 ks Earmuff Biela Headset Earcap pre Sennheiser HD4.50 Slúchadlá Kožené Puzdro EarPad Hubky Kryt Slúchadiel

€8.19 - €13.65
( 2 ks earmuff biela headset earcap pre sennheiser hd4.50 slúchadlá kožené puzdro earpad hubky kryt slúchadiel funkcie: l 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné l mad e z vysoko-kvalitných bielkovín kožený materiál, pohodlné na nosenie l náhradné slúchadlá kryt na pôvodné rozbité staré l to môže dobre chrániť vaše slúchadlo pred poškriabaním, nárazmi, prachom a škody l )
Pridať do zoznamu prianí

2 Ks Magnetické Pádlo Shift-er Pre FANATEC DD PRO Volant Mod SIMRACING Zmene sim racing

€16.61 - €22.14
( pre fanatec dd pro magnetické pádlo shifter mod zmene sim racing gt7 funkcie: 1. rýchla inštalácia, nie je potrebné rozoberať volantu, len odstrániť 2 skrutky, môžete ju nainštalovať. 2. na strane pocit je bližšie ku skutočnému vybrať, pick odrazila rýchlo, a zvuk je ostrý. 3. späť príslušenstvo na pick bol prilepený so formy mágie lepidlo, a to môže byť nainštalovaný )
Pridať do zoznamu prianí

Počítač S Mikrofónom Darček Mačka Ear Headphone Gaming Headset Nastaviteľné Objem Ergonomické 7.1 Priestorový Zvuk USB Káblové Roztomilý

€17.48 - €23.62
( popis: 7.1 priestorový zvuk: herný headset je vybavený 50mm silný dynamický vodiča, 7.1 priestorový zvuk stereo, prinesú vám dokonalý zážitok z hry a pomôcť identifikovať smer počúvanie.. 4d zvukové efekty priniesť širšie, živý a jasný zvuk. pohodlné na nosenie: ergonomický dizajn, nastaviteľný hlavový most vám ponúka pohodlné nosenie pre rôzne hlavou tvarov a veľkosti.s mäkký vankúš, )
Pridať do zoznamu prianí

Najviac Populárne Prenosné Supermarket Multi Line 2d Bezdrôtový snímač Čiarových kódov s Usb

€1 033.93
( informácie o produkte zdroj svetla viditeľné svetlo (650-670mm) použite metódu ručné alebo hands-free scan dotyk-off metóda ovládaný ručne alebo kontrolu nepretržite rýchlosť skenovania 300 skenov za sekundu typické (32bit procesor) rozlíšenie 0,10 mm(4mil) na ks =0.825 rozlíšenie vzdialenosti 10 až 820mm (rozlíšenie závislé) dekódovanie schopnosť upc/ean,upc/ean s doplnkové, ucc/ean 128,code 39,code 39 )
Pridať do zoznamu prianí

2022hot predaj walkie talkie profesionálne vhf rádio walkie talkie nepremokavé dual band Dlho range10 km v rozsahu TYT TH-UV8200

€1 448.64 - €1 509.00
( popis výrobku balenie&prepravná spoločnosť úvod faq 1. kto sme?sídlime v číne, a od roku 2011, sme sa predáva na domácom trhu (40.00%), stredný východ (10.00%), juhovýchodná ázia (10.00%), severná amerika (10.00%), južná ázia (5.00%), západná európa (4.00%), v afrike (3.00%), východná ázia (3.00%), severná európa (2.00%), južná amerika (1.00%).máme asi 5-10 ľudí, celkovo v našej kancelárii. 2. otázka: )
Pridať do zoznamu prianí

Hra Mikrofón pre Electra /Kaira Pro Headset Odnímateľný Mikrofón Ohybné Flexibilné Hadice Náhradný Mikrofón

€3.75 - €4.87
( prenosná hra mic potlačením hluku jasný zvuk mikrofón pre electra/kaira pro gaming headset ľahký hra mic 3xue funkcie: 3.5 mm pozlátený konektor, všesmerového mikrofón je 360degrees ohybný. hluk storno mikrofón s hubou kryt; pozlátený 3.5 mmjack je tlmenia hluku a rozšírené hlasové jasné; vhodné pre electrav2/kaira pro gaming headset; vysoko kvalitný materiál )
Pridať do zoznamu prianí

15-Krát Vták Vaňa Modul 41fov Optické Multiverse Zariadenia Modul Rozšírenej Reality Pre Ar Headset Okuliare Zariadenia

€5 238.31 - €5 572.67
( popis produktu názov výrobku 15-krát vták vaňa modul 41fov optické multiverse zariadenia modul rozšírenej reality pre ar headset okuliare zariadenie optický birdbath fov 41° eyebox 6 mm očný reliéf 19 mm skreslenie max 1.3% optickej priepustnosti 20% optika účinnosť 15% vezmite prosím na vedomie pred vami, aby:dane colný / cla zákazníci musieť platiť žiadne dane colný/clu v prípade, ak cieľová )
Pridať do zoznamu prianí

Mušle slúchadiel Pena Nahradenie mušle slúchadiel Obliečky na Vankúš Poháre Opravy Dielov pre Monster MVP Carbon od EA Sports Herné Slúchadlá

€7.08 - €7.95
( náhradné mušle slúchadiel pre monster mvp carbon od ea sports herné popis: farba: čierna materiál: vysoko kvalitnej kože a penové odolná a komfortná pre pohodlné počúvanie jednoduché, rýchle nahradenie -- žiadne nástroje, ktoré sú potrebné dva kroky inštalácie, iba niekoľko sekúnd, budete mať nové slúchadlá profesionálny dizajn -- máme osobne na mieru )
Pridať do zoznamu prianí

Hra Hrať Jeden Tlačidlo Prepínania vzdušné Vedenie Bluetooth-kompatibilného Headsetu spustenie Príslušenstvo

€6.92 - €13.85
( hra hrať jeden tlačidlo prepínania vzdušné vedenie bluetooth-kompatibilného headsetu spustenie príslušenstvo špecifikácie: je to slúchadlo, ktoré má hifi stereo zvuk, hluk vedenie, a nízku spotrebu energie, ako aj podporuje väčšina z bluetooth-kompatibilného zariadenia a stabilné pripojenie. na vaše prekvapenie, to kostné vedenie slúchadlo môže byť úplne nabije asi 2 hodiny.a ponúka )
Pridať do zoznamu prianí

T5EE Univerzálny Ploche Ergonomické Reproduktor Stúpačky Stojanom pre mini / hniezdo mini Univerzálny Stolový Stojan Stojanov

€12.25 - €17.50
( funkcie: ootdty vyrobené z uhlíkovej ocele, s vyššou tvrdosťou a lepšia odolnosť proti opotrebeniu. je odolný, stabilný podporu, nie ľahko deformovať. stojan má jedinečný dizajn exteriéru s malým pás výrez, ktorý je funkčný a krásny, a tiež stratí tepla; nikdy ju rušiť zvuk alebo zvuk kvality, zabezpečenie riadneho výkonu. vhodné pre amazon dot4 pre amazon )
Pridať do zoznamu prianí

Wall Mount Záves Pre PS VR2 Hra VR Headset Okuliare Displeja, Stojan Radič Držiak Hliníkovej Zliatiny Wall Mount Vešiak

€5.06 - €13.66
( funkcie: ootdty veľmi praktické na stenu vhodný pre psvr2 vr headset a regulátormi. umožní umiestniť vr headset a regulátora na stenu držiak pre úsporu miesta. vysoko kvalitné hliníkové zliatiny materiálov, plná odolnosť a môžu byť použité pre dlhodobé. jednoduchá inštalácia na stenu, pohodlné na používanie. all-in-one navrhnuté tak, aby sa vaše vr headsetu )
Pridať do zoznamu prianí

10X Mikrofón Hubky Loptu Pena Kryt (Čierny)

€3.18 - €5.40
( materiál: zahusťovanie hubky; stav: úplne nové výška: 7 cm, vnútorný priemer: 4 cm chrániť vaše mikrofóny od vetra zásahom. nie je určený pre použitie s headset mikrofón, určený pre normálnu veľkosť prenosné micros. balenie obsahuje: 10 x mikrofón hubky loptu kryt len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté. poznámka: ľahké fotografovanie )
Pridať do zoznamu prianí

VR Shinecon OS01 Nastaviteľné Halo Popruh pre Oculus Quest 2 Zvýšiť Podporu účinnosti Zníženie Čeliť Tlaku Pohodlie VR Príslušenstvo

€23.65 - €40.61
( vr shinecon os01 nastaviteľné halo popruh pre oculus quest2 zvýšiť podporu účinnosti zníženie čeliť tlaku pohodlie hlavou popruh pre quest2 vr príslušenstvo funkcie: 1.jedinečný dizajn: vyrobené pre oculus quest 2 vr headset,to ergonomický dizajn elite hlavy popruh dokonale rieši problém stláčanie tvár.aj to je silnejší, a nebude zlomiť. 2.pohodlné pocit: je vyrobený z vysokokvalitného )
Pridať do zoznamu prianí

Hrubšie mušle slúchadiel chrániče sluchu forHD201 HD201S HD180 Slúchadlá Zahŕňa Jednoduchá Inštalácia 45BA

€4.21 - €5.93
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality ušné vankúšiky zvýšenie vernosti a poskytnúť viac jasný zvuk. ušné vankúšiky len, nie vrátane iné príslušenstvo ukážky v obrazoch! jednoduchá inštalácia a odstránenie bez akýchkoľvek nástrojov a jednoduché použitie. dobrá náhrada za starý / poškodené / krakovaný / poškodené / zlé slúchadlá uší kryty. chrániče )