0

Menu

Pilates Reformácie Mat Uterák Cvičenie Kryt Uterák Jóga Podložky 5mm Hrúbka Nonslip Podložka Jóga Podložky pre Cvičenie Poschodí Domáce Cvičenie

Shop: Fitnes A Posilňovňa
Pilates Reformácie Mat Uterák Cvičenie Kryt Uterák Jóga Podložky 5mm Hrúbka Nonslip Podložka Jóga Podložky pre Cvičenie Poschodí Domáce Cvičenie

Pilates Reformácie Mat Uterák Cvičenie Kryt Uterák Jóga Podložky 5mm Hrúbka Nonslip Podložka Jóga Podložky pre Cvičenie Poschodí Domáce Cvičenie

( 0 Recenzie )
€7.74 - €15.81
Kategória: Fitnes A Posilňovňa
Sku: k52374

Informácie o výrobku

Popis:

Hrúbka Pilates Mat: 5mm/0.20 palcový hrúbka mat zlepšuje maximálne pohodlie a stabilitu, perfektný výkon mat pre fitness a odbornej prípravy.

Spoľahlivé a Premium: Pilates reformácie rohož je vyrobená z pribrala semiš a gumy, mäkké, trvanlivé, a dobrú odolnosť voči otrasom.

Nonslip Spodnej: Na nonslip gumy spodnej časti pilates mat môžu zostať pevne na zemi, poskytuje vynikajúcu priľnavosť na zabezpečenie rovnováhy pri cvičení.

Skladacia a Ľahké: Cvičenie kryt uteráky môžete zložiť a sú ľahko vykonávať puzdro, pekné vybavenie pre ľudí, ktorí milujú výkone.

Hodí Pilates reformácie Dokonale: pilates reformácie uterák mat hodí na prepravu najviac pilates reformácie; má výrez v hornej časti uterák na pokrytie opierku hlavy; vhodné pre telocvični, doma, a vnútorné použitie.

Špecifikácia:

Materiál: Guma, Sudue

Tabuľka Veľkostí:

99.6cmx61cm/39.21inchx24.02inch

Hrúbka 5mm/0.20 palec

Balenie Obsahuje:

1 Pilates Reformácie Mat

Poznámka:

1. Prosím, nechajte mierne chyba kvôli ručné meranie.

  • Názov Značky - MagiDeal
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Hrúbka - 5 mm (Senior Typ)
  • Materiál - Semiš
  • Číslo Modelu - Pilates Reformácie Mat

Značky: pilates reformácie mat uterák cvičenie kryt uterák

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Prst Uchopovač Pacientov Strane Strengthener Gitara Prst Ohnutia A Rozšírenie Vzdelávacie Zariadenia 6 Odolný V Ťahu Tréner

€2.94 - €5.87
( silikónové rukoväte prst expander nastaviteľné praktické strane strengthener strane fyzickej zariadenia pre pacientov silový tréning funkcia: 1. vysoká kvalita: prst exerciser je prevažne vyrobená z vysoko kvalitného silikónového materiálu, ktorý je elastický a spoľahlivé použitie, ťažko roztrhať, ľahko čistiť a môže byť použitý na dlhú dobu. 2. nastaviteľné úrovne: prst )
Pridať do zoznamu prianí

Pol prsta Rukavice Fitness Športové Rukavice Zápästia Stráže Tenké Potu-absorpciu protišmykových Strane Stráže Vodorovný Panel Jazdecké Rukavice

€8.41 - €16.84
( detaily produktu: číslo modelu: j55 stav: nové, v originálnom balení farba: čierna veľkosti : m,l,xl materiál: composite, elastickej tkaniny,šmyk kremíka častice, microfabric rukavice typ: pol prsta fitness glove šport typ: telocvičňa, fitnes,jazda na bicykli,outdoorové športy ... pohlavie: muž/ženy hmotnosť: 80g balík obsahuje : 1 )
Pridať do zoznamu prianí

Visí Vytiahnuť Topánky 1 Pár Black Anti Závažnosť Inverzie Zavesenie Topánky Terapia HangSpine Ab Bradou Až Gym Fitness Zariadenie

€19.86 - €39.72
( visí vytiahnuť topánky 1 pár black anti závažnosť inverzie zavesiť topánky terapia zavesiť chrbtice ab bradou až gym fitness zariadenie odrážky: 1、silné ložisko: o 150kg nosnosť; pohodlné vatovaný stranách, aby sa zmestili na vonkajší členok; pevné háčiky sú umiestnené na brvna, a pracky, zavrie vankúš. 2、kompatibilita: hák môže byť použitý so štandardným priemerom )
Pridať do zoznamu prianí

Ženy Bezšvíkové Bezpečnosti Šortky Body Shaping Plus Veľkosť Vysoký Pás Shaper Šortky Ploché Bruško Nohavičky Hip Výťah Shaper Nohavice Shapewear

€10.90 - €12.39
( dúfam, že sa vám šťastný zážitok z nakupovania. zobraziť produkt máme nových fanúšikov zľava staňte sa naším nasledovníkov pred vykonaním objednávky ,ďakujeme! jednoduché zobrazenie náš obchod nabudúce.viac nového produktu, možno budete potrebovať. )
Pridať do zoznamu prianí

Mäkké Eva Zub Ochranu Dospelých Športové Úst Stráže Zubov Chránič Mouthguard Pre Basketbal Mma Bojové Umenie Dieťa Box Rovnátka

€11.38 - €22.76
( modname=ckeditor mäkké eva zub ochranu dospelých športové úst stráže zubov chránič mouthguard pre basketbal mma bojové umenie dieťa box rovnátka )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Sit-up Pomôcky Telo Strečing Príslušenstvo Zdravie Brušnej Zariadenia Pre Mužov a Ženy Posedieť Do Baru Na Domáce Práce Alebo Cestovania

€4.43 - €10.29
( prenosné sit-up pomôcky telo strečing príslušenstvo zdravie brušnej zariadenia pre mužov a ženy posedieť do baru na domáce práce alebo cestovania popis: na popruhu je možné upraviť na dĺžku, ktorá vám vyhovuje najviac, vhodné pre fitness ľudia najviac výšky a hmotnosti, je to pohodlnejšie a efektívne pre vás pracovať.vhodný pre dospelých, mladistvých a iné fitness nadšencov. špecifikácia: )
Pridať do zoznamu prianí

Korok Squat Klin Jogy Blok Šikmej Rampy Sklon Dosky Jogy Tehla pre Vzdelávanie

€4.49 - €8.63
( popis: squat klin bloku odborných šikmej rampy pre vzpierania deadlift päty, zvýšené teľa vyvoláva jogy sklonom dosky. šetrné k životnému prostrediu: drepy klin je vyrobená z udržateľný vysokou hustotou korok, ktoré,, non deformovateľné, a trvanlivé. nedošlo k zraneniu: cork klinu môžu byť použité na zvýšenie päty do vhodného uhla do drepu.to pomáha zlepšiť pružnosť členok, )
Pridať do zoznamu prianí

Pena Nohy Podložky Valčeky Nahradenie posadiť na Lavičke Pena Cvičenie Stroj Lavica Cvičenie Ab Stroj pre Domáce Posilňovne, Brucha Tréner

€1.10 - €2.11
( popis: 【materiál] vyzýva fitness vybavenie hubky sleeve je vyrobené z vysoko kvalitného vysokou hustotou špongiu, ktorá zabezpečuje mäkkosť, pohodlie a silnú podporu. 【široko používané] vyzýva pena bar rukoväte kryt vyhovuje väčšine domov a telocvični posedieť do baru, sadnúť si do lavice, posadiť stroj, brušné cvičenia zariadenia. 【pena rúry náhrada] vyzýva silový tréning )
Pridať do zoznamu prianí

Karate Oblečenie Taekwondo Hrude Telo Späť Na Ochranu Muži, Ženy, Deti, Deti, Zápasenie, Bojové Umenia Výstroj Fitness Výstroj Nastaviť

€102.42 - €204.84
( názov produktu:taekwondo hrude materiál:eva+hubky+pu veľkosť:xs,s,m,l,xl použitie:taekwondo školenia, súťaže platné počet obyvateľov: dospelí a deti )
Pridať do zoznamu prianí

Roletového Lano Telocvični Príslušenstvo Tricep Lano Kábel Prílohu Triceps Lano Strhnúť Rukoväť

€3.25 - €5.33
( popis: materiál: vyrobené z poistného neoprénová materiálu, ľahké, odolné a robustné, pohodlné. lano kábla: dve dĺžky postavený v lane, dve dĺžky sú vhodné veľkosti tela, najmä pre väčšie kulturistov. použitie: pre použitie s telocvični kábel stroj, cvičenie kapiel, alebo vybavenie pre domáce posilňovne; a kdekoľvek by ste použiť tricep laná. viaceré cvičenia: použiť )
Pridať do zoznamu prianí

Letné Chladenie Ochrana proti UV žiareniu Outdoor Šport Basketbal Kvet Rameno Rukávy na Ochranu pred Slnkom Tetovanie na Rameno Rukávy Rameno Kryt

€0.56 - €0.98
( 100% zbrusu nový, vysoko kvalitné, názov produktu: tetovanie rukávy platné pohlavie: neutrálny/muţi a ţeny materiál: nylon, spandex farba:18 farby môžete vybrať funkcie: 1.anti uv rukáv, anti uv rukáv, môže účinne blokovať silné slnečné svetlo ultrafialové, vyhnite sa priamemu úpal rameno pokožky, aby koža čierna alebo aj patologické zmeny. 2.je vyrobený )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné Rozkroku Chránič Ochranné Ručne Brušnej Chránič pre Telocvični

€5.18 - €7.10
( popis: materiál: slabín chránič je vyrobený z vysoko kvalitnej pu kože, silná pružnosť, priedušné, mäkké a trvanlivé. vlastnosti: tento rozkroku chránič má dvojvrstvové nárazov dizajn pre lepšiu ochranu, a má rozšíriť a voľné pásmo, nie je ľahké veku. dizajn: slabín ochrany je zakrivený dizajn spĺňa požiadavky na ergonómiu a môže lepšie zabezpečiť flexibilitu v športe. použitie: )
Pridať do zoznamu prianí

5-60cm nastaviteľné rukoväť pre školenia zápästie silu rukoväť pre zvýšenú pevnosť prstov zápästie expander

€4.83 - €5.68
( špecifikácia názov produktu: nastaviteľné rukoväť farba: žltá modrá čierna, šedá, oranžová materiál: pp telo + rukoväť-tpr gumy + chrome uhlíka jar veľkosť produktu: 15*10*2.2 cm čistá hmotnosť: 150 g funcation: cvičenie ruky, prstov, pevnosť a pružnosť zásielky keď vaša objednávka je zaplatená, budeme loď je na vás do 48 hodín.budeme pozorne skontrolovať produkt a snažiť balenia )
Pridať do zoznamu prianí

Vo vzpieraní Pás Chrbta Športové Fitness Pás pre Mužov, Ženy Premium Cvičenie Pás s Nastaviteľnými

€6.83 - €9.10
( funkcie: 1. vo vzpieraní pásy sú musia mať pre tých, ktorí chcú posunúť svoje hranice každý deň.zvyšuje komfort a podporu pri tréningu. vnútorná vrstva z mäkkej tkaniny, ktoré sa hodí pokožky pohodlne. 2. rýchle a ľahké uvoľnenie: pevný popruh z nylonového popruhu zaisťuje komfortné vlastné priľnavosť a rýchle a ľahké uvoľnenie. 3. odolné a pružné: našom fitness )
Pridať do zoznamu prianí

Priemer 45 cm PVC Fitness Gule Jóga Lopta Pribrala nevýbušnom Cvičenie pre Domáce Posilňovne, Pilates Zariadenia Rovnováhu Loptu Telocvični Gule

€8.60 - €16.52
( gama loptu použitie: napriek svojej jednoduchosti, má mnoho využití a výhody: ◆ je vhodný pre takmer všetkých ľudí na cvičenie, vrátane tých, ktorí potrebujú rehabilitáciu a liečbu; ◆ jeho spôsobilosť účinok je dobré, hlavne pre výkon chrbtice a panvy; ◆ má aj dobré pomocné zranenia obnovy a rehabilitáciu funkcie, a je obzvlášť účinná pre bedrových a späť chorôb; ◆ )
Pridať do zoznamu prianí

5 Úrovne Odolnosť Kapely s Rukoväťou Jogy Ťahať Lano Elastické Fitness Cvičenie Trubice Kapela pre Domáce Cvičenie a Silový Tréning

€17.95 - €25.64
( podrobnosti: názov produktu: 18-dielna napätie pásu produkt materiál: tpe latex nastaviť obsah: ťahať lano*5 penové rukoväte*2 nohy krúžok*2 dvere pracky*1 skladovanie taška*1 poznámka: 1. vzhľadom k rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky )