0

Menu

Odchádzajúce Pakety Vonkajšie Účtovná Bábika Popruhy Príslušenstvo Dievčatá Darček K Narodeninám

Shop: Bábiky A Príslušenstvo
Odchádzajúce Pakety Vonkajšie Účtovná Bábika Popruhy Príslušenstvo Dievčatá Darček K Narodeninám

Odchádzajúce Pakety Vonkajšie Účtovná Bábika Popruhy Príslušenstvo Dievčatá Darček K Narodeninám

( 0 Recenzie )
€1.86 - €4.14
Sku: k53659

Informácie o výrobku

Prenosné Bábika Dopravcu Predné Skladovanie Taška s Nastaviteľným Popruhom Predstierať, že Hrať Hračka New Born Baby Doll Sa Deje Cestovná Taška Doplnky pre Deti

Funkcia:

1. Vhodné pre 18-palcové bábiky a plyšové hračky

2. Veľmi praktické a jednoduché bábika cestovný batoh Batoh a spací vak V prednej časti batohu môžu byť použité na podržte bábiky.

3. Efektívny rozvoj dieťaťa: kultivovať detskú predstavivosť, a podporovať vzdelávanie, role-playing zábavné a nápadité.

Špecifikácia:

Materiál: látkové

Veľkosť: 31*24*2 cm/12.20*9.44*0.78 v

Farba: Červená

Použitie: pre 18-palcové bábiky

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Bábika Taške

  • Položka Druh - Bábika Príslušenstvo
  • Číslo Modelu - Bábika Taške
  • BJD/SD Atribút - Odchádzajúce pakety
  • Druh - Príslušenstvo
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - VKTECH
  • Pohlavie - Unisex
  • Rozmery - 31x24x2cm
  • Odporúčame Veku - 18+, 7-12y, 12+y
  • Materiál - Handričku

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Nové 1/12 BJD OB11 dod bjd Bábika Topánka Pre Obitsu11, Gsc Telo Bábiky Topánky hračka 2.5*1.1 cm

€6.15 - €12.81
( nové 1/12 bjd ob11 dod bjd bábika topánka pre obitsu11, gsc telo bábiky topánky hračka 2.5*1.1 cm poznámka: 1. vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. )
Pridať do zoznamu prianí

SK Couture Slouchy Ponožky pre YOSD Minifee

€12.52
( pár ponožiek, len.topánky nie sú zahrnuté. o sk couture sk couture je ručne vyrábané bábiky príslušenstvo značky so zameraním na bábiku, obuv, oblečenie, tašky a iné doplnky.máme nové vydanie každý mesiac vám prinášame tie módne a vysoko kvalitné položky.robiť pridajte nás do obľúbených! )
Pridať do zoznamu prianí

NPK 30inch Obrovský Dieťa Reborn Batoľa Madeleine S Telom a Oči Plné nastaviť nedokončené Bábika Časti

€55.81 - €124.01
( bábika auta: madeleine oko veľkosť: 22 mm.zahrnuté látkové telo:includd=ed končatiny: plný zbraní & 3/4 nohy dĺžka: cca. 30 obvodu hlavy: 17.75 v priemere )
Pridať do zoznamu prianí

Nový domček pre bábiky Miniatúrne Chlieb Čokoládové Šišky a taška Model Mini potraviny pre Blyth Barbies ob11 Bábika Príslušenstvo Hračky

€2.69 - €3.16
( nový domček pre bábiky miniatúrne chlieb čokoládové šišky a taška model mini potraviny pre blyth barbies ob11 bábika príslušenstvo hračky poznámka :je vyrábané ručne, preto je potrebné pochopiť, že to nie je 100% perfektné!!! )
Pridať do zoznamu prianí

NPK 49 CM Novorodenca Reborn Bábiky Alisha Úsmev Spanie Dieťa Realisticky Soft Touch 3D Pokožky Rúk Korene Vlasov Hračky pre Deti,

€51.64 - €101.26
( bábika veľkosti:19inches ,49 cm hmotnosť: netto hmotnosť bábika je približne 1,2 kg, 2.4 kg materiál a konštrukcia: mäkké látkové telo, oveľa viac života a mäkké, veľmi prítulná, rovnako ako skutočné dieťa, keď si ju objať bábika je úplne poseable, hlavy a končatín môže pohybovať voľne. oči: spiace dieťa vlasy: ručné korene vysoko kvalitné vlákna )
Pridať do zoznamu prianí

NK Zmiešané Styles10 Ks Princezná Vybrať Rôzne Plastové Kabelky Módnych Ramenný Bežné Taška na Doplnky Pre Barbie Bábika Dievča DIY Hračka

€1.88 - €2.27
( zakaždým, keď tovar môže byť v jednotlivých častí nie sú rovnaké, veľké množstvo výrobkov, a to isté. obsah balenia: 10x ks fashional tašky na bábiku barbie špecifikácia: farebné taška s rôznych štýlov pre bábiku barbie . množstvo:10 ks pre každého balenia farba: mix farieb (farba náhodné poštovné) package: funkcie opp taška poznámky: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

Ručné 5pc/set College Pár Britský Štýl Jednotný Súbor 20 cm Pletený Kabát motýlik Tričko Plyšové Doll Oblečenie, Oblečenie

€16.99 - €21.23
( prečítajte si obrázku a textu pod starostlivo pred nákupom, nákup znamená, že to bola prečítaná štandardne ručne vyrobené predmety bude mať hand-made stopy, uvedomte si, toto prepojenie sa predáva iba doll oblečenie a neobsahuje bábiky a ďalšie foto príslušenstvo veľkosť:20 cm )
Pridať do zoznamu prianí

Drevená Bábika Postieľku Bezpečnú Roztomilý Lesklý Živé domček pre bábiky Miniatúrne Spálňa, detská Postieľka na 1:12 domček pre bábiky Biela

€12.71 - €23.53
( 1. premium materiál: domček pre bábiky baby posteľ je vyrobená z vysoko garde dreva, ktoré je bezpečné a zdravé, krásne a trvanlivé. 2. nádherné prevedenie: miniatúrne detská postieľka je nádherne prepracovaný a lesklý crack pre odolnosť a trvanlivosť. 3. roztomilý dizajn: drevená bábika postieľka má roztomilý dizajn a mini veľkosť, je najlepšou voľbou pre ručne vyrobené diy milenci. 4. )
Pridať do zoznamu prianí

wholesale22inch zadržanie mäkké telo reborn bábiky baby doll vzdelávacie bábika realisticky mäkké silikónové vinyl reálne jemný dotyk

€60.31 - €105.80
( dostanete všetko, čo v picture show ~~vrátane bezplatného magnet cumlík ~~ materiál: vysoko kvalitné mäkké silikónové vinyl strane korene mohair veľmi mäkké.štruktúra: 22 palcov (55 cm) ručne vyrobené reborn bábiky, plný končatín a pol vinyl,napoly mäkké látkové telo,s reálnymi chlapec rodovej oči:vysoko kvalitné akrylové oči bábika môže sedieť a ležať dolu aj oblečenie je rovnaký ako )
Pridať do zoznamu prianí

NPK 28 inch Julieta Obrovský Batoľa Veľkosť Namaľoval Skončil Reborn Bábiky 3D Kože Viditeľné Žily Zberateľskú Umenie Bábika

€110.71 - €158.15
( veľkosti: doll veľkosť :okolo 28inches,68 cm hmotnosť: bábika čistá hmotnosť je okolo 3 kg, 6 kg materiál a štruktúra: silikónové vinyl plnú hlavu a končatiny veľmi mäkké a realistické, pol vinylové telo,flexibilné.bábika nemôže mať vaňa alebo sprchovací kút, bábika je úplne poseable,hlavy a končatín môžu byť presunuté okolo voľne.vlasy:ručne aplikované parochňu, super mäkký dotyk ,veľmi )
Pridať do zoznamu prianí

NPK 75 CM Obrovský Reborn ToddlerLiam v Holka Verzia Reálny Obraz Ručne Maľovať Bábika s 3D Kože Viditeľné Žily 12 mesiacov Veľkosť Baby Doll

€90.56 - €226.41
( bábika veľkosť: 30 cm, 75 cm hmotnosť: netto hmotnosť bábika je okolo 3.3 kg, 6 kg materiál a konštrukcia: mäkké látkové telo, oveľa viac života a mäkké, veľmi prítulná, rovnako ako skutočné dieťa, keď vás objať ju / ho. bábika je úplne poseable, hlavy a končatín môže pohybovať voľne. oči: vysoká kvalita priehľadný akrylový oči, oči, nemôže blikať vlasy: )