0

Menu

Kuchynské Nástenné Korenie Box Soľ, Korenie, Korenie Modul 4 Rozdelené Priestor Oddelení Korenie Jar Displeja, Stojan, Kuchynské Pomôcky

Shop: Dom A Záhrada
Kuchynské Nástenné Korenie Box Soľ, Korenie, Korenie Modul 4 Rozdelené Priestor Oddelení Korenie Jar Displeja, Stojan, Kuchynské Pomôcky

Kuchynské Nástenné Korenie Box Soľ, Korenie, Korenie Modul 4 Rozdelené Priestor Oddelení Korenie Jar Displeja, Stojan, Kuchynské Pomôcky

( 0 Recenzie )
€7.08 - €17.72
Kategória: Dom A Záhrada
Sku: k5958

Informácie o výrobku

Kuchynské Nástenné Korenie Box Soľ, Korenie, Korenie Modul 4 Rozdelené Priestor Oddelení Korenie Jar Displeja, Stojan, Kuchynské Pomôcky

Odrážky: 1、 [ Potravinami-bezpečné Materiály Kvality ] Wall Mount Korenie Organizátor je predstavovať veľkosť asi 30×8.5×6,7 cm (11.81×3.35×2.64 v), ideálnou voľbou pre kuchyňa, vyrobené z ABS+Polystyrén materiálov.

2、 [ High Capacity ] Korenie Box na Stenu je predstavovať veľký úložný priestor pre organizovanie rôznych chuťových prísad, vhodné nájsť to, čo potrebujete efektívne, ktorým sa prijíma 4-oddelení dizajnu.

3、 [ Prevádzkovať Ľahko ] Korenie Nádoby na Stenu sú hygienickejšie a pohodlné počas varenia, euipped lyžicou pre každý nezávislý mriežky, výhodné pre vás, aby prijali korenie.

4、 [ Space Saver ] Wall Mount Korenie Box je vaša kuchyňa viac uprataný a čistý, vhodný aj pre vás rýchlo nájsť korenie, ktoré potrebujete, ktorým sa prijíma na stenu dizajn pre úsporu miesta.

5、 [ Široký Rozsah použitia ] Stenu Korenie Box je vhodný ako pre domácnosti, kuchyne a reštaurácie, ktoré spĺňajú rôzne potreby v každodennom používaní, navrhnutý s širokú škálu aplikácií.

Špecifikácia:

Veľkosť: 30 x 8.5 x 6,7 cm / 11.81×3.35×2.64 v

Váha: cca 415 g

Materiál: ABS+Polystyrén

Farby: Biele a Priesvitné Čierne

Kapacita: cca 200 ml / 6.76 oz za priestoru

Rozsah použitia: domáca kuchyňa, reštaurácia kuchyňa

Funkcia: ukladanie/oddelenie/wall mount

Vlastnosti: odolná, riadne, hygienické, úsporné

Spôsob inštalácie: žiadne stopy háčik pevné

Balenie Zoznam:

1* Wall Mount Korenie Organizátor

4* Lyžice

1.Prečo si vybrať nás?

(1)Nákladovo efektívne produkty: továreň na priamy predaj, bez sprostredkovateľov, aby rozdiel

(2).Pozorný servis: každý produkt je pred dodaním je starostlivo kontrolované a testované

(3)Kompletný dodávateľský reťazec: zabezpečiť, aby tovar dorazí rýchlo

(4)Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek problémy, sme sa zamerať na budovanie značky a služby.

2.Keď budete loď?

(1)To je na sklade,objednávky, bude odosielame do 3 do 6 pracovných dní.

(2)ale psč, počnúc 07,51,52,35,38 v Španielsku, ktoré je vzdialené oblasti psč, prosím, nenakupujú zámorské sklady dodávky, len Čína dodanie.

3.Kedy môžem prijímať položky?

(1)Chooes Čína doručenia: trvá 15 až 30 dní, kým väčšina krajín, v bežných podmienkach, ale medzinárodné zásielky môže byť oneskorené v dôsledku nekontrolovateľných faktorov.Preto, 100% záruka nemožno zaručiť.

(2)Chooes zámorských warehousesIt trvá 7-19 dní, kým väčšina krajín, v bežných podmienkach, ale sú ovplyvnené aktuálnosť colné odbavenie,100% záruka nemožno zaručiť.

3.1.Bezpečnostné opatrenia pre zámorské sklady dodávky

(1)vyberieme na lodi položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

(2)Ak informácie zo zámorských skladu objednávky nemôžu byť sledované normálne, väčšina z nich môže byť informovala prostredníctvom tejto stránke ""

(3)v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote?Ihneď nás kontaktujte.Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

3.Aké služby budeme poskytovať pre veľkoobchodných zákazníkov a dropshipping zákazníkov?

(1).Pre veľkoobchodných zákazníkov, ponúkame vám veľkoobchodné ceny

(2).Pre drop shipping zákazníka môžeme poskytnúť viac zvýhodnené ceny a vytvoriť špeciálne odkazy pre vás.Budeme posielať položky do svojich zákazníkov priamo a nebude klásť žiadne našich informácií v balení.

4. Vrátenie a Vrátenie:

(1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.(2)nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.(3) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.(4) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.(5)Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Hodnotenie je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní, prosím, dajte nám pozitívne hodnotenie.Ak nie ste spokojní, kontaktujte, prosím, pred tým, než negatívne hodnotenie.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.Vaše návrhy sú naše najcennejšie bohatstvo, budeme pokorne počúvať a snažiť robiť lepšie.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Plastové
  • Funkcia - Eco-priateľský
  • Číslo Modelu - Wall Mount Korenie Organizátor
  • Byliny & Spice Nástroje Typ - Soľ Ošípaných, Pivnice & Servery
  • Druh - Byliny & Spice Nástroje

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

list podpísali GOT7 Bambam autographed foto Volať Moje Meno 5*7 K-POP 102019O5

€34.12
( list podpísali got7 bambam autographed foto volať moje meno 5*7 k-pop ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás ,my vám uspokojivú odpoveď.za prepravu spôsobmi : 1 budeme loď vašej položky, vrátane fotografií, plagátov a albumy s epacket pre kupujúcich z ameriky, británie, austrálie, ruska . 2 budeme loď vašej položky, fotografií alebo karty s registrovaným mailom alebo listom )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Slon Nôž Brúska Na Ostrenie Nástroj Na Jednoduché A Bezpečné Zostruje Kuchyňa Kuchynských Nožov Damasku Nože Brúsky Dodávky

€1.88 - €5.37
( mini slon nôž brúska na ostrenie nástroj na jednoduché a bezpečné zostruje kuchyňa kuchynských nožov damasku nože brúsky dodávky popis: názov produktu: mini slon rýchle brúsny kotúč materiál: abs + kaučuk + matné farba: červená, zelená, modrá hmotnosť: 24g package: funkcie opp taška veľkosť: 7 * 3.8 * 4.5 cm špecifikácie: brúsenie )
Pridať do zoznamu prianí

Hrať Ja Ja Ding Dong Cestovné Hrnček Kávy Izolované Pohár Na Kávu, Pohár Coffe

€250.25
( dobrý deň!vitajte v našom obchode! dôležité upozornenie, produkt komplexné upgrade, spot šálku kávy má tri vrstvy, vnútorná vrstva ps materiál, diy obrázky, vonkajší ps materiálu.starý model je už vo výrobe.tam sú nejasné konzultácie služieb zákazníkom.ďakujem vám veľmi pekne! názov položky: cestovné hrnček kávy objem : 350 ml výška : 17 cm priemer : 8 cm materiál )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Metal Silver Diamond-studded Číslo 0-9 Tortu Vňaťou Narodeninové Party Dekorácie Svadobnú Tortu Dekorácie Cupcake Mulčovače

€1.67
( funkcia: vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, je nádherná, krásna, silná a praktická. vhodné pre rôzne scény, dekorácie, svadby, narodeninové oslavy, svadby, výročia, atď. materiál: kov farba: strieborná veľkosť: 16 cm x 2,5 cm balenie zoznam: 1 x diamond-studded číslo poznámky: 1. vzhľadom na rozdiel vo svetle a nastavenia obrazovky, )
Pridať do zoznamu prianí

Podlahy Až K Stropu, Kvetináč Vintage Roman Stĺpec Dekoratívny Kvetináč Domácnosť, Plastový Kvetináč Rastlín Hrniec Skrášlenie Domova

€143.59 - €287.19
( popis tento krásny a vintage kvetináč bude pekný darček pre svojich rodinných príslušníkov alebo priateľov, ktorí sú milovníkov rastlín, alebo ktorí majú musieť vyzdobiť svoj domov dvere a balkón.ukázať im svoju lásku a záujem.ideálna dekorácia pre váš balkón, dvere, kancelárie a záhrada. funkcie - farba: biela. - materiál: plast. - veľkosť: 50.00x25.80x22.00cm/19.65x10.14x8.65inch. - )
Pridať do zoznamu prianí

304 nerezovej ocele Termosky hrniec, 2 L, dvojité vákuum, káva, čaj v pohode studenou vodou kontajner Izolované Banky udržať v teple 24 hodín

€26.38 - €44.71
( vitajte na uskutočnenie objednávky,všetky výrobok je vyrobený podľa našej vlastnej továrni.sľubujeme, že loď, na deň môžete urobiť, aby sme loď krkos.sk štandardná doprava ,veľmi rýchlo sa môžete dostať balíka. )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Silikónové Krájač Vajec Strane Vajcia a za stáleho Miešania Metličkou Rotačné Mixér Kuchynské Doplnky ručný Mixér Kuchyňa, Kuchynské Náradie

€2.17 - €4.35
( materiál : silikón veľkosť : 26*5,5 cm farba : náhodne odoslané package zahrnuté: 1pc poznámka: prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. pl jednoduché pochopiť, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov. )
Pridať do zoznamu prianí

Obchodné Ďakujeme, Že Ste Kartu, Ďakujeme Vám Za Váš Business ,Vlastný Text Sociálne Mediálne Karty,Prispôsobiť Logo Obchodné Meno Karta

€27.41 - €35.15
( materiály karta zásob, atrament napíšte, čo by ste chceli vytlačené v pridať váš personalizácie počas checkout. podrobnosti: • veľkosť 3 x 4 (7,5 cm x 10 cm) • zahŕňa sociálne médiá ikony vytlačené v dizajne. • môžeme prispôsobiť týchto kariet, ktoré vám cez vaše vlastné logo a/alebo textu. prosím, uveďte v predávajúcemu poznámky pri )
Pridať do zoznamu prianí

3D Pop-Up Kvetinový Kytice Deň Matiek Karty DIY Skladacia Papier Pop-Up, Kvety, Pohľadnice Pre Mamy, Priateľky, Manželky, Narodeniny

€5.14 - €10.30
( funkcie : tento pozdrav karty je hrubé a scentless, takže je bezpečný pre použitie.hrajú 3d kvet a popup dizajn, tento pozdrav karty je kreatívny a živé.tento pozdrav karty je vhodné na darček k narodeninám alebo deň matiek darček.špecifické o tom, kedy inštitúcií: materiál: papier, baliaci list: 1* pop-up kvet karty )
Pridať do zoznamu prianí

1~20PCS Splash-Dôkaz Pokrievky Držiteľ Silikónové Teplo-Odolný proti Pretečeniu-Dôkaz Plug Pokrievky Zdvihákov Kreatívne A Trvanlivé Špeciálne

€13.46 - €26.92
( 1~20pcs splash-dôkaz pokrievky držiteľ silikónové teplo-odolný proti pretečeniu-dôkaz plug pokrievky zdvihákov kreatívne a trvanlivé špeciálne popis: 1. materiál: silikón 2. farba: červená 3. veľkosť: univerzálna 4. funkcia: pokrievky zdvíhacie špecifikácie: 1. vyriešiť problém pretečeniu 2. zdvihnite veko kreatívne 3. vyrobené z )
Pridať do zoznamu prianí

Ručné Taška Darčekové Tašky Darčekové Tašky Prenosné Tašky, Šperky Package Vrece Papierové Vrece

€5.55 - €10.46
( popis vyrobené z papiera, taška je odolná a trvalé používanie.s prenosným lano rukoväť dizajn, to je jednoduché a pohodlné použitie.tento papierový sáčok je pre ukladanie darčeky na strany, jewelries, príslušenstvo alebo iné drobné súčiastky, a tiež pre kreatívne využíva z plavidla projektov domova. funkcia - farba: sivá. - materiál: natieraný papier. - veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Pece Čaj Caddy Obilné Kontajner Keramické Kuchynské Kanister Múky Filter Kryt Vintage Kávy Jar Dreva Keramické Cookie Jar

€61.19 - €130.20
( popis ak hľadáte pre multi - funkčné skladovanie jar, potom vám nesmie chýbať naše čaj.jednoduché a nádherné, môžete ho použiť na ukladanie voľné čaj, káva zrnková alebo malé veci.veľký úložný jar pre dom a reštaurácia použitie.môžete si zaslúžia mať jeden. funkcie má krásny vzhľad a retro farby.dizajn je pôsobivé a krásne.|to môže byť ako čaj plechovka, medicíny )