0

Menu

Auto Detail Štetcom, a Automobilový Detail Štetec, Sada na Čistenie Kolies Vonkajšie

Shop: Umývanie Áut A Údržba
Auto Detail Štetcom, a Automobilový Detail Štetec, Sada na Čistenie Kolies Vonkajšie

Auto Detail Štetcom, a Automobilový Detail Štetec, Sada na Čistenie Kolies Vonkajšie

( 0 Recenzie )
€2.07 - €3.19
Sku: k59779

Informácie o výrobku

Popis:

Profesionálne Auto Detail Štetec: 5 ks auto detail sada štetcov hrubé, podržte namontovať mydlovou vodou na čistenie akcie, skvelé pre mokré a.Vyčistiť prach, strúhanky, zvyškov jedla, a iné drobné veci zo vzduchu, ventilačné a iné nedostatky.

Vysoká Kvalita: Auto detail kefa(rukoväť vyrobená z vysoko kvalitné drevené), okrúhly tvar a povrch hladký, antislip a ponúka pohodlné uchopenie, zabránilo poškriabaniu farby a povrchové ak náhodou biť auto.Jedinečný otvor hornej časti rukoväte je vhodné na zavesenie po použití.

Viacúčelový: Kefa nastaviť široko používané pre osobné automobily, nákladné automobily, motocykle, bicykle, člny, atď., patrí kolesá, pneumatiky, disky, výplety, grily, motor, zálivy, výfukové tipy, nárazníky, podvozok, prístrojovej dosky, stierač, air vent, sedadlá a iné drobné miestach.

Nie Zanechať Stopy: Kefa hlavu použiť vysokou hustotou dlhé štetiny, mäkké a pohodlné na ochranu povrchu.Nenechávajte poškriabaniu známky maľované, ale dostatočne pevný, aby vzlietnuť všetky nepoddajné nečistoty.

Podrobne Kefa Interiér: 5 rôznych detail kefa veľkosti, dosť dĺžka ľahko skúmanie a dosah na výstupku orechy.Menšie štetca sa môže dostať do trochu praskne, zákutia, lug orechy alebo tesný priestor, ležiak kefa na čistenie exteriéru a širšom okolí efektívnejšie.

Špecifikácia:

Materiál: Drevené PP

Tabuľka Veľkostí:

Priemer: 2 cm/2,5 cm/3 cm/3,5 cm/4 cm / 0,79 " /0.98 palec/1.18 palec/1.38 palec/1.57 palec

Balenie Obsahuje:

5x Auto Detail Kefa

  • MainKey6 - koliesko čistiace kefy auto kefa detaily
  • MainKey4 - detail kefa auto detail dodávky starostlivosť o vozidlo
  • MainKey5 - wheel brush wheel cleaner auto kefa detaily
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • MainKey1 - Auto Detail kefa
  • MainKey2 - auto detail dodávky podrobne nastaviť kefa
  • MainKey3 - detail kefy auto detail hubky dodávky

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

2X Auto Van Valeting Polisher Buffer Baránok Vlna Leštiaci Pad 6 cm

€3.56 - €5.55
( ovčej vlny kryty motora podložky pre auto/van polisher. používa samostatne alebo spolu s leštenie kvapaliny, pasty alebo silu na dosiahnutie lepšieho výkonu. pokročilé technológie výroby, ktorá je mäkké, pružné a nie haly, na zabezpečenie leštenie kvality. ekologický materiál, ktorý je možné umývať vodou a znovu použiť, a tým znižuje náklady. v ovčej vlny séria zápasov )
Pridať do zoznamu prianí

10Pcs Tlakový čistič Trysky 1/4 Rýchle Spojenie Sprej Tip Set (4.0 Gpm) Viacero Stupňov

€10.25 - €14.65
( 10pcs tlakový čistič trysky 1/4 rýchle spojenie sprej tip set (4.0 gpm) viacero stupňov podpora dropshipping a wholesaling. farba: biela + žltá + červená + čierna + zelená materiál: nehrdzavejúca oceľ + mosadz obsah balenia: 10 x trysky len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté. poznámka: odraz svetla a rôznych displejov môže spôsobiť )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Anti-fog Obrúsky čelné Sklo Spätného Zrkadla Anti-fog Dážď-dôkaz Obrúsky Sklo Okna Šošovky Vlhké Obrúsky Oblek Pre Daždivé/Hmlisté Dni

€0.13 - €0.19
( auto okno obrúsky s nano-vrstvou sú vodotesné, a to je podstatné pre zlepšenie viditeľnosti v hustom daždi. rainproof technológia: a rainproof technológie, ktorý je neviditeľný, keď aplikovať na akýkoľvek sklenený povrch.to môže odraziť molekuly vody, aby sa zabránilo upchávaniu a vlhkosti generácie. pohodlné a rýchle použitie: najjednoduchší anti-fog produkt na trhu.len čistý olej a )
Pridať do zoznamu prianí

Syntetické Lano Navijaku, Orange1/4 x 50Ft Syntetické Lano Navijaku Line Kábel pre ATV, UTV SUV Nákladných Lodí Naviják

€23.44 - €36.06
( toto lano je 5-krát pevnejší ako oceľ na rovnakom základe váhy, ale v rovnakom čase, je ľahký, pružný a komfortný.laná sú hodnotené až 10 000 kg a s ppta zmes takže je ideálny produkt pre spustenie proti bubon bez strachu z rozpadu.vlákna sa skladajú z dlhých molekulárnej reťaze vyrobené z poly-paraphenylene terephthalamide.reťaze sú vysoko orientované silné interchain lepenie, ktorého výsledkom je jedinečná )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Pravej Strane Dverí Vietor Spätné Zrkadlo Pokrytie Rám pre Ford Fiesta MK7 2009-2017

€7.55 - €13.99
( chrániť vaše spätné zrkadlo pokrytie a hodí sa pre ford fiesta mk7. trvanlivé a dlhú životnosť.typ: zrkadlo kryt rámu umiestnenie na vozidle: spredu, sprava farba:čierna materiál:abs obsah balenia: 1 * spätné zrkadlo rám (dvere vpravo) len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.poznámka: ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od )
Pridať do zoznamu prianí

Koleso Reťaz Kefa Kolesa Rim Čistiaca Kefa pre Domácnosť Dodávky Požičovňa Cleaner umývacia linka Cleaning Tool B36B

€2.09 - €2.72
( koleso reťaz kefa kolesa rim čistiaca kefa pre domácnosť dodávky požičovňa cleaner umývacia linka cleaning tool b36b ootdty vlastnosti: úplne nové a vysokej kvality. vhodné tvrdosť, nielen silný, ale aj trvalé. môže byť použitý na bicykli, elektrický bicykel, motocykel reťazca čistenie. čistenie bicykli reťazca pravidelne pomôže znížiť opotrebovanie nečistoty )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Predný Nárazník Ťažného Háku Kryt 1178850622 pre Mercedes-Benz CLA Kupé C117 CLA180 CLA200 CLA220 CLA250 CLA45 2013-2016

€7.83 - €17.03
( 1.nové a pekné qulity, odolné na použitie. 2.postavený na prísne štandardy kontroly kvality.nie je ľahké poškodenie, dlhá životnosť 3.stabilný výkon, vysokú spoľahlivosť. 4.aftermarket produkt prvotriednej kvality, 5.flexibilné a jednoduché použitie.perfektný zápas s autom typ: predné ťažné hák oko pokrytie výhody: vysoká presnosť, hermeticky uzavreté, )
Pridať do zoznamu prianí

6Pcs Elektrické Práčky Kefa Vŕtať Kefka Súprava Plastových Kolo Čistiaca Kefa Predĺženie Tyče Pre Auto, Pneumatiky, Auto Čistenie Nástrojov

€14.04 - €20.66
( táto súprava obsahuje stredná tuhosť nylon moc kefy, že sa chcete pripojiť k vašim obľúbeným akumulátorové vŕtačky. 3 rôzne veľkosti a tvary kefy na čistenie okolo kúpeľňa povrchy. tieto nylonové štetiny sa nepoškriabe a môžu byť použité na vane, umývadlá, líšt, laminátové sprchových kútov, sprchové dvere skladby a porcelánu. všetky tri kefy majú štvrtiny palca rýchlu )
Pridať do zoznamu prianí

2020 nové 30ml Auto Plastové Časti Protektorovanie Obnoviť Agent Vosk Nástroj Vosk Redukčné Činidlo

€2.31 - €3.13
( 2020 nové 30ml auto plastové časti protektorovanie obnoviť agent vosk nástroj vosk redukčné činidlo funkcie: 1.100% úplne nové a vysokej kvality! 2.rýchle a efektívne–preniká do otvorov z plastu na odstránenie špiny a nečistoty ponorený hlboko v plastu. 3.ľahko utrite nečistoty bez poškodenia kože a plastu, takže objekty vzhľad novšie. 4.to je nemastné, neškodné )
Pridať do zoznamu prianí

Dvojitá Funkcia Podvozok Čistič Povrchu Čistič pre Poolsides Terasy

€24.62 - €46.46
( popis: 【tlakový čistič podvozok čistič] vyzýva: 18-palcové podvozok čistič pod auto vody metlu podložka pre obe teplej a studenej vody. 【pod auto podložka] vyzýva: robustnej konštrukcie tlak podložka pod auto čistič, s 2 kusy flexibilné gumené kolieska pre jednoduchú manipuláciu, vybavená 5 ks trysky, ktoré zvýši čistenie priestoru. 【s príponou wands] vyzýva: tlakový čistič )
Pridať do zoznamu prianí

Snehová Pena Generátor Zbraň 750 ML Lance Cannon pre AR Blue Black & Decker Michellin Niektoré z Európy, Greenworks Tlakový čistič

€10.37 - €21.62
( snehová pena generátor zbraň 750 ml lance cannon pre ar blue black & decker michellin niektoré z európy, greenworks tlakový čistič vhodný pre niektoré ar blue /black & decker /michellin /niektoré z európy, greenworks tlakový čistič vezmite prosím na vedomie: prosím, pozorne skontrolujte rozmer adaptéry pred nákupom penové delo.nechceme prijať akúkoľvek zodpovednosť za vaše nesprávne )
Pridať do zoznamu prianí

Home Office Loď Auto Auto PVA Sacia Hubica Blok Cleaning Tool

€3.18 - €4.43
( názov produktu:multifunkčná vody-absorpciu pva hubky,majú silnú schopnosť absorbovať vodu, jednoduchú údržbu.mäkké a jemné dotyk, pocit, pohodlné a hladké, plynulé a podrobné povrchu, dlhodobé používanie non-chmýří.charakter tvrdý, podarilo vytiahnuť, trhať, a prišiel desať, vydrží veľa krát na použitie.použitie dovezených pva špeciálne technológie výroby, tak, že jeho pevnosť v ťahu, je )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Vinyl Uhlíkových Vlákien Sa Okno Ice Remover Čistenie Umývanie Auta Škrabka S Cítila Stierkou Nástroj Film Balenie Škrabka

€0.78 - €1.20
( funkcia: 1.tento škrabka nástroj pre vinyl je vyrobený z odolného plastu a textílie, plsti okraje pre dlhšiu životnosť ako bežné stierky, odolný a pevne, výhodné pre vás, aby ste sa vzťahujú na všetky povrchy a nie sa starať o poškriabanie alebo označenie. 2.naše cítil stierkou pre vinyl, odstráňte bubliny z auta film a aplikačné kvapaliny vyložene podľa film, ochrana skla, laku, a film. 3.dobrý )
Pridať do zoznamu prianí

Jemnou Handričkou Mikrovláknovú Handričku Auto Auto, Umývanie, Voskovanie, Leštenie Mriežky Námestie Uterák Čistiacou Handričkou

€1.22 - €2.10
( špecifikácie: silná absorpcia vody.trvalé použitie, dlhá životnosť.č obaľovanie, ľahko umývateľné.žiadne poškodenie laku, veľmi mäkké.ideálne umývanie uterák na čistenie auta, domu, okná, atď.názov položky: umývanie auta uterák materiál: mikrovlákna funkcie: mäkká, dizajn mriežky, trvanlivé veľkosť: 40 x 40 cm/15.75 x 15.75 (cca.) poznámky: vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, )
Pridať do zoznamu prianí

11Pcs/Set 3inch Auto Leštenie Disk Samolepiace Nárazníkov Voskovanie Hubky Vlna Kolesa Leštiaci Pad pre Auto Polisher Vŕtať Adaptér

€0.76 - €0.97
( funkcie materiál: hubky vonkajší priemer: 80 (mm) vnútorný priemer: 10 (mm) platné disk priemer: 80 mm maximálna rýchlosť: 1500 (rmp) rozsah použitia: voskovanie, leštenie, tesnenie glazúra hrúbka: 25 (mm) séria: voskovanie nastaviť clona: m10 )
Pridať do zoznamu prianí

Odtlačkový Odstránenie Gumy Gumu Koliesko s Drill Adapter Kit Auto Nálepky Odstraňovač Farby Cleaner Auto poľský Pomocné Auto Acessories

€50.40 - €83.99
( helo!vitajte v našom obchode! kvalita prvý, čo najlepšie služby.zákazníci sú naši priatelia. módny dizajn, 100% zbrusu nový, vysoko kvalitné, poznámky: 1. v dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky. 2. porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-3 cm chyba, kvôli ručné meranie. 3. prosím zanechať skôr )