0

Menu

Profesionálny Pevný Anti-korózne Bicykli Hub HeadsetBall Ložísk Demontáž Opravy Tweezer Bike Príslušenstvo

Shop: Jazda na bicykli
Profesionálny Pevný Anti-korózne Bicykli Hub HeadsetBall Ložísk Demontáž Opravy Tweezer Bike Príslušenstvo

Profesionálny Pevný Anti-korózne Bicykli Hub HeadsetBall Ložísk Demontáž Opravy Tweezer Bike Príslušenstvo

( 2 Recenzie )
€3.61 - €5.32
Kategória: Jazda na bicykli
Sku: k62796

Informácie o výrobku

Profesionálny Pevný Anti-korózne Bicykli Hub HeadsetBall Ložísk Demontáž Opravy Tweezer Bike Príslušenstvo

Špecifikácie:

Prijatie vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, tento bicykel tweezer je robustný, hrdza-dôkaz, korózii odolný, odolný proti opotrebeniu a nie ľahko deformovať a prestávky.Navrhnuté s guľatou hlavou dizajn, umožňuje vám to používať bezpečne.

Tento bicykel tweezer môže urobiť grip pohodlne pomôžu dokončiť dlho pracovať s menej strane bolesť kvôli jeho anti-sklzu a ergonomický dizajn.Vhodné na opravu a presnosť údržby bicykla guľkové ložisko.

Vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, je hrdza-dôkaz anti-proti korózii, opotrebovaniu, pevné a odolné na použitie.

Dĺžka tento produkt je 12.2 cm a šírka je 1,1 cm.

Je to dobrý pomocník pre rôzne bicykle opravy.

Názov Položky: Požičovňa Tweezer

Funkcie: Anti-statické, Ťažká, Non-slip

Veľkosť Detaily:

L: 12.2 cm/4.8", W: 1.1 cm/0.43"(Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Požičovňa Tweezer

  • Názov Značky - Fogcroll
  • Druh - Multifunkčné Náradie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

2023-07-16 | 1 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Nie som dostal tovaru

2023-09-01 | 1 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Som nedostal žiadne položky, predávajúci si povedal, poslal ho a nechcel som ho dostal. Nemusíte kupovať s tohto predajcu

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Santic Cyklistické Športové Teplé Zimné Klobúk Vonkajšie Horských Bicyklov, Požičovňa Teplo Prevencie Ucho Kapota Teplé Jazda Klobúk

€98.99 - €220.00
( santic cyklistické športové teplé zimné klobúk vonkajšie horských bicyklov, požičovňa teplo prevencie ucho kapota teplé jazda klobúk )
Pridať do zoznamu prianí

Letné Ženy Cyklistické Dresy Nastaviť 2023 Krátky Rukáv Mountian Bike Závodné Oblečenie Cyklistické Oblečenie Ropa Ciclismo Dievčatá Nastaviť, Jazda Na Bicykli

€14.27 - €28.56
( informácie použitie: ženy dres: 100% polyester nohavice: 20% polyester & 80% lycra pad: najnovšie 19d gél pad funkcia: priedušná/quick dry/uv ochrana/kompresia poznámka: môžeme mix veľkosť sami, ale musíte zanechať komentár ako dresy xxl a nohavice xl ak nie je potrebné, značku, logo , môžete zanechať odkaz. vlastná: môžeme vytvoriť vlastný )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrický Bicykel na prestavbu s 36V/48V 1000W Radič + CD3 Nástroj Displej + Nástroja Upevnenie na Stenu

€77.20 - €145.67
( elektrický bicykel na prestavbu s 36v/48v 1000w radič + cd3 nástroj displej + nástroja upevnenie na stenu funkcie: 1. dobrý odvod tepla: radič vonkajšie bývanie je kovový materiál s drážky dizajn, môžete vnútorné obvody s dobrý odvod tepla. 2. multi funkcie: lcd3 displej nástroj má rôzne funkcie, napríklad napájacie displej, podsvietenie displeja, svetlometu displej, brzdové displej, jeden spôsob, )
Pridať do zoznamu prianí

26 palec Veľké Pneumatiky pre Horské bicykle, 7-rýchlosť Horských Bicyklov na Tlmenie nárazov Pláži Bicykli 4.0 Extra Tuku Pneumatiky na Snehu Variabilná Rýchlosť na Bicykli

€205.47 - €293.54
( 26 palec veľké pneumatiky pre horské bicykle, 7-rýchlosť horských bicyklov na tlmenie nárazov pláži bicykli 4.0 extra tuku pneumatiky na snehu variabilná rýchlosť na bicykli veľkosť produktu displej detail produktu displej model show produkt real shot displej 1. akceptujeme alipay, západ únie, paypal,tt.všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné )
Pridať do zoznamu prianí

Skúter Plný Plyn Grip Nepremokavé Spoločné Plastové Elektrický Bicykel Plynovú Rukoväť pre Úpravu

€9.37 - €17.68
( skúter plný plyn grip nepremokavé spoločné plastové elektrický bicykel plynovú rukoväť pre úpravu funkcie: 1. uplatnenie: elektrický bicykel plynovú rukoväť môže byť použitý spolu s 22mm riadidlá, a môže byť ľahko inštalované na elektrické bicykle a elektrické skútre. 2. neobmedzený napätie: tento elektrický bicykel urýchľovač rukoväť je univerzálny dizajn a platné na neobmedzený )
Pridať do zoznamu prianí

12-Rýchlosť Priama Montáž Disku Odstraňovač M7100/M8100/M9100 Xt Zub Disku Inštalácia Sleeve

€29.58 - €59.16
( 12-rýchlosť priama montáž disku odstraňovač m7100/m8100/m9100 xt zub disku inštalácia sleeve názov výrobku: 12-rýchlosť direct-montáž disku nástroj článok č.: tls21 materiál: hliníková zliatina váha: cca 40.9 g/set pouţiť: simano m7100, m8100, m9100 a iné zub disky. )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Tím Cyklistické Maillot MTB Jersey Pro Cyklistické Oblečenie Športové Francúzsko Rýchle Suché Letné Tričko pánske Krátky Horský Bicykel Oblečenie

€94.03 - €164.97
( pánske krátke rukáv cyklistika dres 1. c135 polyester (100% polyester): (hlavné) 2. biele polyester jaquard oka sublimačná tlač: (bočný panel) 3. kartáčovaný non-slip elastický remienok na zadný lem 4. 3#nosenie-odolná čierna guma hlavu celej dĺžke zips - hlavné textílie: c135 polyester (100% polyester) + grid žakárové. - v súlade s ergonómia, polyester mesh )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrický Skúter Zadný Blatník na Stenu pre Xiao M365 Pro Pro 2 1S Príslušenstvo Shockproof Blatníka Podporu S Medzerou Kryt Pad

€2.51 - €3.76
( elektrický skúter zadný blatník na stenu pre xiao m365 pro pro 2 1s príslušenstvo shockproof blatníka podporu s medzerou kryt pad funkcia: 1. vynikajúci materiál, odolný; 2. vhodné pre m365, m365 pro, 1s, m365 pro 2. ak m365 pro a iné modely, je potrebné vymeniť, fender by mal byť dodatočne nainštalované s bočným pokrytie tesnenie (dodáva sa so pás), a pro 2 je podporované v )
Pridať do zoznamu prianí

Opravu bicyklov Nástroje Nylon Plastové Pneumatiky Kliešte Páky MTB Cestných Pneumatík Páky Kolesa Lyžice Odstrániť Nástroj Cyklistické Príslušenstvo

€4.28 - €8.57
( funkcie: vysoká pevnosť a dobrú húževnatosť, okrúhle a hladkú hlavu, vstavaným duše deflácia zariadenie, hovoril háčik dizajn, vzájomne nezávislé drážky, a bez otrepov na okrajoch. špecifikácia: názov: high-pevnosť nylon pneumatiky ukotvovacia tyč materiál: vysokopevnostnej nylon farba: červená veľkosť(cca): 105*20 mm váha: cca 15 g balenie )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Multifunkčné Požičovňa Skútrov Repair Tool 16 v 1 Súprava Pre Xiao MI M365 pre ninebot es2 Skladacie Skrutkovač Hexagon Kľúča

€7.95 - €9.93
( modname=ckeditor mini multifunkčné požičovňa skútrov repair tool 16 v 1 súprava pre xiao mi m365 pre ninebot es2 skladacie skrutkovač hexagon kľúča informácie o produkte: 16 v 1 skateboard opravy nástrojov.materiál: pozinkovaná uhlíková oceľ.veľkosť: 4.6 * 9 cm hmotnosť: 205 g.použitie pre: vonkajšie s kateboard cyklistické turistika kempovanie. balík obsahuje: 1 x repair tool )
Pridať do zoznamu prianí

Požičovňa Bicyklov Kazeta Zotrvačníka Freewheel Lockring Odstraňovač Odstránenie Nástroj Na Opravu 12 Zuby Odolné Uhlíkovej Ocele Kľúča

€1.42 - €2.04
( funkcie: vhodné pre každých 20 zubov klin štýl pedál ložisko vo všeobecnosti používa typ pre všetky cyklistické reťazca kolieska nastaviť nástroj môže byť použitý buď s 24mm zásuvky, kľúča alebo nastaviteľný kľúč ak chcete odstrániť niekoľko-freewheels a iných tower kolesá z horských bicyklov a pretekárske bicykle farba: čierna materiál: 45# uhlíkovej )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálna Rukoväť Držiak Hliníkový Elektrický Skúter Upravené Univerzálna Rukoväť Elektrický Skúter Príslušenstvo

€15.01 - €26.34
( funkcie: 100% zbrusu nový produkt s garantovanou kvalitou. vyrobené z vysoko kvalitného hliníka, odolné a nie je ľahké hrdze. ergonomický dizajn umožňuje jednoduché výťah skúter. dodáva sa s skrutky, jednoduché na inštaláciu a odstránenie. veľký upravený príslušenstvo pre elektrický skúter. špecifikácie: farba: black/ čierna + červená(voliteľné) materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Black Zlepšenie Zraku Starostlivosti Cvičení Okuliare Školenia Cyklistické Okuliare Pin Hole Slnečné okuliare, Anti-krátkozrakosť, astigmatizmus Okuliare

€1.87 - €4.35
( ♥ dobrý deň, priatelia.vitajte na mojom obchode podporujeme dropship/veľkoobchod, neváhajte a kontaktujte nás ak chcete získať viac informácií funkcie: špeciálne navrhnutý tak, aby zlepšiť zrak, najmä očí so zameraním problémy, vhodný pre dospelých a deti, kto má problém z krátkozrakosť, ďalekozrakosť a astigmatizmus teória je veľmi jednoduché: keď oči len )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrický Bicykel Radič Box ABS Elektrický Bicykel Radič Box Robustný pre Lítiové Batérie

€10.27 - €14.26
( elektrický bicykel radič box abs elektrický bicykel radič box robustný pre lítiové batérie funkcie: 1. premium materiál: vyrobené z poistného abs, elektrické kolo radič box je robustný, odolný, vodotesný a môže byť použitý na dlhú dobu. 2. výhodné: elektrický bicykel radič prípade obsahuje 1 predný kryt, 1 zadný kryt, 8 inštalácia skrutky a 2 upevňovacie klipy, nie je potrebné ďalšie )