0

Menu

Šablóny Šablóny Plesne Rezanie Zomrie Karty Uskutočňovanie Dodávok DIY Dekoroch Remeslá M68E

Shop: Umenie,Remeslá & Šitie
Šablóny Šablóny Plesne Rezanie Zomrie Karty Uskutočňovanie Dodávok DIY Dekoroch Remeslá M68E

Šablóny Šablóny Plesne Rezanie Zomrie Karty Uskutočňovanie Dodávok DIY Dekoroch Remeslá M68E

( 0 Recenzie )
€1.18 - €1.61
Sku: k6429

Informácie o výrobku

Funkcie:

OOTDTY

Vhodné na Rôzne Materiály: Tieto die šablóny funguje vo väčšine zomrieť, rezacie stroje, strih ľahko rôznych materiálov, ako-tak, ako sa cítil, baliaci papier, pogumovaný flanelové, a tiež bavlnené látky, atď!

Vysoký Stupeň Uhlíkovej Ocele: kvalitné zomrie s vysokú tvrdosť, silný a odolný.Vysoký stupeň procesu takže hrany čisté, bezpečné pre kontakt, nože line návrhy môžu umožňuje jemné rezy.

DIY Nástroje: Tento scrappers die je tak convinence môžu byť použité pre DIY scrapbooking, album, foto, karty robiť, pozvánky, pohľadnice, atď.A opustí hlboko zapôsobiť na vaše rodiny a priateľov.

Široko DIY Použitie: Ideálne sa používa na to, aby ručná razba záložky, 3D album dekorácie, téma karty, pohľadnice, atď, ktoré vyhovujú vašim vzácny dar a dať mu k rodine alebo veľký kamarát.

Najlepšie Darčeky: Výrobok sa používa hlavne pre razba DIY a podporiť detské schopnosť rozvíjať ruku a rozvoja inteligencie.Môžete akcií na to, aby váš priateľ alebo niekto sa vám páči.

Špecifikácie:

Materiál: Karbónová Oceľ

Farba: Na Obrázku

Hmotnosť balenia: cca.12g

Veľkosť: cca.7.1x9.7 cm/2.79x3.81in

Balenie Obsahuje:

1 Sada Die Kusy

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Vďaka!

  • Číslo Modelu - M68E10SC400075
  • Vzor Typ - zviera
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

3d Rabbit Tvar Silikónové Formy DIY Fondant Omietky Sviečka Mydlo Výrobu Foriem pre Ručné Dezert Čokoláda Pečenie

€5.22 - €6.53
( funkcie: ootdty bezpečný materiál: králik silikónová forma je vyrobené z potravín-silikónu.silikónové formy môžu byť použité teplota v bezpečí od -40℃ až +230 ℃. jednoduché použitie: bunny pečenie formy mať non-stick povrch, ktorý umožňuje tovaru ľahké a rýchle odstránenie potravín z formy, vynikajúce na pečenie výsledky. široké využitie:3d silikónové formy )
Pridať do zoznamu prianí

Happy Birthday Slová 2022 Nových Prírastkov Rezanie Kovov Zomrie pre DIY Scrapbooking Vzorkovníka Remesiel Razba Papiera Kariet, Takže

€4.14 - €5.17
( prekvapenie: na zomrie, môže byť prispôsobený podľa vzoru poskytnete, prosím, kontaktujte nás individuálne. ilustráciu: 1.množstvo: 1pc/set 2.stav: 100% zbrusu nový 3.materiál: 100% oceľovou 4.farba: strieborná 5.veľkosť (cca): ako na obrázku prevod: 1 cm=0.39 cm /1 palec =2.54 cm upozornenie: 1.vzhľadom na ručné meranie, môže byť rozdiel )
Pridať do zoznamu prianí

BunnyLove Štvorcový rám Rezanie Kovov Zomrie DIY Scrapbooking Papier Photo Album Remesiel Plesne Karty Punč Blany

€5.26
( navštívte obchod,viac prekvapenie waitting pre vás. 1. vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2.funguje vo väčšine veľkých značiek die rezacie stroje 3.ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie! )
Pridať do zoznamu prianí

40 X Plastový Kľúč Tag Identifikačný Štítok

€3.92 - €5.10
( 40 x plastový kľúč tag identifikačný štítok rýchle identifikácia písanie na papier, vložiť vhodné na rozdiel osobných vecí, zoskupení kľúče, úschovňa značky, flashdisky, názov spoločnosti, značky, atď. priehľadný plastový povlak na ochranu písomné identity tieto keychain identifikačné štítky sú vyrobené z mäkkého farebné plastové, s inste papier chránený )
Pridať do zoznamu prianí

Halloween Čmáraníc Harlequin Iskru Pečiatky Šablóny pre Denník, Zápisník Dekorácie Razba Šablóny Diy Pohľadnice Ručné

€4.14 - €6.47
( modname=ckedit popis výrobku: typ:pečiatky/vzorkovníka stav: 100% zbrusu nový množstvo: 1pcs pečiatky/vzorkovníka materiál: pvc použitie: manuálne zodpovedajúce die rezačka papiera alebo tenšie poznámka: 1. vzhľadom k rozdielu svetlo a displeja, farba položka sa môže mierne líšiť od obrázka. 2. vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel. 3. )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Môže Mier a Pokoj Vonkajšie Zber Rezanie Kovov Zomrie Formy Plavidlá, Dekorácie Razba Šablóny DIY Pohľadnicu

€14.33 - €23.89
( modname=ckeditor - farba: silver/clear; - materiál: odolná karbónová oceľ/pvc; - veľkosť:ako obrázky; - použitie metódy: vzťahovať na všetky die rezacie stroje; - funkcie: to je fantastický design pre vaše pozvánky, vizitky a obálky. - položka:kvet,záhrada,zvierat,rám,tvar - blaho:nad $16 kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, sme vám zadarmo darček poznámka 1. )
Pridať do zoznamu prianí

Polovica Dvore 100% Bavlna Obyčajný Textílie S Roztomilý Biscuit Tlač Ručné DIY Odev, Šaty, Šitie Handričkou CR-1483

€42.66 - €56.89
( materiál: 100% bavlna cena: 1pc =polovicu dvore = 45 cm dlhé x 110 cm široký, 2 ks= 1 yard= 90 cm dlhé x 110 cm široký, 3ks= 1.5 dvore= 135 cm dlhé x 110 cm široký ak si kúpite 2 ks alebo viac, nebudeme rez textílie, tkaniny budú kontinuálne. hmotnosť: 1 yard je okolo 170 g použitie: je vhodný pre ručné hobby, domácnosti, odev, oblečenie, atď. platby 1. akceptujeme )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónové Háčkovanie Háčiky Nastavenie Ihly Rukoväť Matné Hliníkové Ručné DIY Háku Vedúci Háčkovanie Sveter Tkanie Pletenia, Šitia Nástroj

€0.82 - €1.58
( popis táto položka je háčkovanie ihly, vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a bezpečné.rukoväť vyrobená z silikónové rukou, mäkká rukoväť robí háčkovanie hodín bez pocitu bolesti alebo únavy.skvelé nástroje pre gazdinka a pliesť milovníkov, atď. funkcie - farba:červená. - materiál: silikón, hliníka. - veľkosť: 2,0 mm,2,5 mm,3.0 mm,3,5 mm,4.0 mm,4.5 )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Písmeno kruhu dekorácie Rezanie Kovov Zomrie Šablón Pre DIY Scrapbooking Dekoratívne Remeselníci Die Rezanie Šablóny Plesní

€1.97 - €2.31
( stav: 100% zbrusu nový množstvo: 1pcs farba: ako je znázornené materiál: oceľ celý veľkosť:(cca):14x6.1 cm upozornenie: 1. vzhľadom na rozdiel vo svetle a displeja, farba produktu sa môže mierne líšiť od obrázka. 2. vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby rozdiel 1-3 cm. 3. ďakujeme za pochopenie. )
Pridať do zoznamu prianí

Plantáže Lásky Vzory Počíta Cross Stitch Nastaviť 11CT 14CT Pečiatkou DMC Cross-stitch Auta Výšivky, Výšivky Domova

€30.95 - €65.85
( plantáže lásky vzory počíta cross stitch nastaviť 11ct 14ct pečiatkou dmc cross-stitch auta výšivky, výšivky domova )
Pridať do zoznamu prianí

10 Ks Populárne Výšivky Škvrny Vyšívané Odevy Klobúk Taška Obuvi Oprava Materiálu Telefón Darčeka Dekor DIY Príslušenstvo

€4.45 - €5.23
( ako používať (1).sa výšivky opráv a nohavice(oblečenie/tašky/topánky/knihy/iné plavidlo), ktorý bude žehliť na.príprava železa. (2).čistenie časť, ktorá sa bude žehliť na.dal patch na pravej strane.dajte strane s tepelné tesnenie podklad priamo na nohavice. (3).upraviť tempreture železnej na suiable stupeň.žehlička náplasť na účinnosť dozadu a dopredu asi 15 sekúnd. (4).po )