0

Menu

10pcs Ruky Hodinky Odstraňovač Set Professional Mosadz Legovanej Ocele Pozerať na Ručne Zdvihákov Nástroj pre Sledovať Oprava Ruky Hodinky Odstránenie

Shop: Hodinky
10pcs Ruky Hodinky Odstraňovač Set Professional Mosadz Legovanej Ocele Pozerať na Ručne Zdvihákov Nástroj pre Sledovať Oprava Ruky Hodinky Odstránenie

10pcs Ruky Hodinky Odstraňovač Set Professional Mosadz Legovanej Ocele Pozerať na Ručne Zdvihákov Nástroj pre Sledovať Oprava Ruky Hodinky Odstránenie

( 0 Recenzie )
€72.26 - €104.73
Kategória: Hodinky
Sku: k67677

Informácie o výrobku

10pcs Ruky Hodinky Odstraňovač Nastaviť Mosadz Legovanej Ocele Pozerať na Ručne Zdvihákov Nástroj pre Sledovať Oprava Červená

Funkcie: 1. Ručné Zdvíhacie: Pozerať na ručne odstrániť nástroj sa používa na zdvihnite ruku, hodinky, jednoduché a jednoduché ovládanie, ktoré je vhodné, aby ste na opravu.

2. Package Zahrnuté: celkom 10pcs sledovať, ručné zdviháky, tenké tip na odchod viac oprava priestor, a rôznych veľkostiach, sú vhodné pre rôzne hodinky.

3. Zabrániť Slip Rukoväť: ruky Hodinky odstraňovač páky prijala ergonomický dizajn, snaha šetriť a nie je jednoduché proklouznout, účinne zamedzí prevádzky chyby.

4. Široké Uplatnenie: Pozerať na ručne zdvihákov je profesionálny sledovať opravy nástroj pre repairmen a fanúšikov, ktorý je vhodný pre sledovať obchody a sledovať, údržbárske dielne.

5. Mosadz Legovanej Ocele: Watch list remover je vyrobené z mosadze a legovanej ocele materiál, pevné a robustné, ktoré dokážu účinne brániť oxidácii a korózii, a má dlhú životnosť.

Špecifikácia:

Typ Položky: Ruky Hodinky Odstraňovač Nastaviť

Materiál: Mosadz, Legovanej Ocele

Farba: Červená

Množstvo: 10pcs

Zoznam balíkov: 10 x Ruky Hodinky Odstraňovač Páky

Poznámka: 1. Vezmite prosím na vedomie, že oprava vysoký stupeň ruky hodinky, prosím, profesionálne prevádzky, vyhnúť bolí ruky hodinky, zároveň nepoužívajte túto metódu na odstránenie hodinu strane, najprv odstrániť z druhej ruky.Vložte list remover z úrovne Uhol medzi druhej ruky a chvíľu strane, v prevádzke list remover nie je dovolené stretnúť povrchu hodiniek. 2. Po vložený, dal list remover mierne nútené jemne, a potom jemný otočiť list remover, druhá ruka je voľná, a potom použite kliešte na odstránenie druhej ruky.Odstrániť minútu strane rovnakým spôsobom. 3. Odstrániť minútu strane, že sme začali na odstránenie sledovať dial, dal sledovať pohyb vertikálne, pozrite sa na jeho strane, nájsť nohy skrutku. 4. Použitie sledovať remover 2 voľné plochy skrutky (uvoľnite 2-3 kruhoch, nie je potrebné, odstráňte skrutku), rovnaký opak je povrchy skrutku.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

  • Položka Druh - Opravy Nástrojov A Súpravy
  • Názov Značky - ZJCHAO
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Funkcia - ako zobraziť
  • Materiál - ako zobraziť
  • Číslo Modelu - Sledujte Opravy Nástroj
  • Druh - Nástroje

Značky: ruky hodinky odstraňovač nastaviť

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Móda Ženy Candy Farby, Okrúhly Ciferník Silikónový Quartz Analógové Náramkové Hodinky Vianočné Tendencia Reloj Mujer Relogio Feminino

€1.03 - €2.29
( candy farby žien kolo dial silikónový žiadne číslo, analóg kremeň jelly hodinky špecifikácie: candy farby jelly hodinky pre ženy, módne a atraktívne zápästie dekor. prémiový silikónový vyrobené kapela, non-jedovaté, mäkké a pohodlné na nosenie. quartz, analógové zobrazenie, poskytuje vám presné čas. vhodné ako priateľstvo darček pre vašich priateľov na narodeniny. názov )
Pridať do zoznamu prianí

NH35 ruky ukazovateľ Strieborná ihla zelený svetelný, Hodinky, príslušenstvo,vhodné pre nh35 Druhej Ruky nh36 pohyb M6-M13

€1.70 - €3.41
( farba: červená,modrá,oranžová,žltá,strieborná,čierna , zelená superluminous/nonluminescent veľkosť:13mm/12,5 mm (meranie od centra miniatúrnych) vhodné pre pohyb: vhodné pre montáž nh35 a nh36 automatické mechanické pohyby )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny 20 mm 22 mm 24 mm 26 mm Mäkké Silikónové Watchband Vysoko Kvalitné Športové Nepremokavé Pin Pracky Band Náramok na Zápästie Príslušenstvo

€1.87 - €2.89
( značka: aoow vhodné pre: vhodné pre väčšinu ploché rozhranie hodiny watchband materiál: silikón watchband veľkosť: 20 mm 22 mm 24 mm 26 mm watchband spony: pin pracky watchband farby: biela, červená, modrá, žltá, oranžová pracky materia: nehrdzavejúca oceľ pracka farba: strieborná hmotnosť výrobku: 0.025 kg watchband dĺžka: 97mm+120 mm watchband hrúbka: cca )
Pridať do zoznamu prianí

NVF pánske Hodinky 904l z Nerezovej Ocele, Automatické Mechanické hodinky 43mm-BR

€853.31
( naše výrobky majú lepší lesk v fyzického produktu, s vynikajúce spracovanie a kvalitné, obráťte sa, prosím, zákaznícky servis pre viac obrázkov. )
Pridať do zoznamu prianí

HONHX Luxusné Pánske Digitálne LED Hodinky Dátum Šport Mužov Vonkajšie Elektronické Hodinky Hodinky Darček Luxusné Sport Classic High-end Sledovať d45

€3.30 - €6.46
( honhx luxusné pánske digitálne led hodinky dátum šport mužov vonkajšie elektronické hodinky produkt predajné miesto: 1.30 metrov živé nepremokavé 2. digitálny 12/24 hodinový displej 3.led svetelný displej zrkadlo 4. zobraziť kalendár je váš dátum jasnejšie 5. nastaviteľné budík 6. meranie času stopkami prebiehalo funkcia: prípade, priemer:50mm dial hrúbka: 16 mm )
Pridať do zoznamu prianí

Víťaz Luxusné Zlaté Hodinky Ženy Mechanické Hodinky Top Značky Luxusné Hodiny Žien Automatické Hodinky Montre Femme relogio feminino

€15.10 - €18.87
( víťaz luxusné zlaté hodinky ženy mechanické hodinky top značky luxusné hodiny žien automatické krásne sledovať montre femme relojes )
Pridať do zoznamu prianí

CORGEUT 44 mm Navigator Luxusný Business Mužov Watchs Automatické Mechanické Minerálne Sklo Pozerať sa na Človeka Dátum Týždni, Fázy Mesiaca

€439.82 - €1 022.83
( corgeut 44 mm navigator luxusný business mužov watchs automatické mechanické minerálne sklo pozerať sa na človeka dátum týždni, fázy mesiaca všetky produkty v našom obchode podporu mieru logo (minimálne objednávacie množstvo, môžete obráťte sa na naše zákaznícke služby) projekt kód: 2008 pohyb typ: automatické strojové zariadenia pohyb model: šanghaj pohyb pohyb )
Pridať do zoznamu prianí

Módne pánske Kožené Zliatiny Hodinky Quartz Náramkové Hodinky Business Hodinky Bežné Klasické Hodinky Doprava Zadarmo Položiek, Pre Mužov

€1.71
( ashion pánske hodinky quartz analógové hodinky funkcia jedinečné kruhové dial dizajn, veľmi štýlové, nastaviteľné pin pracky nosenie tohto hodinky, skúsenosť je tak nádherné, to sa zdá byť v priamom kontakte s umením displej: simulácia pohyb: quartz dial tvar: okrúhly materiál: hliníková zliatina prípad priemer: 40 mm prípade, )
Pridať do zoznamu prianí

Muži A Ženy Pár Vreckové Hodinky Retro Quartz Visí Tabuľka Pamätné Tabuľky Jedinečné Darčeky Unisex Fob Hodiny So Suvenírmi Darček

€0.91 - €1.52
( muži a ženy pár vreckové hodinky retro quartz visí tabuľka pamätné tabuľky špecifikácie: hodinky typ: quartz hodinky. zrkadlo materiál: plast zrkadlo. materiál: zliatiny.hmotnosť: 50g reťaz dĺžka: 40 cm, ciferník priemer: 4.2 cm, dial hrúbka: 0,8 cm, sm všetky veľkosti, ľahko sa prenáša; dlhý reťazec, jednoduchá zápas akékoľvek oblečenie, nízka hmotnosť, č ťažký )