0

Menu

Silikónové Mäkké Celej Obrazovke Sklo Chránič Prípade Shell Rám Pre Samsung galaxy sledovať aktívny 2 40 mm 44 mm active2 Ochranný Kryt

Shop: Auto Monitory
Silikónové Mäkké Celej Obrazovke Sklo Chránič Prípade Shell Rám Pre Samsung galaxy sledovať aktívny 2 40 mm 44 mm active2 Ochranný Kryt

Silikónové Mäkké Celej Obrazovke Sklo Chránič Prípade Shell Rám Pre Samsung galaxy sledovať aktívny 2 40 mm 44 mm active2 Ochranný Kryt

( 0 Recenzie )
€2.72
Kategória: Auto Monitory
Sku: k70766

Informácie o výrobku

Popis : Materiál : Silikónové puzdro s Screen Protector .Plné Pokrytie Prípade Môže Odolať Škrabance a Škody, Jednoduchá inštalácia a vzlietnuť.Balík obsahuje: 1* Plné telo, Mäkké Prípade

= = = = = = = = Vaša Spokojnosť, Naša Snaha= = = = = =

1. Prijímame karty Visa, MasterCard,et.

2. Všetky Hlavné Kreditné Karty Sú Akceptované Cez Bezpečné bment Procesor ESCROW .Popredný Tretej-Party on-Line bment Platformy, Je Rýchle, Bezpečné A Jednoduché Použitie. · Keď, Aby bment O Escrow, Vaše Peniaze Sú Bezpečne Uložené Vo Vašom Účte. · Peniaze Sa Uvoľňuje Nám Po Potvrdení Dodania. · Ak nemôžete Pokladňa Po Uvedenie Objednávku, Prosím, Počkajte Niekoľko Minút A skúste to Znova bments. · bment Musí Byť Dokončená V priebehu 3 Dní, Alebo Vaša Objednávka Bude Blízko.

1. Doprava po celom svete, s Výnimkou Niektorých Krajín, A APO/francúzskej polynézie.Tovar Bude Odoslaný Do 1-7 pracovných Dní Po tom, čo Sme Potvrďte bment .

2. Povedzte Mi, prosím, Vašu Aktuálnu Adresu Po bment Do 1-2 Dní; Inak, Budeme Loď Vašej Položky, Na základe Vášho Escrow Adresu, Takže Uistite sa, že Je To Správne.

3. Pred Objednaním Prosím, Kontaktujte Nás Pre Potvrdenie Vášho Prednostné Zásielky Metóda.Za Normálnych Okolností Trvá 7-30 Dní Na Príchod Leteckou Poštou, Niektoré Krajiny Sa Môžu Trvá Dlhšie, Ako Ruština, Brazília.A Trvá 3-10 Pracovných Dní Express.

4. Niekedy By Byť Dlhšie, Pretože Zlé Počasie, Strata Času V Colné Odbavenie.Nie Sme Zodpovední Za Týchto Dôvodov.Tak Prosím, Trpezlivo Čakať, Keď Nechcete Prijímať Položky Na Čas.Ak nechcete Prijímať Položky Do Tridsiatich Dní, Prosím, Kontaktujte Nás, A Potom Budeme Vám Pomôžu Sledovať.

5. Tovar vám Bude otázka Ako w, Ktoré Vám Môžu Pomôcť n e a.Nie sme Zodpovední Za Akékoľvek Vlastné Alebo k e.Ak k Vo Vašej Krajine Je Veľmi Vysoká, Pls, Informujte Nás, Ak f A x n O Hlas Tak, Aby Ste sa Môžu Oveľa b x.

6. Dodacia Lehota Pre Váš Odkaz:

UPOZORNENIE: SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS Je Poskytované Dopravcom A Vylučuje Víkendy A Sviatky.Tranzitné Časy Sa Môže Líšiť, A To Najmä Počas Prázdnin.

1. Od Dátumu Pôvodného Nákupu V Rámci Bežného Použitia, Ktoré Poskytujeme 12 Mesiacov Záruka Na Naše Výrobky. 2. Len Chybný Tovar Vám Bude Ponúknutá Exchange.

3. Máte 7 Dní, Kontaktujte Nás A 30 Dní Na Vrátenie To Od Dátumu Jej Prijatia.Ak Táto Položka Je Vo Vašom Vlastníctve Viac Ako 7 Dní, Považuje Sa To Používa A MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné Náklady, Je Medveď Tak Sa Predávajúci A Kupujúci V Pol.

4. Všetky Vrátený tovar Musí Byť V Pôvodnom Balení A Musíte Nám Poskytnúť Prepravné Číslo zásielky, Konkrétny Dôvod Pre Návrat, A Vaša PO # .

5.Vrátime vám PLNÚ SUMU bMENTS, Po Prijatí Položky V Jej Pôvodnom Stave A Obale So Všetkými Súčasťami A Príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci A Predávajúci Zrušiť Transakciu Z Krkos.sk.Alebo Môžete Vybrať, Či Sa Majú Náhradu.

1. Prosím Potvrďte Doručenia Tovaru Po Máš Ich. 2. Ak Máte Akékoľvek Otázky, Pre Produkty, Ktoré Si Dostal, Prosím, Kontaktujte Nás V Čase A Budeme Sa Snažiť V Našich Silách, Aby Riešili Problémy A Aby Ste Spokojný. 3. Prosím, Dajte Nám Pozitívnu Spätnú Väzbu, Ak Budete Spokojní.Ak Nie, Kontaktujte Nás, Prosím, Pred Odchodom Žiadne Negatívne Alebo Neutrálne Spätnú Väzbu.Budeme S Vami Spolupracovať, Riešiť Akékoľvek Problémy.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Prípadoch
  • Názov Značky - KomoKe
  • Kompatibilita - Všetky Kompatibilné
  • Jazyk - Angličtina, Ruský, Španielčina, Poľský, Portugalský, Turecká, TALIANSKY, Francúzsky, Nemecký, Nórsky
  • Aplikácia Veková Skupina - Dospelý
  • Funkcia - Passometer, fitness tracker, spánok tracker, Nálada Tracker, Správa Pripomienky, Hovor Pripomienky, Prijatie Hovoru, Vytáčanie Hovoru, Diaľkové Ovládanie, Push Správy, Nadmorská Výška Meter

Značky: chránič prípade shell

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

PC + Tvrdené Sklo Screen Protector Pre Redmi Sledujte 3 Ochranné puzdro Shell Rám

€1.73 - €2.66
( pc + tvrdené sklo screen protector pre redmi sledujte 3 ochranné puzdro shell rám vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.prispôsobiť svoj náramok, aby zodpovedali vašej dennej štýl s týmto krytom.nové farebné možnosti.stručné móde a štýle pre pridanie farby do svojho obrazu.vhodné pre posilňovanie a výmena hodinky.veľkú priepustnosť vhodné pre denné nosenie.meterial: pc + tvrdené sklo tenký a )
Pridať do zoznamu prianí

USB Rýchle Nabíjanie Kábel Základňa Nabíjací Kábel Pre Nokia Ocele HR Withings Hybrid Smart Hodinky Nabíjačky

€5.42 - €8.21
( 1. výstupná skratová ochrana 2. pretlak a preťaženie filter ochrany 3. pomocou dovážaných komponentov, skutočný stroj skúška starnutia bezpečnosti výkon je vysoký 4. dobrý anti-interferencie výkon 5. malé dc zvlnenie, vysoké pracovné účinnosť a rýchle nabíjanie rýchlosť.nízka pracovná teplota a dlhú životnosť vstupné napätie: 5v výstupné napätie: )
Pridať do zoznamu prianí

12v Rukoväte Motorke Vyhrievané Elektrický Ohrievač Teplej Teplé Riadidlá Univerzálny

€14.66 - €20.94
( funkcie: ootdty prijíma jeden kus dizajn, aby sa zabránilo dažďovej vody a prachu do vnútornej korózii časti, a má dlhšiu a bezpečnejšie životnosť. prepínač má zabudované inteligentné ovládanie teploty čip, a teplota sa dá nastaviť v troch prevodových stupňov,môžete nastaviť teplotu, pri budú podľa vašich vlastných potrieb a inteligentná regulácia teploty je bezpečnejšie. prijať )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Noví Ľudia, Hudba Smartwatch 1.83" Modrý Zub Hovor Heartrate Šport Fitness Smart Hodinky Hlasový Asistent Vodotesné Hodinky Lady

€56.87
( parametre výrobku: 1.displej:1.83 palec,240x280px. 2.bluetooth verzia:ble5.1. 3.čip:bk32886. 4.tepová frekvencia čipu:sc7r31. 5.batéria:200mah. 6.nabíjanie metóda:dva-core dlhý pás magnetický nabíjanie. 7.motorv:vstavané, vibrácie pripomienka. 8.nepremokavé úroveň:ip67. 9.g-zmysel:tri osi snímač zrýchlenia. hlavné funkcie: 1.bluetooth )
Pridať do zoznamu prianí

Ruky hodinky NH35 C3 Svetelný Ruky Hodinky Ukazovateľ Potápačské Hodinky DIY Diely pre SKX007 NH35 NH36 Pohyb Častí

€4.44 - €9.24
( c3 svetelný pozerať na ručne ukazovateľ diy časť pre skx007 nh35/nh36 pohyb funkcie: l 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné l zelený svetelný efekt robí hodinky pozrieť unikátne v noci alebo v tmavých miestach l nahradenie ruky hodinky na opravu hodinky l tiež môžu byť použité ako náhradné diely na upgrade a upravovať vaše hodinky špecifikácie: l farba )
Pridať do zoznamu prianí

Priedušná Popruh Pre Xiao Mi Band 3 4 5 6 7 Smart Hodinky Náramkové M3 M4 Náramok Pre Xiao MiBand 7 6 5 Miband Popruh Náhradné

€0.91
( priedušná popruh pre xiao mi band 3 4 5 6 smart hodinky náramkové m3 m4 plus náramok pre xiao miband 3 4 5 6 miband popruh náhradné špecifikácie: materiál: silikón pracky typ:pracky 1.deväť farby pre váš výber 2.veľmi pohodlné na nosenie a ľahko nainštalovať, nahradiť pre xiao-mi mi band 3 4 5 6, m3 a m4 3.vhodný aj pre vás na nastavenie veľkosti;zabezpečiť, )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Nové Inteligentné Hodinky Mužov IP68 5ATM Nepremokavé Vonkajšie Športové Fitness Tracker Zdravie Monitor Smartwatch pre Android IOS

€251.10 - €836.98
( parametre: * obrazovka:1.71 palec,280*rozlíšenie 320 * batérie:380 mah * čas nabíjania:asi 1,5-2hod * nepremokavé:5atm funkcia: *voĺba trhu(200+ voĺba),vlastná voľba,tep/tlak krvi/spánku monitorovanie,ovládanie kamery,ovládanie hudby, sedavé/alarm/správy pripomienku,šport dát,predpoveď počasia,budík,stopky,časovač,dýchať vzdelanie,nájsť telefón/zariadenie,zvýšiť )
Pridať do zoznamu prianí

Náramok Kompatibilný S Redmi Sledovať 2 Lite Plátno Náhradný Popruh Pre Ženy, Mužov SmartWatch Módne Doplnky

€6.05 - €12.10
( náramok kompatibilný s redmi sledovať 2 lite plátno náhradný popruh pre ženy muži popis produktu: jedinečný, naozaj priedušná, ľahké a pohodlné nahradenie náramok má väčšiu flexibilitu a užšie šírka.mäkké a odolné plátno materiál poskytuje pohodlné a mäkký pocit pre vaše zápästie jednoduché nastavenie dĺžky, aby sa zmestili vaše zápästie všetky oka náramky prešiel ťažnej sily )
Pridať do zoznamu prianí

LIGE Hovor Smart Hodinky Ženy Vlastné Dial Smartwatch Pre Android IOS Nepremokavé Bluetooth Music Hodinky plne Dotykový Náramok Hodiny

€43.22 - €216.11
( parametre výrobku bluetooth ble 5.0 nepremokavé úrovni ip67 typ displeja: 1.32 palec čistá kola farebný displej dotykový displej: plne dotykový rozlíšenie: 360*360 pixelov typ batérie: lítium-polymér batéria kapacita batérie: 230mah podpora mobilného telefónu systém: android 4.4 a vyššie, ios8.4 a vyššie 8.4 farba: striebro + biela silikónové )
Pridať do zoznamu prianí

6-1PC S9 Deti Smart Sledovať HD Fotografovanie Fotoaparát Hlasový Chat Hry SOS Volanie Monitor LBS Sledovanie Polohy Náramkové Hodinky Pre Deti

€6.58 - €13.70
( popis: 1. detské polohy hodinky 2. umiestnenie lbs 3. hrá histórie skladieb 4. nastavenie bezpečné elektronické plot 5. reči hovoriť 6. čas a dátum, budík 7. odmena 8. dva-pásmový hands-free telefón 9. sos tiesňové volania 10. volajúci firewall 11. vzdialený monitoring prostredia 12. päť hier: škrečkov, ninja parkour, )
Pridať do zoznamu prianí

4G Deti GPS Smart Hodinky Telefón Nepremokavé videohovor 7 Hry SOS LBS WIFI Miesto Tracker Diaľkové Monitorovanie Deti pozerajú LT35

€40.73 - €58.19
( parametre: dotyk :áno popruh materiál:silikón čip:c403h kapacita batérie:680mah doba nabíjania:cca 2h rozlíšenie displeja:240 x 240 veľkosť obrazovky:1,4 palca fotoaparát: 30w siete: 4g aplikácie kompatibilné: android,ios poloha spôsoby: gps+lbs+wifi+a-gps ram:192mb rom:128 mb telefonovanie:3 sos + 15 telefónne číslo funkcie: 1. )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné Smart Hodinky Nabíjačka, Držiak, USB Nabíjací Kábel, Držiak Dok pre Samsung Galaxy Sledovať Aktívne R500 SM-R500 Šport Nabíjačka

€42.61 - €50.14
( rm5047170693589789 vlastnosti produktu: •úplne nové a vysokej kvality,s továrni sa priamo ponúkajú,kúpiť s dôverou ! •nabíjací držiak •vhodný pre samsung galaxy sledovať aktívne r500 •pohodlné nabíjanie zariadenia •farba: čierna •množstvo:1pcs. •dĺžka kábla: cca. 1m balenie obsahuje: •1 x watch nabíjačku č maloobchodnom balení,žiadne iné príslušenstvo rm5047170693589791 )
Pridať do zoznamu prianí

NÁRAST-2X Nabíjačka Pre Výstroj Fit 2, Náhradné USB Nabíjací Kábel Pre Samsung Výstroj Fit2 Pro SM-R365/ Výstroj Fit2 SM-R360

€8.19 - €13.21
( vitajte v našom obchode. naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.podporujeme dropshipping a veľkoobchod .ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.s pozdravom! kompatibilné nabíjanie pomocou samsung galaxy výstroj fit2 pro sm-r365/ výstroj fit2 sm-r360 chytré hodinky regulátor napätia vo vnútri nabíjačky, ktoré môžu zabrániť tomu, aby )
Pridať do zoznamu prianí

Kospet X1 Vojenské 1.47" Robustný Smart Hodinky IP69K Nepremokavé Činnosť Trackers, Fitness Srdcového rytmu Spánku Monitor Šport Smartwatch

€91.01 - €113.76
( kospet tank x1 vojenské smartwatch poznámka:pre pozerať na vývoz z ruskej skladu iba podpora angličtina, japončina, kórejčina, nemčina, španielčina, francúzština, arabčina, turecký, ruský, bretónčina. ➤ vojenskej certifikácii: mil-std-810h ➤ bluetooth verzia: 5.1 ➤ vodotesný: 10atm & ip69k ➤ displej: 1.47 amoled, rozlíšenie 194*368 ➤ aod displej: podporuje vždy-na displeji ➤dotyková )
Pridať do zoznamu prianí

Ideálny Nastaviteľné náramok kovový Remienok+Kovové puzdro Pre mi Sledovať 2 3 Lite Correa Pre Xiao Redmi sledovať lite mi Poco Sledovať band

€3.78 - €5.39
( naozaj zlý nastaviteľné náramok hodiniek pásmo mi sledovať 2 3 lite correa kovový remienok+kovové puzdro pre xiao redmi sledovať lite mi poco výrobok sa skladá z dvoch častí: kovové ochranné puzdro+kovový remienok package zahrnuté: 1 x náhradný popruh+prípade (č hodinky v cene) )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Pes GPS, Bluetooth 4.0 Tracker Anti-Stratené Zariadenie Kolo Anti-Stratené Zariadenie Pet Taška Deti Peňaženky Sledovania Inteligentné Vyhľadávanie Locator

€1.91 - €2.73
( komunikačný protokol: bluetooth v4.0 + edr multi úlohou riadenia, mobilný telefón môže spravovať až 6 anti stratené zariadenia súčasne. pracovná vzdialenosť: menej ako 23m app softvér: kindelf batéria účinnosť: cr203 tlačidlo batérie, trvajúce až tri mesiace aplikácia voice: podpora angličtina a čínština kompatibilné systém: apple ios 5.0 a vyššie / android )