0

Menu

Predaj prispôsobené Blyth bábika ručne na mieru bábiky BJD bábiky SD Spájané telo bábiky

Shop: Bábiky A Príslušenstvo
Predaj prispôsobené Blyth bábika ručne na mieru bábiky BJD bábiky SD Spájané telo bábiky

Predaj prispôsobené Blyth bábika ručne na mieru bábiky BJD bábiky SD Spájané telo bábiky

( 0 Recenzie )
€41.98 - €51.20
Sku: k72734

Informácie o výrobku

Predaj vlastnú bábiku s Oblečením

Predaj vlastnú bábiku s oblečením (nie mať obuv v cene) Dokončiť Času : Vezmite 10~35 dní dokončiť bábiku .Poznámka : Môžete si vybrať ostatné vlasy pre bábiky ak sa vám nepáči, vlasy z nižšie fotografie.Prosím, vyberte si vlasy z môjho obchodu a kontaktujte ma o návrhu skôr, než si objednáte.Oko čipy sú náhodne , môže sa dostal ako líšiť od fotografie.Bábika je úplne ručné, to nemôže byť zaručená presne rovnaké ako na fotografii.Dúfam, že ste pochopili.Po úhrade objednávky, nie je možné zrušiť.Dúfam, že ste pochopili.Keď budete platiť tejto objednávky, prosím, predĺžiť čas doručenia.ďakujeme, že ste!!

  • Formulár - 1/6
  • Batérie - no
  • Stav - Pre-predaj
  • Pohlavie - dievčatá
  • Názov Značky - zsksm
  • Rozmery - 30 CM
  • Materiál - Plastové
  • Druh - Módne Bábiky
  • BJD/SD Atribút - bábika
  • Vekové Rozpätie - > 14 Rokov
  • Tému - Film a TV
  • Položka Druh - Bábiky
  • Mfg Poradové Číslo - Móda
  • Upozornenie - no
  • Číslo Modelu - ksm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Značky: Bábiky

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

5pairs/veľa Náhodných Módne Bábiky Topánky Pre Bábiku Barbie Príslušenstvo Star Vysokom Podpätku Topánky Obväz Topánky 1/6 Deti DIY Hračka

€3.24 - €4.98
( 5pairs/veľa náhodných módne bábiky topánky pre bábiku barbie príslušenstvo star vysokom podpätku topánky obväz topánky 1/6 deti diy hračka vhodné pre : pre bábiky barbie o 11.5 (29 cm ) výška 5pairs topánky len, farba náhodný na odoslanie, bábiky a ostatné doplnky nie sú v cene. )
Pridať do zoznamu prianí

4x domček pre bábiky Ice Cream Miniatúrne Dezert Model Predstierať, že Hrať Hračka pre Decor

€1.21 - €1.90
( popis: materiál: domček pre bábiky miniatúrne zmrzlina je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, silný a odolný. prevedenie: domček pre bábiky miniatúrne ice cream krásne upravený, ideálny pre zdobenie dollhouses. široké použitie: vhodné pre zdobenie domček pre bábiky izba, kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, pracovnej plochy, atď. príslušenstvo: domček pre bábiky miniatúrne )
Pridať do zoznamu prianí

4pcs 1/12 Hardvéru Zlatý Kov Zásuvky Rukoväť Ťahá Hračky domček pre bábiky Miniatur Nábytok Doll House Doplnky Pre Deti Hračka

€1.01 - €1.65
( 4pcs 1/12 hardvéru zlatý kov zásuvky rukoväť ťahá hračky domček pre bábiky miniatur nábytok doll house doplnky pre deti hračka funkcia: nové a vysokej kvality materiál:zliatiny meranie: ako zobraziť fotografie zahŕňajú: 4pcs skvelý doplnok pre váš domček pre bábiky tradičný dizajn s vynikajúcim remeselným spracovaním je atraktívne prosím )
Pridať do zoznamu prianí

SISON BENNE 1/3 BJD Bábika Dievča Bábiku s Očami Inovované make-up Parochne Oblečenie, Topánky Úplná Sada Hračka

€119.46 - €137.31
( detail: tento make-up a šaty sú plné ručne. výška: 1/3 bjd bábika, o 60 cm orgán: spoločné hnuteľný, väčšina ľudských akcie môžu byť reprodukované príslušenstvo ( oblečenie, topánky, vlasy, oči) môže byť nahradené. hlava: hlava zadnej časti hlavy sa môže otvoriť lebku, výmena oči. ( môžete otvoriť lebku, potom použite sušič vlasov fúkanie okom )
Pridať do zoznamu prianí

ĽADOVÉ DBS Blyth Bábika ĽADOVEJ DBS Blyth DollDBS Blyth ľadovej 1/6 30 cm bjd Oblečenie roztomilé ružové letné vyhovovali pokrývku hlavy taška dievča, darček hračky

€15.35 - €17.07
( vitajte môže zobraziť obchod to je pre 1/6 dbs bábiky nové letné roztomilý nastaviť spárované s krásnym stuhy a tašky vaše bábika je najkrajšie.ďakujeme,prajeme máte dobrý deň! )
Pridať do zoznamu prianí

1:12 Rozsahu domček pre bábiky Stropné svietidlo Batérie LED Simulácia Visí Miniatúrne Luster L

€9.78 - €19.96
( 1:12 rozsahu domček pre bábiky stropné svietidlo batérie led simulácia visí miniatúrne luster 1. led miniatúrne luster: domček pre bábiky stropné svietidlo má väčšie a jasnejšie svetlo a má vstavaný 3v 120mah tlačidlo batéria pre dlhú životnosť. 2. 1:12 mierka: 1:12 domček pre bábiky mini stropné svietidlo, vynikajúce spracovanie, dávať pozor na detaily.ideálny pre váš domček pre bábiky )
Pridať do zoznamu prianí

NPKCOLLECTION bebe reborn bábiky 47 cm Silikónový reborn baby doll rozkošný Realisticky batoľa Bonecas dievča, chlapec menina de silikónové

€47.10 - €102.39
( toto dieťa je ručné.remeslá s ručné maľovanie, veľkosť: 19 cm,47 cm materiál : veľmi mäkké silikónové vinyl hlavu. 3/4 končatín s plnené pp bavlna tela.veľmi mäkké skutočný dotyk vlasy :vlasy parochňa váha: cca 1 kg šaty :ručne vyrobené šaty ,rafinované kvality nechty : úplne ruka-natiahnutý nechty, začervenanie nechtového lôžka a priesvitné nechty, )
Pridať do zoznamu prianí

Miniatúrne Skriňa Jedinečný Dreva Domček Pre Bábiky Kabinet 1:12 Domček Pre Bábiky Miniatúrne Skriňa Nábytok Domček Pre Bábiky Príslušenstvo

€2.69 - €20.65
( miniatúrne skriňa jedinečný dreva domček pre bábiky kabinet 1:12 domček pre bábiky miniatúrne skriňa nábytok domček pre bábiky príslušenstvo špecifikácie: s živý vzhľad, bohaté na detaily a vynikajúce spracovanie, tento doll house model je navrhnutý v tvare skrinka s viacerými zásuvkami.a to môže urobiť pre vaše deti zažiť zábavu z hrania dome hry. v tejto doll house model, )
Pridať do zoznamu prianí

1:12 Rozsahu Bábiky Oblečenie Móda Denim Jacket Mikina pre OB11, Obitsu 11, Mollys, 1/12 BJD Bábika Príslušenstvo Darček Dievčatá, hračky

€3.51 - €5.16
( 1.veľkosť:vhodné pre ob11 1/12 bábiku veľkosti 2.modelovanie kategória: doll oblečenie 3.materiál: látkové 4.len na produkty, vrátane oblečenia (nezahŕňa bábiky a iné) )
Pridať do zoznamu prianí

Oueneifs Lati Žltá G. B Mystic 1/8 BJD SD Živice Údaje Telo Modelu, Baby, Dievčatá, Chlapcov Bábiky Oči Kvalitné Hračky Darčeky luodoll

€44.09 - €58.02
( lati žltá g. b mystic merania výšky: 16 cm obvod hlavy: 14 cm obvod krku: 3,5 cm rameno: 4,5 cm obvod hrudníka: 8.0 cm obvod pása: 8.7 cm, obvod bokov: 9.5 cm nohu dĺžky: 4.0 cm dĺžka ramena: 3,5 cm dĺžka nôh: 2.0 cm oko veľkosť: 10 mm nohy šírka: 1.0 cm 1.doprava dodacia lehota je o 10-60 pracovných dní v číne )
Pridať do zoznamu prianí

17Inch Už Natreté Reborn Bábiky Auta S Kresliť Vlasy a Látkové Telo Formy 3D Maľované Pokožky Vysoko Kvalitné Ručné Bábika Časti

€28.39 - €56.77
( dieťa bábiky funkcie poznámka: táto položka je maľované, ale nezmontované vinyl auta, fotografie, hotové bábika s oblečením len pre referenčné účely. • veľkosť: hotové bábika hlavy až k päte o 16 a 17 palcov, plné zbraní, a plné nohy, s mäkké vinylové hlavy, tváre a končatín. (od nôh tejto ukončené bábiky sú zakrivené, ak ste meranie výšky bábika vertikálne, skutočná )
Pridať do zoznamu prianí

Srdce Star Snehu Vianoce Dizajn Sveter Pre OB11 pre 1/12 Bábika Pletené, Tkané Topy Bábika Príslušenstvo ob11 Colthes

€3.73 - €6.21
( srdce star snehu vianoce dizajn sveter pre ob11 pre 1/12 bábika pletené, tkané topy bábika príslušenstvo ob11 colthes dĺžka: cca. 4,5 cm / 1.77 palec rameno šírka: cca. 4cm / 1.57 palec rukáv dĺžka: cca. 6.3 cm / 2.48 palec veľkosť: pre ob11 ;1/12 bjd; 12 cm ruskej ručne vyrobené bábiky poznámky: len oblečenie nezahŕňajú bábiky a ďalšie príslušenstvo )
Pridať do zoznamu prianí

NPK 50/60 CM populárne Maddie tuku roztomilé tváre reborn baby doll populárne ručné kreslenie sušič na ručné maľovanie reálne mäkké plyšové bábätko

€53.19 - €96.71
( veľkosti: bábika veľkosť :okolo 20inches,50 cm/24inches,60 cm hmotnosť: bábika čistá hmotnosť je približne 1,2 kg, 2.6 kg/1,5 kg,3lbs materiál a konštrukcia: silikónové vinyl plnú hlavu končatín s mäkké, vypchaté telo, veľmi mäkké a realistické, flexibilné.bábika nemôže mať vaňa alebo sprcha,bábika je úplne poseable,hlavy a končatín môžu byť presunuté okolo voľne. vlasy:ručné )