0

Menu

Vintage Kovov Cín Štítok Biely chvostom Jeleň Anatómie Vedomosti Tlač Plagátu Wall Art Nástenné Dekorácie Školskú Záhradu Farmy

Shop: Home Decor
Vintage Kovov Cín Štítok Biely chvostom Jeleň Anatómie Vedomosti Tlač Plagátu Wall Art Nástenné Dekorácie Školskú Záhradu Farmy

Vintage Kovov Cín Štítok Biely chvostom Jeleň Anatómie Vedomosti Tlač Plagátu Wall Art Nástenné Dekorácie Školskú Záhradu Farmy

( 0 Recenzie )
€74.81
Kategória: Home Decor
Sku: k7512

Informácie o výrobku

Veľkosť: 12 * 8 cm/30 * 20 cm; Farba: ako je znázornené na obrázku

Táto dekoratívne kovové prihláste sa hrany na každom rohu, aby ste ju mohli používať bezpečne bez poškriabaniu prsty.

Tento retro, obrázok je vytlačený na jednej strane.To je dobré, dekorácie pre zdobenie svojho domu, bar a garáže, aby sa dom vyzerať atraktívnejšie.

Jednoduchá inštalácia, nie je okrúhly otvor na každom rohu, ktoré je možné nainštalovať pomocou klincov a príchytiek, a prevádzka je jednoduchá.Môže byť umiestnený na stôl alebo zavesiť na stenu.

Vždy, keď chcete vyzdobiť svoje miesto s týmito cínové platne alebo pripomenúť, ostatné v oficiálnych príležitostiach, tieto cínové taniere môžu hrať veľkú úlohu.Existuje mnoho druhov kovov tlač pre vás vyberať.To je absolútne dokonalý darček pre rodinu, priateľov, kolegov a blízkych.To je perfektný nápad a chcete ho použiť ako darček pre oslavy narodenín, Vianoce a iné festivaly

Vitajte v našom obchode.Ponúkame vám najlepší spôsob, ako sa dostať všetko, čo chcete!.Teraz je čas vyzdobiť svoj krásny domov.Robia to inak.Dobrý život je v skutočnosti veľmi jednoduché.

Popis produktu

Farba: ako je znázornené na obrázku.

Materiál: kov.

Rozmery: 12 x 8 cm/30 cm * 20 cm.

100% zbrusu nový, vysoko kvalitné, nepremokavé, žiadne odlesky, jednoduché čistenie, fadeless tvorivosť, jednoduché, módny dizajn.

Simulovať hrdzavé hrany a škrabancov a vyblednuté farby poskytnúť aging efekt.

Pre bezpečnú manipuláciu, hrany každého tin známky sú valcované a zdobené.

Nádherný položka pridaná do vášho bar, kaviareň, alebo doma.

Darček: perfektný darček pre rodinu, priateľov a každého, kto sa vám páči.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Štýl - Klasický Štýl
  • Tvar - Obdĺžnik
  • Materiál - Kov

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

moderné umenie abstraktné Výhľadom na Parc de Montsouris tým, Henri Rousseau Vysoko kvalitné Ručné

€86.43 - €121.74
( poznámka : pretože všetky obrazy sú vyrábané ručne po zoradené podľa našich umelcov, čas spracovania vašej objednávky bude v 15-20 dní. všetky vodoznak alebo meno interpreta na obrázok sa nezobrazí na vyplnený maľovanie.označte prosím o vašej objednávke, ak sa chcete prihlásiť mena interpreta.dekorácie vezmite prosím na vedomie, že na vyššie uvedených obrázkoch sú iba ilustračné. konečný )
Pridať do zoznamu prianí

Zmeniť Výšku Umenie Výtlačkov Eklektický obrazov na Stenu Retro Plagáty Elizabeth II Alexander Rosslyn Plátno na Maľovanie Domova

€4.69 - €7.95
( popis produktu 1. rozumné ceny.pomôžeme vám rovnováhu medzi kvalitou a cenou. 2. dobrá kvalita.máme prísny systém kontroly kvality a dobrú povesť na trhu. 3. dobrú službu.po obdržaní reklamácie alebo požiadavky, budeme odpovedať do 24 hodín. 4. ochrana životného prostredia.máme pokročilé ochrany životného prostredia systému. 5. ako svetelný efekt, farba objektu sa )
Pridať do zoznamu prianí

15pcs vode a Opotrebovaniu samolepiace Obývacej Izby, Dekorácie, Nálepky, Uhlopriečka Nálepky na Podlahe

€23.29 - €38.82
( 15pcs vode a opotrebovaniu samolepiace obývacej izby, dekorácie, nálepky, uhlopriečka nálepky na podlahe materiál: pvc veľkosť: 11x11cm funkcia: anti-statické, vlhkosti-dôkaz, proti znečisteniu, a proti plesniam ktoré sa vzťahujú na: obývacia izba, spálňa, pracovňa, reštaurácia )
Pridať do zoznamu prianí

69HF Veľké Nohy Gnome Figúrka Dekoratívne Sochy Party Dekorácie Remesiel Dieťa Prítomný

€6.86 - €9.39
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality materiál: vyrobené z živice materiálu,odolné. festival dekorácie: pridať dovolenku, vhodné pre tento ozdobné predmety umiestnené v záhrade pridať záujmu. skvelý darček: mono figúrka ozdoby môžu byť darček pre príbuzných, priateľ, sused a kolega. zmysluplné: povedzme, že tajomný gnome vám môže priniesť šťastie. opakované )
Pridať do zoznamu prianí

Priatelia Tv Show Apartmán Poschodie Plán Plagát Full House Komédia Tv Show Dom, Pôdorys Tlač Moderného Domova Wall Art Plátno

€5.93 - €10.22
( poznámka: 1.táto položka je sprej obrazy na plátne výtlačkov.je vytlačený na plátno, nie ručne maľované. 2. plagát príde s bielym rámikom asi 0,5 cm.ak potrebujete ďalšie biele hranice, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. 3.môžeme urobiť, prispôsobenú veľkosti obrázkov a pokles nakupovanie ,ak budete potrebovať ďalšie obrázky a veľkosť, prosím, kontaktujte nás a my vám )
Pridať do zoznamu prianí

Kreatívne a Roztomilý Dinosaurus Slonoviny Matica Ručné Domácej Ploche Dekorácie

€2.72
( materiál: ivory matica výška: okolo 55 mm váha: cca 49 gramov balenie obsahuje: 1 kus *produkt je vyrobený stlačením slonoviny matica prášok. *rôznych výrobných šarží môže mať farebné odchýlky.prosím pochopiť. )
Pridať do zoznamu prianí

Erinnerung an die judelfeier som 30. októbra 1895 Kópiu Mince

€1.75 - €2.73
( vitajte na mojom obchode! som predávať len skopírovať(replika) mince, prosím, nekupujte ich ako pôvodný mince. som predávať tieto kopírovať mince, len chcete, aby vaše kolekcie viac ideálny. doprava 1. tovar bude odoslaný do 1-4 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. 2. povedzte mi, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď )
Pridať do zoznamu prianí

Moderné Imitácia Ratanu Váza Tabuľka Kvet Usporiadanie Nádoby Obývacia Izba, Nordic Štýl Plastové Vázy Pre Domova Ozdoby

€42.66 - €85.33
( moderné imitácia ratanu váza tabuľka kvet usporiadanie nádoby obývacia izba, nordic štýl plastové vázy pre domova ozdoby popis: názov produktu: plastové vázy materiál: plast farba: modrá,ružová,biela veľkosť produktu : 7 * 19 cm fľaša úst veľkosť:4,5 cm balenie obsahuje: 1 x plastové vázy funkcia: 1. nerozbitný: každá váza je vyrobená )
Pridať do zoznamu prianí

Živica Roztomilý Roztomilý Medveď Jahody, Ovocie Doska Flatback Cabochon DIY Scrapbooking pre Dollhouse Príslušenstvo

€17.73 - €23.33
( (1) materiál: živica (2) veľkosť: ako pic (3) farba: ako pic (4) použitie: tieto živice sú široko používané v vlasov luk centrum, scrapbooking, embellishment, telefón, dekorácie, všetky druhy urob si sám zásielky 1. dodanie -v číne vzduchu príspevok :všeobecne, o 15-45 pracovných dní -express: všeobecne o 5-10 pracovných dní 2. tovar bude dodaný do 2-3 pracovných )
Pridať do zoznamu prianí

Crystal Anjel Socha Liečenie Anjelmi Figúrky Liečivé Prírodné Kamene Krištáľ Anjel Strážny Crystal Dekor Pre Obývacia Izba Stôl

€4.06 - €8.13
( popis: krásny dekoratívny kus na displeji doma, v kancelárii, knižnici, alebo cirkev. potešujúce darček pre každú príležitosť.ideálny pre priateľa alebo príbuzného, ktorý miluje a zbiera anjelov. funkcie: 1. typ: anjel-tvarované crystal prívesok 2. farba: opálové 3. materiál: prírodné opal 4. veľkosť: 4.5 x 2,5 cm/1.77×0.98 v poznámka: prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

Salón Krásy Sexy Dievča Star Okno, Stenu, Nálepky Účes Vlasy, Make-Up Bar Nechty Salon Sklenená Stena Odtlačkový Vinyl Dekor

€9.33
( salón krásy sexy dievča star okno, stenu, nálepky účes vlasy, make-up bar nechty salon sklenená stena odtlačkový vinyl dekor vitajte v našom obchode! tejto série je špeciálne určený na export do európy a spojených štátov výrobkov, ale tiež výber z ebay top-hodnotené predajcov. (mnohé výrobky vyzerajú rovnako,ale kvalita je veľmi rozdielna) ak ste zodpovedný predávajúci )
Pridať do zoznamu prianí

Hadestown Hudobné Kovová Doska Plagát Strany Kuchyni Vytvoriť Klub Tin Podpísať Plagát

€37.17 - €77.43
( klasické doska vintage kovové prihlásiť obývacia izba domáce dekorácie dosky múr umenia plagátu description viac kúpite, nižšia cena! môžete namiešať objednávku !prosím, povedzte nám štýly, ktoré chcete,alebo poznámku ,ďakujem! materiál: vysoko kvalitného kovu . veľkosť cca: 30 cm * 20cm ( 11.8 palec * * 7.9 palcový ) stav:100% nové a vysokej kvality package zahrnuté: )
Pridať do zoznamu prianí

veľkoobchod sochu budhu # 32 CM VEĽKÉ # Tibetský Budhizmus Žltá Jambhala Buddha fortune boh pozlátené mosadzná socha Talizman

€204.12 - €221.86
( vitajte na mojom obchode 1: home office house ## účinnej ochrany 2: požehnanie, veľa šťastia 3: prosperujúce podnikanie peniaze ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- to je limitovaná edícia , ak vám to páči , nenechajte si ujsť to , veľkosť : 32 cm vysoký materiál : mosadz + )