0

Menu

Panvice Grip Rukáv PU Kožené Camping Hrniec Rukoväť Ochranné Puzdro Vysokej Teploty, Izolácia Camping Riad Príslušenstvo

Shop: Dom A Záhrada
Panvice Grip Rukáv PU Kožené Camping Hrniec Rukoväť Ochranné Puzdro Vysokej Teploty, Izolácia Camping Riad Príslušenstvo

Panvice Grip Rukáv PU Kožené Camping Hrniec Rukoväť Ochranné Puzdro Vysokej Teploty, Izolácia Camping Riad Príslušenstvo

( 0 Recenzie )
€1.12 - €2.48
Kategória: Dom A Záhrada
Sku: k7517

Informácie o výrobku

Anti-scalding Camping Hrniec Rukoväť Ochranný Rukáv PU Kožené Panvica Rukoväť Kryt Vysokej Teploty, Izolácia Camping Riad Príslušenstvo

Funkcia:

1. Vysoko kvalitnej PU Kože: Vyrobené z kvalitnej PU kože, tento kryt poskytuje výbornú tepelnú izoláciu, anti-scalding ochranu, a je praktické a štýlové.

2. Multi-funkčný: Tento kryt môže byť použitý pre celý rad outdoorových aktivít, ako je táborenie, pikniky a barbecue.To sa hodí liatiny, vyprážanie panvice, hliníkové ryžové variče, a snowflake misy okrem iných produktov.

3. Pohodlné, Veľkosť: Na 11.5*5.3 cm (4.53 * 2.09 palcov), táto rukoväť kryt je dostatočne kompaktné, aby sa zmestí do vrecka alebo batoh pre jednoduchú prepravu.

4. Viacero Farebných Možností: S štyroch rôznych farebných možností ( svetlo káva, blackish zelená, béžová, hlboké kávy ), môžete si vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu štýlu a preferencií.

5. Ľahký a Odolný: Váži len 10g, táto rukoväť kryt je ľahký a odolný, takže je ľahko ovládateľný a s dlhou životnosťou.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Typ: Hrniec Rukoväť Kryt

Materiál: PU

Veľkosť: 11.5 * 5.3 cm/4.53 * 2.09 palcov

Farba: svetlo káva, blackish zelená, béžová, hlboké káva (voliteľné)

Hmotnosť: 10g

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Hrniec Rukoväť Kryt

[relateproductdetail/]

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Mini Slon Nôž Brúska Na Ostrenie Nástroj Na Jednoduché A Bezpečné Zostruje Kuchyňa Kuchynských Nožov Damasku Nože Brúsky Dodávky

€1.88 - €5.37
( mini slon nôž brúska na ostrenie nástroj na jednoduché a bezpečné zostruje kuchyňa kuchynských nožov damasku nože brúsky dodávky popis: názov produktu: mini slon rýchle brúsny kotúč materiál: abs + kaučuk + matné farba: červená, zelená, modrá hmotnosť: 24g package: funkcie opp taška veľkosť: 7 * 3.8 * 4.5 cm špecifikácie: brúsenie )
Pridať do zoznamu prianí

1300ML/1650ML Keramické Kvet Kanvica Vysokým teplotám Kanvica S Filtrom Otvory Kanvica Coffee Pot Studenej Kanvica

€34.39 - €47.12
( keramické kvet kanvica vysokým teplotám kanvica s filtrom otvory kanvica coffee pot studenej kanvica druh materiálu: keramické veľkosť: ako je znázornené funkcie: --vysoká teplota a nízka teplotná odolnosť, môže byť naplnený vriacou vodou a ľadovej vode. --bezpečný materiál, netoxické, bez charakteristický zápach, veľkú kapacitu. kapacita: 1300ml/1650ml vhodné )
Pridať do zoznamu prianí

SHENHONG Studenej Generátor Dymu pre BBQ Gril alebo Fajčiar Drevo prach Teplej a Studenej Fajčenie Losos Mäso Napáliť Kuchynské Náradie

€15.91 - €24.48
( shenhong studenej generátor dymu pre bbq gril alebo fajčiar drevo prach teplej a studenej fajčenie losos mäso napáliť kuchynské náradie funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné vyrobené z nerezovej ocele, odolné a trvanlivé jednoduché použitie, vyplňte, dymu, prachu a umožňujú smoulder,pomocou čaj svetla sviečky alebo fakľa. skvelé pre fajčenie ryby, slanina, vajcia, )
Pridať do zoznamu prianí

Prachotesný Stabilné Bowknot Bamboo Panda Špáradlo Držiteľ Domov Dodávky

€0.98 - €5.17
( prachotesný stabilné bowknot bamboo panda špáradlo držiteľ domov dodávky špecifikácie: tento špáradlo držiteľ môže automaticky poskytovať špáradlo v čase, keď vás jemne ho zatlačte, aby sa zabránilo krížovej kontaminácii a zabezpečiť zdravie, pretože jeho jednootvorová a stlačte dizajn. to je špáradlo držiak, ktorý má veľkú kapacitu, ktorá je dosť držať mnoho špáradlá )
Pridať do zoznamu prianí

Trpaslíci na Záhradu Kreatívne Klobúk Bez Tváre Starého Muža Dekorácie Roztomilý Drží Gitaru Bábika Mexickej Karneval Figments

€35.33 - €50.47
( × trpaslíci na záhradu kreatívne klobúk bez tváre starého muža dekorácie roztomilý drží gitaru bábika mexickej karneval figments funkcie: viac zábavné vtipné vypchaté zvieratá sú veľmi zaujímavé, sú veľmi atraktívne pre vaše deti, priniesť zábavu a predstavivosť detí, zvýšiť detí tvorivosť a ruky na schopnosť. roztomilý dizajn tieto plyšové zvieratá funkciu svetlé farby )
Pridať do zoznamu prianí

Európska Bez Olova Krištáľové Poháre Na Víno, Margarita Fire Koktail Dezert Pohár Bar Strany Svadobné Drinkware

€29.59 - €32.88
( popis výrobku: materiál:krištáľové sklo farba: transparentná veľkosť:18.5*10*8 cm package zahrnuté: 1*pohár poznámka: 1.v dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.ďakujeme! 2. prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie )
Pridať do zoznamu prianí

Dekoratívne Žiarivé Farby Vnútorné Domova Simulácia Kvetinové Kytice Domov Dodávky

€1.22 - €2.15
( dekoratívne žiarivé farby vnútorné domova simulácia kvetinové kytice domov dodávky špecifikácie: umelá kvetina funkcie realistický vzhľad, jemné spracovanie a vysokú odolnosť, ktorá je ideálnym foto prop a podporuje dlhodobé používanie bez fade, alebo zlomiť. žiadne polievanie, alebo starostlivosť je potrebná pre umelé kvety, budú kvitnúť navždy a nikdy nevyblednú kdekoľvek, )
Pridať do zoznamu prianí

2 ks Plastových Karbonátok Maker Nastaviť Vyprážané Ryby Beaf Mäso Robiť Gule Formy Lyžice Mäso Nástroje, Kuchynské pomôcky na Varenie Príslušenstvo

€13.44 - €25.36
( 2 ks plastových karbonátok maker nastaviť vyprážané ryby beaf mäso robiť gule formy lyžice mäso nástroje, kuchynské pomôcky na varenie príslušenstvo špecifikácie: názov: karbonátok maker materiál: plast veľkosť: pozri obrázok farba: viď obrázok package zahrnuté:(nie je súčasťou iné dekoračné veci na obrázkoch.) 2ks/set karbonátok maker upozornenie: z dôvodu na strane )
Pridať do zoznamu prianí

Automatické Soľ a Korenie Brúska s LED Svetlo Nastaviť Gravitácie Nastaviteľný Keramický Elektrický Korenie Trepačke Korenie Mlyn Kuchynské Náradie

€4.67 - €7.77
( závažnosť elektrické soľ a korenie brúska - nastaviteľné grind hrubosti s modrým led svetlom,napájaný z batérií,sú jednoduché a módny dizajn, vhodný pre všetky večera stoly a kuchynských pultov. - neváhajte, kvalitný produkt, pre váš životný štýl inštalácia batérie: odskrutkujte horné viečko s proti-smeru hodinových ručičiek a vyberte ho z tela. vyplňte )
Pridať do zoznamu prianí

Utláčaním Stanice Hrubé Drevo Proti Sklzu Rohože Elegantné Multifunkčné Tamper Držiak pre 51 54 58mm Portafilter Distribútor

€34.52 - €57.54
( utláčaním stanice hrubé drevo proti sklzu rohože elegantné multifunkčné tamper držiak pre 51 54 58mm portafilter distribútor funkcie: 1. všeobecne kompatibilné: tento utláčaním stanica je všeobecne kompatibilná s 51/54/58mm portafilters, tamper a distribútor. 2. multi funkcia: tento tamper držiteľ vám môže pomôcť uvedomiť si, distribúcie a utláčaním kávy prášok rovnako. 3. )
Pridať do zoznamu prianí

Potravinársky Hladký Povrch Vysoko Zapečatené Veľké Kapacity Kečup Cruet pre Hotel Kečup Cruet Šalát strička

€0.69 - €1.91
( potravinársky hladký povrch vysoko zapečatené veľké kapacity kečup cruet pre hotel kečup cruet šalát strička špecifikácie: jeho mäkká a stredne dizajn je pohodlný a práce-ukladanie v lisovanie, a nie je potrebné väčšie úsilie. má anti-upchať tenké ústa dizajn umožňuje ovládať množstvo omáčka veľmi dobre. je vyrobené z plastového materiálu. k dispozícii )