0

Menu

Dospelých Feromónové Parfumy Ženy Muži Pokušenie Flirtovanie Očarujúce Príťažlivosť Pevné Balzam Mierne Dlho Trvajúce Arómy, Zoznamka Vôňa

Shop: Krása A Zdravie.
Dospelých Feromónové Parfumy Ženy Muži Pokušenie Flirtovanie Očarujúce Príťažlivosť Pevné Balzam Mierne Dlho Trvajúce Arómy, Zoznamka Vôňa

Dospelých Feromónové Parfumy Ženy Muži Pokušenie Flirtovanie Očarujúce Príťažlivosť Pevné Balzam Mierne Dlho Trvajúce Arómy, Zoznamka Vôňa

( 2 Recenzie )
€2.15 - €3.08
Kategória: Krása A Zdravie.
Sku: k7635

Informácie o výrobku

Feromóny Parfum Balzam Muži Ženy Elegantné, Romantické Dlhotrvajúca Svieža Vôňa Datovania Vôňa Pokušenie Očarujúce Flirt Feromóny Exciter

Špecifikácia:

Typ: pre Mužov, pre Ženy

Produkt vložiť: mliečne biela

Veľkosť balenia: 95*82*25 mm/3.74*3.23*0.98"

Produkt vôňa: jazmín, citrusové plody, vanilka, pižmo, pačuli, hyacint, jantár

Hlavné funkcie: muţi a ţeny pokušenie na prilákanie opačného pohlavia

Návod na použitie: Vezmite malé množstvo tohto produktu a aplikovať rovnomerne na ruky a ruky, alebo aplikovať na iné časti tela.

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie. 1 X Feromóny Parfum Balzam

Spôsob platby

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, PayPal, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované prostredníctvom securepayment procesor ESCROW.

O nás 1.Dropshipping a kombinovať na prepravu sú oboma tovar v našom obchode.

2.Môžete kombinovať všetky položky, veľkostí a tak ďalej.viac o množstvo, viac zľavu.

3.Veľkoobchod a prispôsobiť sú vítané !Zasielame tovar do svojho zákazníckeho directy.

O Balík

V záujme ochrany vášho súkromia, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty v bezpečnom stave.Produkt bude zabalené s airbagom/žltá bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas transportion.

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov.Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní.Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím,pubilc prázdniny a tak ďalej.Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Čo robiť, ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že communiocation je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa.prosím, buďte trpezliví.

O Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní na našich produts, pls, dajte nám postive spätnú väzbu.Ďakujeme!

Pls kontakt s nami pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Vaše povzbudenie a podpora je neustále vpred hybnosti.budeme sa snažiť pre yourSatisfaction.Ešte raz vďaka za vašu podporu a pomoc všetkým čase.

  • Produkt vôňa - Jazmín, Citrus, vanilka, Pižmo, pačuli, hyacint, Žltá
  • Veľkosť - 10g
  • Položka Druh - Flirtovanie Parfum
  • Veľkosť balenia - 95*82*25 mm/3.74*3.23*0.98"
  • Číslo Modelu - Feromóny Balzam
  • Hlavné Funkcie - muţi a ţeny pokušenie na prilákanie opačného pohlavia
  • Počet Kusov - Jedna Jednotka
  • So Sexuálnym Podtextom - No
  • Nemravný Obrázok - No
  • Názov Značky - Bii Dick
  • Produkt vložiť - mliečno-biele
  • Materiál - Balzam
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

2023-06-20 | 4 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Dostala som objednávku oveľa skôr, než sa očakávalo, takže som spokojný s dodávkou. Má pekný obal. Vôňa nie je veľmi príjemné pre mňa na prvý, ale ako koža absorbuje to vôňa sa stáva celkom príjemný, aj keď to nie je cítiť oveľa, v skutočnosti vôňa je veľmi jemná, keď je pokožka absorbuje to. Textúra je aj príjemná.

2023-07-18 | 1 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Dve neúspešné parfumy a nepravdivé popis a odporúčam nekupovať ich, boli potvrdené a po použití komentár

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

10pcs Pre Ženy Volumizing Vlasy Klip Bang Navi Okamžité DIY Root Samostatne Grip Domov Salon Prenosné Profesionálne Príslušenstvo

€5.17 - €6.90
( podpora csv/excel dropshipping funkcie: 【čo dostanete] vyzýva dostanete 10pcs volumizing vlasy klip v 5 farieb na výber, ružová, čierna, modrá, fialová alebo zmiešané farby.sú dostatočné na splnenie svojho denného účes potrieb, a môžete zdieľať so svojimi priateľmi. 【non slip] vyzýva volumizing vlasy klip funkcie samolepiace háčiky, samolepiace, žiadne vlasy poškodiť.sa drží )
Pridať do zoznamu prianí

3D Pamäťovej Peny Hodváb Spánku Maska Mäkké Ženy Muži Očné Škvrny Pohodlie trojrozmerné Dizajn Masky Eyeshade Noc Priedušná

€0.47 - €16.13
( 3d pamäťovej peny spánku maska mäkké pre ženy, mužov, očné škvrny pohodlie trojrozmerné dizajn masky eyeshade noc priedušná faq 1.je hodvábny povrch spánku masku ? áno,povrch náš spánok maska je vyrobená z moruše hodváb a lycra materiálu, ktorý je hladký a priateľské k pokožke, a vo vnútri je vyplnená s pamäťovej peny, ktorá je mäkká a pohodlná. 2.ako sa o tieňovanie )
Pridať do zoznamu prianí

Prst Necht Liečba Stroj Profesionálne Onychomycosis Odstraňovač Liečba Stroj pre Starostlivosť o Nohy

€104.71 - €151.76
( prst necht liečba stroj profesionálne onychomycosis odstraňovač liečba stroj pre starostlivosť o nohy funkcie: 1. prenosné: onychomycosis terapia prístroj je malý a ľahko nosiť, tento prístroj môžete používať na vaše nechty kedykoľvek a kdekoľvek. 2. jednoduchá obsluha: na onychomycosis opravy stroja je jednoduché použitie, žiadne bolesti, žiadne zložité postupy, a nie je potrebné upratať )
Pridať do zoznamu prianí

Nepremokavé Plug Zadok Radosť Príručka Klitorálny Stimulácia Dospelých, Masturbácia, Sex Hračky pre Ženy, Mužov 85WE

€4.25 - €9.05
( popis: ootdty úplne nové a vysokej kvality funkcie: vyrobené zo silikónového materiálu, trezor, eco-friendly, non-jedovaté a priateľské k pokožke. špeciálny tvar je navrhnutý na zvýšenie stimulácie a zvýšiť pocit úrovniach. môže byť použitý na sex.stimulovať radosť ľahko,aby používateľ dosiahnuť potešenie. kompaktná veľkosť a ľahký na cestu )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Vlasy Hrebeňom Baby Chlapci, Dievčatá Roztomilý Kreslený Vlasy Prečesať Vlasy, Kefa Dieťa Prenosné Anti-statické Pohodlné Hlavu Masér Hrebene

€2.53
( 1. tovar vám bude dodaný do 1~7 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.ak je tovar na sklade, dodacia môže byť oneskorené.konkrétny čas je predmetom služby zákazníkom oznámenie. 2. čas dodania závisí od určenia.v zriedkavých prípadoch, prísne vlastný bude dodacia lehota trochu dlhšie.prosím, buďte trpezliví. 3.nie sme zodpovední za akékoľvek miestnu daň alebo dane.prosím, )
Pridať do zoznamu prianí

Silikónový Vibračný Kôň Oko Prútik Dilator Mužskej Prostaty Stimulácia Masturbácia Masér Dospelých, Erotické Hračky Pre Človeka

€4.54 - €9.08
( silikónový vibračný kôň oko prútik dilator mužskej prostaty stimulácia masturbácia masér dospelých, erotické hračky pre človeka o balenie: sme ochrany osobných údajov doprava, nebude zverejňovať informácie o produktoch, môžete si byť istí, že nákup. o preprave: budeme loď z objednávky do 5 pracovných dní.dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od krajiny a bude )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Sluchadla Mikro V-Slúchadlové Zosilňovače Zvuku Neviditeľné Sluchadla Slúchadlá Nastaviteľná Hlasitosť Zvuku Kolektora

€61.13 - €91.24
( null null null funkcie: 1. malé a neviditeľné: osobné načúvací prístroj je malý a ľahký, dostatočne sa schovať do zvukovodu, takže nikto môžete ľahko zobraziť a skryť.si sotva všimnete, že ste na sebe.nachádza sa vo zvukovode a je tak malý, že je to v podstate neviditeľný. 2. zvuk: elite kvalitu zvuku tohto zariadenia môže dosiahnuť prirodzené, non-muffling zvuk.teraz môžete počuť priateľmi )
Pridať do zoznamu prianí

20 Frekvencia Vibračné Dildo Rukáv Silný Stimulátor Masáž Dlhodobé Dospelých Nabíjateľná Sexuálne Hračky pre Mužov 85WE

€5.75 - €12.22
( popis: ootdty úplne nové a vysokej kvality funkcie: vibračné: 20 frekvenčný vibračné módy, na sebe toto dildo rukáv znižuje predčasnej ejakulácie a zvyšuje výkon.pomáha obmedziť vrátiť prietok krvi pre silné tvrdšie erekcie. telo bezpečné: vyrobený z tpe materiálu, ktorý je mäkké, pružné, koži-priateľský a žiadne zlé vôňu. : s , radosť a vzrušenie )
Pridať do zoznamu prianí

Red Rose Pošvy Sania Kúrenie Vibrátor Ženského Klitorisu Bradavky, Klitoris Stimulátor Dildo Vibrátory Sexuálne Hračky Pre Dospelých Žien

€10.80 - €21.61
( vaše súkromie je rozhodujúci význam pre nás.budeme chrániť vaše súkromie, pozor, balenie, môžete si byť istí, že nakupovanie, len viete, čo je zabalené vo vnútri!klitorálny sania rose vibrátor keď klitorálny vibrátor obklopuje váš klitoris a bradavky, môžete sa cítiť jedinečný rose-tvarované bulík sústrediť sily na váš klitoris a bradavky, a menšie okvetné lístky ruží môžu stimulovať )
Pridať do zoznamu prianí

Pilulku Prípadoch Štiepačky Medicíny Box Prenosný 6 Oddelení Pilulku Úložný Box Veľkú Kapacitu Vlhkosti Dôkaz Medicíny Box Pastillero

€1.36 - €2.15
( vážení zákazníkov v brazílii, prosím si všimol, že podľa receita federálnej, dovoz tovaru vstup do brazílie by mali byť zdanené.ak svoj pozemok je predmetom zdanenia, prosím, kontaktujte correios platiť daň.inak, svoj pozemok sa môžu konať indeterminately alebo zničené.ďakujem. pastillero pilulku organizátor box таблетница pilulku box úložný box таблетница для лекарств )
Pridať do zoznamu prianí

Ručné Vaňa Sprcha Proti Celulitíde Masáž Celého Tela Kefa Chudnutie Krása Tváre Starostlivosť O Pleť Nástroje Face Lifting Rolller Masér

€20.59 - €28.61
( špecifikácie: táto masáž kefou funkcie mäkký štetec hlavu, konkávne a konvexné dizajn pre lepšie zlepšiť krvný obeh. efektívne pre tvarovanie tela, bagrov poludníka, zmierniť únavu a olúpať. ideálny pre akupunktúrny bod masáž, podporujú metabolizmus ľudského tela. mäkké a odolné štetec vám prináša príjemné masáže pocit. názov položky: masážne kefa materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

200pcs Jednorazové Stomatológia Nástroj Sterilizácia Vlastné Tesniace Puzdro Tašky 90x165mm

€14.70 - €29.41
( 200pcs jednorazové stomatológia nástroj sterilizácia vlastné tesniace puzdro tašky 90x165mm funkcie: 1. zubné samozatváracia sterilizačné sáčky dual ukazovateľov. 2. použitie pre sterilizáciu zubné, medicínskych nástrojov 3. chemicko-pary alebo parnom autokláve,a etylénoxidu sterilizácia 4. široký samostatne tesniaci lepiacu pásku, triple uzatvorená pre extra pevnosť; 5. jednoduché otváranie )
Pridať do zoznamu prianí

5 Typy Penis Extender Rukáv Kohút Krúžky Oneskorenie Ejakulácie Penis Zväčšovacieho Prístroja Rozšírenie Opakovane Kondómy Sexuálne Hračky Pre Mužov

€3.50 - €9.20
( 5 typy penis extender rukáv kohút krúžky oneskorenie ejakulácie penis zväčšovacieho prístroja rozšírenie opakovane kondómy sexuálne hračky pre mužov funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. materiál: tpe skutočné dildo rukáv je mužského penisu. nájdete silikónové penis rukáv je tak reálne, keď sa vám to podarí.mäkké pevný silikónový materiál je cítiť )
Pridať do zoznamu prianí

3 V 1 Vaginálne Riti Muž Masturbator Dvojité Hlavu Sex Reálne Deep Throat Masturbácia Pohár Silikónové Fajčenie Mačička Sexy Hračky pre Mužov

€11.93 - €23.87
( materiál: silikón farba: hnedá/skin veľkosť: pozri obrázok hmotnosť: 600 g/540g vlastnosti: skutočný mäsité/ľahko čistiteľné/vodotesné funkcia: muž masturbator / skutočný pocit popis výrobku: tento produkt je vyrobený zo silikónu.utiahnite sa vaša mačička, cítiť to za reálne. rôzne typy, rôzne pocity. skin-príjemný materiál, nie )