0

Menu

A50I Sóda Držiak na Fľašu S Vodou Zásobník Domácnosti Mozgov Držiak Čierny Držiak

Shop: Domácich Kutilov
A50I Sóda Držiak na Fľašu S Vodou Zásobník Domácnosti Mozgov Držiak Čierny Držiak

A50I Sóda Držiak na Fľašu S Vodou Zásobník Domácnosti Mozgov Držiak Čierny Držiak

( 0 Recenzie )
€19.13 - €28.14
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: k7820

Informácie o výrobku

6 Držiak Dizajn - drainer môže suché 6 fliaš v rovnakom čase.Rýchlo ukladať a usporiadať 6 rôznych tvarov a veľkostí z karafy, fľaše a poháre v rovnakom čase.

ROBUSTNÝ A ODOLNÝ - Vyrobený z pribrala 3mm kovové, spodnej časti drainer je pribrala a navrhnuté s štvorcovou základňou s cieľom poskytovať lepšiu stabilitu.Povrch je maľované, vode a korózii odolné, stabilné a ľahko sa čistí.

Šikovný Dizajn: Voda môže byť rýchlo odstránené z fľaše.Fľaša na vlasy s drainer prichádza s non-slip silicone sleeve, aby sa zabránilo poškriabaniu fľaše a poskytnúť extra stabilitu tak, že fľaša nemá list.

Samostatné dizajn: drevená rukoväť na hornej a odkvapkávacej v spodnej časti sú odnímateľné a outflowing voda padá do odkvapkávacej, ktoré je vhodné pre čistenie odkvapkávacej s čistou vodou.Drevená rukoväť je ľahko uchopiť a ľahko presunúť držiak na fľašu.

Malé a Nádherné - Jej malé a krásne fľaše držiak je vhodný pre kuchyňu a všetky dosky, veľkosť je len 23.5x13x19cm, a hmotnosť je 1000 g, zaberá málo miesta, šetrí kuchynský priestor a ľahko sa čistí.

Farba:Čierna

Materiál:železo

Veľkosť:23.5x13x19cm

Obsah Balenia:

1 * držiak na fľašu

1 * odkvapkávacej

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Štýl - Iné
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Pozastavenie Typ - Vložené
  • Počet Držiteľov - Dvojité Držiaky

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Raycus/JPT / MAX Laserový Zdroj 1000W Ručné Fiber Laser Zvárací stroj S Automatický Podávač Drôtu

€22 754.87
( zvárací stroj štýl výhodou laserového zvárania stroj ◆jednoduchý a ľahko ovládateľný, zvar nie je deformovaný; ◆laserový výstup je stabilný, zabezpečenie zvaru konzistencie; ◆high power density po laserové so zameraním; ◆rýchlo, hlboké, a malé deformácie. ◆zvaru šev je hladké a krásne, zváranie obrobku nemá žiadne deformácie, zváranie je pevné, a žiadne následné brúsenie procesu )
Pridať do zoznamu prianí

Inhibuje Rast Tumoru & Nefropatia & Diabetická Noha zdravotníckej Milimeter Vlna Terapia Nástroja

€3 638.50
( #detail_decorate_root .magic-1{width:750px}#detail_decorate_root .magic-3{margin-top:0;margin-left:0;width:184px;height:184px}#detail_decorate_root .magic-5{margin-top:0;margin-left:0;width:180px;height:180px}#detail_decorate_root .magic-6{margin-top:0;margin-left:0;width:200px;height:200px}#detail_decorate_root .magic-8{margin-top:0;margin-left:0;width:203px;height:203px}#detail_decorate_root .magic-9{vertical-align:top}#detail_decorate_root )
Pridať do zoznamu prianí

JIENI Chróm Mosadz Nástenné Zrážok Sprchové Batérie, Soild Mosadz Ovládací Ventil Sprcha Hlavu Sprcha Postrekovač Top Sprcha hlavovom

€169.04 - €264.12
( funkcia: úplne nový v krabici pripravené na lodi odolné, pevné brass konštrukcia poľský chrome prevedenie krásny vodopád náustok jednoduchá inštalácia drip zadarmo keramické disk, kazeta pre hladké a dlhotrvajúce operácie ľahko sa čistí.môžu byť vyčistené jemným mydlom zabezpečiť non-lesk život lesk kompletný s teplú a studenú vodu, hadice a príslušenstvo sa dodáva s 5 rokov výroby záruka )
Pridať do zoznamu prianí

Carbon Fiber Elektrické Uterák Rack Kúpeľňa, Termostatické Dezinfekcia Uterák Tovar Domov Kúpeľňa Úložný Stojan Kúpeľňových Doplnkov

€380.18 - €543.11
( vitajte na echome obchod kúpeľňa postupujte podľa obchod pre ďalšie ponuky pred nákupom 1,môžeme dropshipping a veľkoobchod, môžete kliknúť na exkluzívne odkaz na získajte informácie, 2,kúpite výrobky s vip služby pre väčšiu ochranu uhlíkových vlákien elektrické uterák rack kúpeľňa, termostatické dezinfekcia uterák tovar domov kúpeľňa úložný stojan kúpeľňových doplnkov poznámka: )
Pridať do zoznamu prianí

2018 Dual Flush Wc Nádrž Tlačidlo Closestool kúpeľňové Doplnky pre Úsporu Vody, Ventil W-obchod Oct18-A

€0.38 - €0.59
( dual flush wc nádrž tlačidlo closestool kúpeľňové doplnky pre úsporu vody, ventil qx2e ootdty funkcie: úplne nové a vysokej kvality tvar polmesiaca. môže splniť denné použitie vo všeobecnosti. stupeň 1 abs materiál, pevné a trvanlivé. sa vzťahujú na všetky druhy wc nádrž horné tlačidlo. high-grade zrkadlo dvakrát stlačte typ wc tlačidlo. demontáž, )
Pridať do zoznamu prianí

Čierna Fľaša Pasce, Kolo Sifón Antique Brass P-TRAP Kúpeľňa Márnosť Povodie Odpadového Potrubia Mosadz Pop-Up Mozgov s Viac Prietok

€15.17 - €24.47
( luxusná kúpeľňa umývadlo umývadlo pop-up mozgov mosadze s & bez pretečeniu toaletné umývadlo odpadu drainer 5-farby na výber zásielky a podmienky zvyčajne zásielky môžu byť usporiadané do 1 pracovného dňa po prijatí platby.každá položka môže byť dodávaný ak je platba prijatá pred 17:00 každý deň. zvyčajne sme loď, fedex ,dhl,ems alebo niektoré priame linky pre niektoré krajiny.zvyčajne )
Pridať do zoznamu prianí

Podlahy Mozgov Kryt Proti Upchávaniu Silikónové Filter Obrazovky Domácnosti Poschodí Mozgov Pad pre Kuchyňu, Kúpeľňu Umývadlo Silikónové Mozgov Vlasy C

€4.54 - €5.68
( uložiť si z frustrujúce mozgov zaniesť získajte mintiml vypúšťacia zátka hlavné funkcie veľkoplošné kryty viac - 7.87-palcový námestie mintiml vypúšťacia zátka vyhovuje väčšine sprcha kanalizácie.môže byť použitý v kúpeľni kanalizácie, vaňa kanalizácie, kuchyne umývadlo, sprcha, práčovňa. žiadne ďalšie upchaté kanalizácie - mintiml vypúšťacia zátka má )
Pridať do zoznamu prianí

60 cm 2 ks povodí teplej a studenej ťuknite na položku vstupný nehrdzavejúcej ocele pletená hadica pripojenie potrubia 9107K

€10.32 - €12.90
( popis výrobku: materiál: drôt, z nehrdzavejúcej ocele. platby akceptujeme escrow / kreditnú kartu a visa .banka bankové prevody; western union prepravné : · prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresy, ktoré musí zodpovedať vašej dodacej adresy. ·tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po platby vymazané. ·doprava bude na celom svete prostredníctvom ups/fedex/dhl/ems, a povedzte )
Pridať do zoznamu prianí

Smart Termostatické Sprchové Nastaviť Kúpeľňa Black Digitálny Sprcha Systém Wall Mount Námestie Hlavu Teplej Studenej Batérie, Vaňa Z Nehrdzavejúcej Ocele

€187.82 - €368.28
( *poznámka druh merané ručne, môže existovať 1-3 cm rozdiel, prosím pochopiť. zreteľom farba vzhľadom na rôzne rozlíšenia z rôznych počítačové monitory, farba môže existovať malý rozdiel s reálny produkt, prosím pochopiť. ide balenia a doručenia. sme pack položka najviac do peny, vzhľadom na početné príkazy každý deň, parcely budú zaslané do 3 pracovných )
Pridať do zoznamu prianí

Luxusné Zlaté 3ks Washbasi Umývadlo Ťuknite na položku Kúpeľňa Batérie, 2 Rukoväte, Vaňa Mixér domov Zlepšenie Krásy Vaňou Zmiešavacie Kohútiky

€81.07 - €124.71
( popis produktu úplne nový v krabici pripravené na lodi.zvyčajne do 2 pracovných dní. povodie batérie mosadzné telo paluba namontované 3 otvory,vhodné pre 10-palcové centrum(zľava doprava) otvory aspoň studenej a teplej vody, miešanie,ovládať dve rukoväte,kompletný s montážne príslušenstvo celková výška:21 cm(8.27 ) 5 rokov výrobný záruky. kompletné )
Pridať do zoznamu prianí

Skladací Stôl Jedlo Kryt Jemné Oka Skladacia Potravín Dáždnik-Stan Pre Bytové Doplnky

€8.19 - €17.08
( skladací stôl jedlo kryt jemné oka skladacia potravín dáždnik-stan pre bytové doplnky funkcie: ľahký a sklopný dizajn, nebude mať až tak veľa palces. krásne a svetlé farby dizajn, tiež môžu byť použité na výzdobu vašej kuchyne alebo doma. jedlo izolačný kryt je vyrobený z polyesteru potlačené tkaniny + oceľových drôtov, ktoré je trvalé, a je spoľahlivejší pri používaní. ideálne )
Pridať do zoznamu prianí

Zložené z Viacerých vrstiev Dizajn Zatvorené Detektory Push Notifikácie Tuya Inteligentný Senzor Tuya Senzor Wifi Senzor Dverí

€39.82 - €90.49
( zložené z viacerých vrstiev dizajn zatvorené detektory push notifikácie tuya inteligentný senzor tuya senzor wifi senzor dverí popis: 1. zavedenie nového výrobku: tuya wifi smart magnetický senzor .kompatibilný so alexa & domovská stránka google 2. produkt app: tuya/smart život 3. inštalácia a pripojenie párovanie metóda: žiadna zložitá inštalácia potrebné náradie.snímač )
Pridať do zoznamu prianí

Mosadz mop bazén kohútik s bidet postrekovač nastaviť šedá farba flush balkón swive mop bazén otočný kohútik klepnite

€230.28 - €523.36
( špecifikácia inclueded so všetkými neccessory príslušenstvo názov bidet postrekovač farba: šedá funkcia jeden studený materiál mosadz )