0

Menu

68 Tlačidlá Mechanické Klávesnice Osi Tester CIY Hot Swap Hriadeľ Sídlo Hráč Podsvietenia Klávesnice Bezdrôtová Klávesnica pre Stolné PC

Shop: Periférnych Zariadení
68 Tlačidlá Mechanické Klávesnice Osi Tester CIY Hot Swap Hriadeľ Sídlo Hráč Podsvietenia Klávesnice Bezdrôtová Klávesnica pre Stolné PC

68 Tlačidlá Mechanické Klávesnice Osi Tester CIY Hot Swap Hriadeľ Sídlo Hráč Podsvietenia Klávesnice Bezdrôtová Klávesnica pre Stolné PC

( 0 Recenzie )
€17.50 - €46.05
Sku: k79116

Informácie o výrobku

Spojené Štáty zákazníkov pozornosť:

Keď vyberiete možnosť "Loď Zo Spojených Štátov" , tieto adresy nebudú poskytovať dodacej služby: Havaj, Aljaška, Puerto Rico, Guam, APO, DPO, francúzskej polynézie, atď.Odporúčame, aby ste sa zvoliť "Loď Z Číny".Ďakujeme, že ste!!!

Clientes de España atención:

Cuando selecciona "Enviar desde España" el servicio de entrega no está disponible sk los siguientes códigos postales:

35000-35999

38000-38999

Se recomienda que elija "Enviar desde Číne". Ḃ Gracias! ! !

68 Klávesy na Klávesnici Osi Tester CIY Hot Swap Hriadeľ Sídlo Mechanické Klávesnice Osi Tester Tlačidlo Podsvietenia pre Desktop, Notebook PC

Funkcia:

1. CIY Hot-swap Prepínače: Vychutnajte si vysoký výkon-písanie s CIY hot-swap prepínač technológia, ktorá umožňuje prispôsobiť klávesnici skúsenosti.

2. Multi-mód Pripojenia: klávesnica poskytuje 3 režimy pre pripojenie - káblové, 2.4 Ghz wireless, a Bluetooth, môžete pracovať kdekoľvek, či už je to vo vašej kancelárii, alebo na cestách, bez akýchkoľvek obmedzení.

3. Full N-key Rollover & Split Dizajn: klávesnica má full n-key rollover a split dizajn, umožňujúce každom stlačení tlačidla sa zaregistrovať presne, aj keď viaceré tlačidlá stlačené súčasne.

4. Prispôsobiteľné Podsvietenie a Typ-C Rozhranie: klávesnica Sa dodáva s prispôsobiteľné podsvietenie a typ-C rozhranie.Typ-C rozhranie zabezpečuje kompatibilitu s 5-pin mechanické spínače.Žlté a červené kontrolky vás informovať na výdrž batérie a režim vybratá.

5. Záruka spokojnosti: snažíme sa poskytnúť každému zákazníkovi najvyšší štandard služieb zákazníkom vás ubezpečiť, mať príjemný zážitok z nakupovania.Ak máte akékoľvek otázky, otázky alebo potrebujete pomoc, neváhajte nás kontaktovať.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Kľúčové usporiadanie: 68 kľúče

Podsvietenie typ: Monochromatický podsvietenie

Pracovné napätie v káblovom režime: 5V ± 0.25 V

Bezdrôtový režim pracovné napätie: 3.0-4.2 V

Zapnúť podsvietenie stav tlačidlo Pracovný prúd: ≤ 100mA

Vypnite tlačidlo podsvietenia stav Pracovný prúd: ≤ 5mA

Bezdrôtový režim napájanie: 1,5 V AAA batéria x dvoch

Spôsob pripojenia: káblové pripojenie USB/2.4 G bezdrôtové pripojenie/Bluetooth-kompatibilné bezdrôtové pripojenie

Typ rozhrania: Káblové USB Typ-C/2.4 G USB Typ-prijímač

Hmotnosť výrobku: 800 g

Veľkosť produktu: O 312x102x31mm/12.28x4.01x1.22 inch

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x súprava Klávesnica

1 x USB kábel

1 x Key extractor

1 x Protiprachový kryt

1 x Návod

Drop Shipping Služby.

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze.

2.Pre USA/CA /RU doprava je rýchlo.

3.Prioritou doprava,rýchle dodanie do 48 hodín.

4. Žiadna faktúra alebo doklad, alebo propagačné materiály zahrnuté. 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

5. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

6. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

SKONČILA ZÁRUKA.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Krkos.sk!Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

  • Pracovné napätie v káblovom režime - 5V ± 0.25 V
  • Aplikácia - Plochu
  • 5 - bluetooth klávesnica
  • Druh - 2.4 Ghz Wireless
  • 3 - Hráč klávesnice
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Typ Rozhrania - Káblové USB Typ-C/2.4 G USB Typ-prijímač
  • Zápästie Podporu - No
  • Hmotnosť Výrobku - 800 g
  • Kľúč usporiadania - 68 kľúče
  • Štýl - Multimédiá
  • Názov Značky - APWIKOGER
  • 2 - mechanické hráč klávesnice
  • Klávesnica Štandardná - 68 kľúče
  • Jazyk - Angličtina
  • Prevádzka Štýl - Mechanické
  • 4 - bezdrôtová klávesnica
  • Bezdrôtový režim pracovné napätie - 3.0-4.2 V
  • Podsvietenie Typ - Monochromatické podsvietenie
  • Klávesnica plnej Veľkosti - Áno
  • Package - Áno
  • 1 - mechanické klávesnice

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

USB 2.0, ak IDE SATA Konvertor Adaptér Kábel pre 2.5 a 3.5 Pevného Disku na HDD

€3.07 - €4.09
( eatures: musí mať tool kit pre prenos dát, zálohovanie a klonovanie.hi-speed usb rozhranie poskytuje pre jednoduchú inštaláciu s jeho plug-and-play design.svetlo hmotnosti, najnižšia cena mobile úložné riešenie.kompatibilné s usb 2.0 a usb1.1 plug and play.high-rýchlosť až 480mb/s rýchlosť prenosu dát a rýchlosť zapisovania 52x.premeniť akýkoľvek sata/ide disk na pohodlné externý disk, by sa mohli použiť )
Pridať do zoznamu prianí

Pre Coolmoon Ventilátora Regulátor Adaptér, Kábel 5 3-pin Na 6pin/ 4pin Prevodník Kábel Malé 4Pin/6Pin ARGB Radič Converter Kábel

€2.08 - €4.53
( pre coolmoon ventilátora regulátor kábel adaptéra malé 4pin/6pin 5v argb 3pin converter kábel funkcia: 1. 5v 3-pin na 6-pin kábel: na prenos argb cpu fanúšikov, pamäť, vesty, svetlo, bary, svetelných tabúľ a iné zariadenia s 5v 3-pin na 6pin rozhranie ventilátor na coolmoon radič realizovať jednotné ovládanie svetiel regulátorom.ventilátor zmení farbu synchrónne. 2. 5v 3-pin na 4 pin )
Pridať do zoznamu prianí

PCI-E X4 Na AHCI Adaptér Doska Ploche Expansion Board Nečinnosti SSD Čítať A Písať Rada

€10.63 - €17.73
( 32gbps teoretické pásma, hrať pevný disk, vysoko-rýchlostný prenos rýchlosťou. podpora ahci ssd,12pin+16pin pevný disk rozhrania môžu byť podporované. kompatibilné s pci-ex4/x8/x16 sloty. prijať vysokej pevnosti anti-deformácia ozvučnice, silné anti-tlak, stabilné, pevné, odolné, nie je ľahké deformácie. multi-systém kompatibilný kompatibilná s rôznymi prúdu operačné )
Pridať do zoznamu prianí

VEIKK VK1560 15.6 Palcov IPS HD Graphics Kreslenie Tablet Monitor pre Maľovanie & Písanie s 8192 Úrovne Batérie-bez Pera

€371.54 - €743.09
( štúdio vk1560 15.6 palce pracovnej oblasti, 1982x1080 hd displej s 92% farebného gamutu ntsc, 178° pozorovací uhol, ktorý umožňuje zobraziť živý a čistý obraz s širšie zorné pole. 1 rýchle vytáčanie a 7 klávesových skratiek výrazne zjednodušiť vaše workflow.špičkové farby zobrazuje: veikk vk1560 má ips displej a prezentovať rovnomerný jas, 1920x1080 vysoké rozlíšenie a skutočný život kvalitu farieb.super )
Pridať do zoznamu prianí

Napájanie Breakout Rada pre PS-2751-5Q PS-2751-LF-1F HSTSN-PL12 Modul Napájania Server Adapter Breakout Rada

€11.58 - €16.31
( atx 16x 6pin 12v 64pin modul napájania server adapter breakout rada pre dps-800gb-5a / dps-800gb-3a btc ťažba funkcia: 1. maximálna podpora 2000w napájania. 2. unca medi pcb, pevný kondenzátor, filter, 16 atx 2*3 pin výstupy. 3. je vhodný pre rôzne server napájanie holé dosky príslušenstvo, a môžete tiež vybrať možnosť pridať 16 výstupné vedenia. 4. breakout rada je určený )
Pridať do zoznamu prianí

Kríž Krista Vieru, Boha Ježiša Mraky Slnko Svetla Herné Podložka Pod Myš Gumy Šité Okraje Mousepad 31.5" X 11,8"

€14.05
( funkcie: 1. arge-veľkosti: mousepads môže pokrývať najviac herný stôl, čo vám umožní vychutnať vaše hry bez obáv o mousepad pošmyknutia. 2. mousepad zápach : naše mousepads sú stroj, vyhrievané počas výroby a okamžite balený na rýchle dodanie.ako výsledok, oni môžu mať mierne gumy cítiť, že je neškodný pre ľudské telo.môžete si byť istí, že je bezpečné používať.jednoducho umiestniť ho )
Pridať do zoznamu prianí

Pôvodný PRE MSI GT60 Dotyková Klávesnica Dosky vypínača MS-16F3D MS-16f4D 100% Test ok

€109.22
( vitajte na gao feng technológia obchodu.pôvodné notebook notebook základná doska plne testované & pracovných dokonalé fyzické obrázky )
Pridať do zoznamu prianí

SATA Na IDE, SSD Adaptér JM20330 IDE Na SATA Pevný Disk Converter Karta Sériové Paralelne s IDE Napájací Kábel pre Prenosné Počítače

€4.25 - €9.04
( sata na ide hdd converter adaptér sériového paralelne ide na sata ssd disk cd stúpačky karty s 7-pin sata dátový kábel a ide napájací kábel pre prenosné počítače funkcia: 1. ide na sata obojsmerná hdd adaptér: to ide na sata obojsmerná hdd karty adaptéra umožňuje konverziu medzi ide a sata, takže ho ľahko používať rôzne typy pevných diskov a zariadení. 2. jednoduchá inštalácia )
Pridať do zoznamu prianí

3,5 mm Stereo jack pre Slúchadlá, Zásuvka 6pin Audio Jack pre Lenovo Asus Acer HP Dell, Samsung, Toshiba

€3.16 - €3.40
( 3,5 mm stereo jack pre slúchadlá, zásuvka 6pin audio jack pre lenovo asus acer hp dell, samsung, toshiba model informácie pochádzajú z internetu, takže miesto vašej objednávky podľa obrázku, ďakujem! )
Pridať do zoznamu prianí

HXSJ T300 2.4 G Wireless Mouse Ergonomická Myš 3 Nastaviteľné DPI Farebné Svetlo Dýchania Vstavané Lítiové Batérie, 600mAh

€12.51 - €25.01
( funkcie: 2,4 ghz bezdrôtový prenos na vzdialenosť až 10m prepravnej vzdialenosti, stabilné a bez odkladu, silné anti-interferencie schopnosti. 3-radenie nastaviteľné dpi(1000/1600/2400dpi), presné určenie polohy, voľnejšie kontroly. farebné svetlo dýchania dizajn, výrazne zlepšiť hernú atmosféru. ergonomický dizajn, myši sa hodí strane krivky, pohodlné uchopenie, nie je ľahké )
Pridať do zoznamu prianí

RGB Makro Klávesnice 12 Tlačidlá Vlastné Gombík Mechanické Klávesnice Jednou rukou Klávesnicu

€44.39 - €59.98
( funkcie: ootdty tento mini klávesnica s vlastné funkcie.bluetooth-kompatibilné/2.4 g-/ -usb-c wired - 3 režimy. jeden kľúč k dosiahnutiu komplexné klávesové skratky.full-key prispôsobenie,viac makrá, jednoduché použitie typ-c, usb rozhranie-bez vodiča vyžaduje, plug-and-play, všetky tlačidlá funkcie možno nastaviť na štandardné windows na klávesnici. plug-and-play, podpora )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Converter Kábel 6.0x3.7mm Ženské až 7.4x0.6 4.5x0.6 mm 5.5x2.5 mm 5.5x2.1mm 4.0x1.7mm 4.0x1.35mm 7.9x0.9 mm Konektory

€3.54 - €7.08
( funkcie: 6.0x3.7 samíc adaptér konektor kábla je vyrobený z odolného kovového materiálu a kábel adaptéra&shell - sú vyrobené z pvc, ktoré sa môžu účtovať stably pri pripájaní rôznych zariadení, účinne bráni prepätie alebo prepätiu. kompatibilita: tento univerzálny kábel je všeobecne kompatibilná s-notebook/tablet/mini ventilátor/router-/video rekordér/bluetooth-kompatibilné reproduktor/skener )
Pridať do zoznamu prianí

Originálny Pôvodný PCI Express Pre Intel 82599ES Doble Puerto SFP + 10G De Fibra NIC Kompatibilné Con X520-DA2 Rýchlu Loď

€169.52 - €199.44
( fotografie produktov o poštovné a daní 1) ceny komodity alebo nákladné nezahŕňa dovozné clo alebo iné dane.ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na miestne zvyky pred objednaním.ak máte nejaké špeciálne požiadavky na prepravu vyhlásenia, dajte nám prosím vedieť. 2) položka sa dodávajú na objednávku adresu.prosím, uistite sa, že necháte všetky príjemcu informácie (úplná adresa, )
Pridať do zoznamu prianí

KBDfans D84 V2 PC/Alu/Mosadz DOSKA(Vrátane Tesnení) Kompatibilný s D84 v2 Pre Mechanické Klávesnice

€28.44
( patrí d84 v2 doska tesnenie *pripomína: kvôli optimalizácii vnútornej štruktúry prípade, dosky, prípade d84 verzie 1 a verzie 2, ktoré sú nezlučiteľné s ostatnými. )
Pridať do zoznamu prianí

NOC RUNING 160 KĽÚČE Cherry Profil Keycap Double Shot Hrubé PBT Keycaps Spp

€52.58 - €105.17
( členenie položka opis ootdty keycaps len, nie klávesnice !!! keycaps len, nie klávesnice !!! venovať pozornosť tento odkaz je len keycaps,č klávesnice zahrnuté.na keycap nakladacie dosky je iba odfotiť,ktoré nie sú zahrnuté v predávajú balíka.budeme balenia keycaps v našej krabičke. tento kľúčov je cherry profil. viac farieb k dispozícii 108 štandard )
Pridať do zoznamu prianí

20pcs/veľa 65W 20V 3.25 A 7.9*5,5 mm AC Adaptér Napájací zdroj pre IBM (Lenovo) X200 X300 R400 R500 T410 T410S T510 L410 L420 Nabíjačky

€169.57
( množstvo(ks):20 špecifikácia: zbrusu nový vstup: 100-240v ~ 1,5 a 50-60 hz výstup: ac 20v 3.25 a connecter veľkosť: 7.9 mm*5,5 mm výkon: 65 w, farba: čierna balík obsahuje: 1 x napájací adaptér pre lenovo 20v 3.25 v ( bez kábla ) nahradiť katalógové číslo: pa-1650-161, pa-1650-171, pa-1900-171 poznámka: pls uistite sa, že táto položka sa hodí váš notebook pred ponuky, ak si )