0

Menu

Závitové Nechtov Noc Mas Zásobníka pre Kempovanie

Shop: Táborenie A Turistika
Závitové Nechtov Noc Mas Zásobníka pre Kempovanie

Závitové Nechtov Noc Mas Zásobníka pre Kempovanie

( 0 Recenzie )
€7.40 - €13.97
Sku: k8027

Informácie o výrobku

Závitové Nechtov Noc Mas Zásobníka pre Kempovanie

Funkcie: 1. Superior Textúra: Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, odolná, , ľahký, bezpečný a spoľahlivý, a nebude deformovaný.Jednoduché pre outdoorové aktivity.

2. Prepracovaný Dizajn: S hlavou a ovce horn rukoväť dizajn, špirála skrutka je viac úspory energie, použiteľné vietor lano je ideálny nástroj.

3. 30 mm: ľahká a mini veľkosť, ľahko uskutočniť.Ľahké nie je pridať ďalšiu záťaž a môže byť umiestnené na ľubovoľnom čase, keď sa pohybujete na vôli, viac ľahký a flexibilné zaoberať.

4. Noctilcent: S noc svetelná funkcia, bezpečný na používanie v noci.Tam sú tri otvory na háku, ktoré môžu byť použité v rôznych miestach.

5. Dobré výsledky: Hoci profesionálne výrobné a vynikajúce spracovanie, mas spike pormotes výkon, ktorý je najlepší a stabilný.

Špecifikácia:

Typ Položky: Závitové Nechtov

Produkt Materiál: Plast, nerez

Hmotnosť: Cca. 99g / 3.49 oz

Zoznam balíkov: 8 x Závitové Nechtov

Poznámka: Keď sa používa stany, vyhnite sa používaniu chemikálií.Uchovávajte mimo dosahu zdroje požiaru, venovať pozornosť prachu a vlhkosti po skladovaní stany a vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu

Možno bude potrebné túto Kliknite na tlačidlo Nižšie sa Dostanete Zľavu:

O platby:

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby.Všetky platby uskutočnené na Krkos.sk sú spracované Alipay.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O preprave:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

O spätnej väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

  • Kategória - Stan pre 3-4 Osoby
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

3M Korunou Horného Krytu UV Nahradenie Polyesterovej Tkaniny Vonkajšie Slnko Stan Strechy Náhradných dielov Pre Záhradné GRIL Party, Svadba Camping Markíza

€29.94 - €54.45
( odrážky: 1、【odolný materiál] vyzýva baldachýn náhradný kryt je vyrobená z 300d polyester, vode a uv-odolné.tento odolný materiál, zabraňuje trhanie a nebude fúkané preč vetrom aj na veterných dní. 2、【pozoruhodné, anti-uv] vyzýva robustné a odolné stanu baldachýn kryt je vyrobený z kvalitného materiálu s pa povlak na zadnej strane a je anti-uv, čo je výhodné ak chcete použiť. 3、【ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

Muži Ženy Lete Telo Chladiaca Vesta Ice Taška Klimatizácia Oblečenie Pre Outdoorové Cyklistické, Rybárske Proti Vysokej Teplote

€10.12 - €25.28
( muži ženy lete telo chladiaca vesta ice taška klimatizácia oblečenie pre outdoorové cyklistické, rybárske proti vysokej teplote popis: letné vonkajšie rekreačné, športové alebo pracovné, veľmi účinné chladiace zariadenia.nastaviteľný pás je, či sa to hodí najviac nositeľa, mužov, žien a mladistvých. špecifikácia: meno: chladiaca vesta farba: modrá veľkosť: cca )
Pridať do zoznamu prianí

Slnko a Dážď Baldachýn Rybárske Dáždnik, Slnečník Dážď Skladacie Nepremokavé Camping Park slnečníkom Vonkajší Stan

€35.26 - €55.09
( tento veľký prístrešok, dáždnik vás chráni pred dažďom,vetrom a slnkom,ktoré vás udržia v suchu a uvoľnene počas vonkajších aktivít. funkcie: odolný voči vode 210d oxford s bočné klapky a striebro, uv náter na plný útulku ochranu. baldachýn podporované 4.1 mm oceľové rebrá a 22 mm uprostred oceľová tyč. rozšírenie inštalovať gorund vklad do stredný pól,a ľahko )
Pridať do zoznamu prianí

2 V 1 Otvárač Na Víno Vývrtka Pivo Spp Otvárač Na Pivo Fľaša Môže Odstraňovač Fréza Kuchynské Doplnky Víno Spp Otvárače 2021

€20.15 - €44.78
( 2 v 1 otvárač na víno vývrtka pivo spp otvárač na pivo fľaša môže odstraňovač fréza kuchynské doplnky víno spp otvárače 2021 popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. vonkajšie otvárač na víno s kľúčom. mini dizajn, ľahko sa prenáša. z moderná angličtina-čínsky komplexné slovník s ráfiky, to môže byť ako kľúčeniek. malý a ľahký. ľahké )
Pridať do zoznamu prianí

Piknik Mat Tri-v-jednom Iny Vietor Prenosné, Nepremokavé Trávy Piknik Mat Vlhkosti Pad Lotus Leaf Nepremokavé Účinok Semiš

€14.64 - €23.23
( piknik mat tri-v-jednom iny vietor prenosné, nepremokavé trávy piknik mat vlhkosti pad lotus leaf nepremokavé účinok semiš popis: špecifikácia: -názov produktu: koberec - materiál: oxford handričkou / polyester (polyester) - farby: modré pruhy, červené prúžky, modro páva, black + hviezd, kvetinová -rozmery: 100*150 cm/200*150 cm - váha: cca 850g špecifikácie: funkcie: -100% )
Pridať do zoznamu prianí

Izolované Batoh Mäkké Chladnejšie Taška Nepresakuje Taška cez Rameno Ultralight Vodotesný pre Vonkajšie Cestovanie, Camping Piknik Turistiku, Rybolov

€17.93 - €25.98
( funkcie: multifunkčné izolácie batoh s vysokou hustotou, izolačný materiál, môžete efektívne udržiavať jedlo teplé / studené. pomocou vysoko-kvalitné oxford tkaniny tkaniny, odolné proti poškriabaniu, s pekným húževnatosť, ľahké čistenie, nepremokavé. veľkokapacitný úložný priestor, môžete uložiť občerstvenie, pena, ovocie, nápoje, pivo, atď. ľahký a komfortný, )
Pridať do zoznamu prianí

Vonkajšie Multifunkčné Mini Prenosný Skladací Stôl Stoličky Ultralight Tabuľka Pre Cestovanie, Kemping Gril Piknik Rybárske Tabuľka

€47.78
( vonkajšie multifunkčné mini prenosný skladací stôl ultralight tabuľka pre cestovanie, kemping gril piknik rybárske tabuľka 1. toto je základné potreby na kempovanie tabuľky, vhodné pre ľahké camping scény. 2. 600d oxford tkanina je prijaté, ktorý je tvrdý a nepremokavé prostredníctvom pvc/pe nepremokavá proces povliekania. 3.13 mm vysoká pevnosť ocele potrubia+galvanizovaná striebro )
Pridať do zoznamu prianí

Outdoor Camping Korenie Fľaše, Tašky Set s 10PCS Korenie Fľaše Piknik Korenie Fľaše Skladovanie Taška Korenie Jar Cruet Držiteľ

€19.70 - €32.82
( funkcia: 1. anti-scratch kompaktný voskové plátno materiál (vrásky sú v normálnom rozmedzí). 2. bezolovnaté ochrany životného prostredia, sklo, tenké a prehľadné, bezpečné jesť, ľahké ísť von. 3. visí otvor návrhu generálneho lano môže byť stanovená na strom s dáždnik lano, ktoré je pohodlné a pevné. 4. veľká-kapacita dizajn, 1-hole špeciálne môže byť nainštalovaný, )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Taktická Výstroj Vojenské Nylon Popruh Sponou Háčik Držiak na Fľašu Klip k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Stúpania Karabína Pás, Batoh Vešiak Tábor

€1.43 - €1.91
( materiál: nylon popruh + plastové pracky farba: čierne, khaki, army zelená,červená špecifikácie: celková dĺžka 14.2 cm, popruh šírka 2,5 cm použitie: molle systém vhodný pre popruhu pod 4,5 cm )
Pridať do zoznamu prianí

Drevená Lopata pre Non-stick Pan Kuchyni Varenie Dreva, Bambusové Turner ,

€0.58 - €1.04
( popis: vyrobené z prírodného bambusu, a šetrné k životnému prostrediu. sa nepoškriabe riad predĺžiť životnosť. ľahký a prenosný, kompaktný dizajn. vhodné pre škrabanie, za stáleho miešania, ochutnávka a miešanie. ideálny pre sústruženie , vajcia, crepes, hashbrowns, omelets a palacinky. špecifikácia: materiál: prírodný bambus veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné Klub Dopravcu Klub Držiteľ 6 Pozícií Vhodné pre Outdoorové Športy Školenia

€8.91 - €16.50
( klub držiteľ 6 pozícia prenosné klub držiak plastových skladovanie dopravcu pre outdoorové športy 1. 6 klubu pozície: držiteľ má 6 upevňovacích pozícií dizajn, čo je výhodné pre vás na prepravu viac klubov kurz v pokoji. 2. 3 loptu pozície: klub držiak je navrhnutý s 3 loptu otvorov, ľahko sa prenáša, ktoré je pohodlné a praktické. 3. plastový materiál: držiak je vyrobený z )
Pridať do zoznamu prianí

Kompas Pevné Sprievodca Smer Ľahký Prenosný Mini Presné Kompas Praktické Guider pre Kempovanie

€0.67 - €2.22
( kompas pevné sprievodca smer ľahký prenosný mini presné kompas praktické guider pre kempovanie popis: určite to môže viesť svoj smer, keď robíte niektoré outdoorové aktivity ako je turistika, camping, horolezectvo a ostatných osôb, ktoré sú jednoduché na obsluhu a vreckové. vyrobené s pevnou textúrou, ktorá má dlhú životnosť použitie, a mini kompaktné rozmery umožňujú vziať )
Pridať do zoznamu prianí

Taktické Rýchlo Prilba Airsoft Military Army CS Hra Prilby Outdoorové Športy Lov Paintball, Streľba Hlavou Ochranný Výstroj

€20.27 - €28.96
( airsoft paintball prilby rýchlo se super high cut live cs hra prilba ľahký nastaviteľný nárazu-odolné ochranné dodávky funkcia: 1. ochranné obloženie: rýchlo se super high cut prilba s mäkké vnútorné polstrovanie, pohodlné na nosenie.zvýšenú ochranu a pohodlie pri používaní.môžu byť inštalované podľa individuálnych okolností. 2. nastaviteľné: rýchle prilba veľkosť je nastaviteľná, )