0

Menu

Sa zabránilo pohybu jednotlivých častí Sprcha Koleno Adaptér 135 Stupňov Sprcha Hlavu Mosadzné Koleno Adaptér Sprcha Príslušenstvo G1/2in L

Shop: Domácich Kutilov
Sa zabránilo pohybu jednotlivých častí Sprcha Koleno Adaptér 135 Stupňov Sprcha Hlavu Mosadzné Koleno Adaptér Sprcha Príslušenstvo G1/2in L

Sa zabránilo pohybu jednotlivých častí Sprcha Koleno Adaptér 135 Stupňov Sprcha Hlavu Mosadzné Koleno Adaptér Sprcha Príslušenstvo G1/2in L

( 0 Recenzie )
€7.73 - €14.32
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: k8052

Informácie o výrobku

Sa zabránilo pohybu jednotlivých častí Sprcha Koleno Adaptér 135 Stupňov Sprcha Hlavu Mosadzné Koleno Adaptér Sprcha Príslušenstvo G1/2in

Funkcie: 1. Použitie: Tento koleno adaptér s G1/2in ženských a mužských vlákna sa vzťahuje na väčšinu štandardných sprchovacie systémy, sprcha zbraní, sprchové hlavice a hadice.

2. Nastavenie uhla: ručné sprchy môžu byť použité ako stena sprcha so správny uhol, výška a uhol sprcha hlavy, ktorá môže byť upravená koleno.

3. Neobmedzený : Táto sprcha hlavy, koleno môžete nielen zmeniť uhol, ale tiež nie je obmedziť alebo tlaku, takže môžete použiť to s istotou.

4. Otočná: Táto sprcha príslušenstvo môže byť otočený po inštalácii splniť rôzne použitie potrieb, ktoré je pohodlné a má lepšie použiť efekt.

5. Jednoduchá Inštalácia: S vodovodné potrubia pásky, môže byť inštalovaný v priebehu niekoľkých minút, s rýchla inštalácia, jednoduchá obsluha, perfektný doplnok.

Špecifikácia: Typ Položky: Zabránilo Pohybu Jednotlivých Častí Sprcha Koleno Adaptér

Materiál: Mosadz

Brutto Hmotnosť: 91g / 3.2 oz

Farba: Strieborná

Veľkosť Produktu: Cca.4.6 x 3.4 cm / 1.8 x 1.3 v

Závit: G1/2in

Zoznam balíkov: 1 x Sprcha Koleno Adaptér

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

  • Materiál - Iné
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Zlaté známky 1000w 1500W 2000w Laserové Zváranie Stroj ručné laserové čistenie a znížiť stroj

€22 754.87
( špecifikácia profil spoločnosti jinan zlaté známky cnc stroje co., s.r.o.je high-tech priemyslu podnik sa špecializuje na výskum, výroba a predaj strojov a dopĺňa takto: laser rytec, fiber laser označenie stroja, cnc router.výrobky sú široko používané v reklame rada, remesiel a plastov, architektúra, tesnenie, označovanie, drevorezba a rytie, stonework dekorácie, kožené rezanie, odevný priemysel, a tak ďalej.na )
Pridať do zoznamu prianí

JFBL Hot 3X Viacúčelový Mesa Dávkovač na Mydlo Ľahko Čistí Sklo Mydlo Čerpadlo Dávkovač Ideálny Pre Kuchyňu A Kúpeľňu (Gold)

€22.52 - €27.80
( mydla dávkovač môže byť použitý v rodine, kúpeľne, kuchyne, toalety, hotely, drezy, atď. mydlo čerpadlo dávkovač môže byť použitá pre uloženie strane mydlo, šampón, jedlo, mydlo, sprchový gél a iné tekutiny. to môže byť vyčistené a znovu, a vhodné kvapaliny môžu byť pridané v čase, a zodpovedajúce množstvo kvapaliny môže byť získaná podľa potrieb použitia. farba: )
Pridať do zoznamu prianí

Negatívne ióny Sprcha Hlavu Prenosná Sprcha Hlavu na Čistenie Umývadiel

€12.38 - €22.11
( negatívne ióny sprcha hlavu prenosná sprcha hlavu na čistenie umývadiel funkcie: 1. multi funkcia: sprchovací hlavy môže byť použité nielen pre sprchy, ale aj na čistenie umývadiel, podláh, kúpeľní, atď.ľahko sa čistí s vysokým tlakom vody. 2. dobrý sprcha skúsenosti: majú vysokú kvalitu sprcha skúsenosti aj v nízkom tlaku prostredia, v každom režime je špeciálne sprcha skúsenosti. 3. )
Pridať do zoznamu prianí

sprchové batérie, sada s ručnou sprchou mixér ťuknite na položku batérie, chróm mosadz sprcha ventil jeden rukoväť ťuknite na položku zmiešavač

€218.08 - €495.65
( popis produktu funkcia: vaňa, batérie, bez ručné sprchy štýl: moderné povrchová úprava: chróm-doska počet rukoväte: jeden rukoväť ručné sprchy materiál:abs plast ventil typ: ceremic ventil rúry vzdialenosť nastaviteľné: 13.5-17 cm (5.3 -6.6 ) otvor centrum vzdialenosť na stenu:15 cm ručné sprcha/hadica/držiteľ/ventil obsahovať celkom )
Pridať do zoznamu prianí

الذهبي LED الحمام مرآة لوضع مساحيق التجميل s حديثا مربع 8 بوصة 3X مكبرة المنزل مرآة لوضع مساحيق التجميل مضيئة ضوء مرايا الحمام

€111.50
( مرآة المكياج المزودة بمصباح ليد مثبت على الحائط مع قابس 3x 5x .... مكبرة مرآة لمستحضرات التجميل مزدوجة من جانب مرايا الحائط لمسة يعتم مرايا الحمام المنتج ميزة 【 المواد] vyzýva مع 304 مواد من الستانلس ستيل في المقام الأول ، لديها الصيانة ، ومقاومة )
Pridať do zoznamu prianí

2 v 1 Drhnutie Stlačte Typ Mydla Čerpadla Kuchyňu, Kúpeľňu Hand Sanitizer Šampón, Sprchový Gél Kvapaliny Dávkovač Kuchynský Nástroj

€0.54 - €1.36
( stlačte typ mydla čerpadla kuchyňu, kúpeľňu hand sanitizer šampón, sprchový gél dávkovač na tekuté funkcia: stlačte mydlo tekuté box set, štetec banku na umývanie riadu, jednou rukou s ľahký dotyk. pridajte čistiaci prostriedok raz, opakovane. vhodné pre rodiny s deťmi, školy, úrady, nemocnice, hotely, reštaurácie, tovární, letísk atď. špecifikácia: farba: )
Pridať do zoznamu prianí

Laserové Odstraňovanie Hrdze 1000W 1500W Batoh Hrdze Laser Čistiaci Stroj Cena Laser Cleaner

€22 754.87
( popis výrobku: vlastnosti: 1. základné vlastnosti: vyvinutých ovládací systém s mnohými bezpečnostné alarmy, menšia veľkosť, flexibilná prevádzka a jednoduché použitie. 2. viac stabilný: všetky parametre sú viditeľné, monitorovanie v reálnom čase o stave celý stroj, vyhnúť sa problémom v predstihu, výhodnejšie riešenie problémov a riešenie problémov a zabezpečenie stabilnej prevádzky čistenie )
Pridať do zoznamu prianí

Tuya Wifi Zemného Plynu Senzor Horľavé Domácnosti Smart LPG Plyn Alarm Detektor Úniku Senzor Požiarnej Bezpečnosti Smart Home

€20.37 - €35.75
( popis: názov: únik plynu alarm spôsob inštalácie: na stenu / strop-zabudované pracovné napätie: 5v napájanie režim: typ-c alarm objem: ≥90db alarm nastavte hodnotu (upravené podľa app): 20ppm (predvolená hodnota) wi-fi štandard: ieee 802.11 b/n/g 2.4 g detekcia plynu: zemný plyn, skvapalnený ropný plyn, bioplyn, ch4 aplikácia: smart alebo )
Pridať do zoznamu prianí

NOVÁ Kúpeľňa polica Hliníková Rohová Polička Držiak na Mydlo Vaňa Sprcha Polica kúpeľa, šampón, Držiak na Stenu, Biela

€21.72 - €29.35
( kúpeľňa polica starožitné hliníkové dvojvrstvové kúpeľni rohová polica kúpeľňa držiteľ showeroom kôš kúpeľňa 2023 )
Pridať do zoznamu prianí

Skladací Stôl Jedlo Kryt Jemné Oka Skladacia Potravín Dáždnik-Stan Pre Bytové Doplnky

€8.19 - €17.08
( skladací stôl jedlo kryt jemné oka skladacia potravín dáždnik-stan pre bytové doplnky funkcie: ľahký a sklopný dizajn, nebude mať až tak veľa palces. krásne a svetlé farby dizajn, tiež môžu byť použité na výzdobu vašej kuchyne alebo doma. jedlo izolačný kryt je vyrobený z polyesteru potlačené tkaniny + oceľových drôtov, ktoré je trvalé, a je spoľahlivejší pri používaní. ideálne )
Pridať do zoznamu prianí

Povodie Batérie, Umývadlo Ťuknite na položku Povodí Mixér Ťuknite na Jednu Rukoväť Nádherné G1/2 Jeden Otvor Mosadze pre Kuchyňa

€74.69 - €105.20
( povodie batérie, umývadlo ťuknite na položku povodí mixér ťuknite na jednu rukoväť nádherné g1/2 jeden otvor mosadze pre kuchyňa funkcie: 1. mosadz materiál: použitie vysoko kvalitnej mosadze telo kohútik, ktorá je pevná a odolná, môže zabezpečiť dlhú životnosť. 2. jednotný dizajn rukoväť: jednotný dizajn rukoväť možno ľahko ovládať a teploty, ktorý je veľmi pohodlný a práce )