0

Menu

RV Okno s Slnečník Obrazovke 500mm 300mm UV Ochrany Hmyzu Dôkaz Push Out pre Karavany, Prívesy nákladné Vozne

Shop: Ostatné Súčiastky Automobilov A Príslušenstvo
RV Okno s Slnečník Obrazovke 500mm 300mm UV Ochrany Hmyzu Dôkaz Push Out pre Karavany, Prívesy nákladné Vozne

RV Okno s Slnečník Obrazovke 500mm 300mm UV Ochrany Hmyzu Dôkaz Push Out pre Karavany, Prívesy nákladné Vozne

( 0 Recenzie )
€164.13 - €278.18
Sku: k82558

Informácie o výrobku

RV Okno s Slnečník Obrazovke 500mm 300mm UV Ochrany Hmyzu Dôkaz Push Out pre Karavany, Prívesy nákladné Vozne

1. Odolná Konštrukcia: celý rám okna je vyrobený z hliníkovej zliatiny s čiernej farby povlaku, a celý rám s gumovými lepidlo zabezpečuje utesnenie a nepremokavé výkon.

2. 3 Otváranie Režimy: Vybavené obrazovky a slnečník vnútorného rámu, podpora full hmyzu obrazovky, full súkromia záclony, úplné otvorenie, ktoré sa dá dobre chrániť vaše súkromie a zabrániť komárov, zvuk a teplo.

3. Ľahko Otvoriť: 2 rukoväť prepínače, ľahko zatlačte smerom von na otvorené alebo zablokovať pri uzavretom maximálny uhol otvorenia okna von je 75°, môžete lepšie vychutnať výhľad na cestu.

4. UV Ochrana: dvojvrstvové duté akrylové sklo vypuklé vonkajšie a ploché vnútri, dokáže účinne odolávať UV žiareniu.Vybavené inštalácia pevného rámu, ploché inštalácie.

5. Stabilná Podpora: okno je vybavené pár hliníkové podporu tyče pre podporu okno otvorenie, s 3 otvormi v hornej časti podporu barov, na tyče, aby sa na podporu okna.

6. Široké Uplatnenie: RV push out okno je vhodné pre 28‑45mm, hrúbka steny, široko používaný v RV, camper, mobilných domov a iných miestach okno, kde je potrebné inštalovať.

Špecifikácia: Typ Položky: RV Push Out Okno

Materiál: Hliníková zliatina+akrylátové sklo+guma

Veľkosť Okna: Cca. 530x330mm/20.9x13in

Inštalácia Otvorenie Veľkosť: Cca. 500x300mm/19.7x11.8in

Inštalačné Hrúbka: Uplatniteľné na 28-45mm/1.1-1.8 v Hrúbky Steny

Charakteristika: Dvojité vrstva duté akrylové sklo vypuklé vonkajšie a ploché vo vnútri, môžu účinne chrániť proti UV žiareniu, s hliníkovej zliatiny podporu prút a externé zatlačte rukoväť jednoducho uzavrieť alebo otvoriť, vybavené obrazovky a slnečníky súkromia záclony vo vnútri rámu, môže byť dobrý ochrany súkromia, zabrániť komárov, zvukové a tepelné

Použitie: Vhodné pre RV, camper, mobilných domov a iných miestach, kde je potrebné nainštalovať

Zoznam balíkov: 1 x RV Push Out Okno

1 x Slnečník Obrazovke

4 x Dlhú Skrutku

10 x krátkou Skrutkou

Poznámka: 1. Nové musieť byť otvorené a uzavreté niekoľkokrát pred podpora prút je plne vyskočila pre stabilnú podporu

2. Odporúčame nájsť profesionálny technik na pomoc s inštaláciou zabezpečiť dokonalý zážitok z nakupovania.

O Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek!!!

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby.Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po dražbe zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O Dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. Máme loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre váš odkaz.

5. SLUŽBA ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predajcovia nie sú zodpovedné za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.Vďaka!

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.NIE sú !

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jeho stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

65W-W0093-02-00 67C-W0093-00 Loď Motorových Karburátoru Opravy 0-40 F30

€8.99 - €14.98
( popis: katalógové číslo: 65w-w0093-01-00 65w-w0093-02-00 67c-w0093-00 67c-w0093-01 ak si nie ste istí, prosím uveďte vašej motora, sériové číslo vyrobené z vysoko spoľahlivý, kvalitný a odolný materiál spĺňať normy kvality, testované pred zásielky špecifikácia: hodí nasledovných modelov a komponentov: rok 2004 oprava 2 rok 2005 elrd oprava )
Pridať do zoznamu prianí

12V 4 Spôsob Byt do 7 Spôsob Zapojenia prípojného vozidla Postroj Adaptér Konektor Plug RV Čepeľ Stabilné Vlečenie pre Ťažké Ľahkých Prívesy

€18.42 - €25.95
( 12v trailer elektroinštalácie adaptér 4 spôsob byt do 7 spôsob rv čepeľ stabilné vlečenie pre ťažké ľahkých prívesy funkcie: 1. použitie: tento duálny výstup 4 pin 7 pin trailer elektroinštalácie adaptér umožňuje jednoduché ťahanie rôznych prívesy s vozidlom, a používa sa na ťahanie akékoľvek ťažké alebo ľahké prívesu. 2. výkon: vedenie adaptér umožňuje pripojenie 4 alebo )
Pridať do zoznamu prianí

Loď Prívesné Diaľkové Ovládanie Box pre Yamaha Prívesný Motor S 10Pin Káblová Výbava Nakloniť Až Ľavej Strane ZATLAČTE Plyn

€230.95
( rm1813644430178004 premium 703 bočné ovládanie push open ľavej strane pre yamaha prívesným motorom je určená pre elektrický štart yamaha outboards.pohodlné, ľahké-to-use fast-nečinnosti páka pre rýchle warm-up, kľúčových-prepínač pre zvýšenie bezpečnosti, dopredu/ dozadu páky. prvej triedy radič navrhnutý s elektrický štart, power trim yamaha outboards v pamäti palcom ovládané )
Pridať do zoznamu prianí

Loď Univerzálneho Palube Závesov / Baldachýn Montáž, 316 Nerezovej Ocele

€4.11 - €7.48
( popis: jednoduchá inštalácia. ťažká marine grade cast 316 konštrukcia z nerezovej ocele. s odstrániteľné skrutky/pin,používaný na pripojenie loď kryt na lodi. silná odolnosť voči korózii a trvanlivé v slanej vody okolností. vysoko leštený povrch pre zrkadlo-ako vzhľad a zápas moderné plavidlá/loď/jácht. špecifikácia: materiál: 316 nerezovej ocele farba: )
Pridať do zoznamu prianí

2X Závesné Vrtule Pre Tohatsu Ortuť 8Hp 9.9 Hp 8.5X9 Lodi Loď Skrutku 3 Čepeľ 12 Spline Morských Časti Motora

€54.71 - €78.15
( 2x závesné vrtule pre tohatsu ortuť 8hp 9.9 hp 8.5x9 lodi loď skrutku 3 čepeľ 12 spline morských časti motora rotácie: r počet lamiel: 3 počet spline zub: 12 aplikácie: pre ortuť & mariner outboards: 8hp (4-stroke) 2005-novšie 9.9 hp (4-stroke) 2007-novšie pre tohatsu-nissan outboards: 8hp (2-stroke) všetky rokov 8hp (mfs8 4-taktné) všetky )
Pridať do zoznamu prianí

Kempingové Príslušenstvo Dvere Držiak Úlovok pre Karavany Obytné Zámok Loď Rv Zátka Klip

€3.25 - €4.51
( vyrobené z vysoko kvalitného plastu, zabezpečiť dlhú životnosť a spoľahlivosť.mount tela na stenu a základne na dvere, aby sa zabránilo poškodenie steny.chráni vaše steny z nevzhľadné škody a pohodlne drží dvere otvorené.môže byť inštalovaný na skrine, skrinky, zásuvky, dvere, atď.ideálny pre rv, loď, obytné vozidlo, karavan, karavanu a tak ďalej.veľkosť: 73mm/2.87 palec farba: biela materiál: plast )
Pridať do zoznamu prianí

1 Nastavte Pádlo Klip Príslušenstvo Kajak Mount Klipy Kajak, Pádlo Držiteľ Klipy + Skrutky Na Lodi Kanoe, Kajak Príslušenstvo

€10.02 - €14.11
( 1 nastavte pádlo klip príslušenstvo kajak mount klipy kajak, pádlo držiteľ klipy + skrutky na lodi kanoe, kajak príslušenstvo podpora dropshipping a wholesaling. 100% originálne a kvalitné s zadarmo po-predaj záruky. [balík zahrnuté]: obdržíte 4 kajak, pádlo držiteľ klipy a 8 skrutky, množstvo bol starostlivo preskúmané dosť na dosiahnutie väčšiny kajak potreby.opatrenia približne )
Pridať do zoznamu prianí

Prívesný Motor Anóda Hliníkovej Zliatiny Kit pre Ortuť Alfa Jeden Gen 888756Q03 888756Q01 Prívesný Motor Ochrany Anóda

€55.42 - €85.27
( názov:prívesný motor anóda auta stav: nové katalógové číslo:888756q03 888756q01 fit:ortuť pre alfa 1 jeden gen ii farba:strieborná materiál:hliníková zliatina obsah balenia: 1set x vonkajší motor anóda auta len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.poznámka: ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.meranie dovolené )
Pridať do zoznamu prianí

Predné Dolné Nárazníka Vlečenie Ťahanie Háčika Kryt Veka Chladiča Spp 622A0-3HN0H Auto Príslušenstvo

€4.65 - €8.30
( náhradné číslo: 622a0-3hn0h abs materiálu, odolnosť konštrukcie priama náhrada jednotka pre správne obutie, žiadna úprava potrebná profesionálne prevedenie, stabilný výkon, vysokú spoľahlivosť farba: čierna materiál: abs obsah balenia: 1x háčik kryt len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté. poznámka: odraz svetla )
Pridať do zoznamu prianí

2X 683-45361-01-4D Prívesné Spp Nižšie Puzdro Gear Box Spp Pre Čln Yamaha Motor 9.9 HP 15HP F8 F9.9

€18.15 - €33.61
( podpora dropshipping a wholesaling. 100% originálne a kvalitné s zadarmo po-predaj záruky. perfektný zápas pre pôvodné to. kompaktná veľkosť a ľahký ľahko aplikovať a používať. jednoduchá inštalácia vymeniteľné katalógové číslo:683-45361-01-4d vhodné pre pre yamaha 9.9 hp 15hp f9.9 f8 prívesným motorom farba: ako zobraziť materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

22KW Typ 2 Auto na Elektrický pohon Vozidla EV Nabíjačku s Červeným Zástrčka CEE 32A Nastaviteľné 16.4 ft EV Kábel Konektor Nabíjania

€5 311.42
( ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, moje whatsapp: +8618874778827 popis produktu špecifikácia namq duosida 22kw prenosné nabíjačky 32a 3phase ev konektor nabíjania rýchle nabíjanie miesto pôvodu jiangsu v číne číslo modelu 2050-pse-32-xc3-es názov značky duosida názov produktu prenosné cahrger certifikát tuv záruka 1 )
Pridať do zoznamu prianí

Tiller Rozšírenie Zachovaní Klip (5/8") - Námornej Lodi

€5.39 - €9.46
( popis: stav: úplne nové ľahký , vysoká pevnosť jednoduchá inštalácia, odstrániť a nahradiť spodná dĺžka: 35mm rukoväť: 16 mm materiál: abs balenie obsahuje: 1 ks loď kopačky poznámka: prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. v dôsledku rozdielov medzi )
Pridať do zoznamu prianí

220-250V Zásuvky Napájania 16amp Prípony Mužských Konektor Pre RV Lode Námornej Jachty

€167.84 - €204.69
( popis: - 100% zbrusu nový morského brehu zásuvky napájania - široko vhodné pre priemyselné morských lodí jácht rv - zástrčku vyrobené z hpb59-1 medi, niklovanie,vysoká teplotná odolnosť a odolnosť voči korózii - plášť vyrobený z abs plastu, vysoká pevnosť a odolnosť proti nárazu jadro vyrobené z ohňovzdorný materiál, dobrý elektrický výkon špecifikácia: - )
Pridať do zoznamu prianí

Karburátoru GCV160 Nahrádza Nosenie pre HRT216 Jednoduchá Inštalácia

€10.34 - €13.61
( popis: na gcv160 karburátoru sa hodí pre gcv160 motora vhodné pre hrt216 hrr216 gcr160a hrs216. ideálny obutie, priamo nahradiť staré alebo nefunkčné karburátoru. karburátoru je vyrobený z vysoko spoľahlivé kvalitné a odolné kovové. spĺňať normy kvality, testované pred zásielky. pokročilé technológie výroby, vysoká spoľahlivosť a vysoký výkon. špecifikácia: materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Brzdové Spojky Rukoväť Robustný Krátkej Hliníkovej Zliatiny Modré Žlté Farebné Brzdy Ostriež Ťažkých pre Motocykel Náhrada za

€11.39 - €20.70
( brzdové spojky rukoväť robustný krátkej hliníkovej zliatiny modré žlté farebné brzdy ostriež ťažkých pre motocykel náhrada za funkcie: 1. ideálne obutie: heavy duty brzdové páčky spojky set je skvelý pre nahradenie msx125 nižšie 150cc s perfektný zápas, aby spĺňali vaše požiadavky. 2. vynikajúci výkon: motocykel brzdové páčky spojky funkciu vynikajúci brzdný výkon a vysoká citlivosť )
Pridať do zoznamu prianí

97×34×34 mm Mosadz Á Rukoväť Snap-Rukoväť Vypúšťacia Zátka Cam-Akcia Zvyknutý Loose Fit pre Lodné Podpalubia Zárubňa

€5.18 - €8.49
( popis: - vyrobené z mosadze a ideálne pre morské prostredie. - nepremokavé tesnenie a nebude úniku alebo jar voľné pod vibrácií. - navrhnuté tak, aby otočiť na predchádzanie twisted hadice a ľahko zablokuje nástroj. - odolné, pevné brass konštrukcia je dlhá životnosť a odolnosť voči korózii. - snap-tite loď bailer konektor slúži na pripojenie hadice na vodu, čerpadiel, )