0

Menu

Loď Blatník Červená Kotvy Loptu PVC Nafukovacie Koleso Kotviace Bóje na Plávajúce Plošiny Čln Plachetnici Rybársky Čln Marine

Shop: Vodné Športy
Loď Blatník Červená Kotvy Loptu PVC Nafukovacie Koleso Kotviace Bóje na Plávajúce Plošiny Čln Plachetnici Rybársky Čln Marine

Loď Blatník Červená Kotvy Loptu PVC Nafukovacie Koleso Kotviace Bóje na Plávajúce Plošiny Čln Plachetnici Rybársky Čln Marine

( 0 Recenzie )
€9.58 - €19.17
Kategória: Vodné Športy
Sku: k82570

Informácie o výrobku

Popis:

【 Protizrážkové DIZAJN] vyzýva Okrúhly tvar Lode Blatník Loptu, čln ochranné Morských Kotviace Bóje môže účinne zabrániť, aby sa vaša loď od kolízie s inými objektmi vo vode, výrazne zlepšiť bezpečnosť na lodi dokovacej.

【 PRIBRALA MATERIÁL] vyzýva Na Zosilnené Nafukovacie Morských Kotviace Bóje je vyrobený z vysoko kvalitného PVC materiálu, odolné a nie je ľahké byť poškodený, šetrné k životnému prostrediu, slnko odolnosť, odolnosť voči poveternostným vplyvom, odolnosť proti opotrebeniu.

【 JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA] vyzýva Loď Blatník Dock lopta je jednoduchá inštalácia, stačí nafúknuť s vzduchové čerpadlo a kravatu na strane lode.

【 Svetlé FARBY] vyzýva svetlé farby Kola Kotviace Bóje plávajúce lopta umožňuje ľahko viditeľné vo vode, dobre tesniaci výkon, bez úniku vzduchu, zaistenie bezpečnosti vašej lode.

【 ŠIROKÉ UPLATNENIE] vyzýva Loď Blatník Loptu Kolo Kotviace Bóje pre jácht, nafukovacích člnov, čln, marina, a rybárske lode, plávajúce plošiny a pod.

Špecifikácia:

Materiál: PVC materiál

Tabuľka Veľkostí:

Voliteľné:

A25 : Priemer x Výška 25cmx31cm/9.84inchx12.20-palcový

A30: Priemer x Výška 29cmx35cm/11.42inchx13.78inch

A38 : Priemer x Výška 38cmx45cm/14.96inchx17.72inch

Balenie Obsahuje:

1 Morských Lodí Blatník

1 Lano

1 Inflácie Nástroj

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • Číslo Modelu - Loď Blatník Loptu Kolo Kotviace Bóje
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Trup Materiál - PVC
  • Vonkajšie Aktivity - Drifting

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Floaties Dospelých Nafukovacie Plávať Krúžok Bazén Rúry Zábava Plaváky Plávajúci Objekt Pvc Krúžky

€77.62 - €152.18
( popis chcete nájsť a bezpečné nafukovacie plávanie krúžok?ak áno, pozrite sa žiadne ďalšie!tento bazén trubice môže byť vaša ideálna voľba.menej kože trenie a anti-zatekanie, bezpečný na používanie s ohľaduplní rukoväť dizajn, môžete plávať v bazéne alebo v jazere na dlhú dobu. funkcie -farba: rôzne farby, -materiál: pvc -veľkosť: 75.00x33.00x4.00cm/ 29.48x12.97x1.57 )
Pridať do zoznamu prianí

Bazén Vysávač Vysávač Vedúci Univerzálny Bazén, Kúpeľné Jazierko Fontána Čistiaci Štetec Prílohu Prenosné Jet Sacia Hlava

€9.35 - €13.36
( funkcie: 1.žiadny filter systému vyžaduje 2.rýchle odpojenie montáž pre použitie s záhradnú hadicu 3.zahŕňa opakovane leaf taška 4.pre nadzemný bazény, kúpele, a iné malé vodné funkcie. špecifikácia: rozmery: ako zobrazuje obrázok textílie: polyester pripojiteľná teleskopická tyč veľkosť: cca 3 cm/1.18 v priemere balenie zoznam: 1 )
Pridať do zoznamu prianí

SUP Pádlo Svorka Rýchle Uvoľnenie Pádlo Hriadeľ, Spojka, Nastavovač Pracky Pádlo Hriadeľ, Spojka, Nastavovač Surfovanie Príslušenstvo

€4.22 - €5.62
( sup pádlo svorka rýchle uvoľnenie pádlo hriadeľ, spojka, nastavovač pracky pádlo hriadeľ, spojka, nastavovač surfovanie príslušenstvo funkcie: 1. pracky môže pádlo doska pevnejšie, nie je voľné, a stabilnejší. 2. jednoduchý dizajn, ľahký a kompaktný, ľahko prenosný a použitie, pohodlné a praktické. 3. vyrobený z vysoko‑kvalitného pvc, so silným húževnatosť, robustné, odolné )
Pridať do zoznamu prianí

T1 krídlové uhlíka krídla fólia + alumimum stožiar pre Surf kiteboard SUP

€326.65 - €362.94
( hmotnosť krídlové hmotnosť je o 5,5 kg(70 cm, stožiar ) , s obalom cca 7-8 kg . veľkosť t1: predné krídlo 63.5*26.5 cm, zadné krídlo :38.5*11.5 cm f uselage :72 cm ;( chyba do 1cm ) stožiaru : 60/70/80/90 cm ,šírka 11 cm.hrúbka 1,5 cm . doska : 21*12.5 cm ; dĺžka sťažňa môže prispôsobenie urobiť. dlhšie stožiar je ťažké kontrolovať ,oblek )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Zapečatené Plávanie Okuliare Vodotesný Silikónový Plávanie Okuliare Vyhovovali Bezpečné Elastickej Antifogging Nastaviteľné pre Vodné Športy

€6.71 - €14.91
( deti anti-fog plávanie okuliare nastaviteľné pracky, šnorchlovanie, potápanie okuliare bezpečné mäkké antifogging nastaviteľné pre vodné športy funkcie: 1. pohodlné na nosenie: veľké rám je pohodlné a oko-lov, s odolná nárazov tesniaci krúžok, že nie utláčať oka. 2. high definition anti fog šošovky: upgrade anti fog technológie umožňujú deťom, aby sa rozlúčili s podvodné )
Pridať do zoznamu prianí

XUNYOU Dieťa Veľké Rám Silikónové Plávanie Okuliare Deti, Vodotesný, Anti-fog Plávanie Okuliare Bazén Príslušenstvo Veľkoobchod

€5.68 - €9.47
( [značka] : rýchlo [model] : 330af detí veľký rámik anti-fog plávanie okuliare [materiál] : šošovky: polykarbonát (pc); zrkadlo krúžok: vysoko pružná ochrana životného prostredia silikónové; zrkadlo pásu: vysoko pružná ochrana životného prostredia silikónové [hmotnosť] : výrobok čistá hmotnosť: 52 g; [vlastné] : môžete prispôsobiť logo, oem výroba. [funkcia] )
Pridať do zoznamu prianí

Nohy Čerpadla jednostupňové Vysokej Hlasitosti Nohy Čerpadlo pre Nafukovacie Člny Podporu Inflácia a Deflácia Dvojité Komory Nohy Čerpadla

€24.90 - €36.61
( nohy čerpadla jednostupňové vysokej hlasitosti nohy čerpadlo pre nafukovacie člny podporu inflácia a deflácia dvojité komory nohy čerpadla funkcie: 1. nafukovacie a deflatable: dvojitá funkcia robí čerpadlo rýchlo a ľahko nafúknuť a defláciu. 2. plastový materiál: vyrobené z vysoko kvalitného plastu, nohy čerpadla je silný a odolný, aby sa zabezpečilo dlhodobé používanie. 3. skladacia )
Pridať do zoznamu prianí

Coconut Tree Nafukovacie Piť Tácky Nápojov Držiak Lete Plávajúce Hračky

€2.71 - €6.00
( mini coconut tree nafukovacie piť tácky nápojov pohár stojan, držiak, plávajúce hračky lete vody bazén beach party dodávky funkcia: 1. vyrobené z vysoko kvalitného pvc materiálu, odolné a nie je ľahké zlomiť. 2. nádherný coconut tree design, dokonalé remeselné spracovanie. 3. ľahko nafúknuť a použitie.môže byť umiestnená vo vode stabilizovať. 4. vhodné na bazén )
Pridať do zoznamu prianí

Ľahké Nepremokavé Suché Taška Suché Vrece pre Vodácky Kemp Kayaking

€9.67 - €12.89
( popis: popis: vodotesný, odolný proti otrasom, prachu a piesku dôkaz ľahký a poddajný vodotesný úložný vak s násobne najvyššie uzavretie a pracka môžete nosiť jedlo a pitie, oblečenie, peňaženka, mobilný telefón, tabliet a iné osobné veci chránia váš tovar pred prachom, vodou, sneh, dážď, a všetky druhy poškodenia, len využívať vonkajší život voľne ideálny )
Pridať do zoznamu prianí

Daisenuo Dospelých Kamufláž Život Bunda Plávať Vesta Vztlak Pomoci PFD na Rybolov, Lyžovanie Lyžiarske Rybársky Čln

€25.83 - €32.30
( život v dospelosti bunda plávať vesta vztlak pomoci bunda pfd na rybolov, lyžovanie lyžiarske vztlak rybársky čln pre vodné športy dospelí život bunda pomoci vesta kajak lyžiarske vztlak rybársky čln watersport popis: self-help whistle nastaviteľné pracky a pás pásy skryté vrecko pre popruhy zber reflexného materiálu pre väčšiu viditeľnosť vložené pracky dizajn, aby zabezpečili, že plávať bunda )
Pridať do zoznamu prianí

Veľkú Kapacitu, Univerzálne Nastaviteľné Pracky Loď Odpadky Vaku Oka Oka Koša Taška Závesné konštrukcie pre Kajak

€7.73 - €16.44
( veľkú kapacitu, univerzálne nastaviteľné pracky loď odpadky vaku oka oka koša taška závesné konštrukcie pre kajak špecifikácie: keďže je navrhnutý s naťahovacou šnúrou, to utiahne taška a robí koša nie je ľahké vypadnúť.predstavovať mesh dizajn, je priedušná a nemá žiadne zlé vôňu. keďže je navrhnutý s nastaviteľné pracky a odnímateľnú háčik, je výhodnejšie použiť.môžete )
Pridať do zoznamu prianí

TOOKE Ľavé a pravé okraje tašky 2 kg, 5lbs s potápanie späť lietať strane visí technické potápanie 38mm rýchloupínacou prackou

€37.09
( -čierna materiál: 1680d posilnené priadza nylon - farba materiál: 1000d posilnené priadza z nylonu - 1.5 (38 mm) veľké pracka je viac vhodné pre prevádzku pod vodou - vhodný pre 2 kg protiváhu, načítané z hore, rýchle vyložené z jeho spodnej časti.sme akceptovať iné farby a osobnosti prispôsobiť (rovnaké bcd farieb, viac ako 20 druhov), obráťte sa na zákaznícku službu, dodacia lehota: do 48 hodín. 365590238 )
Pridať do zoznamu prianí

2 mm Neoprénová Shorty neoprénový Oblek Predný zips pre Deti-Chlapci, Dievčatá, Jar Plavky s Keep Warm Funkcia

€24.55 - €37.78
( [hlavný materiál]: super elastické tkaniny +1.5 mmcr+ lassa handričkou .nylon+2mmsbr+nylon [style]: vpredu na hrudi na zips dizajn. [technológie výroby]: štyri ihly a sixthreads ploché švy [vhodný pre]: vhodné pre rôzne vodné športy ako potápanie, plávanie, surfing, a šnorchlovanie, poskytuje all-around ochranu pre vaše telo. [zabezpečenie kvality]: každý výrobok, podlieha prísnej )