0

Menu

Starostlivosť O Vozidlo Foaming Postrekovač Viacúčelové Ručné Čerpadlo Snehu Pena Profesionálny Postrekovač

Shop: Umývanie Áut A Údržba
Starostlivosť O Vozidlo Foaming Postrekovač Viacúčelové Ručné Čerpadlo Snehu Pena Profesionálny Postrekovač

Starostlivosť O Vozidlo Foaming Postrekovač Viacúčelové Ručné Čerpadlo Snehu Pena Profesionálny Postrekovač

( 1 Recenzie )
€11.86 - €16.02
Sku: k83526

Informácie o výrobku

OOTDTY

Funkcie:

úplne nové a vysokej kvality

Čerpadlo postrekovač zavlažovanie možno je vyrobené z vysoko kvalitnej HDPF materiálu, hlavne stena je hrubé, sila je vysoká, tvrdosť je vysoká, nie je jednoduché crack, a je odolný.Okrem toho, PP tryska je opotrebovaniu, má antikorózne funkciu.

Na 2L veľkú kapacitu, môže byť použitý v interiéri a exteriéri.Je vhodný pre striekanie trávnikov a záhrad, zavlažovania alebo irrigating rastliny, čistenie automobilov, kúpanie domáce zvieratá, upratovanie domácností a mnohých ďalších aplikácií.

Pneumatické zavlažovanie môže, jednoduché použitie, pena je bohatá a jemná a udržať auto v čistom.

Tlak páky, pomocou tlaku páky, zvýši tlak.Veľký fanúšik-tvarované sprej režim, široká sprej sortiment, viac práce úspory pre umývanie auta.

S pracky, voda môže byť vybitá automaticky.Existujú dva typy trysiek, ventilátor trysky môžu byť použité na umývanie áut, a kvet vytláčacie dýzy sa používajú na zalievanie kvetov.

Špecifikácia:

Materiál:ABS

Veľkosť:Cca.12.3x33cm/4.84x12.99inches

Farba:Čierna/Oranžová

Kapacita: 2 L

Funkcia: umývanie auta, kvet, zavlažovanie, atď.

Balenie Obsahuje:

1 Nastavte Ručné Čerpadlo Pena Postrekovač

poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie, uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Vďaka za vaše porozumenie.

  • Rozhranie Materiál - Inžinierske Plastové
  • Tryska Materiál - Inžinierske Plastové
  • Vodné Sprej Typ - Stĺpec Vody
  • Materiál Telesa - Inžinierske Plastové
  • Rukoväť Typu - Palm Typ
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

2023-04-22 | 5 Hodnotenie užívateľa

Tým, že Anonymný

Neviem, ako odolná je, v niektorých miestach som vám nepovedal, že to je priamo spoľahlivo vyrobené. V všeobecné, je normálne, že za takú cenu, by som určite chcel mať fľaše pri výbere a iný objem

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Auto Čistiaca Kefa na Mokré a pre Držiak

€1.75 - €2.50
( popis: prach zberateľ, ísť malé medzery na čistenie a skryť prachu,opraviť rohy v priebehu niekoľkých minút, čo vám čistiaci skúsenosti flexibilita, 180ḟ, pp materiál je mäkký, nie je ľahké zlomiť pohodlné, mäkké a nie bolí auto,môže byť umývateľný a odnímateľné,hubky rukoväť je práce-ukladanie a pohodlné dlhodobé trenie nebude haly vlasy, elektrostatické adsorpcie )
Pridať do zoznamu prianí

Truck Sedadla Opravu Auta Scania MAN, DAF, Volvo Truck 81623406036 81623406035 81623840001 85600008945

€16.62 - €28.16
( typ: nákladné vozidlo seat ovládanie ventilu vhodné pre scania man, daf, volvo trucks katalógové číslo: 81623406036 81623406035 81623840001 85600008945 odolný a vysoko kvalitný časť.farba: čierna materiál: abs plast obsah balenia: 1 * sedadla opravu auta len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.poznámka: ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Príslušenstvo Pre Off Road Trailer Auto Núdzového Obnovenia Vlečné Lano, Opasky Ťažkých Ťažného Háku D Krúžok Strmeň Trezoru 45#

€20.47 - €34.11
( vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.je vyrobený 45# uhlíkovej ocele a 40cr legovanej ocele,vysoká pevnosť a trvanlivosť.univerzálny pre väčšinu autá,off road,motocykel,príves,atď.jednoduché a rýchle inštalácie, priame skrutku na aplikácie, bez zmena vyžaduje. špecifikácia: materiál : oceľ farba : čierna a červená.umiestnenie na vozidle : zadné / predné množstvo: 2 ks. package )
Pridať do zoznamu prianí

6Pcs/Set Umývanie Auta Vosk poľský Pad Leštiaci Pad Hubky Auto Čistenie Handričku Mikrovlákna Aplikátor Pre Auto Polisher Voskovanie Huba

€2.80 - €6.22
( popis: -položka:auto, voskovanie, leštenie pad -tvar: kruhový -farba: oranžová -materiál: hubky -veľkosť: vonkajší priemer: 4 cm/100mm poznámka : ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm. balenie zahŕňa : 1 nastavte auto leštenie auta(5pads&1handle) )
Pridať do zoznamu prianí

S Extenion Wands Tlakový Čistič Vody Fréza Podľa Tela, Podvozok Čistič Doplnky Z Nerezovej Ocele Rýchle Pripojenie

€45.19 - €61.07
( podpora csv/excel dropshipping popis: multifunkčné, môže čistenie spodnej časti vozidla a na zemi. na podložky, aby váš čistenie pod vozidlá, lode, rvs jednoduchšie a väčšie pohodlie. vysoká účinnosť podvozok čistič, tento tlakový čistič s 2 kolesami a 4 nerezové trysky pre veľké zavlažovanie územia. flexibilné, dve kolieska sa môže otáčať o 360 stupňov a )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Nástrojov na Čistenie Kefou na Umývanie Nástroj Príslušenstvo Pre LADA Priora Kalina Granta Vesta X-Ray XRay

€4.23 - €4.97
( popis: trubice kefa je flexibilné, aby aj práca s zakrivené hadice (šikmého menej ako 90 stupňov).nylonové štetiny zbierať a odstrániť mozgov, potraviny, mastnoty, usadeniny a nečistoty; dostatočne odolné, na dlhodobé používanie. krmivo flexibilné stonky (štetec konci prvého) do potrubia a jemne drhnúť vnútri pri práci kefa späť.flexibilné ale robustný drôt-telo hady jeho cestu cez s ľahkosťou )
Pridať do zoznamu prianí

Dvojitá Funkcia Podvozok Čistič Povrchu Čistič pre Poolsides Terasy

€24.62 - €46.46
( popis: 【tlakový čistič podvozok čistič] vyzýva: 18-palcové podvozok čistič pod auto vody metlu podložka pre obe teplej a studenej vody. 【pod auto podložka] vyzýva: robustnej konštrukcie tlak podložka pod auto čistič, s 2 kusy flexibilné gumené kolieska pre jednoduchú manipuláciu, vybavená 5 ks trysky, ktoré zvýši čistenie priestoru. 【s príponou wands] vyzýva: tlakový čistič )
Pridať do zoznamu prianí

100 ml Penový Umývanie Auta Vosk Pena Čistič Carnauba Vosk 3 v 1 Keramický povrch, Auto Vosk poľský stierka poľský Farba Tmelu

€7.46 - €10.36
( názov produktu: auto umyť vodou vosk čistá hmotnosť: 100 ml čas použiteľnosti: 2 roky funkcia: umývanie a starostlivosť v jednom, silné, dekontaminácia, vosk oživiť laku lesk. funkcie: 1. vysoký penový, bohatej a jemnej peny. 2. hlboké čistenie, leštenie povlak po umytí. 3. s vosku na laku, výživný ochrany, vyčistenie a dekontamináciu. )
Pridať do zoznamu prianí

Kožené Opravy Renovatment Gél Auto, Interiér Doma Kožené Repair Cream Rozšírené Kožené Doplnková Farba Repair Cream Agent

€1.56 - €3.13
( popis: 100% úplne nové a vysokej kvality! rozšírené kožené opravy gél umožňuje modernizáciu kožené jednoducho len sami!rýchlo a opravy popáleniny, diery, trhliny, a žliabkové (duté) dláta na kožené povrchy, s dlhodobými, efekt. to obnoví vaše popraskané vinyl pohoviek a autosedačky späť na ich pôvodnom stave.získajte profesionálne kvality obnova bez míňať peniaze na bláznivo )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Okná čelné Sklo Sklo Čistenie pre Porsche 911 918 Cayenne Macan Panamera Cayman Carrera Boxster

€0.72 - €0.78
( 10pcs(1pc=4l) auto stierač skla podložka auto pevné čistič kompaktný šumivých tabliet okno opraviť auto príslušenstvo popis: položka typ: okno čistenie špeciálne funkcie: auto okno čistenie druh materiálu: sústrediť položka hmotnosť: 2 g farba: modrá(znázornené na obrázkoch) údržba stierač čelného skla, veľmi dôležité je pohár vody pridať stierač jemné, pravidelné a čistenie skla stierač, )
Pridať do zoznamu prianí

4X Štylistickými Auto Kolesá Štetec, Tampón Nástroje Aplikátor Špeciálne Žltý+Čierny

€2.48 - €4.26
( u-tvar pneumatiky vosk na leštenie zložené hubky výhody: u shape hubky špeciálne určená na čistenie auta pneumatiky, čierna huba arc fit pneumatiky dokonale, žltej hubky časti môžu byť použité pre kovové náboj kolesa čistenie a leštenie. jednoduché a pohodlné, prosím, práca s pneu gumy chrániaci a pneumatiky vosk spolu, efekt bude oveľa lepšie. 1) super absorbovať vodu,ľahké )
Pridať do zoznamu prianí

Červená Plastová Rukoväť Škrabka Lopaty Na Auto Vinyl Film Nálepky Balenie Okno Čistenie Vody Stierkou Odtieň Nástroj

€4.44 - €11.08
( červená plastová rukoväť škrabka lopaty na auto vinyl film nálepky balenie okno čistenie vody stierkou odtieň nástroj funkcie: 1.multifunkčný, flexibilný; 2.vysoká kvalita, eco-friendly; 3.použitie pre forme okno solárne filmovanie; 4.jednoduché na čistenie odtieň na okno štít; 5.ľahko sa používajú a majú dlhú životnosť. aplikácia: 1.vinyl )
Pridať do zoznamu prianí

Teplej Vody Pod Vysokým Tlakom Postrekovač Umývanie Zariadenie Auto Podložka Sprej Kovové Vodovodné Zariadenia Umývanie Áut Nástroje Záhrada Auto Styling

€11.18 - €13.97
( vysokotlakový postrekovač vody na umývanie zariadenie auto podložka sprej kovové vodovodné zariadenia umývanie áut nástroje záhrada auto styling popis: funkcie: 1.vhodný na umývanie áut, kropiace, poľnohospodárske irrigating, upratovanie domácností, atď. 2. dve trysky prúdy.umožňuje vám vytvoriť silný jet stream alebo jemný spray pre rôzne požiadavky. 3.ľahko umyť vaše )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Super Mäkké Vlasy Detail Kefa Auto Vnútra Kefy Elektrostaticky Prach Odstrániť Nástroje Auta, Motor, Kolesá, Umývanie Kefami Nástroj

€3.97 - €6.96
( auto odvzdušňovací čistiaca kefa interiér sídlo panel podrobne kefa na prach cleaner čistenie klávesnice nástroj d7ya 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné funkcie: * ergonomicky navrhnutá rukoväť profil * tvarovaná rukoväť oblasť * vyvážené na uchopenie oblasti, aby minimalizovala únavu užívateľa * chemické odolná rukoväť * kovové zadarmo konštrukcie, )
Pridať do zoznamu prianí

100ks Dvojité Obrúbená Plastové Žiletku Štítok Vyčistite Holiaci strojček Odstraňovač Lepidla Okna Sklo Čisté Škrabka Auto Zábal Nálepky Stierkou

€3.98 - €7.96
( funkcie: 100ks škrabka čepele sú dostatočne nahradiť.tieto môžu byť použité na dlhú dobu. plastové lopatky sú vhodné pre väčšinu kliešte. nálepku removal tool je ideálny pre odstránenie vinyl, obtlačky, logá, gleje, samolepky, etikety a náterov z sklo, steny alebo podlahy. jednoduché použitie špecifikácie: materiál: plast farba: oranžová veľkosť: )