0

Menu

Vodopád Kúpeľňa Povodí Kohútik Nástenné Umývadlo, Batérie, Dvojité Rukoväť 3 Otvory Kúpeľňa Drez Nerez Márnosť Batérie

Shop: Domácich Kutilov
Vodopád Kúpeľňa Povodí Kohútik Nástenné Umývadlo, Batérie, Dvojité Rukoväť 3 Otvory Kúpeľňa Drez Nerez Márnosť Batérie

Vodopád Kúpeľňa Povodí Kohútik Nástenné Umývadlo, Batérie, Dvojité Rukoväť 3 Otvory Kúpeľňa Drez Nerez Márnosť Batérie

( 0 Recenzie )
€85.33
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: k8531

Informácie o výrobku

  • Číslo Modelu - MPAZ-2
  • Bývanie Materiál - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Teplej A Studenej Vody - Áno
  • Ventil Materiál Jadra - Keramické
  • Počet Rukoväte - Dvojitá Rukoväť
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kohútik Mount - Rozšírené
  • Druh - Keramické Platne Cievka, Povodie Kohútikov
  • Je To Inteligentné Zariadenie - No
  • Typ Inštalácie - Na Stenu
  • Hmotnosť Balíka - 2.1-3 kg
  • Názov Značky - ako
  • ovládanie - Páky
  • Štýl - Súčasné, Dual Držiteľ Troch-jamkové

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Zlaté známky 1000w 1500W 2000w Laserové Zváranie Stroj ručné laserové čistenie a znížiť stroj

€22 754.87
( špecifikácia profil spoločnosti jinan zlaté známky cnc stroje co., s.r.o.je high-tech priemyslu podnik sa špecializuje na výskum, výroba a predaj strojov a dopĺňa takto: laser rytec, fiber laser označenie stroja, cnc router.výrobky sú široko používané v reklame rada, remesiel a plastov, architektúra, tesnenie, označovanie, drevorezba a rytie, stonework dekorácie, kožené rezanie, odevný priemysel, a tak ďalej.na )
Pridať do zoznamu prianí

1000W Zváracie Zariadenia prenosný laser zváračov/Ručné fiber Laser zvárací stroj pre spájkovačka

€22 754.87
( ručné 1000w fiber laser zvárací stroj popis výrobku popis výrobku 1.--tento stroj prijíma 1000 watt fiber laser, ktorý má vysokú elektro-optické konverznú účinnosť a dlhá laser života; 2. --laserovým lúčom kvalita je veľmi dobrá, rýchlosť zvárania je rýchle, je to viac ako 5-krát rýchlosť tradičné optické vlákna prenos laserové zváracie zariadenie, zvar je v poriadku, hĺbka )
Pridať do zoznamu prianí

Nový štýl kvalitné 304 nerezovej ocele matnej čiernej farbe vejárovité roh, dvojité kúpeľňa rohu stojan s hákom 9111K

€46.61 - €58.26
( popis výrobku: materiál: mosadz. farba: čierna . platby akceptujeme escrow / kreditnú kartu a visa .banka bankové prevody; western union prepravné : · prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresy, ktoré musí zodpovedať vašej dodacej adresy. ·tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po platby vymazané. ·doprava bude na celom svete prostredníctvom ups/fedex/dhl/ems, a povedzte )
Pridať do zoznamu prianí

Smart Termostatické Sprchové Nastaviť Kúpeľňa Black Digitálny Sprcha Systém Wall Mount Námestie Hlavu Teplej Studenej Batérie, Vaňa Z Nehrdzavejúcej Ocele

€187.82 - €368.28
( *poznámka druh merané ručne, môže existovať 1-3 cm rozdiel, prosím pochopiť. zreteľom farba vzhľadom na rôzne rozlíšenia z rôznych počítačové monitory, farba môže existovať malý rozdiel s reálny produkt, prosím pochopiť. ide balenia a doručenia. sme pack položka najviac do peny, vzhľadom na početné príkazy každý deň, parcely budú zaslané do 3 pracovných )
Pridať do zoznamu prianí

Laserové zváranie stroj 1000W 1500W 2000W zváranie tenký oceľový plech hliníkový plech inertný plyn malej veľkosti

€22 754.87
( produkty popis laserové zváracie zariadenie laserové zváracie zariadenie široko používané v skrini kuchyňa, schodisko, výťah, polica, rúra, nerezové dvere a okno zábradlie, rozvádzačové, nerezový nábytok a iné priemyselné odvetvia.konfigurácia výrobkov stroj model ručné vlákniny laserové zváracie zariadenie laserového výkonu 1000w 1500w 2000w (voliteľné) laserové vlnové dĺžky 1070 nm vlákna dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

2X XY-WFTX Diaľkové WIFI Termostat na reguláciu Teploty Modul NTC 10K 0,5 M Relay Prepínač, Regulátor Teploty Modul

€19.11 - €29.41
( 1. popis funkcie automatického režimu: 1) najprv vyberte vykurovací režim/režim chladenia. 2) nastavte teplotu a hysterézia rozdiel, ak potrebujete odložiť štart, nastavenie času omeškania štart. 3) ak potrebujete nastaviť vysoké a nízke teploty, alarmy, nastavenie vysokej a nízkej teploty, alarm prahy sami 2. popis kúrenie režim: keď zistil teplota (aktuálna teplota) menej ako rovná nastavenej teploty )
Pridať do zoznamu prianí

Myuet ME81 Tuya WiFi Smart Termostat Elektrické Podlahové Regulátor Teploty Pre Alexa Domovská stránka Google

€234.36
( myuet me81 tuya wifi smart termostat elektrické podlahové regulátor teploty pre alexa domovská stránka google me8116-wifi je elektrické kúrenie termostat me8103-wifi je ohrev vody termostat me8116-wifi 1,výroby úvod: digitálny displej, vyberte položku themperature nastavenie slobodne, jednoduché na použitie. wifi pripojenie, môžu byť riadené aplikácie. smart )
Pridať do zoznamu prianí

40/60 cm Uterák Rack Hliníkový Matný Uterák Držiak na Stenu Organizátor Polica Skladacia úložná Polička s Hákom pre Kúpeľňa Hoteli

€124.01 - €167.58
( špecifikácie: položky: uterák rack materiál: space hliníka (priestor hliníkový materiál je relatívne ľahké a praktické) veľkosť: 40x12x18cm/60x12x18cm inštalácia kroky: 1.lepidlo v zvislom smere 2.inštalácia na stenu a stlačiť pevne za 30 sekúnd 3. vložiť biela pomocné nálepky 4. nalepiť na stenu a squeeze na 30 sekúnd k dispozícii po uplynutí )
Pridať do zoznamu prianí

150 cm/183 cm/200/244 cm/300/366cm/400 cm DIY Ťažkých Dvojité Drevené Moderné Posuvné Stodole, Dvere, Kovania

€66.30
( b arn dvere majú krásne rustikálne kúzlo, ktoré pochádza od klasický americký štýl.očarujúce v ich vlastným spôsobom, môžu vytvoriť pútavý moderné akcenty.tak prečo nie priniesť že niektorí jednoduché, priemyselné čaro do vášho obytného priestoru pomocou stodola dvere hardvéru auta nastaviť? hardvér len, dvere nie sú zahrnuté ***celková dĺžka stopy 2 ks z každého panel dverí )
Pridať do zoznamu prianí

Cirkulácia vzduchu Ventilátor Obehové čerpadlo Elektrické Chladenie Stolný Ventilátor Pokojnej Osobné Mini USB Vzduchu Silné Prúdenie Vetra Malé Fanúšikov

€143.08 - €286.17
( táto cirkulácia vzduchu ventilátorom poskytuje pokojné skúsenosti a zároveň efektívne odstránenie teplo a zápach z miestnosti.s nastaviteľné rýchlosti vetra a usb nabíjanie, to je tak pohodlné a trvalo udržateľného pre každodenné použitie.rozlúčiť sa dusno a nepríjemné priestory s týmto eco-friendly možnosť. názov produktu: prúdenie vzduchu ventilátor farba: biela, modrá materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Zložené z Viacerých vrstiev Dizajn Zatvorené Detektory Push Notifikácie Tuya Inteligentný Senzor Tuya Senzor Wifi Senzor Dverí

€39.82 - €90.49
( zložené z viacerých vrstiev dizajn zatvorené detektory push notifikácie tuya inteligentný senzor tuya senzor wifi senzor dverí popis: 1. zavedenie nového výrobku: tuya wifi smart magnetický senzor .kompatibilný so alexa & domovská stránka google 2. produkt app: tuya/smart život 3. inštalácia a pripojenie párovanie metóda: žiadna zložitá inštalácia potrebné náradie.snímač )
Pridať do zoznamu prianí

2X práčka Hadica Vypúšťacia Hadica práčka 2,5 M Vypúšťacia Hadica Rozšírenie Pre práčky Sušičky umývačky riadu

€11.51 - €17.72
( 2x práčka hadica vypúšťacia hadica práčka 2,5 m vypúšťacia hadica rozšírenie pre práčky sušičky umývačky riadu podpora dropshipping a wholesaling. 100% originál a s zadarmo po-predaj záruky.hadica priemer: 20 mm/ 26 mm (rovno), 26 mm/ 29 mm (uhlová).venujte prosím pozornosť rozmery prístroja tak, aby odpadové vody hadica sa hodí dokonale. žiadny únik: práčky hadice s vešiak má )