0

Menu

1.9" Smartwatch Športové Hodinky Dotykový displej Inteligentný Sledovať BT5.0 Volanie Spánku Monitorovanie Sledovať Fitness Tracker pre srdcovú frekvenciu

Shop: Auto Monitory
1.9

1.9" Smartwatch Športové Hodinky Dotykový displej Inteligentný Sledovať BT5.0 Volanie Spánku Monitorovanie Sledovať Fitness Tracker pre srdcovú frekvenciu

( 0 Recenzie )
€23.86 - €47.74
Kategória: Auto Monitory
Sku: k8628

Informácie o výrobku

Funkcie:

【Smartwatch s Dotykovou obrazovkou] vyzýva Na 1.9"smartwatch je integrovaný úlohu sledovať, zdravie monitor a telefón, ktorý systém je kompatibilný pre Android a iOS.Môžete sa tešiť na jednoduché a zdravý život s týmto inteligentné hodinky.

【1.91"Veľký Displej & HD Displejom] vyzýva So super, veľký displej a úzkym rámom BT5.0 pozerať môže byť oveľa viac, jednoduchý na obsluhu a ovládanie bez dotyku omylom v procese používania.A je navrhnutý s 280 * 340px vysoký farebný rozsah, obsah, inteligentné hodinky je jasnejšie a farba je bohatá a jemná na displej, takže obraz je viac reálne a živé,

【BT5.0 Pripojenia] vyzýva Spojené s BT5.0, inteligentný náramok je prístupné správy a povolaní zo svojho inteligentného zariadenia.Môžete tiež zavolať na telefónne volanie a prehrávať hudbu, úzky kontakt na všetky časy.Medzitým, smart hodinky podporuje pre Al hlas inteligencia, ktorá je schopná, aby proces oveľa pohodlnejšie ovládanie.

【Multi-funkčné] vyzýva pri inštalácii Hbadn APP, fitness tracker má flexibilné kolokačných viacerých zdravotných údajov pomôcť upozorniť na zdravotné riziká vopred.Ako môže sledovať váš spánok kvalitný, telesnej teploty, krvného tlaku, nočné oxymetrie a srdcovej frekvencie a pod.Inteligentné hodinky môžu byť tiež partnerom, na podporu až do výšky 50+ profesionálny výkon režimy založené na presných reálnom čase, tepová frekvencia detekcie a Kol algoritmy.

【Remeselníka Estetika] vyzýva športové hodinky sú navrhnuté tak, jemná a nádherné, bohaté farby je tiež k dispozícii.Je to jasné svetlo alebo tma, obsah je jasné vidieť a prevádzka je jednoduchšie mať.Vybavený vynikajúcou rotujúce koruny, môžete presne určiť všetky položky, ktoré vám umožňuje hladký pocit a zážitok.

【Vodotesný Materiál] vyzýva Na BT5.0 hodiniek je vyrobené z nepremokavého materiálu, ktorý zaručuje, IP67-úroveň nepremokavé, ktorá zabraňuje prachu a vode.Takže si môžete vychutnať šport, telefonovanie a iných činností, kedykoľvek a kdekoľvek ste.

Špecifikácie:

Displej: IPS LCD

BT Verzia: BT5.0h 5.0

Aplikácie Operačný Systém: IOS9.0 a vyššie & Android4.4 a vyššie

Produkt Číslo Modelu: F57

Veľkosť obrazovky: 1.91 PALCOVÝ 280 * 320PX

Kapacita Batérie: 260mAh

Režim Nabíjania: Magnetické Absorpcie Nabíjací Kábel

Sledujte Kapela Color: Black Metal/ Champagne Gold

Dostupné Jazyky: Dial jazyk:angličtina,Čínština,Japončina 9 krajín:(podpora 150 krajinách prispôsobiť)Zjednodušená Čínština, Japončina, angličtina, nemčina, francúzština, portugalčina, španielčina, Thajský, arabský

Balenie Zoznam:

1 * Inteligentné Hodinky

1 * Manuál

1 * Dátový Nabíjací Kábel

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Krkos.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

  • Mechanizmus - No
  • Kapela Materiál - Silica gel
  • Režim Siete - Žiadne
  • Displej Materiál - IPS
  • SIM Karta je k Dispozícii - No
  • Kategória - Smart Hodinky
  • Druh - Na Zápästie
  • Hlasový asistent vstavaný - No
  • Kapacita Batérie - 220-300mah
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • GPS - No
  • ROM - 128 MB
  • Bluetooth-kompatibilné Verzie - 5.0
  • Kompatibilita - Všetky Kompatibilné
  • dotykový displej - Áno
  • Metriky merať - Monitor Srdcovej Frekvencie, Kyslíka V Krvi, Monitor, Spánok Monitor, Monitor Krvného Tlaku
  • Pamäť RAM - 128 MB
  • Displej Tvar - Námestie
  • Aplikácia Veková Skupina - Dieťa
  • Funkcia - fitness tracker, spánok tracker, Tepová Frekvencia Tracker
  • Nepremokavé Triedy - Život Nepremokavé
  • Jazyk - Angličtina, Ruský, Španielčina, Poľský, Portugalský, Turecká, TALIANSKY, Francúzsky, Nemecký, Kórejský, Japonský, Arabský, Grécky
  • Zadná Kamera - Žiadne
  • Štýl - Móda
  • Model - F57
  • Rozlíšenie - 280 * 320px
  • Systém - Žiadne
  • Názov Značky - docooler
  • Viac Voĺba - Áno
  • Veľkosť Displeja - 1.91 palec
  • Sledované Činnosti - Kroky Tracker

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

najlepšie plávanie Smart Pásmo Tepovej frekvencie, Krvného Tlaku Náramok Vodotesný IP68 Fitness Tracker Športové Hodinky muž žena Smartband

€62.69 - €65.99
( najlepšie plávanie smart pásmo tepovej frekvencie, krvného tlaku náramok vodotesný ip68 fitness tracker športové hodinky muž žena smartband )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Nové Bluetooth Prijatie Hovoru Smart Hodinky Mužov 1.5" Muž Ženy pre Samsung Galaxy A04S A53 A73 A13 14 34 A23 Motorola Moto E40

€55.52
( parameter: cpu:myslím, že sf32lb551 andiord systém:android verzia 5.0 a vyššie ios systém:ios verzia 9.0 a vyššie bluetooth bluetooth:5.0+bluetooth 3.0 nepremokavé trieda:ip68 veľkosť obrazovky:1.5 cm rozlíšenie obrazovky:466*466 typ obrazovky:ips full pozorovací uhol farebný displej displej materiál:tvrdené sklo celková dĺžka :220 )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Silikón 22 MM Sledovať Kapela Popruh pre Ticwatch pro/E2/S2 Nahradenie Sledovať Popruh pre Amazfit GTR 47mm Watchband

€3.03 - €4.33
( univerzálny silikón 22 mm sledovať kapela popruh pre ticwatch pro/e2/s2 nahradenie sledovať popruh pre amazfit gtr 47mm watchband funkcia: pomocou vysoko-kvalitného silikónového materiálu, mäkké a flexibilné nastavenia. osobné hodinky s týmto farebné nahradenie zápästie band. ľahké a flexibilné kapela, porézne dizajn, viac priedušná pri nosení. špeciálny dizajn viac )
Pridať do zoznamu prianí

Ochranný Kryt, Kompatibilný Pre RS3 LS04 Nepremokavé Screen Protector-Shell Rám Smartwatch Jeden kus Bývanie Sklo Film

€1.65 - €2.17
( ochranný kryt, kompatibilný pre rs3 ls04 nepremokavé screen protector-shell rám smartwatch jeden kus bývanie sklo film dropshipping ootdty ; vlastnosti: full ochranný obal-design drží - hodinky v dobrom-podmienkou-dlhší čas.inteligentný dizajn umožňuje prístup na všetky ovládacie prvky-senzory - a hodinky funkcie. jednoduché na inštaláciu a odstránenie.zábery jednoducho na miesto.rôzne )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Nové 2.02" Outdoorové Športy, Fitness Sledovania Modrý Zub Hovor Smart Hodinky Heartrate Vodotesný IP68 400Mah Muži Ženy Smartwatch

€224.28 - €448.57
( parametre výrobku: 1.typ obrazovky:2.02 palcový tft námestie displej,320*386px. 2.dotyk typ:plne dotykový cof. 3.vibrácie motora:0827 zvárací drôt motora. 4.tlačidlo:tri tlačidlo s encoder. 5.kapacita batérie:400mah. 6.nepremokavé úroveň:ip68. 7.nabíjanie metóda:magnetické nabíjanie. 8.roh:0916 drôt roh. 9.mikrofóny:silný odpor. 10.procesor )
Pridať do zoznamu prianí

Sledujte Koruny Sledovať Stonky pre NH35 NH36 Pohyb SKX007/009 Série Upravený Príslušenstvo

€19.34
( funkcia s: l úplne nové a vysokej kvality l nahradenie w atch c rown a w atch s tem pre pôvodné rozbité staré l pomoc na opravu vášho sledovať, a aby to fungovalo správne l tiež môžu byť použité na upgrade vašej sledovať, aby to vyzeralo, jedinečné l vhodné pre nh35 nh36 pohyb špecifikácia: l veľkosť: 7 mm l vhodné pre: nh35 nh36 pohyb balenie )
Pridať do zoznamu prianí

USB Nabíjací Kábel Pre Huawei Sledovať, Nabíjačka, USB Kábel Pre Huawei Smartwatch samsung GT, GT2 Pro Magnetické Dock Kábel Nabíjačky Base Adaptér

€2.80 - €3.63
( funkcie: 1. výstupná skratová ochrana 2. pretlak a preťaženie filter ochrany 3. pomocou dovážaných komponentov, skutočný stroj skúška starnutia bezpečnosti výkon je vysoký 4. dobrý anti-interferencie výkon 5. malé dc zvlnenie, vysokej efektívnosti práce, rýchle nabíjanie rýchlosť 6. nízka pracovná teplota a dlhú životnosť vhodné pre: pre )
Pridať do zoznamu prianí

TPU Screen Protector Hodinky pre PRÍPAD Kryt Nárazníka pre shell pre Amazfit Bip3/Bip3

€2.79 - €5.58
( funkcie: ootdty premium materiál: vyrobené z poistného tpu materiálu, ľahký a ultra-tenký, pohodlné na nosenie. štíhly dizajn: presné rezy-out, umožňuje prístup na všetky ovládače, tlačidlá a funkcie. plnú ochranu: účinne chráni pre inteligentné hodinky z kolízie, šok, bump a škody. ľahko inštalácia a odstránenie: jeho mäkkosť a pružnosť umožňuje rýchlu )
Pridať do zoznamu prianí

2023 Mini A8 Locator Pet Sledovacie Zariadenie v Reálnom Čase, GPS Tracker S SOS Tlačidlo Pre Autá Deti Gsm/gprs/kg Inteligentné Sledovanie Locator

€6.58 - €10.96
( popis prenosné a trvanlivé, ľahko prenosný, ľahký mini prenosné, clear voice, dlhý pohotovostný čas trvania, jednoduchá obsluha, stabilný výkon, jednoduchá inštalácia. gps tracker je určená pre pokročilých sledovanie a monitorovanie špeciálne pre sledovanie vozidiel pomocou gps, gsm a gprs technológií. gps tracker je určená na použitie v akomkoľvek vozidle, sledovať ich )
Pridať do zoznamu prianí

Najnovšie Horúce predaj Smart Pásmo Tepovej frekvencie HD Farebný Displej Smart Náramky Spánku Tracker Bluetooth Náramok Fitness

€39.99 - €42.10
( najnovšie horúce predaj smart pásmo tepovej frekvencie hd farebný displej smart náramky spánku tracker bluetooth náramok fitness )
Pridať do zoznamu prianí

Magnetické Nabíjací Kábel Pre Xiao Mi Kapela 8 7Pro Nabíjačku Auto Adsorbovanej Hlavu Jednoduché Ukladanie Kompatibilný S Redmi Band2 Sledovať 2 3

€1.25 - €1.42
( magnetické nabíjací kábel pre xiao mi kapela 8 7pro nabíjačku auto adsorbovanej hlavu jednoduché ukladanie kompatibilný s redmi band2 sledovať 2 3 magnetické adsorpcie je super pohodlné pre demontáž nabíjania keď zadnej strane náramku je v blízkosti plnenie hlavy, magnetická sila je automaticky adsorbovanej, a to nie je ľahké spadnúť, takže nabíjanie skúsenosti jednoduchšie a pohodlnejšie. jednoduché )
Pridať do zoznamu prianí

USB Nabíjací Kábel Pre Xiao Mi Band 7 6 5 Nabíjací Kábel, Adaptér Pre Mi Kapela 8 Pre Miband 6 Nabíjačka Pre Mi Pásmo 5 Smart Hodinky

€3.65 - €7.31
( nabíjací kábel pre xiao mi band 7 6 5 usb nabíjací kábel, adaptér pre mi kapela 8 pre miband 6 nabíjačka pre mi pásmo 5 nabíjania veľkosť: mi kapela 7/6/5 dĺžka : 50 cm mi kapela 8 dĺžka : 100 cm kompatibilné: pre xiao mi pásmo 5/xiao mi band 6/xiao mi band 7/xiao mi kapela 8 zoznam balíkov: 1*nabíjací kábel (pozor nie je súčasťou balenia) )
Pridať do zoznamu prianí

Smart Hodinky Kapela Pre Garmin Predchodcu 235 Lite 630 Kapela Silikónové Popruh Pre Predchodca 220/230/235/620/630/735XT Náramok correa

€7.78
( smart hodinky kapela pre garmin predchodcu 235 lite 630 kapela silikónové popruh pre predchodca 220/230/235/620/630/735xt náramok correa popis: funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. stredne mäkkosť, veľmi pohodlné na nosenie kompresia liatie, pevné a trvanlivé veľkosť môže byť upravená podľa jednotlivých zápästie podmienky množstvo: 1 materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Kolo Žien Na Plný Dotykovej Obrazovky A Šport Fitness Tracker Nepremokavé Smartwatch Mužov Pre Samsung Galaxy C5 C5000Xiaomi Huawei Poznámka 7

€51.99
( parametre výrobku displej: 1.39 palcový ips veľký displej rozlíšenie: 240 x 240 batéria: 260mah vodotesný: ip67 (život nepremokavé, nemôže vsiaknuť, nemôže nosiť plávanie alebo dať do horúcej vody) hardvérové parametre aplikácia: fundo zdravie bluetooth verzia: ble5.1 systém verzia: ios 10.0 a vyššie, android 5.0 a vyššie funkcie softvéru: čas )