0

Menu

Sadrové Fundus BJD Domáce Oči "Rosebush" OB11 Oči 1 Pár

Shop: Bábiky A Príslušenstvo
Sadrové Fundus BJD Domáce Oči

Sadrové Fundus BJD Domáce Oči "Rosebush" OB11 Oči 1 Pár

( 0 Recenzie )
€25.02 - €45.50
Sku: k86563

Informácie o výrobku

Sadrové Fundus BJD Domáce Oči

"Rosebush" OB11 Oči 1 Pár

  • Názov Značky - BEIOUFENG
  • Položka Druh - Bábika Príslušenstvo
  • Formulár - 1/3
  • CN - Guangdong
  • Druh - Príslušenstvo
  • Číslo Modelu - Fen1432
  • Mfg Poradové Číslo - Životný štýl
  • BJD/SD Atribút - Buľvy
  • Materiál - /
  • Pohlavie - Unisex
  • Upozornenie - Bábika Oči
  • Rozmery - /
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Odporúčame Veku - 12+y

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Ručné Multicolor 20 cm Roztomilé Plyšové Bábika Anjel Krídla Luk-uzol PU Golier s Zvon pre 20cm Star Idol Bábika Príslušenstvo Cos Oblek

€9.21 - €12.11
( poznámka: krídla a obojky sú rozdelené vzory vhodné pre 20 cm bábiku 15 cm, môže byť aj používaný, ale to bude trochu voľné )
Pridať do zoznamu prianí

1PCS 1/6 Bábika Nohavičky Nohavičky pre Blyth, Azone, Barbies Bábiky Oblečenie Príslušenstvo

€1.68
( roztomilý 1 ks bábika nohavičky nohavičky pre blyth, momoko, obsitu, barbies 1/6 bábiky oblečenie príslušenstvo vrátane 1 ks bábika nohavičky, bábiky a ostatné doplnky nie sú v cene!ak sa kúpiť ďalšie položky, ktoré sú doprava zadarmo, budeme kombinovať prepravy, kontaktujte prosím náš zákaznícky servis pre odpočítaní expedičný poplatok. )
Pridať do zoznamu prianí

NK 2 Ks/Set Princ Ken Bábiky Oblečenie Módne Farby Cool Oblečenie Pre Barbie Chlapec Bábika KEN Najlepšie detské Narodeninové Darčeky Darček

€2.20 - €2.68
( ak chcete viac položiek,pls kliknite na tlačidlo , , , obsah balenia: 2 nastavte bežné ručné oblečenie pre bábika ken ( nie vrátane bábiku, a ďalšie príslušenstvo ) špecifikácia: vhodné pre bábika ken množstvo: dva oblečenie farba: ako na obrázku package: funkcie opp taška poznámky: 1. kvalita logistika: malý obchod doprava zadarmo )
Pridať do zoznamu prianí

Nové Telo Spoločné Bábika DIY Chlapec dievča Orgán pre Obitsu OB11, GSC Hlavu, 1/12 BJD Bábika Príslušenstvo Hračky Výmenu Kĺbu Ruky

€116.05 - €136.53
( popis výrobku: názov položky: nové telo spoločné bábika diy chlapec dievča orgán pre obitsu ob11, gsc hlavu, 1/12 bjd bábika príslušenstvo hračky výmenu kĺbu ruky rozmery: podrobnosti nájdete nižšie (tolerancia 1-3 mm) - pravidelné (výška: 9.6 cm) - vysoký (výška: 11 cm) materiál: živica plastové mierka: 1/12 ob11 bjd zahŕňa: 1 tela, 1 sada feitian )
Pridať do zoznamu prianí

Drevená Bábika Postieľku Bezpečnú Roztomilý Lesklý Živé domček pre bábiky Miniatúrne Spálňa, detská Postieľka na 1:12 domček pre bábiky Biela

€12.71 - €23.53
( 1. premium materiál: domček pre bábiky baby posteľ je vyrobená z vysoko garde dreva, ktoré je bezpečné a zdravé, krásne a trvanlivé. 2. nádherné prevedenie: miniatúrne detská postieľka je nádherne prepracovaný a lesklý crack pre odolnosť a trvanlivosť. 3. roztomilý dizajn: drevená bábika postieľka má roztomilý dizajn a mini veľkosť, je najlepšou voľbou pre ručne vyrobené diy milenci. 4. )
Pridať do zoznamu prianí

Domček pre bábiky Miniatúrne Strane Stola Stôl Model pre Jedálne, Spálne Dekorácie

€3.57 - €5.49
( popis: materiál: domček pre bábiky miniatúrne strane stolík vyrobený z kvalitných drevených materiálov, robustná konštrukcia, odolné. prevedenie: domček pre bábiky miniatúrne čaj stôl krásne upravený, ideálny pre zdobenie dollhouses. široké použitie: vhodné pre zdobenie domček pre bábiky izba, spálňa, kuchyňa, jedáleň, obývacia izba, atď. príslušenstvo: domček pre )
Pridať do zoznamu prianí

Zbierku Vzácnych Bábika Vedúci Ročníka, MZ FR IT Bábika Hlavy Adele potřeb.vyberte jem make-up Vedúci Kvality Bábika Hlavu Dievča Obliekanie DIY Hračka Časti

€20.55 - €29.35
( zbierku vzácnych bábika hlavu fr bábika hlavy adele potřeb.vyberte jem make-up vedúci kvality bábika hlavu dievča obliekanie diy hračka časti )
Pridať do zoznamu prianí

BJD topánky 6 bodov 1/6 yosd 4 body multi-farebné ponožky Ponožky Topánky malé kožené topánky bjd bábika príslušenstvo

€21.50 - €23.89
( produkty: topánky *1 pár žiadne bábiky, žiadne príslušenstvo. odporúčame pred zadať objednávku,budete musieť 1. zmerať svoje bábiky nohy,dĺžky a šírky. 2. pozrite si túto obuv veľkosti,porovnať svoje bábiky veľkosť nohy,uistite sa, že sa zmestí, alebo nie. 3. ak si nie ste istí ,prosím, kontaktujte nás uistite sa, že vaše bábika je veľkosti sa zmestí sa. príručka )
Pridať do zoznamu prianí

NPKCOLLECTION bebe reborn bábiky 47 cm Silikónový reborn baby doll rozkošný Realisticky batoľa Bonecas dievča, chlapec menina de silikónové

€47.10 - €102.39
( toto dieťa je ručné.remeslá s ručné maľovanie, veľkosť: 19 cm,47 cm materiál : veľmi mäkké silikónové vinyl hlavu. 3/4 končatín s plnené pp bavlna tela.veľmi mäkké skutočný dotyk vlasy :vlasy parochňa váha: cca 1 kg šaty :ručne vyrobené šaty ,rafinované kvality nechty : úplne ruka-natiahnutý nechty, začervenanie nechtového lôžka a priesvitné nechty, )
Pridať do zoznamu prianí

Detské Divadlo Pre Bábiku Barbie Príslušenstvo Sen KT Posteľ + 2x Nočný Stolík Módne Spálne Nábytok Dievča Hračka

€4.80
( kupujúci je povinný prečítať si ★ táto položka nie je zahrnuté bábiku.package vrátane : v závislosti na vašom výbere vhodný vek : vek 3+ stav : 100% nové materiál : plast farba a štýl: ako na obrázku vhodné : vhodné pre bábiku barbie (1973-teraz) / fr bábika / vintage barbie bábika / kurhn bábika / silkstone barbie bábika / momoko bábika / blythe bábika / pullip bábika / jenny bábika poznámka: )
Pridať do zoznamu prianí

1/6 BJD Oblečenie Móda 30 CM Loptu Spájané Bábika Vyhovovali DIY Bábika Príslušenstvo Obliekať Bábiku

€3.18 - €11.38
( 1/6 bjd oblečenie móda 30 cm loptu spájané bábika vyhovovali diy bábika príslušenstvo obliekať bábiku )
Pridať do zoznamu prianí

2ks 1:12 domček pre bábiky Miniatúrne svietniky Candelabra Model Home Decor Deti Predstierajú, že Hrať Hračky Doll House Retro Príslušenstvo

€1.96 - €3.01
( popis: 100% nový a vysoko kvalitné realistický dizajn a vynikajúce spracovanie skvelý doplnok pre dollhouse dekorácie perfektný doplnok na 1:6/1:12 rozsahu domček pre bábiky(vezmite prosím na vedomie, že skutočná veľkosť) nádherná bábika kolekcie, skvelý doplnok k tradičným bábika dom materiál: živica veľkosť: výška 2,2 cm/0.87 v, šírka 1.1 )
Pridať do zoznamu prianí

1PC Miniatúrny domček pre bábiky Bábiky Čiapočku Klobúk Vlna Spp Módne Pletené Čiapočku Doll House Decoration Bábiky Šaty Up Príslušenstvo

€1.89 - €2.82
( 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné farby: ako na obrázku zobrazené materiál: pletenie vlna veľkosť:4*7 cm balenie obsahuje: 1pc poznámka: 1.prosím, aby 1cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie. 2.vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel.tak to nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je 100% isté. )
Pridať do zoznamu prianí

5x 1/12 Miniatúrne Animal Model Simulácie pre Strany Prospech Cukrovinka Taška Výplne

€3.76 - €6.06
( popis: 【5 dielna sada] vyzýva balík obsahuje 5 domček pre bábiky plyšové hračky. 【simulácia] vyzýva miniatúrne simulácia plyšové zviera bábika s vynikajúce detaily, veľmi realistické, môže obohatiť váš domček pre bábiky scény. 【materiál] vyzýva mini bábiky sú vyrobené z plyšové materiálu, mäkké a pohodlné na dotyk, ideálne pre miniatúrne scény, domček pre bábiky )
Pridať do zoznamu prianí

NPK 22 inch Mäkké Silikónové Vinyl Reborn Batoľa Stojan Dievča Bábiku Betty 3D Kože Viditeľné Žily Parochňu Vlasy Darčeky pre Deti

€50.68 - €112.64
( bábika veľkosť: cca 22 cm, 55 cm hmotnosť: netto hmotnosť bábika je okolo 1,3 kg, 2.1 libier materiál a konštrukcia: celé telo silikónové vinylové bábiky, mäkké a realistické, flexibilné.bábiku je možné dať do vody majú vaňou alebo sprchovacím kútom. bábika je úplne poseable, hlavy a končatín môže pohybovať voľne.bábika môže stáť a sedieť, keď stojan, ona potrebuje, )