0

Menu

Vysoký Tlak Vody Zbraň Nízka Hlučnosť Prenosné Sprej Čistič Veľké Výstup Umývanie Auta Lance pre Záhradné Zavlažovanie pre Domáce Čistenie podláh

Shop: Umývanie Áut A Údržba
Vysoký Tlak Vody Zbraň Nízka Hlučnosť Prenosné Sprej Čistič Veľké Výstup Umývanie Auta Lance pre Záhradné Zavlažovanie pre Domáce Čistenie podláh

Vysoký Tlak Vody Zbraň Nízka Hlučnosť Prenosné Sprej Čistič Veľké Výstup Umývanie Auta Lance pre Záhradné Zavlažovanie pre Domáce Čistenie podláh

( 0 Recenzie )
€9.60 - €20.86
Sku: k8762

Informácie o výrobku

Vysoký Tlak Vody Zbraň Nízka Hlučnosť Prenosné Sprej Čistič Veľké Výstup Vysokého Tlaku Pena Lance pre Domáce Čistenie Záhradné Zavlažovanie

Funkcia:

1. Kompatibilné s LAVOR, VAX, KOMÉTA: Tento tlak vody zbraň príslušenstva je kompatibilný s vysoko-tlakových z populárnych značiek ako LAVOR, VAX, a KOMÉTA.Sivé časti tohto príslušenstva sú vystužené, aby bolo pevné a trvanlivé.

2. Ideálne pre Rôzne Čistiace Úlohy: Tento vysoko-tlak auto podložka je neuveriteľne univerzálna a ideálna pre rôzne čistiace úlohy, vrátane umývania áut, polievanie záhrady, poľnohospodárske zavlažovanie a každodenné upratovanie.Jeho vysoko-tlak prúdu vody sa môže odstrániť aj najtvrdší nečistoty a špinu, zanecháva povrchy bez poškvrny.

3. Veľký Prietok Vody a Nízku Hlučnosť: Toto auto čisté postrekovač má veľký prietok vody, vysoko koncentrovaný výkon, nízka hladina hluku a vysoká účinnosť.Je navrhnutý tak, aby čistenie jednoduché, pohodlné a efektívne.S jeho silný vysokotlakového prúdu vody, môžete rýchlo čisté preč nečistoty a špinu z akéhokoľvek povrchu.

4. Ručné Dizajn: prenosné sprej čistič má kompaktný a ručné dizajn, ktorý je ľahko použiteľné len s jednou rukou.Je to ľahký a prenosný, takže ich môžete vziať ju tam, kam potrebujete ísť.Je ideálny pre vonkajšie čistenie úlohy, kde tečúcou vodou nie je k dispozícii.

5. Nepriepustných Dizajn: Tento umývanie auta lance má nepriepustných dizajn, ktorý zabezpečuje, voda nebude úniku prostredníctvom pripojenia alebo dýzy.To umožňuje ľahko zvládnuť a poskytuje efektívnejšie čistenie skúsenosti.Môžete sa spoľahnúť, že tento výrobok efektívne pracovať so svojimi vysoko-tlakový čistič a poskytujú vynikajúce výsledky zakaždým.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Materiál: Inžinierstva a Plastu ABS

Vodné Sprej Typ: Stĺpec Vody

Farba: Čierna + Šedá

Veľkosť: 27 x 7 cm/10.6 x 2.8 inch

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x Auto Podložka

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

  • Názov Značky - alloet
  • Materiál Telesa - Inžinierske Plastové
  • S Vodné Fajky - No
  • Vodné Sprej Typ - Stĺpec Vody
  • Rozhranie Materiál - Inžinierske Plastové
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Plastové Reštaurátorskej Späť Na Čierny Lesk Auto Čistiace Auto Poľských A Opravný Náter Renovator Pre Auto Detaily

€11.38
( obnoviť a udržať topánok: profesionálne používa pre automobilový vonkajšie nátery vytvoriť bohaté tmy a lesk, ktorý trvá týždne, obsahuje hydrofóbny poťah, ktorý udržuje telo v self-čistenie a vydrží umývanie a dážď. )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrickú Vŕtačku Kefa Prílohy Nastaviť Silné Čistiace Nástroje Pre Vŕtanie Sprcha Dlaždice A Malty Všetky Účely Výkonu Čistenie Práčky

€20.67 - €41.34
( odrážky: 1、balenie obsahuje: 22 ks vrtákov kefa čistiaca sada obsahuje 12 kusov 4-palcový čistiace pad, 2 kusy 4-palcový hubky, 2 ks 2 palcový kefy, 1 kus je 3,5 palca, štetce 2 ks 4 palce, kefy, 1 kus 5 palcový kefy, a jeden 4-palcový lepiaca doska , 1 kus 15 cm prepojenie rod. 2、široké použitie: vhodné pre čistenie vaňou, malty, dekorácie interiéru, kúpeľňa povrch, podlaha, keramická dlažba, )
Pridať do zoznamu prianí

5 ks/set Auta, klimatizácia, Vent Brush Auto Podrobne Žalúzie Toaletný Kefka Mäkká Špongia Dreva Rukoväť Auto Mriežka Cleaner

€2.00 - €2.73
( body{background-repeat:no-repeat; background-position:center center; background-color:transparentné; } auto klimatizácia vent brush auto podrobne žalúzie toaletný kefa auto mriežka cleaner, 5 ks/set mäkká špongia dreva rukoväť funkcie: automobilový prieduch, medzera čistiace nástroje a príslušenstvo mini veľkosť, prenosné použitie materiálu: hubky + drevo veľkosť: cca 15.5 dlhé package )
Pridať do zoznamu prianí

Trakčné Dosky All-Počasie Auto Trakciu Mat Pneumatiky Grip Pomoci Prenosné Off-Road Trakciu Nástroj Práce Pre Sneh, Ľad, Blato A Piesok

€28.17 - €56.34
( popis: 1. kompaktný a neporušené, trakčné dosky mať málo miesta v aute.určená pre cestné výlety, escaper trakciu mat môžu byť upravené pre rôzne cesty. 2. trakčné dosky sú použité na zvýšenie trenia medzi zemou a pneumatiky tak, aby sa vozidlo môže pohybovať dopredu. špecifikácie: váha: cca 1400g zoznam produktov: 2 * trakciu dosky poznámky: vzhľadom )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrické Pena Postrekovač, 1.8 L Pena Generátor pre Umývanie Auta 2500mAh Lítiové Batérie, Pena Lance 1h Kondičného Umývanie Auta Uterák Pena, Umývanie

€443.14 - €1 038.87
( špecifikácia: čas nabíjania: about3.5h použitie čas: 1h kapacita: 1.8 l hmotnosť: 1.2 kg veľkosť: 273*163*326mm materiál: hdpe suroviny, kyseliny a zásady, odolná, antikorózneho používa: umývanie áut, kuchyňa, čistenie, zavlažovanie kvetov, atď. )
Pridať do zoznamu prianí

Bezdrôtové Electirc Sneh, Ľad Škrabka Auto Snehu Kefa na Aute čelné Sklo Okna

€29.10 - €58.22
( popis: jednoduché odstránenie snehu: sneh kefa ľad škrabka ľahko odstráni sneh a ľad z čelného skla, top a kapucňou.vybavený rotačnou hlavou, čo vám umožní nastaviť kefa na optimálny uhol pre prácu na dosah ruky. rýchle škrípanie ľadu: ľad škrabka na opačný koniec pre odstraňovanie ľadu a námrazy z čelného skla alebo windows. 360° ing vedúci: auto snehu odstránenie s otočná )
Pridať do zoznamu prianí

30Pcs Muž Záchod Taška s Popruhmi Pee Tašky pre Dopravnej Zápche Núdzové potreby na Kempovanie

€3.38 - €5.37
( popis: 【pee tašky] vyzýva: jednorazové moču zbierky tašky, nastaviteľné v pružnosť, jednoduché a cenovo dostupné. 【balenie zoznam] vyzýva: dostanete 30 mužov záchod tašky a 2 popruhy. 【jednoduché použitie] vyzýva: jednorazové záchod tašky sú ľahké na nosenie a ľahko použiteľné pre mužov. 【veľkú kapacitu] vyzýva: prenosné camping pee taška, super veľkú kapacitu, )
Pridať do zoznamu prianí

Sneh Odstraňovač Deicing Nástroj Na Odstránenie Auto Sklo Okna Prednom Skle Ľad Cleaner Spray Auto Príslušenstvo

€0.53 - €1.00
( sneh odstraňovač deicing nástroj na odstránenie auto sklo okna prednom skle ľad cleaner spray špecifikácie: vyrobené z prémiového materiálu, to je bezpečné a nebude poškodenia skla.toto auto deicer môže zabrániť topenia ľadu z mrazenie opäť v chladnom prostredí.auto deicer udržuje sklo čisté a jasné, šetrenie času a energie.to môže byť použitý pre auto windshields, spätné zrkadlá, kľučky )
Pridať do zoznamu prianí

1Pc Auto Nehrdzavejúcej Ocele Pena Lance Filtra-Vysoká Kvalita Lance Oka Tablet Na Sneh Pena Lance Generátor Auto Príslušenstvo

€0.27 - €0.67
( 1pc auto nehrdzavejúcej ocele pena lance filtra-vysoká kvalita lance oka tablet na sneh pena lance generátor auto príslušenstvo odrážky: 1、【vysoko kvalitnej nerezovej ocele] vyzýva peny maker pre sneh pena lance je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá je odolná a môžete ho použiť na dlhú dobu. 2、【jednoduché použitie] vyzýva snehu pena lance pena maker je veľmi jednoduché )
Pridať do zoznamu prianí

Vysokotlakovú Umývačku Auto Pod Prepravu Čistič S 1/4 " Muž Plug Podľa Tela Šasi Vody Metlu Použitie

€31.27 - €44.68
( vysokotlakovú umývačku auto pod prepravu čistič s 1/4 muž plug podľa tela šasi vody metlu použitie podpora dropshipping a wholesaling. funkcie: 2 univerzálne kolesá, dizajn, flexibilné a ľahko sa pohybovať; 65°/25° ventilátor tvar veľkého priestoru čistiaci sprej tryska pre lepšiu účinnosť; 1/4 rýchle pripojenie konektor pre jednoduchú demontáž a montáž; môžu )
Pridať do zoznamu prianí

10PCS/Pack čelného skla na čistenie Skla pre Volkswagen GOLF 6 7 MK6 MK7 POLO, Tiguan

€1.52 - €1.69
( popis: manuálu: okrem toho prachu, automobilových skiel, okrem toho prachu, zahŕňa hmyzu, kalov, asfalt, slaný, strom, palice, odtlačky prstov, sadze, plastové volatiles a tak ďalej.tento produkt je vysoko výkonný čistiaci prostriedok.je priamo zmieša s čistou vodou a pridal sa k stierač kanvica.je veľmi vhodné použiť, a môžete ľahko odstrániť sklo olejovým filmom a hmyzu stopy.tento produkt )
Pridať do zoznamu prianí

Čelného skla Crack Opravy Živice Jednoduché Použitie Poškriabaniu Čip Prasklín, Oprava Nano Tekutiny Výplň Čelné sklo Vozidla Nástroj

€0.90 - €1.69
( popis: 【čelné sklo crack súprava na opravu] vyzýva: na aute čelné sklo crack opravy živice auta pomôže opraviť malé škody na windshields a skla, šetrí čas a peniaze. 【široké uplatnenie] vyzýva: okna sklo kvapaliny opravy nastaviť môžete rýchlo a efektívne opravy malej škody v 20-30 minút.vhodný na uchytenie a oprava malých žetónov, praskliny, škrabance, , star tvarované praskliny, )
Pridať do zoznamu prianí

Odmrazovanie Škrabka Deicing Kompaktný Široké Škrabanie Stierače čelného skla Snehu Lopatou Sneh Lopata na Auto

€2.01 - €4.03
( odmrazovanie škrabka deicing kompaktný široké škrabanie stierače čelného skla snehu lopatou sneh lopata na auto špecifikácie: kvôli snap-on dizajn a predĺženou rukoväťou, tento sneh lopata môže ľahko škrípanie snehu v strede čelného skla. sneh lopatou vám pomôže prelomiť ľad a mráz, ušetrí vám čas odstrániť ľad, mráz a sneh, a to nenechá žiadne škrabance na aute, ktoré )
Pridať do zoznamu prianí

Truck Sedadla Opravu Auta Scania MAN, DAF, Volvo Truck 81623406036 81623406035 81623840001 85600008945

€16.62 - €28.16
( typ: nákladné vozidlo seat ovládanie ventilu vhodné pre scania man, daf, volvo trucks katalógové číslo: 81623406036 81623406035 81623840001 85600008945 odolný a vysoko kvalitný časť.farba: čierna materiál: abs plast obsah balenia: 1 * sedadla opravu auta len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.poznámka: ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku )
Pridať do zoznamu prianí

50LC Power Door Lock 25664288 25664287 Servomotor, Centrálne Zamykanie Motorových CarAlarm

€9.62 - €12.83
( funkcie: ootdty výrobca katalógové číslo:25664288 25664287. vlastnosti a výhody: vysoko presné, malá veľkosť. jednoduchá inštalácia.vysoká citlivosť a rýchle reakcie radič. ultrazvukové zváranie, odolný a vodotesný. upgrade vášho pôvodného ovládací systém uzamykania.silný motor, veľmi dlhý život. špecifikácie: materiál:abs veľkosť:ako )