0

Menu

10pcs Záchod Displej S Vôňou Pre Mužov, Wc Deodorizer Praktické Štadióny Školy Anti Blocking Odstrániť Zápach Reštaurácia Domov

Shop: Domácich Kutilov
10pcs Záchod Displej S Vôňou Pre Mužov, Wc Deodorizer Praktické Štadióny Školy Anti Blocking Odstrániť Zápach Reštaurácia Domov

10pcs Záchod Displej S Vôňou Pre Mužov, Wc Deodorizer Praktické Štadióny Školy Anti Blocking Odstrániť Zápach Reštaurácia Domov

( 0 Recenzie )
€12.10 - €15.93
Kategória: Domácich Kutilov
Sku: k8919

Informácie o výrobku

Popis:

【Upokojujúce A Čerstvé] vyzýva Na záchod filter je vyrobený z plastu, ktorý vydáva čerstvá vôňa a udržuje čistiť záchod.Mierne pretrvávajúci zápach z záchod pad o 30 dní, aby kúpeľňa vôňa zdarma.

【Použiť Dizajn] vyzýva Náš Záchod Nečistôt sú navrhnuté s štetiny zabezpečiť č postriekaniu počas záchod prevádzky, vedenie vaše zariadenie čisté dlhšie.Váš záchod bude čistejšie a osviežujúcejšia s každým flush.

【Clumpy Nečistoty] vyzýva Tento záchod filter zabraňuje veľké nečistoty od pádu do kanalizácie kanál.To znamená, že nebudete musieť starať o vaše kúty stále upchaté nezmysly, ako napríklad žuvačky alebo cigaretové ohorky.

【Ľahko Sa Čistí] vyzýva používať záchod vložiť môže znížiť znečistenie spôsobené moču škvrny na wc, pisoáre, vhodný pre reštaurácie, hotely a rôzne obchody, zlepšiť celý kúpeľňa prostredie a robiť to viac kvalitný a elegantný.

【Vhodný Pre Všetky Záchod] vyzýva Vďaka univerzálny oválny tvar, môžete použiť záchod rohože prakticky v každom záchod.Ich nosenie oveľa viac, pisoáre, ako námestí alebo v tvare diamantu pisoáre.

Špecifikácia:

Materiál: TPE

Farba: žltá, zelená

Funkcia: čerstvý vzduch

Veľkosť(cca.):(L x W)15 x 15 cm/5.91 x 5.91 palec

Package Zahrnuté:

10 Ks x Záchod Obrazovky

Poznámka:

1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2.Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Keramické
  • Názov Značky - Woopower
  • Tekutý Liek, - Nie Je Súčasťou
  • Záchod Typ - Nástenné Pisoáre
  • Splachovanie Metóda - Sifón Splachovanie
  • Funkcia - Snímač Záchod

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

WIFI Inteligentná Brána pre WIFI Smart Termostat Regulátor Teploty Prijímač pre Vodné Podlahové Kúrenie Diaľkové Ovládanie Hlasom

€26.91 - €53.84
( wifi inteligentná brána pre wifi smart termostat regulátor teploty prijímač pre vodné podlahové kúrenie diaľkové ovládanie hlasom funkcie: inteligentný termostatické ventile s led digitálny displej, jednoduché na kontrolu teploty a nastavenie sa používa v spojení s maskou na manuálne nastavenie vnútornej teploty.používa sa predovšetkým na ovládanie otvárania a zatvárania potrubia v podlahe )
Pridať do zoznamu prianí

2ks Plastové Wc Sedadlo Skrutky upevňovacích prvkov Fit Wc Sedátka Závesy opravárske Náradie Veľkoobchod dropshipping

€0.76 - €1.54
( úplne nové a vysokej kvality funkcie: kvalitný abs plast, dobrá pevnosť, odolnosť proti starnutiu. vynikajúce húževnatosť,nie je ľahké zlomiť,hladký povrch. jednoduchá inštalácia, skrutky posilniť, menej náchylné na snímke drôt jav. špecifikácia: názov produktu: wc sedadlo skrutky materiál: abs plast farba: biela množstvo: 2ks veľkosť: )
Pridať do zoznamu prianí

Čierna Fľaša Pasce, Kolo Sifón Antique Brass P-TRAP Kúpeľňa Márnosť Povodie Odpadového Potrubia Mosadz Pop-Up Mozgov s Viac Prietok

€15.17 - €24.47
( luxusná kúpeľňa umývadlo umývadlo pop-up mozgov mosadze s & bez pretečeniu toaletné umývadlo odpadu drainer 5-farby na výber zásielky a podmienky zvyčajne zásielky môžu byť usporiadané do 1 pracovného dňa po prijatí platby.každá položka môže byť dodávaný ak je platba prijatá pred 17:00 každý deň. zvyčajne sme loď, fedex ,dhl,ems alebo niektoré priame linky pre niektoré krajiny.zvyčajne )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Ručné Sprchy Držiak Univerzálny Prísavný Držiak Plný Pokovovanie Sprcha Železničnej Hlavu Držiteľ Kúpeľňa Držiak Stabilné Striedanie

€4.02 - €6.28
( modname=ckeditor funkcie: *1.tento sprchovací hlavu držiteľ bude mať veľmi dobrý doplnok.extra silný sací spp nie je ako niektorí z lacnejších značiek, ktoré posuňte dole obklady. *2.tento palice prekvapivo dobre na hladké, pevné steny a zostanú na mieste pre veľmi dlhý čas. *3.dokonalá náhrada alebo doplnok do vášho aktuálneho sprcha inštalácie. *4.na stenu,plne )
Pridať do zoznamu prianí

1000W Zváracie Zariadenia prenosný laser zváračov/Ručné fiber Laser zvárací stroj pre spájkovačka

€22 754.87
( ručné 1000w fiber laser zvárací stroj popis výrobku popis výrobku 1.--tento stroj prijíma 1000 watt fiber laser, ktorý má vysokú elektro-optické konverznú účinnosť a dlhá laser života; 2. --laserovým lúčom kvalita je veľmi dobrá, rýchlosť zvárania je rýchle, je to viac ako 5-krát rýchlosť tradičné optické vlákna prenos laserové zváracie zariadenie, zvar je v poriadku, hĺbka )
Pridať do zoznamu prianí

Originál Delta 5010 EFB0512HA 12V 0.15 O 5 CM Dvojitý Loptu CPU Rýchlosť Ventilátora Ventilátor Vhodný pre šasi, chladenie CPU chladič, atď. hvac

€11.21 - €12.74
( názov značky : delta delta model: efb0512ha / efb0512hha veľkosť: 50x50x10mm ložisko: guličkové ložisko štandardné napätie: dc 12v aktuálne: 0.15 a ventilátor rozhranie: základná doska 3 pin rozhranie viesť drôtu: 3 riadky funkcie údržbu dvojité guličkové ložisko, dlhá životnosť, dostatočné prúdenie vzduchu a tlaku vetra. platné )
Pridať do zoznamu prianí

Senducs Senzor Kuchyňa Kohútikov Čiernej Bronz Vytiahnuť Kuchynské Ťuknite na položku Smart Touch Kuchynské Batérie, Citlivé na Dotyk Kuchynské Batérie

€43.19 - €139.30
( na flxible hadica je g1/2. ak kupujúci potrebné 3/8,prosím, poznámku, ak ste objednávku. pomocné dotykové ovládanie technológia: jednoduchý dotyk na kuchynský drez kohútikov náustok alebo orgánu, spustí a zastaví prietok vody za blízkosti touchless čistenie dizajn. vytiahnite postrekovač: 360-stupňový otočný postrekovač a náustok s 2 šéfa, jednej páky, kuchynský drez kohútikov.dve )
Pridať do zoznamu prianí

Vešiak Stojan s bezo zvyšku Pásky Sticker1 Nastaviť Uterák Stojan na Stenu Punč Zadarmo Uterák Držiteľ Úspora Priestoru Črievičku

€0.69 - €1.82
( 1 nastavte uterák stojan na stenu punč zadarmo uterák držiteľ úspora priestoru papuče vešiak stojan s bezo zvyšku pásky, nálepky silný únosnosti pre organizovanie viacerých uteráky naraz.uterák rack je vetraná umožňujú rýchle odvodnenie, aby uterák, čisté a suché.montáž na stenu s č dierovanie alebo vŕtanie požadované pre jednoduchú inštaláciu.samolepiace dizajn umožňuje jednoduché odstránenie )
Pridať do zoznamu prianí

Negatívne ióny Sprcha Hlavu Prenosná Sprcha Hlavu na Čistenie Umývadiel

€12.38 - €22.11
( negatívne ióny sprcha hlavu prenosná sprcha hlavu na čistenie umývadiel funkcie: 1. multi funkcia: sprchovací hlavy môže byť použité nielen pre sprchy, ale aj na čistenie umývadiel, podláh, kúpeľní, atď.ľahko sa čistí s vysokým tlakom vody. 2. dobrý sprcha skúsenosti: majú vysokú kvalitu sprcha skúsenosti aj v nízkom tlaku prostredia, v každom režime je špeciálne sprcha skúsenosti. 3. )
Pridať do zoznamu prianí

Laserové zváranie stroj 1000W 1500W 2000W zváranie tenký oceľový plech hliníkový plech inertný plyn malej veľkosti

€22 754.87
( produkty popis laserové zváracie zariadenie laserové zváracie zariadenie široko používané v skrini kuchyňa, schodisko, výťah, polica, rúra, nerezové dvere a okno zábradlie, rozvádzačové, nerezový nábytok a iné priemyselné odvetvia.konfigurácia výrobkov stroj model ručné vlákniny laserové zváracie zariadenie laserového výkonu 1000w 1500w 2000w (voliteľné) laserové vlnové dĺžky 1070 nm vlákna dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Batérie, Čistička Postrekovač Hlavu Sprchové Batérie, Prechodový Filter Kúpeľňa Kohútik Filter Kuchyňa Vodný Filter Element Adaptér

€0.66 - €1.14
( funkcie: 1. použiť filter na to, aby účinne očistiť vodou. 2. filter prvok je vyrobený z micron triedy pp bavlny, ktorá dokáže efektívne odstrániť hrdzu, sediment, drobné čiastočky, rôzne farby a vonia. 3. sprcha režime môže byť zapnutý.dokáže účinne zvýšiť tlak vody, energie opláchnite, zabrániť triešti a uložiť vody. 4. anti-splash hlavu je možné otáčať o 360° )
Pridať do zoznamu prianí

Pelety sporák horák drevom do krbu

€340.06 - €395.42
( pelety sporák horák drevom do krbu )
Pridať do zoznamu prianí

Hydraulické prepínací ventil valca synchrónne výťah rovnováhu motorových FMA-2R-2.1/4.2/8.8 dump truck jedným potiahnutím dvoch

€1 001.21
( hydraulické prepínací ventil valca synchrónne výťah rovnováhu motorových fma-2r-2.1/4.2/8.8 dump truck jedným potiahnutím dvoch ak webová lokalita nie je, sa potrebujete .prosím, neváhajte ma kontaktovať .budeme poskytovať najlepšie ceny s najlepšou kvalitou sa na vás !!!zásielky 1. doprava po celom svete . ( s výnimkou niektorých krajín, a apo alebo francúzskej polynézie ) 2. objednávky, ktoré boli )
Pridať do zoznamu prianí

Leštený Chróm Mosadz Dual Keramické Rukoväte, Kúpeľne, Kuchynský Drez Povodí Zmiešavacie Batérie, Ťuknite Na Položku Otočný Náustok Na Stenu Lnf575

€52.88 - €94.42
( existuje mnoho ďalších návrhov v našom predaj.môžete kliknúť na návštevu môj obchod pre viac možností. prosím kliknite na ikonu() ak chcete zobraziť naše ďalšie položky. všetky položky, ktoré budú odoslané do 1-2 dní po zaplatení vymaže. žiadny problém, prosím kontaktujte ma cez kontakt teraz ak nie sme online.budeme odpoveď čo najskôr. záruka:a všetky )