0

Menu

Plávanie Ucha, Plug Spona na Nos Nastaviť Plávanie EarWaterproof Ucha, Nosa Chránič pre Mužov, Ženy

Shop: Vodné Športy
Plávanie Ucha, Plug Spona na Nos Nastaviť Plávanie EarWaterproof Ucha, Nosa Chránič pre Mužov, Ženy

Plávanie Ucha, Plug Spona na Nos Nastaviť Plávanie EarWaterproof Ucha, Nosa Chránič pre Mužov, Ženy

( 0 Recenzie )
€0.97 - €1.31
Kategória: Vodné Športy
Sku: k90197

Informácie o výrobku

Popis:

Package: dostanete 1 pár plavecké ucho, 1pcs spona na nos a 1pcs úložný box.Veľkosť: Ear2.8cmx2.5 cm/1.10inchx0.98inch; Box 3cmx6.5 cm/1.18inchx2.56inch; Spona na Nos Závlačky 1.6cmx2cm/0.63inchx0.79inch.

Jedinečný Dizajn: Plávanie Ucha, Plug-and-Spona na Nos Nastaviť sú tvarované, aby sa zmestili dobre sedieť vo vnútri uší a nosa design ponúkajú vodotesné a pohodlné, bez akejkoľvek bolieť, keď ste vo vode.

Odolný Materiál: plávanie set je vyrobené zo silikónového materiálu, pre dospelých, deti a začiatočníkov, pohodlné použitie a jednoduchšie nosenie.

Vodotesný: Plávanie spona na nos earprotect uši a nos z vody.Prenosný a ľahký, ergonomický dizajn, pohodlné pre vás.

Široko Používané: ear & nose chránič set je vhodný na plávanie, kúpanie, surfovanie, cestovanie, šnorchlovanie, kanoe a iné vodné športy.

Špecifikácia:

Materiál: Silikón

Tabuľka Veľkostí:

Zátkové chrániče sluchu: 2.8cmx2.5 cm/1.10inchx0.98inch;

Box: 3cmx6.5 cm/1.18inchx2.56inch;

Spona Na Nos Závlačky: 1.6cmx2cm/0.63inchx0.79inch

Balenie Obsahuje:

1 Pár Plavecké Ucho

1 Spona Na Nos

1 Úložný Box

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

  • plávanie príslušenstvo pre deti - natation
  • plávanie - voda herné zariadenia
  • zátkové chrániče sluchu - Trampolíny
  • Číslo Modelu - Plávanie Ucha, Plug-and-Spona na Nos Nastaviť
  • plávať - plávanie príslušenstvo
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • plávanie príslušenstvo školenia - Bazén Príslušenstvo
  • Bazén Príslušenstvo - plávanie okuliare

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Bazén Chlóru Plavák Vysokokvalitné Netoxické Bezpečný Bazén Chlorinator Zvierat Bazén Dávkovač Chlóru Pre Bazén Kúpele

€14.48 - €16.09
( popis: plávajúce dávkovača chlóru plávajúci dávkovač chlóru pre kúpaliská a kúpele kačica tvar bazén chlorinator je rozkošný spôsob, ako udržať váš zem, alebo nadzemný bazén správne chlórované.vedenie váš bazén alebo kúpele pripravené na použitie a bez rias, baktérií a faul zápach.je ideálny pre nadzemný a inground chlóru bazény z viacerých veľkostí.ideálny pre vyššie )
Pridať do zoznamu prianí

2022 Ženy, Vodné Športy, Obuv, Outdoor Rýchle Sušenie Vody Obuv Muži Ľahký Priedušný Barefoot Beach Topánky Nové Upstream Obuvi

€11.37 - €18.94
( 2022 womenwater športová obuv outdoor rýchle sušenie vody obuv muži ľahký priedušný barefoot beach topánky nové upstream topánky ako si vybrať správnu veľkosť? 1.merať nohu dĺžky ako fotografia. 2.nájsť nám veľkosť od veľkosti grafu váš dĺžka nôh! 3.prosím zmerajte stielka dĺžka,to je odlišné od dĺžka nôh. poznámka: 1.merania sú maximálnu veľkosť, )
Pridať do zoznamu prianí

Deti Plávanie Spp Roztomilý Nepremokavé Vysoko Elastickú Ochranu Sluchu Plávanie Klobúk pre Chlapcov, Dievčatá Cartoon Dieťa Plávanie Príslušenstvo

€20.08 - €30.89
( poznámka: vzhľadom k upgrade dodávateľa textílie, tam budú nejaké rozdiely medzi reálneho produktu a obrázky,dúfam, že sa vám môže porozumieť. )
Pridať do zoznamu prianí

Shorty neoprénový Oblek Polyesterových Vlákien Krátke Rukávy Mokré Obleky Späť Zip 3 mm 1,5 mm, Surfovať Vyhovovali Udržať teplo v Studenej Vody Muži Ženy Snorkelin

€7.84 - €16.00
( polyesterové vlákno potápanie ochranné odevy studenej dôkaz jeden kus šnorchlovanie, surfovanie, plavky teplé s zips, elastické vonkajšie príslušenstvo funkcie: 1. polyesterové vlákno izolácii proti chladu: polyesterové vlákno môže oneskorenia, strata telesnej teploty a udržiavať v teple, priebežne a efektívne, takže si môžete vychutnať vodné aktivity na dlhší čas.materiál je odolný )
Pridať do zoznamu prianí

Ľahké Nepremokavé Suché Taška Suché Vrece pre Vodácky Kemp Kayaking

€9.67 - €12.89
( popis: popis: vodotesný, odolný proti otrasom, prachu a piesku dôkaz ľahký a poddajný vodotesný úložný vak s násobne najvyššie uzavretie a pracka môžete nosiť jedlo a pitie, oblečenie, peňaženka, mobilný telefón, tabliet a iné osobné veci chránia váš tovar pred prachom, vodou, sneh, dážď, a všetky druhy poškodenia, len využívať vonkajší život voľne ideálny )
Pridať do zoznamu prianí

3 mm Potápačské Rukavice Muži Ženy Proti Sklzu Poškriabaniu Odolné Teplá Vonkajšie Driftovanie, Šnorchlovanie, Surfovanie, Neoprén Príslušenstvo

€6.76 - €9.26
( popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné funkcia: 1.potápanie rukavice, ktoré sú vyrobené z 90% hubky a 10% nylon, sú tak odolné a môžu chrániť vaše ruky od veci pod vodou 2.s týmito potápačské rukavice na, želé rýb, ktoré môžu byť jedovaté, je nepokojné ublížiť, keď ste potápanie hlbšie.ochranný v otvorenom oceáne 3.3 mm zahustiť tkanina môže lepšie udržať )
Pridať do zoznamu prianí

Odolné Bazén Príslušenstvo Svorka Široko Kompatibilné Živice Bazén Príslušenstvo Svorka V-Tvar Opotrebovaniu Bazén Klip Bazén Dodanie

€2.11 - €3.83
( odolné bazén príslušenstvo svorka široko kompatibilné živice bazén príslušenstvo svorka v-tvar opotrebovaniu bazén klip bazén dodanie špecifikácie: tento opotrebovaniu bazén butterfly klip je pohodlné používanie, jednoduchá inštalácia, údržba a nahradiť, vďaka dobrú znášanlivosť. tento bazén butterfly klip je vhodný pre pripojenie bazén kefy, bazén skimmers, list hrable a bazén )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Plavecké Plutvy Dospelých Šnorchel Nohy Plutvy Potápačské Plutvy Začiatočník Vodné Športové Zariadenia Prenosné potápačské Plutvy Dieťa

€24.62
( nastaviteľné plavecké plutvy dospelých šnorchlovanie nohy plutvy potápačské plutvy začiatočník vodné športové zariadenia prenosné potápačské plutvy dieťa špecifikácia: farba:modrá,čierna veľkosť:xs,s/m,l/xl materiál:pp+trp hmotnosť:750-850g typ:potápačské plutvy,papuče: 1.anti-slip dizajn plutvy dno, môže zabrániť sklzu, vyvrtnutie a poškriabaniu, apprain a poškriabaniu.zabezpečenie vašej bezpečnosti )
Pridať do zoznamu prianí

Rovnou Nôh Šortky V Lete Bežné Beach Šortky Pre Mužov

€21.39
( rovnou nôh šortky v lete bežné beach šortky pre mužov funkcie: materiál:zvonku 95% polyester + 5% spandex; vnútri 92% nylon + 8% spandex,je to pohodlné. praktické:funkčnosť a pohodlie?môžeme povedať, obaja!vyrobené z kvalitného miešanie polyester, nylon, a spandex, je funkcia quick-dry funkcie a 4-way stretch pohodlný. 2 v 1 plávať trenírky:nenávidia nosiť spodnú bielizeň )
Pridať do zoznamu prianí

Letné Nafukovacie Plávajúce Hojdacia Sieť Vodné Športy, Bazén Hojdacia Sieť Stoličky Rameno Float Nafukovacie Matrace Salónik Posteľ Bazén Mat Vonku

€0.17 - €0.36
( nafukovací bazén plávajúce operadlo stoličky multifunkčné vodné športy plávajúce sídlo skladacia odolné dospelých na pláži pool party funkcia: 1. skladacia: nafukovací štruktúra robí predseda plávať na vode a podporu vášho tela.keď nie je v prevádzke, môže byť ľahko sklopiť do kompaktnej veľkosti pre jednoduchú prenosnosť a skladovanie. 2. kreslo tvar: plávajúce stolička )
Pridať do zoznamu prianí

Podmorské Potápanie Spoločné Rameno Svorky Montáž pre Pripojenie Blesk/Video

€36.56 - €67.71
( popis: ľahká hliníková zliatina spracovanie loptu hlavou socket spĺňajú vysoko presná a odolná požiadavky rukoväť dizajn, prirodzene vhodné pre prsty a vyrobené z živice s cieľom zlepšiť jeho fungovanie, s nižšou spotrebou energie, ľahko stratiť, upraviť relatívny uhol kĺbu ruky pevne upevnite loptu kĺbov môže otáčať o 360°, a môže otočiť o 80 stupňov v horizontálnom smere majú )
Pridať do zoznamu prianí

Praktické Plávanie Uterák Skladacia viacúčelový Prenosný Futbal Tlač Pláž Uterák Deka

€2.94 - €14.02
( praktické plávanie uterák skladacia viacúčelový prenosný futbal tlač pláž uterák deka špecifikácie: s týmto pláž uterák, to je tenké a skladacia, ľahko sa prenáša, a má mäkké a pohodlné textúrou, ktorá je odolná.cartoon výtlačky, ako sú futbal, rugby, kvety, atď.má svetlé farby a vynikajúce spracovanie. takéto pláž uterák je vhodný na plávanie, masáže, sauna a kúpeľňa.má )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Bazén Pól Vešiak/Háčik, Pre Bazén Poliaci, Použitie Na Zavesenie Bazén Príslušenstvo Na Bazén Plot/Stenu, Je Odolné Voči Korózii

€15.04 - €25.49
( [hodí takmer všetky bazén plot] - dať tieto nastaviteľné ramienka na takmer akúkoľvek bazén plot (hodí plot, ktorý je 2cm 11) bez ťažkostí poškodenia steny/plot s skrutku.rýchlo a ľahko nainštalovať na drevo, kov alebo vinyl oplotenie, alebo na betónový alebo obkladu stien, atď. [multi-purpose]: usporiadať bazén a záhradu dodávky v jednom mieste.skvelé pre bazén tyč teleskopická ft / bazén skimmer )
Pridať do zoznamu prianí

Veľkú Kapacitu, Univerzálne Nastaviteľné Pracky Loď Odpadky Vaku Oka Oka Koša Taška Závesné konštrukcie pre Kajak

€7.73 - €16.44
( veľkú kapacitu, univerzálne nastaviteľné pracky loď odpadky vaku oka oka koša taška závesné konštrukcie pre kajak špecifikácie: keďže je navrhnutý s naťahovacou šnúrou, to utiahne taška a robí koša nie je ľahké vypadnúť.predstavovať mesh dizajn, je priedušná a nemá žiadne zlé vôňu. keďže je navrhnutý s nastaviteľné pracky a odnímateľnú háčik, je výhodnejšie použiť.môžete )
Pridať do zoznamu prianí

2 mm Neoprénová Shorty neoprénový Oblek Predný zips pre Deti-Chlapci, Dievčatá, Jar Plavky s Keep Warm Funkcia

€24.55 - €37.78
( [hlavný materiál]: super elastické tkaniny +1.5 mmcr+ lassa handričkou .nylon+2mmsbr+nylon [style]: vpredu na hrudi na zips dizajn. [technológie výroby]: štyri ihly a sixthreads ploché švy [vhodný pre]: vhodné pre rôzne vodné športy ako potápanie, plávanie, surfing, a šnorchlovanie, poskytuje all-around ochranu pre vaše telo. [zabezpečenie kvality]: každý výrobok, podlieha prísnej )