0

Menu

Úzkosť Náramok Liečivý Kameň Náramok Matné pre Ženy, pre Meditácie

Shop: Krása A Zdravie.
Úzkosť Náramok Liečivý Kameň Náramok Matné pre Ženy, pre Meditácie

Úzkosť Náramok Liečivý Kameň Náramok Matné pre Ženy, pre Meditácie

( 0 Recenzie )
€8.70 - €12.61
Kategória: Krása A Zdravie.
Sku: k9138

Informácie o výrobku

Úzkosť Náramok Liečivý Kameň Náramok Matné pre Ženy, pre Meditácie

Funkcie: 1. Duševnú Únavu Reliéf: liečivé náramok môže zmierniť duševnú únavu, zvýšiť sebavedomie a zlepšiť koncentráciu, veľmi vhodná pre ženy.

2. Zmierniť Úzkosť: Či už ste v práci, meditáciu alebo robiť joga, náramky môžu pomôcť upokojiť úzkosť a podráždenosť rýchlejšie a držať vás v dobrom stave za všetkých okolností.

3. Delikátna Vzhľad: Korálkový náramok, matné textúry, príjemné na dotyk a nosenie, jemné farby, celkovo vyzerá nádherné a elegantné, krásne a praktické.

4. Nádherný Darček: Skvelý darček pre mamu, sestru, priateľku, dcéry, priateľa alebo spolužiaka na Vianoce, narodeniny atď.Ľahko prenosný, vhodný pre domáce a jóga miestnosti.

5. Achát Materiál: Meditácia náramok prijíma vynikajúce achát materiál, bezpečné a ekologicky šetrné, pevný a robustný, stabilný a odolný proti opotrebeniu, odolné na použitie.

Špecifikácia:

Typ Položky: Proti Úzkosti Náramok

Materiál: Achát

Účinnosť: To má za následok zmiernenie psychickej únavy, zvýšiť sebavedomie a zlepšiť koncentráciu.

Zoznam balíkov: 1 x Náramok Proti Úzkosti

Poznámka: Niektoré achát korálky na náramok môže mať otvory, ktoré sú vyrobené charakteristiky achát kameňa, ktorý je normálna situácia.

O spätnú väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby.Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Krkos.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

  • Názov Značky - TMISHION
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Zdroj Napájania - ako popis
  • Materiál - Iné
  • Funkcia - Skin Tightening

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

2023 NOVÉ Volfrámové Ocele Frézovanie Fréza Pre Odumreté Otrepy Odstránenie Nechtov Vrtákov Príslušenstvo pilníčkov na Nechty Umenie Nástroje

€5.52 - €11.49
( 1, 2023 nové volfrámové ocele nechtov drill bits sú všetky ruskej vrtáka.to môže odstrániť odumreté kožné, mozole, a otrepy z kutikulu. 2. môže tiež nahradiť nechty súbor pre leštenie nechtov povrchu )
Pridať do zoznamu prianí

BDSM Hračky Výprask Kožený Bič Malé Bič Slave Otroctva Sexuálne Hračky Pre Ženy, Mužov Lesbičiek Gay Cosplay Hračky Pre Dospelých Sex Shop

€4.20
( funkcie: --materiál: pu+kov veľkosť: --a: ucho dĺžka 33 cm, rukoväť 30 cm --b: ucho dĺžka 33 cm, rukoväť 30 cm --c: ucho dĺžka 24 cm, rukoväť 16,5 cm --používa: prsia podpichovať, plieskal, dospelých produkty, sm nástroje balenie obsahuje : --1*bič )
Pridať do zoznamu prianí

Kojovej Kyseliny Bieliaci Krém Na Tvár Melasma Akné Dark Spot Corrector

€12.45 - €24.90
( 1. majte dostatok spánku, vyhýbať sa pikantné potraviny a alkohol, a jesť viac potravín bohatých na vitamín c, ako sú ovocie a zelenina. 2. keď pokožka je nedostatok vody, tvár nemôže účinne absorbovať, a môže pomôcť nemôže normálnemu metabolizmu pigmentu.preto, odstraňovanie pehy potrebné venovať pozornosť tváre rehydratáciu. 3. príčinou vzniku a hĺbky pigmentácie, sú rôzne, takže )
Pridať do zoznamu prianí

Blackhead Cleaner Blackhead Odstraňovač Comedone Akné Uher Belmish Extractor Nástroj Lyžice o Tvár Starostlivosť o Pleť Nástroj

€3.01 - €6.03
( *toto sú nástroje na odstraňovanie akné,blackhead,tváre pórov,uher mieste a pod.to môže účinne čistí pleť a zlepšiť stav pokožky; *tento nástroje sú vyrobené z nehrdzavejúcej a antibakteriálne matal,tri typy hláv na výber,skvelé pre starostlivosť o pleť. balenie obsahuje: 4pcs * akné, odstránenie ihly s box )
Pridať do zoznamu prianí

Kamienkami Super Lepivými Lepidlo Na Nechty, Dekorácia Stick Lepidlo Manikúra Bod Vŕtať Gélové Nechty Umenie Crystal Gélové Nechty, Ozdoby Lepidlo

€2.31 - €3.45
( popis: 100% zbrusu nový & vysokej kvality je vyrobené z zdravé, ekologické, šetrné, žiadne jedovaté, dráždivé chemické materiály. to je rýchle sušenie s akýmkoľvek uv svetlo. silná lepivosť, prirodzene opustiť žiadne známky, bez zubov, pevné a nie je ľahké spadnúť, a dlhotrvajúci. nie je ľahké spadnúť, skvelé pre vytvorenie krásny dizajn.super stick šperky,diamantové, )
Pridať do zoznamu prianí

Diamantová Mikrodermabrázia Krásy Stroj Vákuové Face Lifting Masér Tváre Clean Anti Wrinkle Omladenie Pleti

€106.95 - €213.90
( tento balík obsahuje: 1 x hlavné stroj 3 x diamantová dermabrázia wands 9 x diamantová dermabrázia tipy s box 1 taška x bavlna filter 1 x striekacia pištoľ s box 2 x pvc vákuové trubice 2 x olejový filter 1 x napájací adaptér s plug 1 x návod na použitie 1 x protiprachová box ako používať? 1. čistiť tvár ako prvé, )
Pridať do zoznamu prianí

Elektrické Nohy Brúska Elektrická Nabíjateľná Pedikúra Nástroje Nohy Súbor Micro Pedi Nohy Starostlivosť Ideálny Pedikúra Profesionálne Nástroje

€12.01 - €19.05
( profesionálne elektronické mozoľov odstraňovač elektrické nabíjateľná pedikúra nástroje najlepšie nohy súbor micro pedi nohy starostlivosť ideálny pre hard bullet body: 1,hladké nohy: po úplnom namáčanie vaše nohy, použite tento nohy polisher na zľahka vmasírujte päty alebo iné miesta, kde musíte odstrániť kukly.po umytí aplikujte hydratačný krém. 2,nepremokavé fucntion: brúsenie hlavy môže )
Pridať do zoznamu prianí

Triesla Podporu Nastaviteľná Bedrová Výstuha Ischialgia Úľavu Stehna Hamstring Kompresie Zábal Traky Triesla Poškodenie opraviť Podporuje

€13.44 - €24.90
( funkcie: 1. hip kompresie rovnátka poskytuje pevnú podporu pre vaše boky, stehná a dolnej časti chrbta.to tiež zlepšuje pohyblivosť a znižuje svalové nepohodlie spôsobené ischias. 2. ischias pomoc zábaly poskytujú úľavu od stresu a udržať svaly v teple. 3. tri nastaviteľné, sklápateľné popruhy poskytujú cielené a riadené tlaku bez obmedzovania vaše nohy pohybu. 4. nastaviteľné )
Pridať do zoznamu prianí

Prirodzený telesný Pach Kvapiek Deodorant Cream Krém pre Dlhotrvajúci Zápach Kontrolné Podpazušia Potu v Podpazuší Vôňu pre Mužov, Ženy E74C

€3.67 - €7.35
( funkcie: vystupoval s deodorize, ktorá vám umožňuje vyhnúť rozpaky.to tiež jemné použiť pre hydratáciu vašej pokožky. bolo prijaté kompaktná veľkosť a ľahké telo vlastnosti, ktoré robia produkt prenosné. vyrobené z bezpečných materiálov, je jemné a mierne používať. dĺžka výrobku je 3.7 cm a šírka je 3.3 cm. je vhodný pre vonkajšie použitie bez ohľadu na )
Pridať do zoznamu prianí

40pcs Prázdne Fľaše s Spp Tryska Tip Maľovanie Fľaše Umenie 120ml 60ml Nové

€4.06 - €7.38
( popis: tryska dizajn, jednoduché drip a aplikovať tekuté. každá fľaša prichádza s jeho vlastné twist top , ľahko skladovať.zatvorte veko tesne na tesnenie, odskrutkujte a dostať to von. malý prietok vývozu, aby bolo jednoduché na ovládanie prietoku kvapaliny, jasné fľaše pomôcť rozlíšiť, kvapalín a prečítajte si remanent pohodlne únik , ľahký a ľahko prenosný a použitie skvelé )
Pridať do zoznamu prianí

Automatické Muž Masturbator pre Mužov Rotačný Vibrátor Penis Masér Pošvy Mačička Žaluďa Muž Masturbácia pohár Sexuálne Hračky pre Mužov

€146.41 - €366.02
( automatické muž masturbator vibrátor sexitoys pre mužov penis, vagína umelé mačička žaluďa muž mastuburators pre mužov sexuálne hračky typ:masturbator + orálny sex tréner 5 režimov otáčania , stimulátor si penis 10 frekvencie vibrácií, silné vibrácie vám viac pleausure vhodné osôb:18 plus sexuálne hračky pre mužov vodotesná:áno veľkosť:l230*d65mm materiál: )
Pridať do zoznamu prianí

Svetelný Flitrami Nail Art, Ozdoby Star Motýľ Srdce Tvar Svietiť V Tme Vločky Lesk Nechtov Charms Kawaii Príslušenstvo

€2.34 - €3.60
( veciach, ktoré potrebujú pozornosť pred použitím: pre svietiť v tme nechtov flitrami,aby flitrami svietiť v tme, musí byť prepustený viedol, slniečko alebo uv na niekoľko minút,pretože to potrebujú absorbovať svetle, než aby to svietiť v tme !svetelný flitrami nail art, ozdoby star motýľ srdce tvar svietiť v tme vločky lesk nechtov charms kawaii príslušenstvo zoznam balíkov:1 fľaša svietiť )
Pridať do zoznamu prianí

KUMIHO Silikónové Kombinézu Č Rameno Sissy Prsia Formy pre Crossdresser Falošné Prsia Umelé Vagíny pre Mužov Transsexuáli Cosplay

€207.07 - €591.63
( falošné prsia sú naplnené mäkké silikónové,môže triasť sa ako skutočný veľké prsia žena.bikini dĺžke, viac sexy a prirodzené. informácie o výrobku 1. funkcia •mäkké, pružnejšie, vysoký golier, s reálnymi jemná pleť, slza-tvarované prsia. •tretiu generáciu filler je zdravotníckych silikagelu, ktoré môžete urobiť prsia viac ťažké, aby silica gel prsia realistickejšie, )
Pridať do zoznamu prianí

Nastaviteľné Direct Drive 2 Rotačné Tetovanie Stroj, Švajčiarskej Motorových Silný, Tichý S 32mm Rukoväť Kazeta Ihly Doprava Zadarmo

€125.04 - €178.63
( popis: použite štandardné ihly a kazety s ľahkosťou zameniteľné zdvih čiapky v 2.8 mm, 3,4 mm a 4.0 mm veľkosti.tthe stroj je vytvorený s cnc technológie.presnosť a trvanlivosť.zabezpečiť, aby stroj pracovať dobre.rýchlo otočiť rýchlosť, nízka úroveň hluku a vibrácií, tetovanie stroje s švajčiarsky motor, max rýchlosť 7000rpm s 6v pracovné napätie: odporúčame, 6v pripojenie: pripojenie rca darklab )