0

Menu

2X Auto Rotujúce Koleso Vody pod Vysokým Tlakom-Gun, Čistenie, Umývanie Auta Kefa Na Lavor

Shop: Umývanie Áut A Údržba
2X Auto Rotujúce Koleso Vody pod Vysokým Tlakom-Gun, Čistenie, Umývanie Auta Kefa Na Lavor

2X Auto Rotujúce Koleso Vody pod Vysokým Tlakom-Gun, Čistenie, Umývanie Auta Kefa Na Lavor

( 0 Recenzie )
€28.52 - €44.56
Sku: k95891

Informácie o výrobku

2X Auto Rotujúce Koleso Vody pod Vysokým Tlakom-Gun, Čistenie, Umývanie Auta Kefa Na Lavor

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Funguje od tlaku vody z hadice alebo pre vysokotlakové umývanie ho pripojiť k vášmu tlakový čistič, rotačná kefa, funguje od tlaku vody, takže je veľmi účinný čistiaci nástroj.

Ideálny pre umývanie automobilov, karavanov alebo zimných záhrad.Ľahko sa čistí auto dvere, čelné sklo, zrkadlo.

Typ: Rotácia Čistiaca Kefka

farba:Čierna

Materiál:PVC+ABS

veľkosť:42cm

Obsah Balenia:

2 x Rotujúce Umývanie Štetca

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Auto Predný Nárazník Ťažného Háku Kryt 1178850622 pre Mercedes-Benz CLA Kupé C117 CLA180 CLA200 CLA220 CLA250 CLA45 2013-2016

€7.83 - €17.03
( 1.nové a pekné qulity, odolné na použitie. 2.postavený na prísne štandardy kontroly kvality.nie je ľahké poškodenie, dlhá životnosť 3.stabilný výkon, vysokú spoľahlivosť. 4.aftermarket produkt prvotriednej kvality, 5.flexibilné a jednoduché použitie.perfektný zápas s autom typ: predné ťažné hák oko pokrytie výhody: vysoká presnosť, hermeticky uzavreté, )
Pridať do zoznamu prianí

S Extenion Wands Tlakový Čistič Vody Fréza Podľa Tela, Podvozok Čistič Doplnky Z Nerezovej Ocele Rýchle Pripojenie

€45.19 - €61.07
( podpora csv/excel dropshipping popis: multifunkčné, môže čistenie spodnej časti vozidla a na zemi. na podložky, aby váš čistenie pod vozidlá, lode, rvs jednoduchšie a väčšie pohodlie. vysoká účinnosť podvozok čistič, tento tlakový čistič s 2 kolesami a 4 nerezové trysky pre veľké zavlažovanie územia. flexibilné, dve kolieska sa môže otáčať o 360 stupňov a )
Pridať do zoznamu prianí

Univerzálny Chvost Dvere Tesniace Pásy Počasie Stripping Zvukovej Izolácie Pás pre Vyzdvihnutie Truck(3/5m)

€77.11 - €128.52
( funkcie: *flexibilné pvc materiálu, vnútorné hliníkové kovovú sponu a priľnavosť jazyk poskytujú silné uchopenie a vynikajúcu priľnavosť uchovávania. * penovej gumy pomáha eliminovať vibrácie, chrániť vaše vozidlo, rv, lode a zabrániť vonkajším poškodením. *jednoduchá inštalácia.zatlačte na dekoratívne tesnenie pre rýchlu inštaláciu. *vynikajúca odolnosť voči poveternostným )
Pridať do zoznamu prianí

7 kusov Auto Podrobne Brush Cleaner Rukavice Sada Nástrojov na čistenie Auta

€2.71 - €4.36
( modrá 7pcs: popis: balenie obsahuje: 5 detail kefa, 1 automotive, klimatizácia, štetec, 1 rukavice auto podrobne dodávky: 5 rôznych veľkostí auto detail čistiaca kefa majú vysoko pružné kompozitné štetiny široko používané: interiéri automobilu podrobne držiak pre osobné automobily, nákladné automobily, motocykle, bicykle, prívesy, člny materiál: automatické čistenie )
Pridať do zoznamu prianí

Ženilkové umývacie Kefy Náhradná Hlava odolné voči Poškriabaniu Mokré a Suché Použitie Vysoko

€2.50 - €3.17
( popis: veľkosť: dĺžka x šírka 21cmx27cm/8.27inchx10.63inch. materiál: mop hlava je vyrobená z vysoko kvalitného ženilkové mikrovlákna textílie, mäkká a vysoko savá, rýchlo foaming, mokré a suché použitie. odolné voči poškriabaniu: mikrovlákna mop hlavy sa poškriabaniu laku a iné jemné povrchy. široké použitie: mop hlavy, je vhodný na umývanie áut, nákladných vozidiel, )
Pridať do zoznamu prianí

Pena Postrekovač Čerpadla 1000ml pre Auto Upratovanie na Záhrade, Upratovanie domácností Dvore

€23.41 - €37.14
( popis: nastaviteľná tryska] vyzýva s rotačné postrekovače, môžete upraviť sprej uhol, sprej vo viacerých smeroch a nastriekajte rovnomerne.vysoký tlak veľké tryska má dvojitý priemer podstavec, ktorý môže creat bohatá pena hlasitosti.tiež môžete otočiť úprava ventil na nastavenie množstva peny. 【odolné] vyzýva na 1l umývanie auta postrekovač je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, )
Pridať do zoznamu prianí

Dvere Weatherstrip Tvarované Gumové Tesnenie pre Sedan 2006-2011

€14.82 - €23.52
( popis: 【obutie] vyzýva: dvere auta weatherstrip tvarovanie tesnenie pre sedan 2006-2011. 【nahradiť počet] vyzýva: dvere auta pásy weatherstrip katalógové číslo, 72350-vne-a01. 【funkciu] vyzýva: počasie zabraňuje úniku vzduchu kondicionér na von, zabraňuje vnikaniu prachu, vzduchu a dažďovej vody. 【kvalitný materiál] vyzýva: dvere auta tesniace pásy vyrobené z vysoko kvalitnej )
Pridať do zoznamu prianí

Prenosné 3 V 1 Mini Auto Pohotovostné Nástroje Auto Bezpečnosť Kladivo Okno Istič Uniknúť Záchranné Zariadenie Bezpečnostného Pásu Fréza Keychain Kladivo

€5.67 - €6.37
( funkcia bezpečnosť kladivo útočník je vyrobený z volfrámové ocele, vysoká tvrdosť, dokonca aj pre starších ľudí, ženy a deti môžu ľahko rozbiť windows; prichádza s nôž ochranný kryt, vstavané ostrým nožom, môžete ľahko odrezať pásov; keychain dizajn, ľahko sa prenáša; s ním, môžete uniknúť v tiesni a zachrániť ľudské životy. )
Pridať do zoznamu prianí

Teplej Vody Pod Vysokým Tlakom Postrekovač Umývanie Zariadenie Auto Podložka Sprej Kovové Vodovodné Zariadenia Umývanie Áut Nástroje Záhrada Auto Styling

€11.18 - €13.97
( vysokotlakový postrekovač vody na umývanie zariadenie auto podložka sprej kovové vodovodné zariadenia umývanie áut nástroje záhrada auto styling popis: funkcie: 1.vhodný na umývanie áut, kropiace, poľnohospodárske irrigating, upratovanie domácností, atď. 2. dve trysky prúdy.umožňuje vám vytvoriť silný jet stream alebo jemný spray pre rôzne požiadavky. 3.ľahko umyť vaše )
Pridať do zoznamu prianí

Auto Pneumatiky Čerpadlo Vzduch Nafukovacím Vysávač Režim pre Gule

€17.59 - €33.20
( popis: smart a automatické nafukovanie nafukovacím: tlaku v pneumatikách,presné inflácie, a to automaticky vypne, keď sa dostal do tlaku.vhodné nafúknuť kedykoľvek. digitálnym displejom a led blesk: tento elektrické auto, pneumatiky čerpadlo s digitálny displej s led osvetlenie, nočné výstražné blikajúce pripomienka sos funkcie, vhodné pre použitie v noci. multi funkčné: môžete sa )
Pridať do zoznamu prianí

Mosadz Vysokotlakovú Umývačku Tryska 0/15/25/40/65 Stupňov,Mydlom,Opláchnite

€15.21 - €26.68
( popis: vybraný materiál: vyrobené z mosadze, pozlátený konektor, odolný voči oxidácii. balenie obsahuje: otočná spojka a 7 postrekovačom tipy. profesionálne čistenie: následných jet obsahuje 200% čistenia a priestor ako štandardné trysky na čistenie silne znečistené tehly a veľké množstvo špinavé. 7 rôznych sprej uhly: čierna/ružová mydlo tryska,červená tryska tip (stupeň )
Pridať do zoznamu prianí

Čelné sklo Pevné Cleaner Auto čelného skla, Stierač Šumivých Tabliet 5/10/20pcs Sklo Wc Podložka Sprej Čistič Auto Príslušenstvo

€0.81 - €1.82
( čelné sklo pevné cleaner auto čelného skla, stierač šumivých tabliet 5/10/20pcs sklo wc podložka sprej čistič auto príslušenstvo funkcia: tento produkt je vysokovýkonný čistič. premiešajte ho priamo s čistou vodou a pridajte ho do stierač kanvica. to je veľmi výhodné používať a dajú sa ľahko odstrániť sklo film a hmyzu známky. tento produkt má mazací )
Pridať do zoznamu prianí

SEAMETAL Umývanie Auta Mop Dvojité Kefa Ženilkové Metlu Tri Oddielu Teleskopická Mop pre Auto Strešné Okno Príslušenstvo na Čistenie

€16.06 - €22.95
( modname=ckeditor názov: double kefa vedúci mp materiál: hliníková zliatina ocele rúry kefa vedúci veľkosť: ako ukazuje obrázky vlastnosti produktu: vysúvacia, otočná funkcia: — úplne nové a vysokej kvality. — dobrá absorpcia vody. — hliníková tyč zdvíhateľnej čistenie mop má dobré detergency, jednoduché čistenie a dobré foaming funkciu. — )
Pridať do zoznamu prianí

auto Čistenie Umývanie Nástroj S Dlhou Rukoväťou pre Honda HR-V-Fit Dohode, Civic, CR-V meste jazz CRIDER GREIZ ELYSION

€5.01 - €5.56
( 1pcs pre automatické čistenie, umývanie nástroj s dlhou rukoväťou auto window cleaner kefka súprava stierač mikrovlákna stierač cleaner čistiaca kefa funkcie: 1. ľahko odstraňuje nečistoty, prach alebo odtlačky prstov výtlačkov a pomáha, aby sa auto okno čisté a jasné. 2. mäkká mikrovlákna kapoty môže byť ľahko zalomený na podložku alebo odstránené na pranie. 3. ergonomicky navrhnutá rukoväť je )
Pridať do zoznamu prianí

Umývanie auta Kefa S Dlhou Rukoväťou Umývanie Áut Mop Palička S Mäkká Kefa na Vlasy nebolí Auto/Kamión/RV Telo, Mäkké Umývanie Áut Mop Kefa

€109.25 - €218.50
( popis: pomocou extrémne mäkké štetiny, tento umývanie auta kefa s dlhou rukoväťou bude poškriabaniu laku na auto alebo rv tela.môžete cítiť uvoľnene na použitie ako auto čistenie dodanie.{ špecifikácie: názov: 2-vedúci umývanie auta mop kefa s dlhou rukoväťou farba: ako na obrázku zobrazené váha: cca 375g materiál: ženilkové/hliníkovej zliatiny ocele pól/pp kefa )