0

Menu

Káblové Ergonomické Slúchadlá In-ear Slúchadlá Herné Potlačením Hluku zátkové chrániče sluchu Slúchadlá HiFi Basy Slúchadlá s Mikrofónom наушники

Shop: Prenosné Audio & Video
Káblové Ergonomické Slúchadlá In-ear Slúchadlá Herné Potlačením Hluku zátkové chrániče sluchu Slúchadlá HiFi Basy Slúchadlá s Mikrofónom наушники

Káblové Ergonomické Slúchadlá In-ear Slúchadlá Herné Potlačením Hluku zátkové chrániče sluchu Slúchadlá HiFi Basy Slúchadlá s Mikrofónom наушники

( 0 Recenzie )
€8.77 - €17.54
Sku: k14889

Informácie o výrobku

In-ear Káblové Slúchadlá Polo-otvorené uši Shell Ergonomický Dizajn Herné Šport Potlačením Hluku HiFi Basy Slúchadlá s Mikrofónom

Popis:

Tento slúchadlá do uší sa dodáva s 5 mikrónov membrána, 0,15 mm magnetické medzera, štyri vrstvy, voice coil, a semi-otvorené uši shell.A ergonomický dizajn umožňuje pohodlné nosenie skúsenosti.

Tento bass slúchadlá poskytne stereo a HiFi kvalitu zvuku, ktorý vám prinesie viac príjemný zážitok pre hry, hudbu a šport.

Je vyrobený z TPE materiálu.

Dĺžka tohto slúchadlá kábel je 120 cm.

Je kompatibilný s väčšinou mobilných telefónov a elektronickými zariadeniami s 3,5 mm konektorom.

Názov Položky: Káblové Slúchadlá

Materiál: TPE

Slúchadlá Typ: In-ear

Zníženie Hluku: Aktívne Redukcia Šumu

Ovládanie Prehrávania Hudby: Áno

Slúchadlový Výstup Zdroj: Universal

Zátka Priemer: 3,5 mm

Pripojte Typ: L Ohnuté Typ

Bezdrôtové alebo Káblové Slúchadlá: Káblové

Podpora Mikrofón: Áno

Zvuk Princíp: Dynamický Cievka

Frekvenčný Rozsah: 20-40000Hz (Hz)

Impedancia: 25Ω

Citlivosť: 103dB

Dĺžka Kábla: Cca 1,2 M

Veľkosť Detaily:

Dĺžka: 120 cm/47.24"(Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Káblové Slúchadlá

  • Štýl - In-ear
  • Kategória - Slúchadlá & Slúchadlá
  • nepremokavé - Áno
  • zoznam balíkov - používateľská príručka, Nabíjanie prípade, Nabíjací Kábel
  • Kodeky - LDAC
  • Ovládanie Hlasitosti - Áno
  • Ovládacie Tlačidlo - Áno
  • Pre Slúchadlá, Podložky Materiál - Silikónové
  • Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie - Áno
  • Konektor Typu - Riadok Druh
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Funkcie - S Mikrofónom, Aktívne Noice Zrušenie, Ovládanie Prehrávania
  • Vocalism Princíp - Hybridné Technológie
  • Názov Značky - lenovo
  • Impedancia Rozsah - až 32 Ω
  • Typ Magnetu - Neodýmu
  • Podpora APLIKÁCIÍ - No
  • Citlivosť - 103dB
  • Bluetooth Verzia - 5.0
  • Konektory - usb
  • Materiál - Plastové
  • Bezdrôtové Typ - bluetooth
  • Funkcia - pre Video Hry, Pre Mobilný Telefón, HiFi Slúchadlá, Šport
  • S Mikrofónom - Áno
  • Nabíjanie Metóda - Kábel
  • Podpora Pamäťovej Karty - No
  • Komunikácia - Pravda, Bezdrôtové
  • Mušle Typ - Zapečatené
  • Je bezdrôtové - Áno

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

P9 Bezdrôtové Bluetooth Slúchadlá S Mikrofónom potlačenie Šumu Slúchadlá Stereo Slúchadlá Športové Herné Headbuds Podporuje TF

€31.32 - €150.37
( popis: názov produktu: bluetooth-kompatibilného headsetu typ: slúchadlá prenosová vzdialenosť: 10m kapacita batérie: 400mah citlivosť: 105±3db horn priemer: 40 mm čas na hru: o 10h pohotovostný režim: približne 120h čas nabíjania: približne 2h vstavaný mikrofón: áno tf karta: podpora nabíjací port: usb pieseň )
Pridať do zoznamu prianí

HOT-Látkové Chrániče Uší Vankúš Náhradné chrániče sluchu Pre Steelseries Arctis 3/Arctis5/Arctis7/Arctis9/Arctis 1 Gaming Headset

€4.53 - €7.30
( vitajte v našom obchode. naše výrobky sú dostupné ceny a kvalitný.podporujeme dropshipping a veľkoobchod .ak chcete pracovať s nami dlho, prosím kontaktujte nás a my vám veľmi priaznivé ceny.s pozdravom! stav: úplne nové kompatibilné produkty: pre steelseries arctis 1 3 5 7 9 pre steelseries arctis pro headset farba: čierna materiál: pletená + hubky obsah balenia: 1 )
Pridať do zoznamu prianí

USB, Mic Kondenzátorových Mikrofónov Pozastavenie Boom Nožnicový Rameno Stojan pre Profesionálne Live Streaming Video Konferencie Dropship

€19.06 - €38.90
( popis: ootdty úplne nové a vysokej kvality funkcia: usb mikrofón ponúka vysokú vzorkovaciu rýchlosť 96khz/16bit a širokú frekvenčnú odozvu 20-16000 hz, že vám bude reálne zvukové reprodukcie a vynikajúcu kvalitu zvuku. plug a play, kondenzátora mikrofón má široký-frekvencia zvuku citlivosť, pre smart zníženie hluku a anti-interferencie jasné . vybavený stojan )
Pridať do zoznamu prianí

Oncepink Náhradné Ušné Vankúšiky pre Sony MDR-1AM2 Slúchadlá Vankúš chrániče sluchu mušle slúchadiel hlavový most

€7.64 - €8.99
( f. a. q otázka: je to nový produkt? odpoveď: 100% zbrusu nový. otázka: čo slúchadlá model má to fit? odpoveď: pre sony mdr-1am2 otázka: čo je materiálne? odpoveď: proteín kože otázka: aké farby sú? odpoveď: čierna, sivá otázka: čo je v cene? odpoveď: 1 pár mušle slúchadiel+darček (1 pár protiprachový kryt) alebo )
Pridať do zoznamu prianí

Námestie Spojovacej skrinke 2 Spôsob Externé Banánová Zásuvka stĺpika pre 2.1 Reproduktorov

€2.65 - €5.53
( funkcie: ootdty inžinierske plastu abs+pc vstrekovanie plastov, má výhody krásne a nosenie-odolný, trvanlivý. zvyčajne nainštalovaný na zadnej strane pre , to je používané ako spojenie box medzi zosilňovač a reproduktor, čo je výhodné pre elektroinštalácie. červená a čierna príspevky uviesť polarity na prepájacom stĺpiku, okrem pozitívnych a negatívnych sú jasne označené, )
Pridať do zoznamu prianí

Bluetooth Slúchadlá Dotykové Ovládanie S NFC Tws F9 5C Bluetooth Slúchadlá Dlhá výdrž Batérie, Bluetooth Slúchadlá Hier A Callin

€43.00 - €71.68
( bluetooth slúchadlá dotykové ovládanie s nfc tws f9 5c bluetooth slúchadlá dlhá výdrž batérie, bluetooth slúchadlá hier a callin popis: prenos rozsah: 15 m funkcia: nepremokavé, na zníženie hluku, svetlo dýchania, dlhú výdrž batérie a funkcie nfc, digitálny displej, nízku latenciu bluetooth-kompatibilného headsetu protokol: 5.0 použitie: in-ear či jeden binaural: )
Pridať do zoznamu prianí

Pôvodné Huawei Freebuds Studio Bezdrôtové Slúchadlá Bluetooth 5.2 Hifi Slúchadlá Redukcia Šumu Slúchadlá TWS Headset Hráč Pro

€1 309.31 - €3 273.29
( poznámky: rozdiel medzi globálna verzia a čínskej verzie 1. vonkajší obal textové informácie a inštrukcie sú v čínštine. 2. hlas zapnúť alebo vypnúť anc môže v čínštine.iní sú rovnaké, neexistuje žiadna bariéra ich použiť kdekoľvek vo svete silný potlačením hluku systém len ty a hudba jednoduché a elegantné mimo, silný a inteligentný vnútri.s )
Pridať do zoznamu prianí

T5EE Kostra Reproduktor sa Pripojí Stolný Stojan, Držiaky na AmazonEcho Dot 4 Reproduktor

€21.17 - €30.24
( funkcie: ootdty úplne nové a vysokej kvality stolný stojan je ideálny pre kuchyňa, pracovňa, obývacia izba, kúpeľňa. rôzne svetlá môžu byť zmenené s zvuku; jedinečný lebky tvarované držiteľ môže byť použitý ako ozdoby, krásne a módne. stolnému stojanu len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky! pre:amazonecho dot 4 )
Pridať do zoznamu prianí

A ruba 6100 Series Switch JL676A

€39 613.90
( si môžete zakúpiť priamo, ak potrebujete poradiť informácie o výrobku, vitajte pridať môj whatsapp +8618273657619you môžete zakúpiť priamo, ak potrebujete poradiť informácie o výrobku, vitajte pridať môj whatsapp +8618273657619 špecifikácia položky hodnotu výrobkov stav zásob porty 5 prenosovej rýchlosti 10/100/1000mbps komunikácie režime full-duplex a half-duplex prepínač kapacita 14g značkou jl676a )
Pridať do zoznamu prianí

OBT-840 Digitálny Audio Tabuľka Video diskusia bezdrôtový mikrofón pre konferenčný systém

€1 938.02 - €2 106.54
( priatelia, vitajte v našom obchode, ak budete potrebovať ďalšie modely tento produkt, prosím kontaktujte ma, budem sa odošle produkt odkaz pre vás kúpiť!môžete tiež pridať svoje whats app 86+15874218309 kontaktujte ma.tel: 86+15874218309 e-mail: [email protected] wechat: 15874218309 obt-840 digitálny audio video bezdrôtový konferenčný systém zasadacej miestnosti stolný mikrofón bezdrôtové stretnutie )
Pridať do zoznamu prianí

Gamepad Nabíjací Stojan LED Indikátor Herný ovládač Nabíjačka Stanicu, Skladovanie, Prilby, Slúchadlá na Stenu pre PS5 PS VR2

€32.51 - €67.72
( regulátor nabíjania kolísky profesionálne plnenie dock stojí led indikátor skladovanie helmy, slúchadlá, držiak na ps5 ps vr2 funkcia: 1. kompatibilita: špeciálne navrhnuté pre ps5, pre ps vr2 kontrolu nabíjania. 2. jednoduché použitie: pri nabíjaní, nainštalujte nabíjací adaptér a vložte ju do nabíjanie pozície pre nabíjanie. 3. all-in-one design: integrovaný dizajn zaručuje, )
Pridať do zoznamu prianí

Módne Farebné Tkaniny Pokrytie Reproduktor Smart Prenosné Stereo Zvuk Box Pre Camping Piknik

€12.53 - €16.94
( módne farebné tkaniny pokrytie reproduktor smart prenosné stereo zvuk box pre camping piknik funkcie: *vysoká kvalita materiál: reproduktor je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, trvanlivé a odolné voči opotrebovaniu, nie je ľahké zlomiť a môžete použiť na dlhú dobu. *prenosné: reproduktor je prenosný dizajn, určený pre vonkajšie použitie, ľahko sa prenáša mimo. *vhodné )
Pridať do zoznamu prianí

3-Pinový XLR Samec Samica Zásuvka konektor pre Mikrofón Mic Rozšírenie Adaptér Konektor

€3.78 - €6.51
( 2 ks 3-pinový xlr samec samica zásuvka konektor pre mikrofón mic rozšírenie adaptér konektor funkcie: 3-pinový xlr samec samica konektor.zliatiny zinku shell, oteruvzdorné, tlaku odolná, hluk odolná.meď kontakt pre vysokú vodivosť.super odolnosť.to môže byť pripojený alebo odpojený, pre mnoho krát.skrutka-free design, odolnejšie, nie je ľahké spadnúť.rozšírenie zvukového kábla.ideálne )