0

Menu

Čelenka Vankúš pre astro A50 Gen3 Slúchadlá HeadBeam Rukávy hlavový most Vankúš Pad Náhradné Príslušenstvo

Shop: Prenosné Audio & Video
Čelenka Vankúš pre astro A50 Gen3 Slúchadlá HeadBeam Rukávy hlavový most Vankúš Pad Náhradné Príslušenstvo

Čelenka Vankúš pre astro A50 Gen3 Slúchadlá HeadBeam Rukávy hlavový most Vankúš Pad Náhradné Príslušenstvo

( 0 Recenzie )
€4.44 - €8.88
Sku: k16975

Informácie o výrobku

Funkcie:

OOTDTY

Slúchadlá s hlavovým oblúkom vankúš môže byť jednoducho inštalujú.

Chrániť vaše slúchadlá od nuly, nečistoty a pot, robí na sebe viac útulný.

Vysoko Kvalitného trvanlivého materiálu, zabezpečiť hladký povrch a pohodlné .

Dať vaše headset zbrusu nový hlavový most pad.Aby bolo úplne nový vzhľad.

pre astro A50 Gen3 Slúchadlá.

Špecifikácie:

Materiál:Hubky

Farba:Čierna,

pre astro A50 Gen3 Slúchadlá

Možnosť Typ:Bielkoviny Hlavový Most Pad;Flanel Hlavový Most Pad;

Balenie Obsahuje:

1x Pásik hlavový most

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie,pls uistite sa, že vám to nevadí, než ste objednávku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Položka Druh - Ušné Vankúšiky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Recenzie

Môžete tiež rád

Pridať do zoznamu prianí

Pôvodné Youpin G2 Spievať Karaoke Bezdrôtový Mikrofón Marhuľový Bieleho Páperia Čelné Sklo Verzia

€317.86
( môj priateľ, vitajte v našom obchode.ak potrebujete ďalšie modely tento produkt, prosím kontaktujte ma whatsapp+ 8618873307725. ja sa odošle produkt odkaz pre vás kúpiť! #detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-1{padding:0;margin:0;color:#333;font-size:14px;padding-left:4px;font-weight:bold;white-space:pre-wrap}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:24 px}#detail_decorate_root .magic-3{vertical-align:top;display:block;padding-right:4px;skrinka-rozmery:hraničná-box;padding-left:4px}#detail_decorate_root )
Pridať do zoznamu prianí

Protiprachová Ochranných pre nič za Nič Ucho (2) Slúchadlá Puzdro Anti-jeseň Zahŕňa Vysoko Elastická Úložný Box Headset Tašky

€3.96
( funkcie: ootdty ochranný box je vodotesný, anti-drop, proti-poškriabaniu, prachu odolné a trvanlivé. puzdro je možné prať s vodou, a to môže byť v novom stave, jednoducho čistenie špeciálne navrhnuté tak, pre nič za nič ucho (2) slúchadlo. úložný vak len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky! mäkký silikónový ochranný kryt, )
Pridať do zoznamu prianí

Bezdrôtový Bluetooth 5.0 Digitálneho na Analógový DAC Prevodník s Diaľkovým ovládaním Koaxiálny s priemerom 3,5 mm, Podpora USB Audio Adaptér

€14.26 - €22.64
( funkcie: 1. bluetooth príjem & digitál-analóg prevod u diskov hrať tri-v-jednom, bluetooth, koaxiálne, optické vlákna, u diskov, aux 2. nové skúsenosti, otvorenie inteligentného života 3. multi-zariadenie rozšírenie, bluetooth, režim príjmu a optické vlákna koaxiálny digitál-analóg prevod 4. káblové sekúnd bezdrôtové, nech reproduktor upgrade bluetooth reproduktor 5. 20m -free )
Pridať do zoznamu prianí

Slúchadlá s hlavovým oblúkom Kryt hlavový most Puzdro so Zipsom pre ATH M50X BT Slúchadlá

€17.34
( funkcie: ootdty vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné voči špine a oderu odolná, mäkká a pohodlná. zips kryt, ľahko rozobrať a ľahko sa čistí. zlepšiť komfort nosenia slúchadlá a vyhnúť vlasy kontaminácie čelenku. mäkkú handričku poskytnúť vynikajúce pohodlie a trvanlivosť. pre ath m50x bt slúchadlá. špecifikácie: materiál:látkové farba:čierna )
Pridať do zoznamu prianí

Náhradné Ušné Vankúšiky Bielkovín Kože Earpad Vankúše, Poťahy Na Jabra Vyvíjať 80 Slúchadlá Pre Jabra Vyvíjať 80 Uší Slúchadlá

€6.70 - €10.31
( náhradné ušné vankúšiky bielkovín kože earpad vankúše, poťahy na jabra vyvíjať 80 slúchadlá pre jabra vyvíjať 80 uší slúchadlá funkcie: 1. vysoko flexibilné a trvanlivé.vyrobené z mäkkej bielkovín kože (umelá koža) pre pohodlné nosenie.naplno vychutnať hudbu v stereo formáte.dobrú priedušnosť. 2. pena v ušiach bude zosilniť basy výkon slúchadiel. 3. ideálne pre.nahradí )
Pridať do zoznamu prianí

Olaf Y50 Bluetooth Slúchadlá Športové Vonkajší Bezdrôtový Headset Dotyk Headset S Nabíjanie Skladu Stereo Slúchadlá Bluetooth 5.0

€6.19 - €10.32
( pri nákupe tws bluetooth headset, si prečítajte nasledujúce pokyny: z dôvodu dlhá dodacia lehota, moc tws headset môže byť vyčerpaný.po prevzatí tovaru, nebudete môcť používať headset.prosím, poplatok slúchadlá poľa na 30 minút pred použitím.pri nabíjaní headsetom, skontrolujte, či izolačné list je odstránený.toto je dôležitý krok, uistite sa, že ho dokončiť.vďaka! )
Pridať do zoznamu prianí

10 MM Slúchadlá púzdro MMCX Živice Slúchadlá Shell pre T9ie 10 mm Reproduktor Jednotka

€20.95 - €34.33
( 10 mm slúchadlá púzdro mmcx živice slúchadlá shell pre t9ie 10 mm reproduktor jednotka poznámka: vzor na plávajúce orange a svetlo oranžovej farby, shell, ktoré sú náhodne generované.tam bude mierne rozdiel na každú sadu. 1. mmxc odnímateľný 10 mm slúchadlá púzdro.to môže len fit pre 10 mm reproduktor jednotka. 2. predný plášť je vyrobený z nerezovej ocele a späť shell dutiny )
Pridať do zoznamu prianí

liuliu Nové krku zavesené bluetooth headset športové bezdrôtové slúchadlá krku zavesené veľké batérie binaural magnetické sacie

€43.75 - €54.69
( bt63 headset veľká kapacita batérie magnetické pamäťové bezdrôtová krku in-ear slúchadlá pre šport popis: bluetooth 5.1 čip prináša vysokú rýchlosť a stabilné prevodovkou, ktorá má silnú schopnosť anti-interferencie.budete cítiť pohodlne na nosenie slúchadlá s ergonomický dizajn. je vyrobený z prémiovej abs, tpe a elektronických komponentov materiálu.je spoľahlivý a odolný. dĺžka )
Pridať do zoznamu prianí

PWKWM 15.2 V 56WH Notebook Batéria Pre DELL Inspiron 14-7466 14-7467 7000 P78G Série M6WKR 63K70 P78G001 P78G

€225.27
( špecifikácie produktu: napätie:15.2 v kapacita:56wh typ batérie:li-ion batéria: vyrobené v číne, vysoko kvalitné, záručná doba: 1 rok kompatibilné batérie kód: pwkwm 0m6wkr 63k70 9ky50 p78g p78g001 4icp3/40/72 kompatibilný prenosný počítač model: pre dell inspiron 14 7466 série pre dell inspiron série 14-7466 pre dell inspiron )
Pridať do zoznamu prianí

Úspora priestoru ABS Solid Home Office Kabinetu Wall Mount Support Wifi Router Univerzálny Stojan, Polica Obývacia Izba Pre Google Mini

€7.65 - €12.53
( funkcie: kompatibilné pre google domov mini/ pre google wifi/smartphones/bezpečnostné kamery, a ďalšie. dokonale skrýva nabíjací kábel na zadok,nie chaotický drôty! vyrobený z abs, väčšiu stabilitu a nosnosť. ideálne pre vytvorenie extra priestor v obývacej izbe alebo v garáži alebo v skrini alebo kdekoľvek sa vám páči. wall mount dizajn zabezpečuje jednoduchšiu inštaláciu, )
Pridať do zoznamu prianí

80W Vonkajšie Square Dance Bluetooth Reproduktor 8 Palcový Veľké Soundbox Bezdrôtový Subwoofer K Skladby Audio, Prenosné, FM Rádio Karty Boombox

€63.60 - €97.85
( informácie o produkte funkcia: vložte kartu, vodotesná, rádio, prachotesný, drop-dôkaz, zvukové upozornenie reproduktor jednotka: 2 typ: prenosný reproduktor čas uvedenia na trh: 2020 spôsob pripojenia: pripojenie bluetooth typ rozhrania: usb frekvenčný rozsah: 60hz-15khz výstupný výkon: 5w pomer signálu k šumu: ≥70 db napájanie režim: )
Pridať do zoznamu prianí

Gamepad Nabíjací Stojan LED Indikátor Herný ovládač Nabíjačka Stanicu, Skladovanie, Prilby, Slúchadlá na Stenu pre PS5 PS VR2

€32.51 - €67.72
( regulátor nabíjania kolísky profesionálne plnenie dock stojí led indikátor skladovanie helmy, slúchadlá, držiak na ps5 ps vr2 funkcia: 1. kompatibilita: špeciálne navrhnuté pre ps5, pre ps vr2 kontrolu nabíjania. 2. jednoduché použitie: pri nabíjaní, nainštalujte nabíjací adaptér a vložte ju do nabíjanie pozície pre nabíjanie. 3. all-in-one design: integrovaný dizajn zaručuje, )
Pridať do zoznamu prianí

1 Pár Náhradných Uší Vankúš mušle slúchadiel Sony NWZ-WH505 NWZ-WH303 Slúchadlá Slúchadlá

€9.09
( náhradné mušle slúchadiel pre sony slúchadlá -vysoká pružnosť, odolné a mäkké. -slúchadlá náhradné penové špongie podložky.dobré pre nahradenie opotrebované alebo stratené uší. -určené na posilnenie vernosti vaše audio tým, tlmenie vibrácií medzi uchu a headset, poskytujúce viac pulzujúce zvuky. -kompatibilný pre sony nwz-wh505 nwz-wh303 slúchadlá.dostanete: 1 pár uší ( slúchadlá nie )
Pridať do zoznamu prianí

Mini Reproduktor Prenosný Akustické Master Tuning Ploche Dekorácie Hlasový Hovor Veľkú Kapacitu Batérie, Príslušenstvo K Počítačom

€14.82 - €22.79
( mini reproduktor prenosný akustické master tuning ploche dekorácie hlasový hovor veľkú kapacitu batérie, príslušenstvo k počítačom špecifikácie: pomocou pokročilých bluetooth-kompatibilné audio dekodér čip, je možné podporiť všetky bluetooth-kompatibilného zariadenia ak sa chcete pripojiť.s hifi reproduktor, môže uistite sa, jasné a jasný zvuk. navrhnuté s medzinárodnými rozšírené )
Pridať do zoznamu prianí

G26 Káblové Slúchadlá Vysokou Vernosťou Potlačením Hluku Ľahké Slúchadlá 3,5 mm Stereo Športové In-ear Herné Slúchadlá pre Telefonovanie

€3.70 - €5.69
( popis: toto ergonomické je ľahký a používa mäkké eartips, ktorá nie je nie príčina bolesti uší po dlhú dobu nosenia. toto slúchadlo sa používa na zníženie hluku mikrofónom, ktorá vám môže priniesť hifi a stereo surround zvukový efekt, rovnako ako vynikajúci prehrávanie skúsenosti. je vyrobený z tpe silikónového materiálu.drôt ovládanie je jednoduché a pohodlné použitie. dĺžka )